2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Süt varsa kiloya takılma
Emsin
Bende süt yokDaha 50 ml üzerine cıkmadık
4100 dogdu
Ben 6-8 kez emzirme günde
3 kez mama seklinde gidiyorm
Yazıyorm valla
Saat kacta ne yedi kac ml yedi
Koci artk bezi de yazcan kac tane cıkardı herhdle diye dalga geciyor
Aslında yazmak lazım biliyor musun diyorm
Gğnde 5-6 kez cıkması lazım ama yetisemem okadr diyorm
Kaybettik kadını diyo adam
Bi sal cocugu diyo

Bugün 1 ay 23 günlük olduk. Kilosunu merak ettiğim için doktora gittik. 4800 olmuşuz mama+meme ile 3490gr doğmuştu.
Bebeğim kafasını hep sağ tarafa çeviriyor, sol tarafa zorla çeviriyor. Doktora söyledim, ultrason çektirdik bir sorun yokmuş ama sol tarafa dönük olmaktan hoşlanmıyor, yatarken çevireceğim kafasını.

Budu uygulamasını kullanabilirsin canım, daha pratik oluyor. Ben onu kullanıyorum

Çıkıntı bütün kesik boyunca mi var yoksa bir kısmında mı?
Elimle bakiyorum aynada cok bakmadim, zaten üstünde gobegim var düşmüş gibi onu kaldirmadan görünmüyor. Çok çirkin bir durum bu sezeryan ya.
Ben programla takip ediyorum, en son ne zaman besledim bugün kac bez degistirdim en son kakasini hangi günler yaptı vs görebiliyorum.

Aynı şeyleri yaşamışız ben de hiç ameliyat olmamıştım . O yaşadıklarım kötüydü

Tabiki, her dogum zordur. Ben acilmam yavas ilerledigi icin 10 cm olana kadar 31 saat sanci çektim sonrasinda o epizyotomi dikislerinden 40-45gun oturamadim..

bizimki de surekli kusuyor doktor ilac verdi toz seklinde sütü sagip sütün icine döküp iciriyorum.
icinde keçiboynuzu olan bi toz sanırım.
duydum oyle bi toz süte veya mamaya karıştırıp verilen.
bir dahakine doktordan istiycem.
valla çocuk uyuyamıyor bazen
sürekli kursağında süt veya mama yutkunup duruyor ya da kusuyor

Ben de aynı kişi mi bunları yasayan diye hayretle okuyrum. Bilinçli olmak yapmak manasına gelmiyor demek ki üzüldüm arkdsn adına.
Benim evladıma babası bile olsa istmdgm şeyi yapamz. Biliyrsnz ben k vitamini harici asi yaptrmadm yaptrmcm da. Esime anlattm ikna olup olmamn için anltmyrm sen eğer bir şey evlâdımiz için yaparsan sana guvenyrm dedi o benden daha çok araştırdı sonra bana hak verdi. Yani bir anne evladı için her şeyi daha iyi bilir ( tabi gerçekten arastiran kulaktn dolma bilgi ile yapmamli)

bezlerini biriktirip tartıyorsunuz.
demek ki mama vermiyorsunuz.
veriyorsanız ve azaltma yapıyorsanız dediğin işlem çok önemli. çünkü mama ile beslenen bebekler mama azaltmada dehidrasyon yaşama riski yaşar.
bu çok önemlidir bebeklerde.
zaten hali hazırda beslenen veya mama azaltması yapılmayan bir bebekte tutupta bez tartmıyorsunuz.

ben ciddi bir depresyon geçirdim ve sinir krizi sebebi ile tedavi gördüm bir süre.
yani lohusalık zamanımda inanin onu düşünecek halde değildim.
kendimle uğraşıyordum.
sadece çok besleme diyebildim.
sakinleştirici sebebi ile uyuyordum.
neyseki çabuk toparladım.
şimdi de benim yokluğumda dağıtılanlari topluyorum

Okey simdi oldu gecmis olsun uzuldum toparlaman guzel Allah yasatmasin bir daha

Geçmiş olsun artık evimizde hepimizin 1 meleği var en iyi sakinleştirici hepimiz için her gün milyon doz alabiliriz yan etkisi de yokmuş öyle diyorlarr

Anladım inşallah düzelir zamanla. Hangi programı kullanıyorsun. Ben unutuyorum işaretlemeyi. Sen iyi takip edebiliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…