2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Sütün yetip yetmediğini bende anlamıyorum. Emziriyorum sağıyorum, anne sütünden ne kadar faydalanırsa o kadar iyi. Ben gün içinde emziriyorum bakıyorum huzurlu dalamıyor uykuya ve aranıyor. Memeleri de boşaltıyoruz. O zaman 45 cc mama hazırlıyorum . 4-5 saatte 1 e tekalbil edebilir. Gece de sütüme göre mamadan takviye yapıyoruz. Doktor 3 saatte 1 60 cc verin demişti. Ama kusuyor o zaman da. Ben onun huzuruna bakıyorum açıkçası. Deniz iştahlı bir bebek.

Benimki de şuan 2-2;5saatte bir kalkiyo daha üç saat olması sarılığı olduğu için iki saatte bir ben kaldırdım o kalkmasa da ama artık biraz daha uzun uyusa hiç fena olmaz üç saat ben de uyurum

Dün akşam rıfatoztyrk doktor rezene için bebeklerin beyninde bir soruna yol.aciyor dedi aman tam anlamyla arastrmadan az da olsa vermeyelim arkdslar.

Merhaba güzel anneler. Epeydir bakamadım buraya, herkesler iyidir inşallah ♥ Biz 42 günlük olduk.. Yaklaşık 2 haftadır sadece mamayla besleniyor oğlum çünkü sütüm kesildi emziremiyorum. Bu durum ilk başlarda beni baya baya kahretsede ağlama krizlerine girsemde artık alıştım ve kabullendim. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Gündüz uykusu pek yok çok nadir uyuyor gündüzleri. Gaz problemi çok yaşamıyoruz ama mamadan dolayı kabızlık başladı o biraz zorluyor. Birkaç gündür mamasına bikaç damla zeytinyağı damlatıyorum umarım faydası olur. Gece uyuyor ama 2 saatte bir mama için uyanıyor. Altını değiştir mama ver gaz çıkar derken zaman geçiyor 1 saat uyuyup uyanıyorum bölük pörçük. İlk zamanlar çok zorlanıyordum uyumak istiyorum diye ağladığım bile olmuştu :) ama artık alıştım bu tempoya. Tabi bazen gerçeklik algımı falan kaybediyorum ama olsun şükür diyelim :) bizde durumlar bu şekilde kızlar.
Bikaç sorum olacak sizlere..
Bebeğim sadece mamayla besleniyor su vermem gerekir mi arada? Versem bir zararı olur mu?
Aras Buğra iki saatte bir acıkıyor. 2 saatte bir 90 cc mama veriyorum normal mi? Bu kadar sık mama vermem sıkıntı yaratır mı?

Dediğin gibi sağlıklı olsunlar da gerisi öyle de böyle de halloluyor.. Gece uyanmalar gazlar kucakta gezmeler ile geçiyo bizim de

Ben büyük oğlumda vermiştim onu. O dedikleri ismi bilmiyordum muskat biliyordum ben. Faydası olmamıştı

Kizlar selam 35 gunluguz sutum halen artmadi mamayi artirarak devam ediyoruz. Benim gibi sutunde artis olmayan var mi? Damlalar caylar vs ne gerekiyusa iciyorum tavsiyeleri beklerim caresiz bir anne
bende ayni drumdayım emzirme uzanının bana soyledığı bebeğin sütü emmesi ve bosaltması arkasına sağmak buarada 3 saate bir yapılmalıymış. . benim kızım pek emmiyor malesef o nedenlede sağıp veriyorum sağmada çoğaltmıyor bend ecogalsın dye promalt içiorum ve bol bol su .. birde damla varmış o işe yararmı bilmem ondan aldırtıyorum kıbrısta satışı yok internet üzerinden de özel izinle alabiliyorum birtek sorunlu yani getirtmek kıbrısa gelecek olan var allahtan 2 tane aldırtım bakalım işe yararsa izin almayı düşünüyorum..

Kizlar selam 35 gunluguz sutum halen artmadi mamayi artirarak devam ediyoruz. Benim gibi sutunde artis olmayan var mi? Damlalar caylar vs ne gerekiyusa iciyorum tavsiyeleri beklerim caresiz bir anne
Valla anladığım kadarıyla süt de nasip işi öyle yemekle içmekle artmıyo beslenmene dikkat edeceksin uykunu alacaksın bol su içeceksin pozitif olacaksın veee bebişe bol bol emdireceksin ki göğüs süt lazım uyarısı alsın şahsen 3 bebişte de özel bişey uygulamadım yemeğim azalınca sütüm de azalıyordu gerisi de nasip artık vücut ne kadar üretiyorsa.. Biz elimizden geleni yapıp pozitif olalım inşallah hepimiz de bol sütlü analar oluruz arkadaşlar dereotu arttırıyo diyodu ben hiç yiyemiyorum ama

Hayırlı cumalar kızlar
1.ay kontrolünden geldik
Kız 500 gr almıs
Kötü degil,günde 20 gr alması normal22 gr almıs dedi
Cok da iyi degil ama kötü degil
Süt yaramıyor demek emsin ama mamayı artırın dedi
Ası oldı ates yapar diye fitil istedim en azından
Hayır ates yapmaz bu ası
Yaparsa hastaneye gelin dedi.
İns yapmAz

Yarasın aşısı inşallah.. İlk ay ateş yapmıyor ama sen yine de gözlemle sütünü mutlaka ver extra mama da versen senin sütünden aldığı başka.. Sağlıkla büyüsün minnoşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…