2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hatırlamaz olur mutuz canım, çok çok geçmiş olsun Rabbim evladına bağışlamış çok şükür Çok üzüldüm inanamadım okurken neden böyle oldu sinir stresten miydi bağırsak delinmesi

Kızlar size dr aktivite verdi mi?
Bize e bebekte kartlar var siyah beyaz onlardan alın yada a4e cıkarın ,onları takip etsin bu ayın aktivetisi dedi
Koci cıkardı netten,daha 1 aylık bebe ödevini bize kitledi hemen diyo
Bemde aldım canım zeka kartlarından çok ilgisini çekiyor güzel bir aktivite oluyor bu ayda

anacigim benislerimoz tombik tombik olmus masallah bize
Benim bebe tuhaf bi şekilde tombik durmuyor ya 1ay 11günlük şuan 5.300kg ama kolu bacağı normal duruyor etli etli değil. Bazı bebekler 4buçuk kiloyken bile yanaklar kocaman kollar boğum boğum maşallah. Her bebek farklı demekki seninki de mi sadece anne sütüyle besleniyor canım

Boyu da uzunsa tombik görünmemesi çok normal canm

K ktphncanne çok çok geçmiş olsun canm evladına kavuştuğun için de gözün aydın inşallah bundan sonra herşey çok güzel ve kolay olur senin için. Maşallah sütünün kesilmesinede izin vermemişsin kaldığınız yerden sağlıkla devam edin inşallah

Kızlar sütün yetmediğini nasıl anlıyoruz? Bizimki bugün çok huysuz. Normalde gündüz birer buçuk saat bile olsa aralarda uyurdu, neredeyse hiç uyumadı. Daldı daldı uyandı. Karnı tok, kakasını yaptı, yani anlamadım niye böyle oldu. Bi arkadaşım süt mü yetmiyor acaba dedi aklıma soktu şimdi Yani emiyor ve emmeyi bıraktığında bile göğsümden süt geliyor, sütü bitirip bırakıyor diyemem asla, aylık kilo alımı da normaldi. Aç değildir di mi

Ovulasyon günümden 10 gün geçti duştan önce yaptım testi 10 dk sonra çıktığımda sonuç bu kendime teşhis te koyamiyorum çünkü çok ağır hastalandım 3 gündür halim yok gribim heryerim ağrıyor oyuzden belirtileride varmı yokmu secemiyorum , hamilemiyim sizce ? Rabbim insallah hepimizin duasını kabul eder gebelik haberi aliriz.. polikistik overliyim

Eklentiler

• IMG_20190921_200537.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20190921_200508.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 37
ya ne hemen agliyrsun. kizacagim he...
bugun benim kiz var ya agzima tukurdu. hiccccc durmuyor. kucagimda bile agliyr. dalamiyr dalsa aglayarak uyaniyr. geceden beri boyle. artik yorgunluktan bayilmak uzereyim. 1 kez bile sut mu yetmiyr diye aklima gelmedi. cunku buyume atagi yapiyrlar muhtemelen. ya boy kilo atagi, ya zeka atagi ya baska bir duyu gelisjm atagi. birkac gune gecer.
pozitif.
biz hepimiz dogum yaptik cnm.

Hatirlamaz miyiz cok üzülmüstüm.. coook gecmis olsun . Allah sifa versin. Sukurler olsun iyilesmenize cok sevindim. bagirsak neden delinir ki yaa nasil oldu bu

Cok gecmis olsun guselim bundan sonra stres yok skinti yok esine soyle seni uyarsin kafana taktiginda biseyleri

rvet canim benim ki dun tartildi 5700 yeni 32 gunluk olduk 3500 dogmustu hemsiree bile ne verdin bu bebise gerci seninkiler tompik dedi bu yuzden supeli bir durumu yok dedi ama benim bir istahim var anlatamam herseyden yemek istiyorum hamileyken boyle degildim

Canım ne güzel yapyrsnz. Dusunyrm benim ki memeden ayrılsa 2 dakika nefes alsa ben de aktivite yapsam bir ara eline minik ayıcık veriyordum tuttryrdm ama 20 saniye sonra ağlama meme de memeee diye
Annesi Naçizane fikrim çok azıcıkta olsa memesiz durabilmesi lazım. Bu sefer seni yalancı emzik niyetine kullanır. Karnı doyup ilgisini de aldıktan sonra biraz yaptırmaya çalış derim. Ama ilerleyen zamanlarda daha çok yaptırabiliriz. Birazcık ağlamasına da fırsat ver :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…