2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
cok gecmis olsun canim allah seni evladina bagislamis.

Kızlar size dr aktivite verdi mi?
Bize e bebekte kartlar var siyah beyaz onlardan alın yada a4e cıkarın ,onları takip etsin bu ayın aktivetisi dedi
Koci cıkardı netten,daha 1 aylık bebe ödevini bize kitledi hemen diyo

Eklentiler

• EAD842B9-B4E6-4777-B699-67EB07FEA8E2.webp
    18 KB · Görüntüleme: 33
Cok gecmiss olsunn cnm

Senin sinavin da ne zorluymus be yavrum, gecsin gitsin umarım
Bize e bebekte kartlar var siyah beyaz onlardan alın yada a4e cıkarın ,onları takip etsin bu ayın aktivetisi dedi
Vermedi de benzer kartlardan var ve koyuyorum yatarken karşısına.

hncanne, post: 61238514, member: 939077"]
Kızlar beni hatırlıyo musunuz?
Ben yine neler atlattım geldim inanamazsınız. Dün taburcu oldum hastaneden.
8 gün önce bağırsak delinmesiyle acil ameliyata alındım 2 gün sonrası durumum ağırlaştı yoğunbakıma alındım 4 gün orda kaldıktan sonra okunan Kuranlar edilen dualar Allah beni evladıma bağışladı ve normal odaya çıkardılar değerlerim iyileşmeye başladı. Sonunda evime geldim bebeğime kavuştum. Allah kimseyi evladından ayırmasın.
Bebeğinizle ve sağlıkla geçen her gün için ne kadar şükretsek az.
[/QUOTE]
Çok geçmiş olsun canım. Neler yaşamışsın. Bundan sonra bebeğinle sağlıklı sıhhatli günleriniz olur inşallah K ktphncanne

Bi arkadasımda böyle kırılmıcak cocuklr icin aynalar var dedi onlardan koy karsısına hani düssede kenarları sünger ,bisey olmaz dedi
Kendini izlemek hoslarına gidiyormus

Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum

Evde yazici yok. Ben de kagida kendim cizmeyi deniycem. Sagol canim. Paylasman iyi oldu

Çok ama çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin bununla tüm badireleri atlatmış olun. Allah bebişinle seni birbirinize bağışlasın. Zor gerçekten ama geçmiş şükür ki

K ktphncanne ay çok geçmiş olsuunn Allah beterlerinden korusun inşallah

Kızlar bu kartlar falan için bir yaş erken değil mi, görüyor mu bizim veletler tam olarak acaba?
Ben de sizden görüp sipariş ettim. E bebekte ne kadar bakmadım ama trendyolda 20 tl kargo bedava idi. Kargoda şu an bakalım ilgilenecek mi. Çok ilgisini çekiyor diyorlar

amjn cnm.
cok gecmis olsun. Allah bir daha dert vermesjn cnm.
K ktphncanne ay çok geçmiş olsuunn Allah beterlerinden korusun inşallah

Kızlar bu kartlar falan için bir yaş erken değil mi, görüyor mu bizim veletler tam olarak acaba?
ben bez kitap ile baktiriyrm dibine sokup ... kartlar 6 aydan sonraydi diye haturliyrm. ama zarari olmaz bence de.

Geçmiş olsun canım

Cok gecmisler olsun canim Allah bir daha gostermesin

Bu tarz aktiviteler bende yaptırmaya başlayacağım. Ama direk kartlardan mı alsam yoksa böyle kendim mi yapsam karar veremedim. Nasıl bebek takip ediyor mu ne kadar süre baktırıyorsun :)

Bi arkadasımda böyle kırılmıcak cocuklr icin aynalar var dedi onlardan koy karsısına hani düssede kenarları sünger ,bisey olmaz dedi
Kendini izlemek hoslarına gidiyormus☺
Biz aynı karşında kendisini gösteriyoruz ve konuşuyoruzda bak burası senin ağzın, burası burnun, senin adın şu falan diye. Böyle kendini ve bizi tanıyacagı konuşmalar yapıyoruz. Dikkatini çekiyor ve eğlenceli de oluyor tavsiye ederim. :)

Canım ne güzel yapyrsnz. Dusunyrm benim ki memeden ayrılsa 2 dakika nefes alsa ben de aktivite yapsam bir ara eline minik ayıcık veriyordum tuttryrdm ama 20 saniye sonra ağlama meme de memeee diye

Ozlemistir tabi, sen sakin ol yeter ki. Stres yapinca onlar da hissediyor, iyice memeyle kavgaya dönüyor iş. Aynisini yasadim da ondan diyorum, meme istemiyor gibi yıktı ortalığı eyvah dedim biberona düştü ama geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…