2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

Sen bir tatlışsın

Genetik olabilir belki canım. Aman maşallah nazar değmesin kimsenin yavrusuna. Tabiki her çocuğun bünyesi farklı burda amaç karşılaştırmak değil benim gözümde. Nasıl daha iyi beslenebiliri bulmak. Yeterli olanı değilde daha fazlasını bulmak. Memeyi her istediğinde veriyor musun

Ne kadar dı canım kilo alımı. Yani sütünün yetmemesi için iki memeni full boşaltıp hala ağlaması lazım. Senin mama yapman ve çocuk mamayı içince huzura erip uyuması lazım. Ama emmeyi bırakınca hala sütün gelmeye devam ediyorsa aksine bitiremiyor. Karnını doyuracağından fazlasını üretiyorsun. Hiç canını sıkma o yüzden yetiyordur

kizlar bisey soracaktım dah ince topuk dikeni sıkıntısı yasayan varmı nasıl tedavi oldunuz
dogumdan sonra cıktı artik yürümek bike eziyet gibi geliyo

1 kilo almış kuzum, emzirirken sadece bir memeyi veriyorum, onu da bitirmiyor. Şu harika haftaları indirdim ben de, bizimki de atak haftasındaymış meğer. İnşallah huysuzluğu ondandır.

aynen canim kesinlikle yapi meslesi hastahaneden cikarken 5 grm alip cikmisti o her istediginde veriyorum belli bir saati yok ama inan benim ortancayi gorsen bu ekmek yemiyor mu tabi saglikli mi diger tombislere gore gayet zeki saglikli algisi kuvettli sadece acaba bir sikintisi var mi diye sormak istedim hemsire ust siniri biraz gecmis dedi ama en buyuk kizim 5 aylikkrn 10 kilo oglumda 11 kiloydu simdi biri 5 yasinda 25 kilo 3 yasiinda 18 kilo 1. 5 yasindaki kizim en son 9 kiloydu 1 yasindayken ama cok saglikli tum degerleri normal

@ktphncanne ay çok geçmiş olsuunn Allah beterlerinden korusun inşallah ♥

Kızlar bu kartlar falan için bir yaş erken değil mi, görüyor mu bizim veletler tam olarak acaba?
Normalde 3 aylıktan başlanıyor diye biliyorum ama erken başlamanın da zararı olmaz
Boyle baska etkinlikler ogrenirsen bize de yaz canim. Insanin aklina gelmiyor.
Kitap okunabilir. Ben kızıma kitap okumaya başladığımda 1 aylık bile değildi. Yatarken yanına uzanıp kitabı havaya görebileceği mesafeye tutup okuyordum. Şimdi kitap kurdu bir kızım var.

ay maslalh canim benim 4 yasinda kiz 14 kilo yeni zayıf hiç bisey yemiyo bebek ken iyidi yurumiey baslayinca fazla kiko almadı
s3nin çocuklara maşallah sen kaç yaşındasın
b3n 4 uncu cocuk olunca diğerleri büyük doye dusunmustum

yeni 30 yasima girfim kuzum benim biraz pespese oldu;(

Kızlar eşime 2saat bakması için çocuğu emanet ettim. Acıkınca dolapta sağılmış sütümğ vereceğine mama yapmış ama mama bozuk. 2-3kez emdi hemen çektim ağzından diyor kokusunu fark ettim diyır. Bana getirdi koklattı bozulmuş mama. Arkasından benim sütümden içti. Birşey olurmu acaba internette Allah korusun zehirlenip ölmekten bahsedilmiş hep. Ne yapayım hastaneye mi gitsem

Git istersen gönlün rahat etsin, muhtemelen bir şey olmaz da işte.

masalah canim bi yaş varmis aramızda
aralri azmış senin için, zor olmuştur ama masalah büyüyünce rahat edersin insalah
sag ol canim benim aynen biraz zor oluyor 1.5 yasindaki hepsine yetiyor tum enerjim onunla bitiyor en yaramazi o bak saat 4 de kalkti onu uyutmaya calisiyorum

kizlar bisey soracaktım dah ince topuk dikeni sıkıntısı yasayan varmı nasıl tedavi oldunuz
dogumdan sonra cıktı artik yürümek bike eziyet gibi geliyo
Annemde cikmisti canim. Onun bir yastigi var ayakkabi icine yerlestiriyosun anca oyle geciyor mutlaka al evdede giy... gecmisler olsun

Canım emzik vermeye de.calsyrz annemle dedgn gibi beni emzik yerine de kullanyr artık farkedyrm onu ama nasıl bir aglayistir resmen katılıyor ağlarken emzrmynce. Acaba sutum mu az diyorum sagiyrm icecgnden daha fazla cikiyor ki 39gunde 2250gr aldi beni parmagnda oynatyr. uyurken sadece wc gdblrym 40i çıkınca düzelir dedik yok şuan 3. Ay i beklyrm ama bakalm nasl yapacgz.
Yaptğı aktivite 3 haftadır dikkatle anneannesi ve babasıyla bakismak emerken gülmek emip doyunca aşırı gülmek babası 3. Ismi Happy olsun dedi bugün.
Delircem aşkımdan da sonumz hayrolsun

Günaydın kızlar bı sorum var elektrikli pompa göğüs ucunu çekiştirip acıtır mı acaba ? Benim göğüs uçlarım 1 aydır iyileşmedi gittikçe dayanılmaz olmaya başladı oğlumun ağzı kan doluyo çok üzülüyorum.. acaba diyorum bı iki gün sağıp versem uçlarına bakım yapsam daha mı kolay iyileşir.?

Kızlar bu gogus ucu yaralariyla nasik bas ediyorsunuz? Lansinoh krem kullaniyorum aventin gogus kalkanida var ilk baslarda etkili oluyorduvama suan hicbiri gogus yaralarimi gecirmiyor.Emzirmek işkence oldu bana ya varmi önerileriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…