2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benimki yatiyor 20 sinde. Ben kullanacagim gerci hala is yerinin haberi yok ama. Kabul etneme gibi bir luksleri yok canim ayrica seni de cikaramazlar bu izini aliyorsun diye aynen ucretli izin hakkin gibi ucretsizde hakkin
Benimde isyerinin haberi yok daha
Annem son dk gol attı
Bırakıp gidemezsin bukdr kucukken diye
Cıkarın derim ozaman zaten arıza cıkarırlarsa

İyi olmanıza çok sevindim. Çok şükür şimdi yanındalar, biraz daha dayan güzel anne birkaç ay sonra daha iyi olduklarını gördükçe sen de iyi olucaksın. Kolay şeyler değildi yaşadıkların ve sen başardın. Kendini de toparlamayı başarırsın inanıyorum. Sen de inan. Rabbim kolaylaştırsın inşaallah

Devlet memuru musunuz?
Bana sadece 300 tl verildi
Kızlar ben mi anlatamadım
Hani dogum iznindeyken 6000 tl gibi rakam yatıyor ya raporlu oldugumuzdan
Ondan bahsediyorm
Devlet memuru değilim cnm
Özel sektördeyim
Valla süpheye düstüm suan
YatmaZsa biteriz

Ondan bahsediyorm
Özel sektördeyim
YatmaZsa biteriz
Ha tamam özel sektörde var bu para.
Cunki devlet memurunda yok
Hatta analık iş göremezlik raporunun parası bu.

Bebeğim 3 gündür kakasını yapmıyor, gaz çıkarıyor sürekli ama kakasını yapmıyor. Hiç böyle yapmazdı, günde 2-3 kez yapardı kakasını
Deprem dolayısıyla annemlerde kalıyoruz o etkiler mi acaba

Ondan bahsediyorm
Özel sektördeyim
YatmaZsa biteriz
Canim 170 i ara sorgulat yatirirlar ben oyle yaptim islem hizlaniyor oyle olunca

Hametan yada bepanten alip kulak pamuguyla poposunun ucuna iceri hafif dokundur ucunada hareket ederken sur icine hafif girsin ben denedim.4. Gun yapti ama.anne sutunde 1 hafta mama.anne. sutunde 4 gün normalmis

Hametan yada bepanten alip kulak pamuguyla poposunun ucuna iceri hafif dokundur ucunada hareket ederken sur icine hafif girsin ben denedim.4. Gun yapti ama.anne sutunde 1 hafta mama.anne. sutunde 4 gün normalmis
Canım bu yaptgn o kadar sakıncalı ki bebek hareketli ise azıcık ileri gitsen 1 milim bagirsaklrna zarar verirsn ayrıca kimyasal bir sey sürüyorsun bağırsağa geçer Allah korusun. 1 haftaya kadar normal anne sütü emende yapmamak en fazla soğuk sıkım zeytinyağı 1 damla sütüne koyarsın ama bu hareketler ciddi deneyim ister ilk bebeginiz değil sanırım biz gbi

Canım her kelimene katılıyorum. Ama sen aşı yaptırdın diye aklıma kalmış

Valla.bende aslinda katiliyorum asinin yarari olduhunu da dusunmuyorum hatta asinin hastaliklari tetikleyebilecegini dusunuyorum hamileyken cok arastirmistim... Ama asiyi yaptiracak olan gruptayim cunku tek basima alabilecegim bi karar degil

Evet veremi yaptırdım.
Yasal olatak yaptırmak zorundasınız dendi
Sonra.avukat biri ile.gorustuk doğruyu öğrendik.
Dilekçe vericez ve ebe hakkında yanlış bilgi verdiği için şikayette bulunucaz

Bizimkise dogdugundan beei mavi ama bence doner ya babamizin gozleri renkli ama acaba 6 ay sonrami asil rengi gelir diye dusunuuorum
6 aya inanma canım ilk kızımın gözleri bir yaşından sonra döndü şimdiki ela gözlerine bir yaşına kadar masmaviydi bir yaşında yeşil oldu yeşil kalır derken elaya döndü :)

Evet veremi yaptırdım.
aşı ya karşımısınız ?

Evet veremi yaptırdım.
Bir de verem yani şaka gbi ebenin ..... Sen anladın
Hamilelkte bazı sağlık ocaklarına göre 5doz bazilarna göre 2 doz vurulan tetanzdan farkı neydi? Pasli makas yada jiletle mi göbeği kesecgz ne içindi tetanz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…