2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar emzirdikten sonra süt sagdiginizda ne kadar çıkıyor az önce emzirdim sagdim iki göğüsten 20cc çıktı ,eskisi gibi sertlesmiyor artık ve 20cc görünce moralim bozuldu ya
Emdikten sınra benimde 20-30 cc
Kac dk emiyor benim ki kısa emiyo bide 15 dk flannormal yani cnm üzme kendini

Emdikten sınra benimde 20-30 cc
Kac dk emiyor benim ki kısa emiyo bide 15 dk flannormal yani cnm üzme kendini
Aynı benim de 15dakika emiyor bazen doyuyor ama özellikle akşamüzeri emdikten sonra doymuyor galiba ağlamaya başlıyor. Saat 5e kadar falan hep emip uyuyor ama o saatlerde yaygara kopuyor mama veriyorum hatta bazen mamadan sonra da ağlıyor bugün öyle yaptı canım sıkıldı. Kilo alımı iyi ama yarın 40imiz çıkıyor 4800olmus

Benim oglumun mavi su an gozleri. Degismez gibi geliyor cunku tonu aynen babasinin mavisinden. Ama belli olmaz tabi kuzenimin oglunun o masmavi gozleri 3 aydan sonra kahve oldu

Ne zamandır mavi?Ben kızımda hatırladığım kadarıyla 1.5 aylıkken maviydi hiç değişmedi. Şimdiki bebegim 35 günlük baya koyu renk ablamızın gözlere cekmiycek anlasilan

Kızlar L labfaresi ‘nden haberiniz var mı? Nasıllar acaba çok merak ettim.
canım merhaba. Kızım enfeksiyon geçirdi ve uzun süre tekrar hastanede yattı. Şimdi iyiyiz ama herşey yolunda şükür. Sadece pek buralara vaktim olmuyor. Çocuklara kendim baktığım için. Bir de maalesef yoğun bakım sürecinden çok yıprandım. Sanırım psikolojik olarak iyi değilim. Kısır bir döngüye girdim, Allah hayırlara çıkarsın. Dualarınızı beklerim.

Kızlar emzirdikten sonra süt sagdiginizda ne kadar çıkıyor az önce emzirdim sagdim iki göğüsten 20cc çıktı ,eskisi gibi sertlesmiyor artık ve 20cc görünce moralim bozuldu ya

canım memeler terbiye oluyor bir süre sonra. Öyle sertleşmesi fln istenen birşey değil zaten

ikinci kisim nedir?

3 te mamaya kalktık hala ayaktayız
Bugece yapmam dediğim ne varsa yaptım
Kociyi salona attık,sırf uyusun diye yanımda yattı.
Besiğe alınca kıyamet kopuyor suan
Ay bide corap cıkarmayı ögrenmis deli ediyo beni

Hayır
Ama tetikleyici olduğuna inanıyorlar.
Zaten bazı araştırmalar da şöyle diyor " otizm genetik bir farkililktir (ailede Otizm olmaması otizm olmayacağı anlamına gelmiyor genetik mutasyon siz konusu) Otizm geni ile doğmuş bir çocuğun otizmli olması yani bu hastalığın ortaya çıkması için bazı tetikliyicilere ihtiyacı vardır. Misal aşırı teknoloji kullanımı veya aşılar olabilir"
Tam bir kanıt yok elbette ama çok duydum aşı sonrası belirti veren çocuk.
Zaten otizm olmasa bile ası sonra huy değiştirme normal cocuklar da bile sık duyuluyor.
Yani otizm henüz neden oluyor nasil iyileştirilir bilinmediği için teoriler cok.
Ama aşılarla ilgili teorilerin altı boş değil.
Özellikle amerikada müthiş bir kitle var bunu destekleyen profuyla doçentyle...
Aşıların beyin gelişimini de olumsuz etkilediğini söyleyen bi grup bilim insanı da var.
Içindeki bir.madde adını şimdi bilemedim canlı organizmalar uzerinde olumsuz etkileri kanıtlanmış bir madde ve bir doktor var amerikalı bu maddeyi bir file enjekte etseniz fil bütün beyin fonksiyonlarını yitirir bizim dünyamızda bu madde aşılar ile çocuklara azar azar veriliryor diyor.
Yani aşılar biraz iki ucu b.klu değnek.
Ben vurdurmama kararı alanlardanım.
Ama vurdurmak isteyenleri de çok iyi anlamıyorum.
Verem menenjit cocuk felci vs.
Bunlar dönem dönem dünyayı sarsmış hastalıklar.
Aşıların ise bu hastalıkların görülme sıklığını cok azalttığı ortada.
Aşılardan mi yoksa gelişen dünyadaki ilerleyen tıbbi bilgiden mi azaldı o da tartisiliyor.
Cunki kimi bilin insani da insanların aşılarla hasta edildiğini iddia ediyor.
Yani hiç aşılar ile hastalıkların varoluşları devam ettiriliyor deniyor.
Aşılanan insan hastalığı vücuduna alan insandır diyor tabi bunu canlı asi için diyorlar tetanoz gibi ölü aşılar için değil.
Yani bu liste çok çok uzun.
Her gün yeni bir akım başlıyor bu konuda.
Takibini yapmak da zor.
Ben isim gereği takip ediyorum.
Veliler çok soruyor.

Memeler terbiye olmaya başlıyor çünkü
3. Aydan sonra hoc sertleşme olmayacak ama bebek çektikçe akacak.

Disleksi ile otizm farkli şeyler ama.
Otizmin seyri çok değişken. Her şeyden çok çabuk etkilenen bir durum.
Disleksi sadece öğrenme konusunda zorlanma ve farklılık göstermedir.
Disleksi çocuklar beyin loplarını bizim gibi kullanmazlar.
Zaten disleksi genetik gecislidir.
Otizm de ise genetik gecislilik kanıtlanmamış.
Evet ailede otizmli olması bir risktir ama kimse otizm yüzde yüz genetiktir diyemiyor.
Tek kanıtlanan otizmin genetik bir mutasyon olduğu şu an dünyada otizmli cocuklarla yapilan genetik çalışmalar sonucu 13 gen otizm geni olarak saptanmış durumda.
Bu genler anne karnında mi bu şekilde mutasyona uğradı yoksa çevresel etkenler sonucu mu oldu bilinmiyor.
Neden?çünkü otizm en erken 8 aylıkken tanımlanabiliyor oda milyonda bir.
Genel olarak 3 yaş sonrası tanılaniyor.
Hele ki.ulkemizde 7 yaşına kadar otizm tanısı netlesememis çocuklar var.

Büyük olasılıkla akşam vakti gazi oluyor gazi olan bebeklerin kimisi hep emmek ister ama emer emer ağlar.

Benimki yatiyor 20 sinde. Ben kullanacagim gerci hala is yerinin haberi yok ama. Kabul etneme gibi bir luksleri yok canim ayrica seni de cikaramazlar bu izini aliyorsun diye aynen ucretli izin hakkin gibi ucretsizde hakkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…