2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ahh ahhhh.. Ben bu kadar diym sen anla gerisini
Orda da ilki sezaryen olunca 2.yi de sezaryen mi yapiyolar??

Çiş ölçmek mi neyle ölçüyorsun cidden mutfak terazisiyle mi kizim doyduğu gunden beridir gunde bez aldığımı kac kaka yaptığını bile saymadım isim gücüm bitti çiş mi tarticaz bide hangi doktor söylüyor bunu ben doktoruma bugün 150 gr çiş yapti desem kahkahayla güler

Evet genelde oyle , 2. aslaaa istemiyorum diyorlar. Cevremde de oyle. Pek nazlisiniz anacim aaa
Kiziiim ben bu zamana kdr birak ameliyati bi yerimi bile kirmamisimm hic bayilmamisim dikis attirmamisim yaa
naz degil cok ani oldu benm dogum hazir degildim bi anda kendimi masada buldum. Sonrasinda da cok aci çektim. hala daha bazi sorunlar yasiyorum. tasikardi falan çıktı. fitik riskim var takipteyim. Ve ameliyatli olmak hic guzel bi his degil..

Bebek beslenmesiyle kafayı yemezsem iyi
Söyle bisey okudum az evvel
Bebegin kilosu%56
Yani 4200 %56 örnegin.
Cıkan sonuc bir ögünde 75 ml süt alması gerekir demekmis.3 saat arayla
Benden yırtsam kendimi tabi 75 ml süt cıkmaz 3 saatte bir

4200kg iyi sesini çıkarma kaç günlük bebis

Dikis yerimde sorun var doktor 2.sezeryanda aliriz dedi hahayt ben bi daha sevismiycem demistim
Dikiş yerinde nasıl bir sorun var? Benimkinde iki tane parmak ucu kadar çıkıntı olmuştu. Tam kaynamadı olan yer yani. Doktor bi gözlemleyelim olmazsa alırız dedi. Birde ikinci doğumda düzeltilir o dedi de. İkinciyi şuanlık Allah isteyenlere versin :))

Bende kilosunun 5000 kg ise gunde 500 cc yeterli diye biliyordum senin hesap bence sumo gurescisi hesabi

Canim dediklerinin hepsine katiliyorum mamayi azaltarak deneyeyim belki işe yarar

bizimki de surekli kusuyor doktor ilac verdi toz seklinde sütü sagip sütün icine döküp iciriyorum.

Bosver desinler ,bir bebegin formülle asla işi olmaz sütünü icer konuyu kapatir beni de asil düşündüren ek gidaya gecis

Çıkar
Kalın, ustte dikis varmis gibi degil de çıkıntı varmis gibi elime geliyor.
Bi de dikisin karna dogru olan tarafinda odem var dedi, potluk var.
Aman giren girdi artik 40 muaynesinde ne diycek bakalım.

Dun geceden beri bizimki hem oksueuyodu hem de burnu hiriltiliyei doktora geldik bronsit falan degil Allah tan ama alerjiymis polen vs... Simdilik ilac yazmadi 2 3 takilicaz olmadi yazacak

cok da sey yapmamak lazim sanki acsa emiyo zaten degilse agzinda geveliyo yada almiyo agzini kapiyo bende zorlamiyom
Memeyi birakmadan eliyle kendisini geri itip kafasini da geri cekmesi yok mu..
Kopar diyorum ya kopar oyna, kazım degil o uç annene. Kocam da cek kopar tükür oğlum diyo

Bende aynı durumdayım. Ve işin içinden çıkamıyorum. Kilo alımı çok iyi. Mamayı azalt diyorlar. Ama çocuk doymuyor. Sürekli emziriyorum. Uyumuyorda sen nasıl yapıyorsun mama ve memeyi? kaç kilo doğdu? şuan kaç kilo? kaç günlük oldu?

Çıkar

Kalın, ustte dikis varmis gibi degil de çıkıntı varmis gibi elime geliyor.
Bi de dikisin karna dogru olan tarafinda odem var dedi, potluk var.
Aman giren girdi artik 40 muaynesinde ne diycek bakalım.
Çıkıntı bütün kesik boyunca mi var yoksa bir kısmında mı?

Ben de onu düşünüyorum ya, şimdiye kadar hep ben kullanırken arka koltukta yanında biri olup minnoşu sakinleştiriyordu. Bakalım krize girdiğinde Ankara yollarında ne maceralar yaşayacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…