Haklisin canim ne diim gecici surecler ama zor sureclerMysonismysun canim kilo alimi fln iyi üzme canini kimi bebekler gerçekten az uyuyo
Yok cnm baya ateslendiler ins bugün geçer ins sizin bebeler ateşlenmeden sakin atlatır bu sureciikicicek-birbocek canim aşılarını da ateşsiz atlatırlar insalh kuzucuklar
Doktor 500 ve uzeri iyi demisti canimMasallah kızlar 1 kilo falan cok iyi almıs bebeler
Benimki 500 gr aldı o da mama destegiyle
Cok cok gecmis olsun... Naptiniz canim atesleninceYok cnm baya ateslendiler ins bugün geçer ins sizin bebeler ateşlenmeden sakin atlatır bu sureci
Evet ya kendi kendini tıkattırıyor umarım adet haline getirmezAyy odun patlamistir eminim bi kere ben uyuyorum yuzunu battaniyeyle tamamen kapatmis bi uyandim cirpiniuo Allah im bir agladim o kadar uyjusuzumki duymamisim odlerim patladi
Sağol cnm ateş 38 i gorene dek sık sık ellerini yüzünü yıkadık boynuna koltuk atllarina fln sürduk ama 38 i görünce ateş düşürücü sürüp verdim şuan da var ateş ikisindede ama az çok şükürCok cok gecmis olsun... Naptiniz canim ateslenince
Evet canim bizimknn saçı epey HemdePiaLeon maşallah canim tatlis oğluna
saçı kesilip ağırlığınca. mesela altın veya gümüş değerinde sadaka veriliyordu peygamber efendimizi zamaninda
sadece emiyor. ilk 5 gun kili almadi. kalan zamanda 600 g aldi. dr tamandir dedi..emiyor sadece degil mi
zor cok zor. ben de 5.40ta basladim mesaiye. gece 12 e 1 e kadar iste..Cayi vermedik yine uyumuyor... Benim gbi butun gece bebegi uyumayan warmi tum gece toam bi saat anca uyuyor
ben joker den babyjem yan yatirma destegi aldim cnm. o yuzden rahatim. kussa bile mutlaka yana akiyor.Yaa gazı mı var
Benimde sabah ömrümden ömür gitti
Mamayı cıkarmıs agzında emzik var,bogazına kactı galiba
Aldm hemen ters cevirdim cocugu kustu rahatladı
Ya uykyda olsaydı diye aklım cıkıyo
Yan da yatıyo ama
7.ci gun kesiliyor tamami aslinda. simdi saclar uzadi biraz daha agir gelir terazide. kuyumcuda hassas terazi se tarttiririsinizEvet canim bizimknn saçı epey Hemdeeşim onu da biliyordu benim haberim yoktu tabi
Geceyle gunduzu karistiriyor olabilir. Gece konusma bebeğinle sadece gunduz konus. Bir de isiklar gece kapali olsun. Boyle boyle gunduzu ogrenir belki.20 gunde 1 kilo almis ne bilim uyumamasi beni iste uzuyo canim hic uyumadigi icin surekli ikiniyor gaz hareketti bende dinlenemiyorum biraz uyudugumda kendime geliuorum
ben su bile vermiyorum aslinda digerlwrine vermistim kizimda herkes bir oldu mama alfurdilar kiz rmmeyi birakti kus kadar kaldi. suan ogluma sadece anne sutu veriyorum iki kilodan fazla aldi 1 aydasadece emiyor. ilk 5 gun kili almadi. kalan zamanda 600 g aldi. dr tamandir dedi..
ama oglum sirf anne sutuyle 1300g almisti.
zor cok zor. ben de 5.40ta basladim mesaiye. gece 12 e 1 e kadar iste..
ben joker den babyjem yan yatirma destegi aldim cnm. o yuzden rahatim. kussa bile mutlaka yana akiyor.
Canım demiştim küvezde oldgu icin 7. Gün kesemedik malsf sonra toparlnsn derken ancak fırsat olck. Bizimkinin epey saçı var ama biz Kesmeden de tahmini olarak verdik hayrimizi7.ci gun kesiliyor tamami aslinda. simdi saclar uzadi biraz daha agir gelir terazide. kuyumcuda hassas terazi se tarttiririsiniz
ben oglumda komple kesmedim. ucunda azicik kestirip tarttirdim. 0.01 gramdi sanirim. ben 1 gram diye vermistim. o sacida jelatinle sarip, hatira defterine yapistirdim.
masallah. dr en iyi yonlendirir cnm. 2 kg iyi mi cok mu bilemiyrm. belki emzirme araligini ac der belki normal der. kontrolde birsey demedi mi?ben su bile vermiyorum aslinda digerlwrine vermistim kizimda herkes bir oldu mama alfurdilar kiz rmmeyi birakti kus kadar kaldi. suan ogluma sadece anne sutu veriyorum iki kilodan fazla aldi 1 ayda
oyle oluyorCanım demiştim küvezde oldgu icin 7. Gün kesemedik malsf sonra toparlnsn derken ancak fırsat olck. Bizimkinin epey saçı var ama biz Kesmeden de tahmini olarak verdik hayrimizibende saklıcm saçını.
Yaa bazen üzerine düşüyor incecik 1 teli bitiyorum o bir tel saçına bilee
saglik ocagi benim duruma aliskin cunku diger bebeislerimde cok kilolulardi ama sali kontrolu var ust siniri gecmisiz suan kilo boydamasallah. dr en iyi yonlendirir cnm. 2 kg iyi mi cok mu bilemiyrm. belki emzirme araligini ac der belki normal der. kontrolde birsey demedi mi?
Cok buyuk gecmis olsun canim cok sukur allah seni yuvana evladina bagislamis dun aklimdaydin yazmaya fırsatım olmadi kendine cok dikkat et artikKızlar beni hatırlıyo musunuz?
Ben yine neler atlattım geldim inanamazsınız. Dün taburcu oldum hastaneden.
8 gün önce bağırsak delinmesiyle acil ameliyata alındım 2 gün sonrası durumum ağırlaştı yoğunbakıma alındım 4 gün orda kaldıktan sonra okunan Kuranlar edilen dualar Allah beni evladıma bağışladı ve normal odaya çıkardılar değerlerim iyileşmeye başladı. Sonunda evime geldim bebeğime kavuştum. Allah kimseyi evladından ayırmasın.
Bebeğinizle ve sağlıkla geçen her gün için ne kadar şükretsek az.
Canım çok şükür rabbim evladına bağışlamış seni. Allah bir daha yaşatmasın evladından ayırmasın inşallah. Çok çok geçmiş olsunKızlar beni hatırlıyo musunuz?
8 gün önce bağırsak delinmesiyle acil ameliyata alındım 2 gün sonrası durumum ağırlaştı yoğunbakıma alındım 4 gün orda kaldıktan sonra okunan Kuranlar edilen dualar Allah beni evladıma bağışladı ve normal odaya çıkardılar değerlerim iyileşmeye başladı. Sonunda evime geldim bebeğime kavuştum. Allah kimseyi evladından ayırmasın.
Çok geçmiş olsun Allah bir daha böyle birşey yaşatmasın sizeKızlar beni hatırlıyo musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?