Benimki de 51 günlük 3800 doğdu. Sonra 3500e düştü şimdi de 5500 olmuş :)41 gunluk biz büyük dogduk ama
4100 dogdu cocugum
Dogumdan sonra 3700 lere düstü
Kilo alımı normal bence sütun de geliyordur bana da arada süt çıkmaz gibi geliyor sagiyorum önce boş geliyor sonra akmaya basliyor41 gunluk biz büyük dogduk ama
4100 dogdu cocugum
Dogumdan sonra 3700 lere düstü
Süt varsa kiloya takılmaBende aynı durumdayım. Ve işin içinden çıkamıyorum. Kilo alımı çok iyi. Mamayı azalt diyorlar. Ama çocuk doymuyor. Sürekli emziriyorum. Uyumuyorda sen nasıl yapıyorsun mama ve memeyi? kaç kilo doğdu? şuan kaç kilo? kaç günlük oldu?
20sinde kontrolde tartıldk 4275di suan bilmiyorzBenimki de 51 günlük 3800 doğdu. Sonra 3500e düştü şimdi de 5500 olmuş :)
Budu uygulamasını kullanabilirsin canım, daha pratik oluyor. Ben onu kullanıyorumSüt varsa kiloya takılma
Emsin
Bende süt yokDaha 50 ml üzerine cıkmadık
4100 dogdu
Ben 6-8 kez emzirme günde
3 kez mama seklinde gidiyorm
Yazıyorm valla
Saat kacta ne yedi kac ml yedi
Koci artk bezi de yazcan kac tane cıkardı herhdle diye dalga geciyor
Aslında yazmak lazım biliyor musun diyorm
Gğnde 5-6 kez cıkması lazım ama yetisemem okadr diyorm
Kaybettik kadını diyo adam
Bi sal cocugu diyo
İndirdim simdi cnmBudu uygulamasını kullanabilirsin canım, daha pratik oluyor. Ben onu kullanıyorum
Elimle bakiyorum aynada cok bakmadim, zaten üstünde gobegim var düşmüş gibi onu kaldirmadan görünmüyor. Çok çirkin bir durum bu sezeryan ya.Çıkıntı bütün kesik boyunca mi var yoksa bir kısmında mı?
Ben programla takip ediyorum, en son ne zaman besledim bugün kac bez degistirdim en son kakasini hangi günler yaptı vs görebiliyorum.Süt varsa kiloya takılma
Emsin
Bende süt yokDaha 50 ml üzerine cıkmadık
4100 dogdu
Ben 6-8 kez emzirme günde
3 kez mama seklinde gidiyorm
Yazıyorm valla
Saat kacta ne yedi kac ml yedi
Koci artk bezi de yazcan kac tane cıkardı herhdle diye dalga geciyor
Aslında yazmak lazım biliyor musun diyorm
Gğnde 5-6 kez cıkması lazım ama yetisemem okadr diyorm
Kaybettik kadını diyo adam
Bi sal cocugu diyo
Aynı şeyleri yaşamışız ben de hiç ameliyat olmamıştım . O yaşadıklarım kötüydüKiziiim ben bu zamana kdr birak ameliyati bi yerimi bile kirmamisimm hic bayilmamisim dikis attirmamisim yaa
naz degil cok ani oldu benm dogum hazir degildim bi anda kendimi masada buldum. Sonrasinda da cok aci çektim. hala daha bazi sorunlar yasiyorum. tasikardi falan çıktı. fitik riskim var takipteyim. Ve ameliyatli olmak hic guzel bi his degil..
Ben serum bile taktirmadim, hayatimda bayilmadim bile. Ambulansta damar yolu acamadilar öyle bir insandim, acimadilar kestiler!Aynı şeyleri yaşamışız ben de hiç ameliyat olmamıştım . O yaşadıklarım kötüydü
Kiziiim ben bu zamana kdr birak ameliyati bi yerimi bile kirmamisimm hic bayilmamisim dikis attirmamisim yaa
naz degil cok ani oldu benm dogum hazir degildim bi anda kendimi masada buldum. Sonrasinda da cok aci çektim. hala daha bazi sorunlar yasiyorum. tasikardi falan çıktı. fitik riskim var takipteyim. Ve ameliyatli olmak hic guzel bi his degil..
Vayyy beeBen dogumdan sonra dikis atilirken dedim ki "2.cocukta dogum bu kdr zor olmaz degil mi " dedim. Dokror da "olmaz , ama dikis atılırken 2.çocuğu soran ilknkez duyuyorumdedi. Orda aci cekerken 2. Cocugun derdindeyim.
icinde keçiboynuzu olan bi toz sanırım.bizimki de surekli kusuyor doktor ilac verdi toz seklinde sütü sagip sütün icine döküp iciriyorum.
Ben de aynı kişi mi bunları yasayan diye hayretle okuyrum. Bilinçli olmak yapmak manasına gelmiyor demek ki üzüldüm arkdsn adına.Takip ediyorum yazdıklarını okuyan soruşturan birisin egitimcisin hatta dogrumudur neden buna izin verdin kendinden.eminken ? Savunmadın sütünü sağıp bakmadin mi yada emerken agzina bakmadin mi geliyormu diye hatayı en başta olmus esinede izin vermeyecektin gaz aglamasi uyku aglamasi diye sen de söyledin onlardır dicektin mama durduk yere verilmemeli iste bu yuzden midesi genişleyip daha da istiyorlar
bezlerini biriktirip tartıyorsunuz.Çiş ölçmek mi neyle ölçüyorsun cidden mutfak terazisiyle mikizim doyduğu gunden beridir gunde bez aldığımı kac kaka yaptığını bile saymadım isim gücüm bitti çiş mi tarticaz bide hangi doktor söylüyor bunu ben doktoruma bugün 150 gr çiş yapti desem kahkahayla güler
ben ciddi bir depresyon geçirdim ve sinir krizi sebebi ile tedavi gördüm bir süre.Takip ediyorum yazdıklarını okuyan soruşturan birisin egitimcisin hatta dogrumudur neden buna izin verdin kendinden.eminken ? Savunmadın sütünü sağıp bakmadin mi yada emerken agzina bakmadin mi geliyormu diye hatayı en başta olmus esinede izin vermeyecektin gaz aglamasi uyku aglamasi diye sen de söyledin onlardır dicektin mama durduk yere verilmemeli iste bu yuzden midesi genişleyip daha da istiyorlar
Okey simdi oldu gecmis olsun uzuldum toparlaman guzel Allah yasatmasin bir dahaben ciddi bir depresyon geçirdim ve sinir krizi sebebi ile tedavi gördüm bir süre.
yani lohusalık zamanımda inanin onu düşünecek halde değildim.
kendimle uğraşıyordum.
sadece çok besleme diyebildim.
sakinleştirici sebebi ile uyuyordum.
neyseki çabuk toparladım.
şimdi de benim yokluğumda dağıtılanlari topluyorum
Geçmiş olsun artık evimizde hepimizin 1 meleği var en iyi sakinleştirici hepimiz için her gün milyon doz alabiliriz yan etkisi de yokmuş öyle diyorlarrben ciddi bir depresyon geçirdim ve sinir krizi sebebi ile tedavi gördüm bir süre.
yani lohusalık zamanımda inanin onu düşünecek halde değildim.
kendimle uğraşıyordum.
sadece çok besleme diyebildim.
sakinleştirici sebebi ile uyuyordum.
neyseki çabuk toparladım.
şimdi de benim yokluğumda dağıtılanlari topluyorum
Anladım inşallah düzelir zamanla. Hangi programı kullanıyorsun. Ben unutuyorum işaretlemeyi. Sen iyi takip edebiliyorsun.Elimle bakiyorum aynada cok bakmadim, zaten üstünde gobegim var düşmüş gibi onu kaldirmadan görünmüyor. Çok çirkin bir durum bu sezeryan ya.
Ben programla takip ediyorum, en son ne zaman besledim bugün kac bez degistirdim en son kakasini hangi günler yaptı vs görebiliyorum.
Maşallah evet. Ama işte mama kilosu olmasın diyorlar. Ee mamayı azalticaz inşallah :)20sinde kontrolde tartıldk 4275di suan bilmiyorz
Oyy masallah kuzuya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?