2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Cok cok gecmis olsun... Naptiniz canim ateslenince
Sağol cnm ateş 38 i gorene dek sık sık ellerini yüzünü yıkadık boynuna koltuk atllarina fln sürduk ama 38 i görünce ateş düşürücü sürüp verdim şuan da var ateş ikisindede ama az çok şükür

emiyor sadece degil mi
sadece emiyor. ilk 5 gun kili almadi. kalan zamanda 600 g aldi. dr tamandir dedi..

ama oglum sirf anne sutuyle 1300g almisti.

Cayi vermedik yine uyumuyor... Benim gbi butun gece bebegi uyumayan warmi tum gece toam bi saat anca uyuyor
zor cok zor. ben de 5.40ta basladim mesaiye. gece 12 e 1 e kadar iste..

ben joker den babyjem yan yatirma destegi aldim cnm. o yuzden rahatim. kussa bile mutlaka yana akiyor.

Evet canim bizimknn saçı epey Hemde eşim onu da biliyordu benim haberim yoktu tabi
7.ci gun kesiliyor tamami aslinda. simdi saclar uzadi biraz daha agir gelir terazide. kuyumcuda hassas terazi se tarttiririsiniz
ben oglumda komple kesmedim. ucunda azicik kestirip tarttirdim. 0.01 gramdi sanirim. ben 1 gram diye vermistim. o sacida jelatinle sarip, hatira defterine yapistirdim .

20 gunde 1 kilo almis ne bilim uyumamasi beni iste uzuyo canim hic uyumadigi icin surekli ikiniyor gaz hareketti bende dinlenemiyorum biraz uyudugumda kendime geliuorum
Geceyle gunduzu karistiriyor olabilir. Gece konusma bebeğinle sadece gunduz konus. Bir de isiklar gece kapali olsun. Boyle boyle gunduzu ogrenir belki.

ben su bile vermiyorum aslinda digerlwrine vermistim kizimda herkes bir oldu mama alfurdilar kiz rmmeyi birakti kus kadar kaldi. suan ogluma sadece anne sutu veriyorum iki kilodan fazla aldi 1 ayda

Canım demiştim küvezde oldgu icin 7. Gün kesemedik malsf sonra toparlnsn derken ancak fırsat olck. Bizimkinin epey saçı var ama biz Kesmeden de tahmini olarak verdik hayrimizi bende saklıcm saçını.
Yaa bazen üzerine düşüyor incecik 1 teli bitiyorum o bir tel saçına bilee

ben su bile vermiyorum aslinda digerlwrine vermistim kizimda herkes bir oldu mama alfurdilar kiz rmmeyi birakti kus kadar kaldi. suan ogluma sadece anne sutu veriyorum iki kilodan fazla aldi 1 ayda
masallah. dr en iyi yonlendirir cnm. 2 kg iyi mi cok mu bilemiyrm. belki emzirme araligini ac der belki normal der. kontrolde birsey demedi mi?

oyle oluyor ille kesmek lazim minik de olsa sunnet dediler. ben de o yuzden micik ensesinden kesmistim

Kızlar beni hatırlıyo musunuz?
Ben yine neler atlattım geldim inanamazsınız. Dün taburcu oldum hastaneden.
8 gün önce bağırsak delinmesiyle acil ameliyata alındım 2 gün sonrası durumum ağırlaştı yoğunbakıma alındım 4 gün orda kaldıktan sonra okunan Kuranlar edilen dualar Allah beni evladıma bağışladı ve normal odaya çıkardılar değerlerim iyileşmeye başladı. Sonunda evime geldim bebeğime kavuştum. Allah kimseyi evladından ayırmasın.
Bebeğinizle ve sağlıkla geçen her gün için ne kadar şükretsek az.

Cok buyuk gecmis olsun canim cok sukur allah seni yuvana evladina bagislamis dun aklimdaydin yazmaya fırsatım olmadi kendine cok dikkat et artik

Canım çok şükür rabbim evladına bağışlamış seni. Allah bir daha yaşatmasın evladından ayırmasın inşallah. Çok çok geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun Allah bir daha böyle birşey yaşatmasın size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…