2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cnm bnm kızlar 2 aylik oldu dökülmedi uzadi da baya ins dökülmez bu gidişle 4. Ayda toka takmaya başlarız
Ben de ilk kizda dokulmuyo diye sevindiydim. 5 aylikken falan dokuldu. Sonra uzamasi zaman aldiydi insaallah sizinki dokulmez. Tokayla cok tatli oluyorlar. Bu seferki kizimda da dokulmez insaallah.

bebislerin saçları dokuldumu sizlerin biz 36 gunluk olduk ilk kizim 20 günlükken dökülmeye başlamış bu kizim dokulmeyecekmi acaba
dökülmeden de durabiliyor mu acaba
Ben kestirmeyi dusunyrm ilk hafta kesecktk uzun olursa ama erken doğum ve Kuvez olayndan kiyamadik şimdi 40i cıktı bir org. Yapıp kestircem henüz dokulmedi benim kuzunun da sacları hatta arkası aslan yelesi gibi uzun

uyumuyorlar bu bebeler uyaninca da full time kucagimda birakinca agliyo artik cok sıkıldım bir saat uyusa 3 4 saat uyanik
Gece 4buçukta kalktı 3saat sonra uyudu. 9da tekrar kalktı 1saat sonra uyudu ve 12buçukta tekrar uyandı. Ve yarım saat önce uyudu. Bir bebek nasıl olurda 7saat öylece duruyor anlamıyorum. Kucakta kalmadığı yarım saati geçmez. Ne yemek ne temizlik yapılıyor onu geçtim tuvalete gidemiyorum ki hadi herşeyi boşvereyim ben ayakta durmakta zorluk çekiyorum

Kızlar Arslanın uykuya geçerken çok zorlandığını doktora söyledim. Çaylardan faydalan dedi kimyon rezene papatya ama karıştırıp verme dedi. Miktarda günlük 50cc verebilirsin dedi. Uyumasına rahatlamasına huzursuzluğuna yardımcı olur dedi. Nereden almalıyım diye sordum. Aktardan alınanları bebeğe kullanmazsın tabiki, bebekler için özel üretilmiş çaylar var ezcanede bulursun dedi. Siz hangi marka kullanıyorsunuz acaba?

Ayni 7 saatten fazladir ayaktayiz

Ben milupa nin rezene cayini aldim ama kendim iciyorum bebege vermedim.

%100 garantili ... denedigim ve diyetisyen dedigi icin biliyorum. dere otu. ama iki gunde 1 bag filan. bir de kara bugday. hasla ye cnm. aktarda buldum ben. 1 haftada baya fayda etti sutume. 4lt de su tabi.

aşı ates yapmaz endise etme canim.
Dereotu bende yiyorim ama bagiyla degil sagol canimmmm

Ben kestirmeyi dusunyrm ilk hafta kesecktk uzun olursa ama erken doğum ve Kuvez olayndan kiyamadik şimdi 40i cıktı bir org. Yapıp kestircem henüz dokulmedi benim kuzunun da sacları hatta arkası aslan yelesi gibi uzun
maslalah canim kivircik faln mi saçlar nasıl

bebislerin saçları dokuldumu sizlerin biz 36 gunluk olduk ilk kizim 20 günlükken dökülmeye başlamış bu kizim dokulmeyecekmi acaba
dökülmeden de durabiliyor mu acaba
Cnm bnm kızlar 2 aylik oldu dökülmedi uzadi da baya ins dökülmez bu gidişle 4. Ayda toka takmaya başlarız
Ben de ilk kizda dokulmuyo diye sevindiydim. 5 aylikken falan dokuldu. Sonra uzamasi zaman aldiydi insaallah sizinki dokulmez. Tokayla cok tatli oluyorlar. Bu seferki kizimda da dokulmez insaallah.
Ins dokulmesinler ya :)

Zehra kız daha huysuz zeynep daha uysal cnm zeynep hiç uyumuyor uykusu çok az sen hangi sehirdeydin cnm
ben kirikkaledeyim canim maslalh ya güle güle büyüt canim benim zeynebim de pek uykusuz du teyzesi şimdi 4 yaşına geldi zehra şimdilik iyi bakalim inslalh
Allahım evlatlarımıza uzun saglikli ömürler versin inşallah canim

Amin cnm evet çok uzakmış keşke yakın olsaydik Masallah kocamam kiz olmus zeynep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…