Kızlar bugün karma asi yapıldı verem aşısı kalmamış haftaya yapılacak o yüzden ama kızlar çok huysuzlandı ateslendiler dun geceden zaten 2-3 saatlik uykuyla duruyorum bakalim bu gece nasıl geçecek
Gözümden uyku akıyor benimki ıkınıp sıkınıyo uyumasını bekliyorum yatağına yatırdım orda bayılacak gibi hadi bakalım.. Gece mesaisi başlasın midem bulanıyor ya yemek mi dokundu ne bi gidip yoğurt yiyeyim belki iyi gelir
Şöyle ki canım bebeklerin belli büyüme haftalaı oluyormuş bunlara atak diyorlar. Bu haftalar daha huzursuz iştahsız uyanık mızmız oluyorlarmış. Bu haftaların bebekteki gelişimlerini ve bu huzursuzluklarla başa çıkma yöntemlerini gösteriyor. Bebeğin doğum tarihine göre hangi hafta atak olacağı ve kaç gün süreceği yazıyor. Başka bir forumda (happymom) oldukça popüler herkes uygulamayı alıyor almayanlar tarih hesaplatıyor vs. Ücretli bir uygulama. oğlumdaki değişimleri fark edince araştırayım dedim şuan atak haftasındaymışız. Yani bu davranışları çok normalmiş. Ağlama uykusuzluk mızmızlanma aynı zamanda daha dikkatli bakıyor ilk gülücüğünü bu hafta yaptı. Daha çok dinliyor aldığım zeka kartlarına dikkatle bakıyor. Yüzümü daha çok inceliyor oyuncaklarla oynuyor ve kafasında bir büyüme söz konusu. Bunlar hep atak haftasında oluyormuş
Şöyle ki canım bebeklerin belli büyüme haftalaı oluyormuş bunlara atak diyorlar. Bu haftalar daha huzursuz iştahsız uyanık mızmız oluyorlarmış. Bu haftaların bebekteki gelişimlerini ve bu huzursuzluklarla başa çıkma yöntemlerini gösteriyor. Bebeğin doğum tarihine göre hangi hafta atak olacağı ve kaç gün süreceği yazıyor. Başka bir forumda (happymom) oldukça popüler herkes uygulamayı alıyor almayanlar tarih hesaplatıyor vs. Ücretli bir uygulama. oğlumdaki değişimleri fark edince araştırayım dedim şuan atak haftasındaymışız. Yani bu davranışları çok normalmiş. Ağlama uykusuzluk mızmızlanma aynı zamanda daha dikkatli bakıyor ilk gülücüğünü bu hafta yaptı. Daha çok dinliyor aldığım zeka kartlarına dikkatle bakıyor. Yüzümü daha çok inceliyor oyuncaklarla oynuyor ve kafasında bir büyüme söz konusu. Bunlar hep atak haftasında oluyormuş
Kizlar selam 35 gunluguz sutum halen artmadi mamayi artirarak devam ediyoruz. Benim gibi sutunde artis olmayan var mi? Damlalar caylar vs ne gerekiyusa iciyorum tavsiyeleri beklerim caresiz bir anne
Sut biraz sans isi ilk oglumda hic yokken bunda var. Gozlemlerim su yonde su icmek birinci kural ve uyku artiriyor bebekle nasil olcaksa. Dereotu benim sutumu neredeyse 2 ye katliyor ama oyle bir iki dal degil gunde bir baga yakin yiyorum. Eeee guzel ayimizin tatlisi asure kesinlikle artirdi. Sagma ihtiyaci duymayan ben mecbur sagdim. Malt icecekleri galactago damla kuru dut bunlarda artiriyor hepsi herkeste ise yaramiyor sana iyi geleni bulmalisin humana cayi da iyi geliyor