- 25 Aralık 2018
- 1.672
- 5.749
- 78
- 36
Benim oglumun mavi su an gozleri. Degismez gibi geliyor cunku tonu aynen babasinin mavisinden. Ama belli olmaz tabi kuzenimin oglunun o masmavi gozleri 3 aydan sonra kahve olduİyigeceler kızlr
Göz rengi degisti mi sizde?
Biz degismez daha artk diyorz ama ısıkta farklı normalde farklı
Benimde aklıma takılan ya hasta olursa? Annem nedendir bilinmez bana hiç aşı yaptırmamış ama ne kızamıkçık oldum ne kabakulak nede bişey. Ama olsaydım sanırım sürünürdüm aşı olmadığım için çok zor atlatırdım çünkü kardeşimi hatırlıyorum aşı olduğu halde çok çok zordu mahvolmuştu. Ve bu hastalıkların yaşam boyu kalıcı bir hasar bırakma olanakları var ise veya ölümcül ise bunu yaptırmamaya değer mi? Yani bilemiyorum ilkkez duydum ve kafam çok karıştı. Herkes çocuğu için en iyisini ister fakat kesin bir tanı konmadığı için ikilemde kaldıkBenimde senin gibi bu konuda kafam karışık. Araştırmalar yaptım. Fakat herkes farklı görüşleri savunuyor. Kimi doktor yaptırmayın diyor. Kimisi de kesinlikle yaptırın diyor. Ama şu var anasinifı öğretmeniyim. Daha önce özel çocuklarla da çalıştım hiç birinden aşıdan oldu diye duymadım. Otizm ve down sendromu dnalarla alakalı. Aşıyla alakası yok bence. Birde bebekler küçük ve mikropları dışarıdan ilk defa alıp hasta olduklarında bağışıklıkları savaşabilir mi bilemiyorum
eğer dolu dolu emdiyse normal canim benim bazen o kadr bile cikmiyoKızlar emzirdikten sonra süt sagdiginizda ne kadar çıkıyor az önce emzirdim sagdim iki göğüsten 20cc çıktı ,eskisi gibi sertlesmiyor artık ve 20cc görünce moralim bozuldu ya
Canım trendyola guvenp aldım kraft daisy modeliydi kullanıcı hatası 10 günlük kullanımda bu hale gelen ürüne demişler çok sinirlendm. Markasız 60 70 bile vardı eminim onlar böyle olmamstr.Ben almıstım canm cok guzel duruyor hala orjınal degıl mı yoksa
Canım benim sağmaya fırsatım olmuyor ki gece haricinde yeminlen uzulyrm şuan. 6. Çeşit emziği de kabul etmedi severek yanağını oksayrk veriyrm yok yok annem rüyasında görmüş alıyor düşün ne hale düştük. Bir dahaki dönem tezimi bitireyim diye haftada 1 2 gün üniversiteye gtcem annem emzik olmadan durmaz diyor diye butakintim yoksa almasn daaKızlar emzirdikten sonra süt sagdiginizda ne kadar çıkıyor az önce emzirdim sagdim iki göğüsten 20cc çıktı ,eskisi gibi sertlesmiyor artık ve 20cc görünce moralim bozuldu ya
Bilmiyorum bilen aydınlatsınBen de hic yaptirmak istemiyorum ama iki arada bi deredeyim takip ettigim doktorlar asi yaptirilmamasiji hic onermiyor
canım herkesin ürettiği süt farklı, benimki tazyikli geliyor 10dk durmuyor bile bir memede. Ve bitiremiyor bir memeyi. İkisinide sağınca en az 90 çıkıyor canım. Bazen bir memeden 150 çıkıyor, emdiği memeden 40-50 çıkıyor toplam 200 ediyor. Değişiyor yani bebeğin dolu dolu emiyorsa isterse hiç çıkmasın 2saate yeniden doluyorKızlar emzirdikten sonra süt sagdiginizda ne kadar çıkıyor az önce emzirdim sagdim iki göğüsten 20cc çıktı ,eskisi gibi sertlesmiyor artık ve 20cc görünce moralim bozuldu ya
Aslında en güzel yorumu kendin yaptın canım asisiz sen ve asılı kardeşin arasında bariz fark var değil mi? 900 öğrenci olan özel eğitim kurumunda idareydm demstm hatirlarsnz dna ile gelen hastalık down sendrmdur otizm değil. Ve aşısını yaptrdgnz hastalıklarla mücadele için ne gerekirms bir arastrmk lazım..ayrıca aşısını olsanda o hastalık bknz rota virüs. Dedgm gibi o kadar çok şey var ki anlatlck ama burda 2 dakikaya sığmaz ve kimsenn aklı bulanmasn herkes kendi arastrsn.Benimde aklıma takılan ya hasta olursa? Annem nedendir bilinmez bana hiç aşı yaptırmamış ama ne kızamıkçık oldum ne kabakulak nede bişey. Ama olsaydım sanırım sürünürdüm aşı olmadığım için çok zor atlatırdım çünkü kardeşimi hatırlıyorum aşı olduğu halde çok çok zordu mahvolmuştu. Ve bu hastalıkların yaşam boyu kalıcı bir hasar bırakma olanakları var ise veya ölümcül ise bunu yaptırmamaya değer mi? Yani bilemiyorum ilkkez duydum ve kafam çok karıştı. Herkes çocuğu için en iyisini ister fakat kesin bir tanı konmadığı için ikilemde kaldık
Kardeşim disleksi ama bunu aşıya bağlamak ne derece doğru olabilir ki? İlla bir fark olmasıda gerekmiyor ablamda aşılı ama lise birinciydi bense lisede vasattım. Yani böyle bir sonuca varılmaz bence. Yani özel çocuklarla çalıştığınız için kendi çocuklarınızın haklı olarak öyle olmasını istemiyorsunuz ve ufacık bir ihtimal aşıyla oluyorsa bunu ekarde ediyorsunuz yada çok araştırdınız canım bilemiyorum mantıklı birşeyler söylenirse bende yaptırmayabilirim ilk kez duyunca fazlaca merak ettim kusura bakmayınAslında en güzel yorumu kendin yaptın canım asisiz sen ve asılı kardeşin arasında bariz fark var değil mi? 900 öğrenci olan özel eğitim kurumunda idareydm demstm hatirlarsnz dna ile gelen hastalık down sendrmdur otizm değil. Ve aşısını yaptrdgnz hastalıklarla mücadele için ne gerekirms bir arastrmk lazım..ayrıca aşısını olsanda o hastalık bknz rota virüs. Dedgm gibi o kadar çok şey var ki anlatlck ama burda 2 dakikaya sığmaz ve kimsenn aklı bulanmasn herkes kendi arastrsn.
atesi cikmadi eve gelirken uyudu evde de epey uyudu her zamanki gibiydi yani sadece igne yapilirken cok agladi gozunden yas geldi kuzumun bende aglayacaktim neredeyseBızde olduk cok huysuz aglıyor sureklı
Ben aliexpresten 27 liraya aldım çok güzel ve kullanışlı çok memnunumCanım trendyola guvenp aldım kraft daisy modeliydi kullanıcı hatası 10 günlük kullanımda bu hale gelen ürüne demişler çok sinirlendm. Markasız 60 70 bile vardı eminim onlar böyle olmamstr.
Bu arada 80 ve 90li yıllarda yapılan aşılarla şimdiki arasındaki sayı farkına da bak canim.Kardeşim disleksi ama bunu aşıya bağlamak ne derece doğru olabilir ki? İlla bir fark olmasıda gerekmiyor ablamda aşılı ama lise birinciydi bense lisede vasattım. Yani böyle bir sonuca varılmaz bence. Yani özel çocuklarla çalıştığınız için kendi çocuklarınızın haklı olarak öyle olmasını istemiyorsunuz ve ufacık bir ihtimal aşıyla oluyorsa bunu ekarde ediyorsunuz yada çok araştırdınız canım bilemiyorum mantıklı birşeyler söylenirse bende yaptırmayabilirim ilk kez duyunca fazlaca merak ettim kusura bakmayın
Dedgniz seceneklerin hepsi bir arada canım 2 yaştan sonra belirli aşıları da Turkiyede olmamak kaydı ile yaptrcgm.Kardeşim disleksi ama bunu aşıya bağlamak ne derece doğru olabilir ki? İlla bir fark olmasıda gerekmiyor ablamda aşılı ama lise birinciydi bense lisede vasattım. Yani böyle bir sonuca varılmaz bence. Yani özel çocuklarla çalıştığınız için kendi çocuklarınızın haklı olarak öyle olmasını istemiyorsunuz ve ufacık bir ihtimal aşıyla oluyorsa bunu ekarde ediyorsunuz yada çok araştırdınız canım bilemiyorum mantıklı birşeyler söylenirse bende yaptırmayabilirim ilk kez duyunca fazlaca merak ettim kusura bakmayın
Kraft daisy modeli mıydı 27tl aldgnBen aliexpresten 27 liraya aldım çok güzel ve kullanışlı çok memnunum
Teşekkür ederim canım yarın bakacağımBen aldim , herhangi bir şubeden alabilirsinizsonmelodi00
atesi cikmadi eve gelirken uyudu evde de epey uyudu her zamanki gibiydi yani sadece igne yapilirken cok agladi gozunden yas geldi kuzumun bende aglayacaktim neredeyse
O marka değil ama o tarz çantalardanKraft daisy modeli mıydı 27tl aldgn
Kesinlikle seninle aynı düşünceler içindeyiz. Eşimle kaç gündür aynı şeyleri konuşuyoruz. O yüzden çok emin olmamakla birlikte yaptıracağız. Birde net bir şey yok ortada aşıdan dolayı bunlar oldu diye.Benimde aklıma takılan ya hasta olursa? Annem nedendir bilinmez bana hiç aşı yaptırmamış ama ne kızamıkçık oldum ne kabakulak nede bişey. Ama olsaydım sanırım sürünürdüm aşı olmadığım için çok zor atlatırdım çünkü kardeşimi hatırlıyorum aşı olduğu halde çok çok zordu mahvolmuştu. Ve bu hastalıkların yaşam boyu kalıcı bir hasar bırakma olanakları var ise veya ölümcül ise bunu yaptırmamaya değer mi? Yani bilemiyorum ilkkez duydum ve kafam çok karıştı. Herkes çocuğu için en iyisini ister fakat kesin bir tanı konmadığı için ikilemde kaldık
eğer dolu dolu emdiyse normal canim benim bazen o kadr bile cikmiyo
Bı anlasam bazen çekip çekip sonra uyuyo ama akşam üzeri 5-7arasi ceksede ağlıyor mama versem de ağlıyoreğer dolu dolu emdiyse normal canim benim bazen o kadr bile cikmiyo
Bazen iki saat değil yarimsaat sonra emmek istiyor ozamanda süt mu olmuyor anlamıyorum ağlıyor çünkü ,bazen mama veriyorum yine ağliyorBilmiyorum bilen aydınlatsın
canım herkesin ürettiği süt farklı, benimki tazyikli geliyor 10dk durmuyor bile bir memede. Ve bitiremiyor bir memeyi. İkisinide sağınca en az 90 çıkıyor canım. Bazen bir memeden 150 çıkıyor, emdiği memeden 40-50 çıkıyor toplam 200 ediyor. Değişiyor yani bebeğin dolu dolu emiyorsa isterse hiç çıkmasın 2saate yeniden doluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?