- 2 Temmuz 2015
- 2.840
- 5.101
- 158
Emdikten sınra benimde 20-30 ccKızlar emzirdikten sonra süt sagdiginizda ne kadar çıkıyor az önce emzirdim sagdim iki göğüsten 20cc çıktı ,eskisi gibi sertlesmiyor artık ve 20cc görünce moralim bozuldu ya
Aynı benim de 15dakika emiyor bazen doyuyor ama özellikle akşamüzeri emdikten sonra doymuyor galiba ağlamaya başlıyor. Saat 5e kadar falan hep emip uyuyor ama o saatlerde yaygara kopuyor mama veriyorum hatta bazen mamadan sonra da ağlıyor bugün öyle yaptı canım sıkıldı. Kilo alımı iyi ama yarın 40imiz çıkıyor 4800olmusEmdikten sınra benimde 20-30 cc
Kac dk emiyor benim ki kısa emiyo bide 15 dk flannormal yani cnm üzme kendini
Gaz annesi ondan akşam saatine birikiyormsBı anlasam bazen çekip çekip sonra uyuyo ama akşam üzeri 5-7arasi ceksede ağlıyor mama versem de ağlıyor
Benim oglumun mavi su an gozleri. Degismez gibi geliyor cunku tonu aynen babasinin mavisinden. Ama belli olmaz tabi kuzenimin oglunun o masmavi gozleri 3 aydan sonra kahve oldu
Derdi başkadır canım benimkinin de müthiş bir emme isteği var uykuluyken gazlıykenBazen iki saat değil yarimsaat sonra emmek istiyor ozamanda süt mu olmuyor anlamıyorum ağlıyor çünkü ,bazen mama veriyorum yine ağliyor
canım merhaba. Kızım enfeksiyon geçirdi ve uzun süre tekrar hastanede yattı. Şimdi iyiyiz ama herşey yolunda şükür. Sadece pek buralara vaktim olmuyor. Çocuklara kendim baktığım için. Bir de maalesef yoğun bakım sürecinden çok yıprandım. Sanırım psikolojik olarak iyi değilim. Kısır bir döngüye girdim, Allah hayırlara çıkarsın. Dualarınızı beklerim.
Kızlar emzirdikten sonra süt sagdiginizda ne kadar çıkıyor az önce emzirdim sagdim iki göğüsten 20cc çıktı ,eskisi gibi sertlesmiyor artık ve 20cc görünce moralim bozuldu ya
ikinci kisim nedir?Calısan kızlar
Dogum paralarınızın ikinci kısmını aldınız mı?
Ben gecen ay 5nde rapor parasını aldım kalanı bu ay yatar mı acaba?
Bide ücretsiz izin kullancak olan var mı?
Dilekce veriyormusuz isyerine galiba,isyerinin bunu kabul etmeme lüxü var mı?
Annem asla dönemezsin diyo
1420 tl rapor yattıikinci kisim nedir?
1420 tl rapor yattı
Kalan kısım yatmadı daha
CAlısıyordum ben ücretli izindeyim suanben tam anlamadim rapor yatti dediginiz nedir? Kaymakamliga basvuru yaptik biz sadece onun disinda alinabilecek birsey mi var?
HayırŞunu merak ettim aileler illa aşıların mı sebep olduğunu düşünüyorlar otizme? Ki aşıya karşılar. Otizmin neden olduğu bilinmiyor bildiğim kadarıyla fakat biraz genetik biraz çevresel etkenler buna sebep olabiliyordur diye düşünüyorum. Bebek yaşta tv dönence kullanımı gibi. Yoksa aşılar sonrası oluşan birşey ve belli çocuklarda mı ortaya çıkıyor? Çünkü çoğunluk aşıları yaptırıyor. Leonun annesi de özel çocuklarla çalışıyor sende öyleymişsin ve ikinizinde özellikle aşılar konusundaki tavrınıza bir bildiğiniz var gözüyle bakıyorum. Gerçekten yaptırmamak mı gerek? Ve yaptırmamanın sonucu olarak hastalıklar hakkında ne düşünüyorsunuz? İlk kez duyuyorum ve oğlum için endişelendim açıkçası beni aydınlatırmısınızPiaLeon
Memeler terbiye olmaya başlıyor çünküKızlar emzirdikten sonra süt sagdiginizda ne kadar çıkıyor az önce emzirdim sagdim iki göğüsten 20cc çıktı ,eskisi gibi sertlesmiyor artık ve 20cc görünce moralim bozuldu ya
Disleksi ile otizm farkli şeyler ama.Kardeşim disleksi ama bunu aşıya bağlamak ne derece doğru olabilir ki? İlla bir fark olmasıda gerekmiyor ablamda aşılı ama lise birinciydi bense lisede vasattım. Yani böyle bir sonuca varılmaz bence. Yani özel çocuklarla çalıştığınız için kendi çocuklarınızın haklı olarak öyle olmasını istemiyorsunuz ve ufacık bir ihtimal aşıyla oluyorsa bunu ekarde ediyorsunuz yada çok araştırdınız canım bilemiyorum mantıklı birşeyler söylenirse bende yaptırmayabilirim ilk kez duyunca fazlaca merak ettim kusura bakmayın
Büyük olasılıkla akşam vakti gazi oluyor gazi olan bebeklerin kimisi hep emmek ister ama emer emer ağlar.Aynı benim de 15dakika emiyor bazen doyuyor ama özellikle akşamüzeri emdikten sonra doymuyor galiba ağlamaya başlıyor. Saat 5e kadar falan hep emip uyuyor ama o saatlerde yaygara kopuyor mama veriyorum hatta bazen mamadan sonra da ağlıyor bugün öyle yaptı canım sıkıldı. Kilo alımı iyi ama yarın 40imiz çıkıyor 4800olmus
Ücretli izindeyken aldığını 1420 tl neyin parası ben anlamadımCAlısıyordum ben ücretli izindeyim suan
DOgum param yatacak ya ondan bahsediyorm cnm.
Dogdugundan beri mavi 51 gunluk suanNe zamandır mavi?Ben kızımda hatırladığım kadarıyla 1.5 aylıkken maviydi hiç değişmedi. Şimdiki bebegim 35 günlük baya koyu renk ablamızın gözlere cekmiycek anlasilan
Benimki yatiyor 20 sinde. Ben kullanacagim gerci hala is yerinin haberi yok ama. Kabul etneme gibi bir luksleri yok canim ayrica seni de cikaramazlar bu izini aliyorsun diye aynen ucretli izin hakkin gibi ucretsizde hakkinCalısan kızlar
Dogum paralarınızın ikinci kısmını aldınız mı?
Ben gecen ay 5nde rapor parasını aldım kalanı bu ay yatar mı acaba?
Bide ücretsiz izin kullancak olan var mı?
Dilekce veriyormusuz isyerine galiba,isyerinin bunu kabul etmeme lüxü var mı?
Annem asla dönemezsin diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?