Kesinlikle doğru hepsi canım atak haftasındaymışız şuanNasil yazilanlar cikiyo mu begendinmi
Sadece anne sütüyle 1.200 aldı canımkizlar iyi geceler bebislerinz 1 aylikken kac kilo aldi acaba
Harika haftalarUygulamanin adi tam olarak nefir bulamadim da :) ingilizce mi yazilio ?
Hatırlamaz olur mutuz canım, çok çok geçmiş olsun Rabbim evladına bağışlamış çok şükürKızlar beni hatırlıyo musunuz?
Ben yine neler atlattım geldim inanamazsınız. Dün taburcu oldum hastaneden.
8 gün önce bağırsak delinmesiyle acil ameliyata alındım 2 gün sonrası durumum ağırlaştı yoğunbakıma alındım 4 gün orda kaldıktan sonra okunan Kuranlar edilen dualar Allah beni evladıma bağışladı ve normal odaya çıkardılar değerlerim iyileşmeye başladı. Sonunda evime geldim bebeğime kavuştum. Allah kimseyi evladından ayırmasın.
Bebeğinizle ve sağlıkla geçen her gün için ne kadar şükretsek az.
Bemde aldım canım zeka kartlarından çok ilgisini çekiyor güzel bir aktivite oluyor bu aydaKızlar size dr aktivite verdi mi?
Bize e bebekte kartlar var siyah beyaz onlardan alın yada a4e cıkarın ,onları takip etsin bu ayın aktivetisi dedi
Koci cıkardı netten,daha 1 aylık bebe ödevini bize kitledi hemen diyo
anacigim benislerimoz tombik tombik olmus masallah bizeSadece anne sütüyle 1.200 aldı canım
Benim bebe tuhaf bi şekilde tombik durmuyor yaanacigim benislerimoz tombik tombik olmus masallah bize
Boyu da uzunsa tombik görünmemesi çok normal canmBenim bebe tuhaf bi şekilde tombik durmuyor ya1ay 11günlük şuan 5.300kg ama kolu bacağı normal duruyor etli etli değil. Bazı bebekler 4buçuk kiloyken bile yanaklar kocaman kollar boğum boğum maşallah. Her bebek farklı demekki seninki de mi sadece anne sütüyle besleniyor canım
Aynen bizede iyi sıkıntı yok dedi ama ben almıstır 800-900 diye bekliyordmDoktor 500 ve uzeri iyi demisti canim
Rica ederşmmEvde yazici yok. Ben de kagida kendim cizmeyi deniycem. Sagol canim. Paylasman iyi oldu
Boyle baska etkinlikler ogrenirsen bize de yaz canim. Insanin aklina gelmiyor.Rica ederşmm
Siyha boya ama sadece siyh beyazı gördüklerinden suan.
ya ne hemen agliyrsun. kizacagim he...Kızlar sütün yetmediğini nasıl anlıyoruz? Bizimki bugün çok huysuz. Normalde gündüz birer buçuk saat bile olsa aralarda uyurdu, neredeyse hiç uyumadı. Daldı daldı uyandı. Karnı tok, kakasını yaptı, yani anlamadım niye böyle oldu. Bi arkadaşım süt mü yetmiyor acaba dedi aklıma soktu şimdiYani emiyor ve emmeyi bıraktığında bile göğsümden süt geliyor, sütü bitirip bırakıyor diyemem asla, aylık kilo alımı da normaldi. Aç değildir di mi
pozitif.Ovulasyon günümden 10 gün geçti duştan önce yaptım testi 10 dk sonra çıktığımda sonuç bu kendime teşhis te koyamiyorum çünkü çok ağır hastalandım 3 gündür halim yok gribim heryerim ağrıyor oyuzden belirtileride varmı yokmu secemiyorum , hamilemiyim sizce ? Rabbim insallah hepimizin duasını kabul eder gebelik haberi aliriz.. polikistik overliyim
Hatirlamaz miyizKızlar beni hatırlıyo musunuz?
8 gün önce bağırsak delinmesiyle acil ameliyata alındım 2 gün sonrası durumum ağırlaştı yoğunbakıma alındım 4 gün orda kaldıktan sonra okunan Kuranlar edilen dualar Allah beni evladıma bağışladı ve normal odaya çıkardılar değerlerim iyileşmeye başladı. Sonunda evime geldim bebeğime kavuştum. Allah kimseyi evladından ayırmasın.
Cok gecmis olsun guselim bundan sonra stres yok skinti yok esine soyle seni uyarsin kafana taktiginda biseyleriKızlar beni hatırlıyo musunuz?
rvet canim benim ki dun tartildi 5700 yeni 32 gunluk olduk 3500 dogmustu hemsiree bile ne verdin bu bebise gerci seninkiler tompik dedi bu yuzden supeli bir durumu yok dedi ama benim bir istahim var anlatamam herseyden yemek istiyorum hamileyken boyle degildimBenim bebe tuhaf bi şekilde tombik durmuyor ya1ay 11günlük şuan 5.300kg ama kolu bacağı normal duruyor etli etli değil. Bazı bebekler 4buçuk kiloyken bile yanaklar kocaman kollar boğum boğum maşallah. Her bebek farklı demekki seninki de mi sadece anne sütüyle besleniyor canım
Annesi Naçizane fikrim çok azıcıkta olsa memesiz durabilmesi lazım. Bu sefer seni yalancı emzik niyetine kullanır. Karnı doyup ilgisini de aldıktan sonra biraz yaptırmaya çalış derim. Ama ilerleyen zamanlarda daha çok yaptırabiliriz. Birazcık ağlamasına da fırsat ver :)Canım ne güzel yapyrsnz. Dusunyrm benim ki memeden ayrılsa 2 dakika nefes alsa ben de aktivite yapsam bir ara eline minik ayıcık veriyordum tuttryrdm ama 20 saniye sonra ağlama meme de memeee diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?