2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Anneyimben yas 35 sat 03.11.2018 / 10.08.2019 erkege benziyot dedi 4. Bebek bodrum 66 kilo

çok hoşmuş gerçekten oğlum ocak doğumlu çok sarıp sarmalayan bir anne değildim üç kat elbise üstüne örme yelek giydirmedim kışın ev zaten yanıyor. genel kontrol yöntemim ellerini ayaklarını kontrol ederdim soğuk değilse yeterlidir. bu tarz şeyleri içgüdülere bırakmak lazım. elleri yüzü burnu üşümemişse elimi dokundurduğumda sıcaksa tamamdır. kış bebeğini isilik eden tanıdıklarım var. bir de tabi üşüyen bebek ağlar her şeyi tamsa gaz ağrısıda yoksa ve bebe ağlıyorsa üşümüş olabilir bir kat daha giyindirilebilir.

Ben cok fazla giydirenlerden degilim 3 cocugumda kis cocuguydu normal terletmemeye calistim elleri ve ayaklari sicak olunca usumuyorlar zeten

Slm kızlar zeka testi yaptıran var mı aranızda yaptırmak zorunlu mu biliyor musunuz

İ
sanırım 2'li test den bahsediyorsunuz. zorunlu değil elbette ki doktorunuza söylerseniz yapmaz
İlk gittiğim doktor ister misiniz demişti bugün başka Dr haftaya gel zeka testi yapcaz dedi anlamadım söylerim istemedigimi

doğru canım hele son ay hiç geçmiyor doğum yaklaştıkça zaman duruyor sanki .benim oğlan 42 haftalık doğdu hemşire arayıp sen daha doğurmadınmı diye soruyordu.şimdi 2 yaşına girecek inşallah doğuncada zaman hızla akıyor yetişemiyorsun .
aslında doğunca başka telaşlar başlıyor nezaman emeklicek yürüyecek konuşacak derken bir bakmışız yıllar geçmiş .

inşallah herşey yolundadır canım güzel haberlerle gelirsin inşallah.ben baş ağrısından kurtulamıyorum günlerce çekiyorum .konuşmak bile işkence gibi geliyor ağrım varken .

P Pisay [/USER] beni de ekler mısın
Artemis_1453
33
4 kasım 2018
11 ağustos 2019
Belli değil
2.
Izmır
71.5

Maşallah canım son ana kadar beklemiş demek ki :) bizim ilk bebeğimiz bir an önce geçsin kucağıma almak istiyorum :)

inşallah herşey yolundadır canım güzel haberlerle gelirsin inşallah.ben baş ağrısından kurtulamıyorum günlerce çekiyorum .konuşmak bile işkence gibi geliyor ağrım varken .
çok başka türlü ağrısı oluyor. bir de cocukla dinlenmek te zor. sizinde 2 yaşında değil mi büyüğünüz

Ben bıraktım canım bi kutusunu bitirdim sonra kullanmadım artık. İçsemde kusuyordum içmesemde. Normal folik asit alıyorum sadece en azından o aspirin gibi küçücük yutması da rahat.
Canım ben de yenisini almadım sabah 2 kez kustum yine ama şimdi tatildeyim nasılsa biraz deniycem bakalım geçecek inşallah. Folik asit de artık kullanmamıza gerek yok 3 ay dolduğu için aslında doktorum bırakabilirsin dedi.

Kızlar kontrolden geldim şimdi:) 11+5 haftalık normalde ama 12+2 çıktı ultrasonda. Zıplıyordu ellerini ayaklarını oynatıyordu:) kıza benziyor dedi ama hazırlık yapma sen yine de dedi:) ense kalınlığı da 1.46 çıktı. İkili test için kan verdim işte 10 gün sonra o çıkacak. Çok değişik bir şey karnımda zıplıyor ama hiç hissetmiyorum insan inanamıyor:)

çok sevindim iyi olmasına. bir cinsiyet daha belli oldu neredeyse. ben hareketliyken göremedim daha inş pazartesi

Bence de cnm sadece açlık ve tokluk baktıracagım, ben bu yapılan yüklemenin zararlı olduğunu düşünüyorum şahsen çünkü ben zaten çok şekerli şeyler yediğim zaman dokunuyor bana , çarpıntım başlıyor hemen fenalaşacak gibi oluyorum . O yüzden de çok şekerli gıdalar tüketmiyorum. Bana böyle dokunuyorsa şeker yüklemesinde bebeğime de zararı olacağı kanaatindeyim. Herkesin kendi görüşü tabi ki :)

Canım yazar mısın beni de;
Freshh, 28, 02.08.2019, ilk bebek, İzmir , başlangıç kg 61

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…