Benimki de 3 gündür kusuyor ama daha küçük 28 günlüğüz. Anne sütünü özellikle ağzında tutup kusuyor gibi. Süt orijinal bir şekilde çıkıyor. Günde 10 kez üst değiştirdik. Bugün daha iyiyiz.hanımlar bebeginde kusma olan var mi?
iki gündür fena kusuyor.
hep kusuyordu da bu iki gun berbat.
üst baş hep kusmuk.
yarın da geçmezse doktora gidicez ama yok mu önlemi.
dik tutuyoruz eğimli yatırıyoruz vs yok yani emiyor hop kaldırıyorum hemen kusuyor
ilk günden sütün yok deyip verdiler.kilonuz masallah abartı almis mama neden verdiniz sutu azsa bir annenin ve kilosu azsa vermek zorunda haklisiniz her ağlama aclik degil el emme aclik degil benim oğlum kafa atıyor acsa gogsumde araniyor anlıyorum herkes anlar bunu artik buyuduler enn onemliai kilo takibi bie olay anlatiyim yeni olan 20 gunluk.bebek heer.gun agliyoe annesi dolu dolu emziriyor cuk cuk emiyor megersem sut yok cocuk yogun bakimda bobrek zarar gormus beyninde ödem varmis yani emzirmek de miktari sekli belli değil kilo takibiyle anliyoruz yariyormu yaramıyor mu ona.gore mama yada değil keyfi vermeye karsiyim kilo aldirmak zararli
aynen bizim de öyle.Benimki de 3 gündür kusuyor ama daha küçük 28 günlüğüz. Anne sütünü özellikle ağzında tutup kusuyor gibi. Süt orijinal bir şekilde çıkıyor. Günde 10 kez üst değiştirdik. Bugün daha iyiyiz.
Reflü olabilir canım doktor ilaç verecektir bizim öyle geçtihanımlar bebeginde kusma olan var mi?
iki gündür fena kusuyor.
üst baş hep kusmuk.
dik tutuyoruz eğimli yatırıyoruz vs yok yani emiyor hop kaldırıyorum hemen kusuyor
Ben dogumdan sonra dikis atilirken dedim ki "2.cocukta dogum bu kdr zor olmaz degil mi " dedim. Dokror da "olmaz , ama dikis atılırken 2.çocuğu soran ilknkez duyuyorumemin ol canim sende bi kac yıl sonra oğlu şuna kardeş dusuneceksin
Yaptıracağım ben onu. Ebemizde kesinlikle yaptır dedi.Kuzlar özel aşılardan hangilerini yaptıracaksınız? 2.ay kontrolünde doktora soracağım özellikle rota virüs aşısını yaptırın diyorlar ne düşünüyorsunuz?
bende yeni alacağım canım maxicosi veya skiphop markaları var biraz pahalılar ama yorumlar çok iyiCanim o bebek aynasini sen hangi marka aldin, memnun kaldin mi? Google da baby&me ninki cikiyor, yorumlar kötü ,alanlar hic memnun kalmamis..
2.ay icin soylenen butun asilari yaptirdim canim ben rotayi falan hepsiniKuzlar özel aşılardan hangilerini yaptıracaksınız? 2.ay kontrolünde doktora soracağım özellikle rota virüs aşısını yaptırın diyorlar ne düşünüyorsunuz?
Benmki de kusuyo cogunlukla emdikten sonra ikinarak. Eksimik gibi bazen de direkt sutu cikariyo. Bugn cok fena kustu ilk defa. Emzirdim sonra geriyemedi hickirik tuttu biraz kucagimda dik tutup gezdirdim sonra 2 dk emzirdim hickirigi gecsin diye gecince alti doluydu aliym dedim altini aldiktan sonra kucagima alinca baya bi kustu aniden banyoya girdik hatta ustumuz basimiz batti. Doktora sormustum reflu olabilir ikinirken olabilir fazla emmistir olur ama balgamli ve fiskirtarak kusarsa gel dedim bnde reflu yatagnda yatiriyorum egimli yatiriyorum dogdugndan beri.hanımlar bebeginde kusma olan var mi?
iki gündür fena kusuyor.
üst baş hep kusmuk.
Ben sezaryen olmak zorunda kaldim.. dogumdan ciktiktan sonra 2.yi yapamicam ben asla diyerek baya agladim bir kac gunBen dogumdan sonra dikis atilirken dedim ki "2.cocukta dogum bu kdr zor olmaz degil mi " dedim. Dokror da "olmaz , ama dikis atılırken 2.çocuğu soran ilknkez duyuyorumdedi. Orda aci cekerken 2. Cocugun derdindeyim.
Dikis yerimde sorun var doktor 2.sezeryanda aliriz dedi hahayt ben bi daha sevismiycem demistimBen sezaryen olmak zorunda kaldim.. dogumdan ciktiktan sonra 2.yi yapamicam ben asla diyerek baya agladim bir kac gun
Yaaa gercekten bunu dedin miii koptum şu annnDikis yerimde sorun var doktor 2.sezeryanda aliriz dedi hahayt ben bi daha sevismiycem demistim
cis takibi gramiylahanımlar bebekleriniz kac saatte bir bezini dolduruyor.
düne kadar 3 saatte bir dolu bez alıyordum şu an 3 saattir bezine gram çiş yapmadı.
mamayı bir haftadır azalttık anne sütüne yoğunluk verdik.
çiş takibi yapmam gerekiyor.
gunde cisli bezleri 250 gram olmalı en az.
endişelendim acaba aç mi kaldı diye.
uykusu iyi, neşesi iyi bilemedim..
bunu bende cok merak ediyorum, yani ilk araba gezimiz nasil olucakSevgili anneler bir şey sormak istiyorum, hiç bebeğinizle arabayla tek çıktınız mı? Biz henüz oto koltuğu almadık, puset arabaya bağlanıyor sanırım ama ters bir şekilde. Yani önde araba kullanırken minnoşu göremem. Oto koltuğu alsam bebiş onun için çok küçük değil mi? Yoksa puset oto koltuğuna mı giriyor?
Evet Google’a yazmayıp buraya soruyorum çünkü hepiniz birer meleksiniz. Şimdiden tşkler.
İmza: Eşine mihnet etmeden gezip tozmak isteyen anne.
bu ayna seyini bende bi arastiricam. Sagol canim.Ayna almalısın canım bebek ters dururken aynayı bağlı olduğu koltuğun boyun kısmına bağlıyorsun yüzü gözükecek şekülde. Bu sayede dikiz aynasından bakarken yüzünü görüyorsun internete yazarsan çıkar canım ucuz bişey
yuksek sesle soylemedim ama bu konu odumu patlatiyo benimde..bak 5 haftalik olduk bugun, kendimi bugun iyi hissediyorum seke seke dolandim evde bu sabah. arabadayim su an, dikis yerleri sanciyo simdide. bitmiyo bunun agrisi sizisi anacim.Ben sezaryen olmak zorunda kaldim.. dogumdan ciktiktan sonra 2.yi yapamicam ben asla diyerek baya agladim bir kac gun
cis takibi gramiylasaka mi yaaa hahah! uc saat yapmadi diye gramini mi olcuyosun, yahu bebege nefes aldiriyosun sen dimi?
bunu bende cok merak ediyorum, yani ilk araba gezimiz nasil olucak8 hafta araba kullanmam yasak, 3 haftam kaldi. puset kullanicaksin, otokoltugu su an yasak bebisler cok kucuk kuzum.
simdilik arabayi seviyo gibi, ilk donem hic sevmiyodu su an uyuyo hemen. boyle devam ederse araba kullanirim. tekkk korkum; annemlere gitmek 45 dk suruyo ve otoban tamami (5 dk si sehir icleri). cingari basarsa oyle ha diyince benzinlik yok ki durayim. aglaya aglaya kendi kendine susacak herhalde
bu ayna seyini bende bi arastiricam. Sagol canim.
aynen. alt değiştirirken kusuyor.Benmki de kusuyo cogunlukla emdikten sonra ikinarak. Eksimik gibi bazen de direkt sutu cikariyo. Bugn cok fena kustu ilk defa. Emzirdim sonra geriyemedi hickirik tuttu biraz kucagimda dik tutup gezdirdim sonra 2 dk emzirdim hickirigi gecsin diye gecince alti doluydu aliym dedim altini aldiktan sonra kucagima alinca baya bi kustu aniden banyoya girdik hatta ustumuz basimiz batti. Doktora sormustum reflu olabilir ikinirken olabilir fazla emmistir olur ama balgamli ve fiskirtarak kusarsa gel dedim bnde reflu yatagnda yatiriyorum egimli yatiriyorum dogdugndan beri.
Takip ediyorum yazdıklarını okuyan soruşturan birisin egitimcisin hatta dogrumudur neden buna izin verdin kendinden.eminken ? Savunmadın sütünü sağıp bakmadin mi yada emerken agzina bakmadin mi geliyormu diye hatayı en başta olmus esinede izin vermeyecektin gaz aglamasi uyku aglamasi diye sen de söyledin onlardır dicektin mama durduk yere verilmemeli iste bu yuzden midesi genişleyip daha da istiyorlarilk günden sütün yok deyip verdiler.
ki vardı.
memelerim 3. gun taş gibi olmaya başlamıştı akıyordu
eşim sağolsun elinde biberon sürekli aç diye besledi.
laf anlatana kadar 2 ay geçmişti
Evet genelde oyle , 2. aslaaa istemiyorum diyorlar. Cevremde de oyle. Pek nazlisiniz anacim aaaBen sezaryen olmak zorunda kaldim.. dogumdan ciktiktan sonra 2.yi yapamicam ben asla diyerek baya agladim bir kac gun
1 ay sonra doktoruma kontrole gittigmde 2.yi ne zaman dusunuyosun dedi dogum kontrol yontemi icin. Ben bi daha sevismeyi düşünmüyorum doktor bey demistmDikis yerimde sorun var doktor 2.sezeryanda aliriz dedi hahayt ben bi daha sevismiycem demistim
Önerin icin tesekkurler canimbende yeni alacağım canım maxicosi veya skiphop markaları var biraz pahalılar ama yorumlar çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?