2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kizlar selam 35 gunluguz sutum halen artmadi mamayi artirarak devam ediyoruz. Benim gibi sutunde artis olmayan var mi? Damlalar caylar vs ne gerekiyusa iciyorum tavsiyeleri beklerim caresiz bir anne
dere otu tahin maden suyu benim bildiklerim
hayırlı cumalar canım bizede aşı yapıldı bugün ateş yapmicagi banyo yapmanın zararı olmucagi söylendi
Maden suyu içmek de gazı alıyormuş diye duydum deneyeyim onu da günde bitane
Süt de yapıyor diye biliyorum bn sade maden suyu olcak ama

Aynen oyle kismet isi resmen sagol canimm

42 günlük olduk canım iyi çok şükür ♥ siz kaç günlük oldunuz bebiş nasıl sen nasılsın?
bizde 36 gunluk olduk teyzesi bende iyim canim günler yoğun şekilde geciyo evde ablası da var tabi idare edip gidiyoruz
emmedigi içinde kendini üzme sen çok iyi bir annesin evladin için

40i cikmiw bebegin binogunde kac cc sute ihtiyaci oluyor tecribeli anneler mesela bir sagista tek gogusten kac cc sutunuz geliyor birde onu sorayim
ben gündüz sagmiyorun manuel makinem çok getirmiyo
bi sabahları sağıyorum ama bebek daha cok emiyo ve güzel geliyo benim makinede akmasa bike bebeğim emerken geliyo
ne kadar emmesi lazim bilmiyorum canim
devamlı sağarak mi veriyordun biberonla sen

Kızlar demek bütün bebeler aynı benimki de 4/5 den sonra uyumuyor gaz sancısı artıyor. Bazen kaka yapıypr. Kucağımda karnımda falan 7 ye kadar yarı uyur yarı uyanık idare ediyoruz. Ben de benimkinin huyu sanıyordum Demek ki bu da bu dönemin özelliği. Öyle olması iyi. Dönemin özelliği ise geçecek Demektir ki bu süper

Mama verdiğin taktirde mutlaka su vermelisin dedi benim konuştuğum tüm doktorlar. Halaları da doktor onlar bile yazın sıcak olduğu için anne sütü ile beslense bile azıcık verebilirsin zararı olmaz mama yiyorsa mutlaka ver dediler. Sık beslenmesinde sakınca neden olsun bebiş aç ki yiyor. İstemezse yemez diye düşünüyorum

Benimde o dikjatimi cekti makinada gelmedi dedim bitti demekji sut bizinki aglayinca mene verdim basladi icmeye tekrar artik hangisi egri hangisi dogru bilemedim.. yok sagarak veemiyorum ama sut yetiyomu diye meeak ettim

Benimde o dikjatimi cekti makinada gelmedi dedim bitti demekji sut bizinki aglayinca mene verdim basladi icmeye tekrar artik hangisi egri hangisi dogru bilemedim.. yok sagarak veemiyorum ama sut yetiyomu diye meeak ettim
yeter canim kilo alimi nasıl canim bir ayda kaç aldı
devamli. ağlaması sadece açlıktan değil-dir üzme canini

bizde 36 gunluk olduk teyzesi bende iyim canim günler yoğun şekilde geciyo evde ablası da var tabi idare edip gidiyoruz
emmedigi içinde kendini üzme sen çok iyi bir annesin evladin için
Senin işin daha zor kuzum Allah yardımcın olsun. Artık üzmüyorum kendimi ya napalım nasip değilmiş emzirmek :) teşekkür ederim canım ♥

Bikaç gündür az az vermeye başladım su. Ne bilim yaa sanki 2 saatte bir çok mu oluyor diye düşündüm :) içimi rahatlattınn çok teşekkür ederim ♥♥

Kizlar selam 35 gunluguz sutum halen artmadi mamayi artirarak devam ediyoruz. Benim gibi sutunde artis olmayan var mi? Damlalar caylar vs ne gerekiyusa iciyorum tavsiyeleri beklerim caresiz bir anne
%100 garantili ... denedigim ve diyetisyen dedigi icin biliyorum. dere otu. ama iki gunde 1 bag filan. bir de kara bugday. hasla ye cnm. aktarda buldum ben. 1 haftada baya fayda etti sutume. 4lt de su tabi.

aşı ates yapmaz endise etme canim.

bebislerin saçları dokuldumu sizlerin biz 36 gunluk olduk ilk kizim 20 günlükken dökülmeye başlamış bu kizim dokulmeyecekmi acaba
dökülmeden de durabiliyor mu acaba

bebislerin saçları dokuldumu sizlerin biz 36 gunluk olduk ilk kizim 20 günlükken dökülmeye başlamış bu kizim dokulmeyecekmi acaba
dökülmeden de durabiliyor mu acaba
Cnm bnm kızlar 2 aylik oldu dökülmedi uzadi da baya ins dökülmez bu gidişle 4. Ayda toka takmaya başlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…