dere otu tahin maden suyu benim bildiklerimKizlar selam 35 gunluguz sutum halen artmadi mamayi artirarak devam ediyoruz. Benim gibi sutunde artis olmayan var mi? Damlalar caylar vs ne gerekiyusa iciyorumtavsiyeleri beklerim caresiz bir anne
hayırlı cumalar canım bizede aşı yapıldı bugün ateş yapmicagi banyo yapmanın zararı olmucagi söylendiHayırlı cumalar kızlar
1.ay kontrolünden geldik
Kız 500 gr almıs
Kötü degil,günde 20 gr alması normal22 gr almıs dedi
Cok da iyi degil ama kötü degil
Süt yaramıyor demek emsin ama mamayı artırın dedi
Ası oldı ates yapar diye fitil istedim en azından
Hayır ates yapmaz bu ası
Yaparsa hastaneye gelin dedi.
İns yapmAz
Süt de yapıyor diye biliyorum bn sade maden suyu olcak amaMaden suyu içmek de gazı alıyormuş diye duydum deneyeyim onu da günde bitane
Aynen oyle kismet isi resmen sagol canimmValla anladığım kadarıyla süt de nasip işi öyle yemekle içmekle artmıyo beslenmene dikkat edeceksin uykunu alacaksın bol su içeceksin pozitif olacaksın veee bebişe bol bol emdireceksin ki göğüs süt lazım uyarısı alsınşahsen 3 bebişte de özel bişey uygulamadım yemeğim azalınca sütüm de azalıyordu gerisi de nasip artık vücut ne kadar üretiyorsa.. Biz elimizden geleni yapıp pozitif olalım inşallah hepimiz de bol sütlü analar oluruz arkadaşlar dereotu arttırıyo diyodu ben hiç yiyemiyorum ama
bizde 36 gunluk olduk teyzesi bende iyim canim günler yoğun şekilde geciyo evde ablası da var tabi idare edip gidiyoruz42 günlük olduk canım iyi çok şükür ♥ siz kaç günlük oldunuz bebiş nasıl sen nasılsın?
ben gündüz sagmiyorun manuel makinem çok getirmiyo40i cikmiw bebegin binogunde kac cc sute ihtiyaci oluyor tecribeli anneler mesela bir sagista tek gogusten kac cc sutunuz geliyor birde onu sorayim
Kızlar demek bütün bebeler aynı benimki de 4/5 den sonra uyumuyor gaz sancısı artıyor. Bazen kaka yapıypr. Kucağımda karnımda falan 7 ye kadar yarı uyur yarı uyanık idare ediyoruz. Ben de benimkinin huyu sanıyordumGunaydin biz de 1bucuk ve 5te kalktik ama kucağımda onunla uyumasaydim bu saate kdr hala ayakta olurduk. Emzirdikten sonra mecbur kucagimda uyutuyorum bnde uyuyorum yoksa asla yataga yatiramiyorum kivrim kivrim kivraniyoaz once yatirdim birazdan uyanir.. Ve dun uyudugu icin bugun hic uyumicak. 1 haftadir bir gun uyursa bir gun uyumuyor
Mama verdiğin taktirde mutlaka su vermelisin dedi benim konuştuğum tüm doktorlar. Halaları da doktor onlar bile yazın sıcak olduğu için anne sütü ile beslense bile azıcık verebilirsin zararı olmaz mama yiyorsa mutlaka ver dediler. Sık beslenmesinde sakınca neden olsun bebiş aç ki yiyor. İstemezse yemez diye düşünüyorumMerhaba güzel anneler. Epeydir bakamadım buraya, herkesler iyidir inşallah ♥ Biz 42 günlük olduk.. Yaklaşık 2 haftadır sadece mamayla besleniyor oğlum çünkü sütüm kesildi emziremiyorum. Bu durum ilk başlarda beni baya baya kahretsede ağlama krizlerine girsemde artık alıştım ve kabullendim. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Gündüz uykusu pek yok çok nadir uyuyor gündüzleri. Gaz problemi çok yaşamıyoruz ama mamadan dolayı kabızlık başladı o biraz zorluyor. Birkaç gündür mamasına bikaç damla zeytinyağı damlatıyorum umarım faydası olur. Gece uyuyor ama 2 saatte bir mama için uyanıyor. Altını değiştir mama ver gaz çıkar derken zaman geçiyor 1 saat uyuyup uyanıyorum bölük pörçük. İlk zamanlar çok zorlanıyordum uyumak istiyorum diye ağladığım bile olmuştu :) ama artık alıştım bu tempoya. Tabi bazen gerçeklik algımı falan kaybediyorum ama olsun şükür diyelim :) bizde durumlar bu şekilde kızlar.
Bikaç sorum olacak sizlere..
Bebeğim sadece mamayla besleniyor su vermem gerekir mi arada? Versem bir zararı olur mu?
Aras Buğra iki saatte bir acıkıyor. 2 saatte bir 90 cc mama veriyorum normal mi? Bu kadar sık mama vermem sıkıntı yaratır mı?
Benimde o dikjatimi cekti makinada gelmedi dedim bitti demekji sut bizinki aglayinca mene verdim basladi icmeye tekrar artik hangisi egri hangisi dogru bilemedim.. yok sagarak veemiyorum ama sut yetiyomu diye meeak ettimben gündüz sagmiyorun manuel makinem çok getirmiyo
bi sabahları sağıyorum ama bebek daha cok emiyo ve güzel geliyo benim makinede akmasa bike bebeğim emerken geliyo
ne kadar emmesi lazim bilmiyorum canim
devamlı sağarak mi veriyordun biberonla sen
Ben de bugun sordm emdikten sonra sagınca 30 cc geliyor dedim40i cikmiw bebegin binogunde kac cc sute ihtiyaci oluyor tecribeli anneler mesela bir sagista tek gogusten kac cc sutunuz geliyor birde onu sorayim
Bu sut konusunu anlayamadan bitirecem hamileligide sanci ne demek anlayamadan bitirmistimBen de bugun sordm emdikten sonra sagınca 30 cc geliyor dedim
Dr iyi dedi
Beni mi kandırıyo napıo bu dr
Kaynana derdiyle kapışır süt derdiBu sut konusunu anlayamadan bitirecem hamileligide sanci ne demek anlayamadan bitirmistim
yeter canim kilo alimi nasıl canim bir ayda kaç aldıBenimde o dikjatimi cekti makinada gelmedi dedim bitti demekji sut bizinki aglayinca mene verdim basladi icmeye tekrar artik hangisi egri hangisi dogru bilemedim.. yok sagarak veemiyorum ama sut yetiyomu diye meeak ettim
iyi tabi canim benim emdikden sonra gelmiyo bileBen de bugun sordm emdikten sonra sagınca 30 cc geliyor dedim
Dr iyi dedi
Beni mi kandırıyo napıo bu dr
Senin işin daha zor kuzum Allah yardımcın olsun. Artık üzmüyorum kendimi ya napalım nasip değilmiş emzirmek :) teşekkür ederim canım ♥bizde 36 gunluk olduk teyzesi bende iyim canim günler yoğun şekilde geciyo evde ablası da var tabi idare edip gidiyoruz
emmedigi içinde kendini üzme sen çok iyi bir annesin evladin için
Bikaç gündür az az vermeye başladım su. Ne bilim yaa sanki 2 saatte bir çok mu oluyor diye düşündüm :) içimi rahatlattınn çok teşekkür ederim ♥♥Mama verdiğin taktirde mutlaka su vermelisin dedi benim konuştuğum tüm doktorlar. Halaları da doktor onlar bile yazın sıcak olduğu için anne sütü ile beslense bile azıcık verebilirsin zararı olmaz mama yiyorsa mutlaka ver dediler. Sık beslenmesinde sakınca neden olsun bebiş aç ki yiyor. İstemezse yemez diye düşünüyorum
amin canim cümlemize inslalhSenin işin daha zor kuzum Allah yardımcın olsun. Artık üzmüyorum kendimi ya napalım nasip değilmiş emzirmek :) teşekkür ederim canım ♥
%100 garantiliKizlar selam 35 gunluguz sutum halen artmadi mamayi artirarak devam ediyoruz. Benim gibi sutunde artis olmayan var mi? Damlalar caylar vs ne gerekiyusa iciyorumtavsiyeleri beklerim caresiz bir anne
aşı ates yapmaz endise etme canim.Hayırlı cumalar kızlar
1.ay kontrolünden geldik
Kız 500 gr almıs
Kötü degil,günde 20 gr alması normal22 gr almıs dedi
Cok da iyi degil ama kötü degil
Süt yaramıyor demek emsin ama mamayı artırın dedi
Ası oldı ates yapar diye fitil istedim en azından
Hayır ates yapmaz bu ası
Yaparsa hastaneye gelin dedi.
İns yapmAz
dökulmedi cnm. oglumunda dokulmemistibebislerin saçları dokuldumu sizlerin biz 36 gunluk olduk ilk kizim 20 günlükken dökülmeye başlamış bu kizim dokulmeyecekmi acaba
dökülmeden de durabiliyor mu acaba
Cnm bnm kızlar 2 aylik oldu dökülmedi uzadi da baya ins dökülmez bu gidişle 4. Ayda toka takmaya başlarızbebislerin saçları dokuldumu sizlerin biz 36 gunluk olduk ilk kizim 20 günlükken dökülmeye başlamış bu kizim dokulmeyecekmi acaba
dökülmeden de durabiliyor mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?