2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bende başta yazıyordum. Yoksa saat kaçta yedi unutuyorum. Benim kocamda ne gerek var diyor. Sonra da unutunca niye yazmadın diyor. Valla 10 dan fazla etmiyordur. Yok ama yetmiyor kuzuma :)) sağınca benim de çok az çıkıyor. Çözemedim bu beslenme olayını :)

Kizlar 37gunluk olduk göz kenarında hafif sarılık geçmedi doktor da bişey yapmadı gerek duymadı galiba ama geçmeyen sarılık beyin hasarına neden olur v.s yazıyor internette panik oldum benim gibi sarılığı uzun süren var mi

sarılığın derecesi önemli.
sadece gozde ise hic sorun degil.

bunu kullaniyorum.

Eklentiler

• 20191001_164351.webp
    33,6 KB · Görüntüleme: 10
Biraz geç oldu cvp vermek çok fazla girmiyorum kusura bakma..evet erken doğmuştu hafta olarak çok erken değil aslında 35.ci hafta da doğum oldu ama beslenememiş 1600gr dogdu
Ayy kiyamam yavrucuk
Biraz geç oldu cvp vermek çok fazla girmiyorum kusura bakma..evet erken doğmuştu hafta olarak çok erken değil aslında 35.ci hafta da doğum oldu ama beslenememiş 1600gr dogdu
Oyy yavruş şimdi iyidir inşallah . Niye beslenememis acaba

Canim bizim uzun surmustu sarilik. Ben de cok endise etmistim. Yikama suyuna altin koyun 2-3kere oyle yikayin gecer dediler. Buyuklerin bir bildiği vardir dedim denedim. Ve gecti. Nasil oluyor bilmiyorum ama gecti.
Arka arkaya mi yıkamak lazım acaba ben iki kere koydum ama birer gün arayla yıkıyorum ben bakalım üçüncü de geçecek mi

Kızlar aşırı mutluyummmmmm ya bebeğim 2 3 gündür emmek istemiyodu 1 2 dk emip basıyodu bağlığı çok kötü ağlıyodu bende sütüm azaldı sandım süt gelmiyo sandım göğsüme yaklaştırınca bile ağlamaya başlamıştı bugün sabahtan beri araştırıyorum 2 3 gündür burnu tıkalıydı meğersem burnu tıkalı olduğu için nefes alamıyomuş emerkene ondan ağlıyormuş kuzumm aspiratörle temizliyodum bundan sonra emmeden önce iyice temizleyecem şimdi uzun uzun emiyo nası sevindim anlatamam

Canım biz 68 günlüğüz sarılığımız 2 hafta önce falan geçti uzun sürdü doktorum 3. Ayda geçer hiç stres yapmayın dedi çok normal dedi geçti hamdolsun bizim yüzündede sarılık vardı senin sadece gözündeymiş endişe etme bence

Arka arkaya mi yıkamak lazım acaba ben iki kere koydum ama birer gün arayla yıkıyorum ben bakalım üçüncü de geçecek mi
Ben de birer gun arayla yikiyorum. Devam edin gecer. Yani ben gecmesini ona bagliyorum. Cunku beslenmesi iyiydi , uyandirip emziriyordum yine de gecmiyordu sarilik.

Ben de birer gun arayla yikiyorum. Devam edin gecer. Yani ben gecmesini ona bagliyorum. Cunku beslenmesi iyiydi , uyandirip emziriyordum yine de gecmiyordu sarilik.
Bende saat kurup kaldiriyorum zaten kendi uyanıyor ama geçmiyor bana da kaynanam altın köy suya dedi bakalım inşallah geçer seninki gibi

Teşekkür ederim canım inşallah geçer çabucak

Kuzlar özel aşılardan hangilerini yaptıracaksınız? 2.ay kontrolünde doktora soracağım özellikle rota virüs aşısını yaptırın diyorlar ne düşünüyorsunuz?
oglumda yaptirdim cnm. o yil ciddi salgin vardi ve sukur oglum yakalanmadi.
kizima da yaptiracgim.

Kızlar peki 2.ay aşıları 3taneymiş zorunlu. Hepsini sağlık ocağında yaptıracağız değil mi birde vücudun nerelerine yapılıyor 3tane ağır gelmiyormu ateş vs yaparmı

Kızlar peki 2.ay aşıları 3taneymiş zorunlu. Hepsini sağlık ocağında yaptıracağız değil mi birde vücudun nerelerine yapılıyor 3tane ağır gelmiyormu ateş vs yaparmı
1 kol 2 bacak yaptılar canım kolunda çok ağlamadı bi bacağındada çok ağlamadı ama son vurduğunda ağladı biraz bende ateşi 37.2 ydi çıkmadı çok şükür ama 3 4 gün baya huysuzdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…