Bende başta yazıyordum. Yoksa saat kaçta yedi unutuyorum. Benim kocamda ne gerek var diyor. Sonra da unutunca niye yazmadın diyor. Valla 10 dan fazla etmiyordur. Yok ama yetmiyor kuzuma :)) sağınca benim de çok az çıkıyor. Çözemedim bu beslenme olayını :)Süt varsa kiloya takılma
Emsin
Bende süt yokDaha 50 ml üzerine cıkmadık
4100 dogdu
Ben 6-8 kez emzirme günde
3 kez mama seklinde gidiyorm
Yazıyorm valla
Saat kacta ne yedi kac ml yedi
Koci artk bezi de yazcan kac tane cıkardı herhdle diye dalga geciyor
Aslında yazmak lazım biliyor musun diyorm
Gğnde 5-6 kez cıkması lazım ama yetisemem okadr diyorm
Kaybettik kadını diyo adam
Bi sal cocugu diyo
Biraz geç oldu cvp vermek çok fazla girmiyorum kusura bakma..evet erken doğmuştu hafta olarak çok erken değil aslında 35.ci hafta da doğum oldu ama beslenememiş 1600gr dogduCanim erken dogum mu olmustu sizin ? Yebidogan bebek kivamina geldik derken ?
Maşallah yaa çok şükür sıkıntı yok..kardeşini çok seviyorbizde iyiyiz canim benim kizda sabaha kaadr uyumuyor normalde sakın bebk ama geceler8 uyumuyo gözler hep açık idare edip gidiyoruz
büyük oğlan nasıl kardeşini kiskaniyormu
sarılığın derecesi önemli.Kizlar 37gunluk olduk göz kenarında hafif sarılık geçmedi doktor da bişey yapmadı gerek duymadı galiba ama geçmeyen sarılık beyin hasarına neden olur v.s yazıyor internette panik oldum benim gibi sarılığı uzun süren var mi
Evet sadece gözün kenarında var belli belirsiz ,vücutta yoksarılığın derecesi önemli.
sadece gozde ise hic sorun degil.
bunu kullaniyorum.icinde keçiboynuzu olan bi toz sanırım.
duydum oyle bi toz süte veya mamaya karıştırıp verilen.
bir dahakine doktordan istiycem.
valla çocuk uyuyamıyor bazen
sürekli kursağında süt veya mama yutkunup duruyor ya da kusuyor
Ayy kiyamam yavrucukBiraz geç oldu cvp vermek çok fazla girmiyorum kusura bakma..evet erken doğmuştu hafta olarak çok erken değil aslında 35.ci hafta da doğum oldu ama beslenememiş 1600gr dogdu
Oyy yavruşBiraz geç oldu cvp vermek çok fazla girmiyorum kusura bakma..evet erken doğmuştu hafta olarak çok erken değil aslında 35.ci hafta da doğum oldu ama beslenememiş 1600gr dogdu
Canim bizim uzun surmustu sarilik. Ben de cok endise etmistim. Yikama suyuna altin koyun 2-3kere oyle yikayin gecer dediler. Buyuklerin bir bildiği vardir dedim denedim. Ve gecti. Nasil oluyor bilmiyorum ama gecti.Evet sadece gözün kenarında var belli belirsiz ,vücutta yok
Arka arkaya mi yıkamak lazım acaba ben iki kere koydum ama birer gün arayla yıkıyorum ben bakalım üçüncü de geçecek miCanim bizim uzun surmustu sarilik. Ben de cok endise etmistim. Yikama suyuna altin koyun 2-3kere oyle yikayin gecer dediler. Buyuklerin bir bildiği vardir dedim denedim. Ve gecti. Nasil oluyor bilmiyorum ama gecti.
Canım biz 68 günlüğüz sarılığımız 2 hafta önce falan geçti uzun sürdü doktorum 3. Ayda geçer hiç stres yapmayın dedi çok normal dedi geçti hamdolsun bizim yüzündede sarılık vardı senin sadece gözündeymiş endişe etme benceKizlar 37gunluk olduk göz kenarında hafif sarılık geçmedi doktor da bişey yapmadı gerek duymadı galiba ama geçmeyen sarılık beyin hasarına neden olur v.s yazıyor internette panik oldum benim gibi sarılığı uzun süren var mi
Ben de birer gun arayla yikiyorum. Devam edin gecer. Yani ben gecmesini ona bagliyorum. Cunku beslenmesi iyiydi , uyandirip emziriyordum yine de gecmiyordu sarilik.Arka arkaya mi yıkamak lazım acaba ben iki kere koydum ama birer gün arayla yıkıyorum ben bakalım üçüncü de geçecek mi
Bende saat kurup kaldiriyorum zaten kendi uyanıyor ama geçmiyor bana da kaynanam altın köy suya dedi bakalım inşallah geçer seninki gibiBen de birer gun arayla yikiyorum. Devam edin gecer. Yani ben gecmesini ona bagliyorum. Cunku beslenmesi iyiydi , uyandirip emziriyordum yine de gecmiyordu sarilik.
Teşekkür ederim canım inşallah geçer çabucakCanım biz 68 günlüğüz sarılığımız 2 hafta önce falan geçti uzun sürdü doktorum 3. Ayda geçer hiç stres yapmayın dedi çok normal dedi geçti hamdolsun bizim yüzündede sarılık vardı senin sadece gözündeymiş endişe etme bence
İnşallah canımTeşekkür ederim canım inşallah geçer çabucak
oglumda yaptirdim cnm. o yil ciddi salgin vardi ve sukur oglum yakalanmadi.Kuzlar özel aşılardan hangilerini yaptıracaksınız? 2.ay kontrolünde doktora soracağım özellikle rota virüs aşısını yaptırın diyorlar ne düşünüyorsunuz?
1 kol 2 bacak yaptılar canım kolunda çok ağlamadı bi bacağındada çok ağlamadı ama son vurduğunda ağladı biraz bende ateşi 37.2 ydi çıkmadı çok şükür ama 3 4 gün baya huysuzduKızlar peki 2.ay aşıları 3taneymiş zorunlu. Hepsini sağlık ocağında yaptıracağız değil mi birde vücudun nerelerine yapılıyor 3tane ağır gelmiyormu ateş vs yaparmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?