2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimki de 3 gündür kusuyor ama daha küçük 28 günlüğüz. Anne sütünü özellikle ağzında tutup kusuyor gibi. Süt orijinal bir şekilde çıkıyor. Günde 10 kez üst değiştirdik. Bugün daha iyiyiz.

ilk günden sütün yok deyip verdiler.
ki vardı.
memelerim 3. gun taş gibi olmaya başlamıştı akıyordu
eşim sağolsun elinde biberon sürekli aç diye besledi.
laf anlatana kadar 2 ay geçmişti

aynen bizim de öyle.
üst kalmadı resmen.

Reflü olabilir canım doktor ilaç verecektir bizim öyle geçti

emin ol canim sende bi kac yıl sonra oğlu şuna kardeş dusuneceksin
Ben dogumdan sonra dikis atilirken dedim ki "2.cocukta dogum bu kdr zor olmaz degil mi " dedim. Dokror da "olmaz , ama dikis atılırken 2.çocuğu soran ilknkez duyuyorum dedi. Orda aci cekerken 2. Cocugun derdindeyim.

Benmki de kusuyo cogunlukla emdikten sonra ikinarak. Eksimik gibi bazen de direkt sutu cikariyo. Bugn cok fena kustu ilk defa. Emzirdim sonra geriyemedi hickirik tuttu biraz kucagimda dik tutup gezdirdim sonra 2 dk emzirdim hickirigi gecsin diye gecince alti doluydu aliym dedim altini aldiktan sonra kucagima alinca baya bi kustu aniden banyoya girdik hatta ustumuz basimiz batti. Doktora sormustum reflu olabilir ikinirken olabilir fazla emmistir olur ama balgamli ve fiskirtarak kusarsa gel dedim bnde reflu yatagnda yatiriyorum egimli yatiriyorum dogdugndan beri.

Ben dogumdan sonra dikis atilirken dedim ki "2.cocukta dogum bu kdr zor olmaz degil mi " dedim. Dokror da "olmaz , ama dikis atılırken 2.çocuğu soran ilknkez duyuyorum dedi. Orda aci cekerken 2. Cocugun derdindeyim.
Ben sezaryen olmak zorunda kaldim.. dogumdan ciktiktan sonra 2.yi yapamicam ben asla diyerek baya agladim bir kac gun

cis takibi gramiyla saka mi yaaa hahah! uc saat yapmadi diye gramini mi olcuyosun, yahu bebege nefes aldiriyosun sen dimi?

bunu bende cok merak ediyorum, yani ilk araba gezimiz nasil olucak 8 hafta araba kullanmam yasak, 3 haftam kaldi. puset kullanicaksin, otokoltugu su an yasak bebisler cok kucuk kuzum.
simdilik arabayi seviyo gibi, ilk donem hic sevmiyodu su an uyuyo hemen. boyle devam ederse araba kullanirim. tekkk korkum; annemlere gitmek 45 dk suruyo ve otoban tamami (5 dk si sehir icleri). cingari basarsa oyle ha diyince benzinlik yok ki durayim. aglaya aglaya kendi kendine susacak herhalde

bu ayna seyini bende bi arastiricam. Sagol canim.

Ben sezaryen olmak zorunda kaldim.. dogumdan ciktiktan sonra 2.yi yapamicam ben asla diyerek baya agladim bir kac gun
yuksek sesle soylemedim ama bu konu odumu patlatiyo benimde..bak 5 haftalik olduk bugun, kendimi bugun iyi hissediyorum seke seke dolandim evde bu sabah. arabadayim su an, dikis yerleri sanciyo simdide. bitmiyo bunun agrisi sizisi anacim. bide evde bi cocuk daha varken hic dusunemiyorum.

evet çünkü mam azaltma yapılırken bebegin su kaybı yaşayıp yaşamadığı ve yeterli sutu aldığını çiş kontrolü ile anlıyorsunuz.
emzirme danışmanları ve doktorlar bu şekilde evde takibini yapın diyor.
ayrıca bebekler 4 saat cia yapmaz ise yani bezi tamamen kuru ise bu sorun demektir.
yani bebeklerde çiş kontrolü komik gelebilir ama rengi miktarı ve kokusu önemlidir ve takip gerektiriyor.

aynen. alt değiştirirken kusuyor.
bazen saat başı kusuyor.
bazen ekşimiş bir şekilde bazen direkt süt olarak.

ilk günden sütün yok deyip verdiler.
ki vardı.
memelerim 3. gun taş gibi olmaya başlamıştı akıyordu
eşim sağolsun elinde biberon sürekli aç diye besledi.
laf anlatana kadar 2 ay geçmişti
Takip ediyorum yazdıklarını okuyan soruşturan birisin egitimcisin hatta dogrumudur neden buna izin verdin kendinden.eminken ? Savunmadın sütünü sağıp bakmadin mi yada emerken agzina bakmadin mi geliyormu diye hatayı en başta olmus esinede izin vermeyecektin gaz aglamasi uyku aglamasi diye sen de söyledin onlardır dicektin mama durduk yere verilmemeli iste bu yuzden midesi genişleyip daha da istiyorlar

Dikis yerimde sorun var doktor 2.sezeryanda aliriz dedi hahayt ben bi daha sevismiycem demistim
1 ay sonra doktoruma kontrole gittigmde 2.yi ne zaman dusunuyosun dedi dogum kontrol yontemi icin. Ben bi daha sevismeyi düşünmüyorum doktor bey demistm ama adam bana tuhaf tuhaf bakti ve dusunursen ne zamn dedi hahahah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…