Benimde 20 cc anca cikiyor canimKızlar emzirdikten sonra süt sagdiginizda ne kadar çıkıyor az önce emzirdim sagdim iki göğüsten 20cc çıktı ,eskisi gibi sertlesmiyor artık ve 20cc görünce moralim bozuldu ya
Benimde isyerinin haberi yok dahaBenimki yatiyor 20 sinde. Ben kullanacagim gerci hala is yerinin haberi yok ama. Kabul etneme gibi bir luksleri yok canim ayrica seni de cikaramazlar bu izini aliyorsun diye aynen ucretli izin hakkin gibi ucretsizde hakkin
İlk 20 gün rapor parasıÜcretli izindeyken aldığını 1420 tl neyin parası ben anlamadım
İyi olmanıza çok sevindim. Çok şükür şimdi yanındalar, biraz daha dayan güzel anne birkaç ay sonra daha iyi olduklarını gördükçe sen de iyi olucaksın. Kolay şeyler değildi yaşadıkların ve sen başardın. Kendini de toparlamayı başarırsın inanıyorum. Sen de inan. Rabbim kolaylaştırsın inşaallahcanım merhaba. Kızım enfeksiyon geçirdi ve uzun süre tekrar hastanede yattı. Şimdi iyiyiz ama herşey yolunda şükür. Sadece pek buralara vaktim olmuyor. Çocuklara kendim baktığım için. Bir de maalesef yoğun bakım sürecinden çok yıprandım. Sanırım psikolojik olarak iyi değilim. Kısır bir döngüye girdim, Allah hayırlara çıkarsın. Dualarınızı beklerim.
Devlet memuru musunuz?İlk 20 gün rapor parası
Bana baska para yatmadı henüz
Kalanı nezamn yatr diye meraktayım.
Kızlar ben mi anlatamadımDevlet memuru musunuz?
Bana sadece 300 tl verildi
Ha tamam özel sektörde var bu para.Kızlar ben mi anlatamadım
Hani dogum iznindeyken 6000 tl gibi rakam yatıyor ya raporlu oldugumuzdan
Ondan bahsediyorm
Devlet memuru değilim cnm
Özel sektördeyim
Valla süpheye düstüm suan
YatmaZsa biteriz
Aa devlette yok muHa tamam özel sektörde var bu para.
Cunki devlet memurunda yok
Hatta analık iş göremezlik raporunun parası bu.
Canim 170 i ara sorgulat yatirirlar ben oyle yaptim islem hizlaniyor oyle oluncaKızlar ben mi anlatamadım
Hani dogum iznindeyken 6000 tl gibi rakam yatıyor ya raporlu oldugumuzdan
Ondan bahsediyorm
Devlet memuru değilim cnm
Özel sektördeyim
Valla süpheye düstüm suan
YatmaZsa biteriz
Hametan yada bepanten alip kulak pamuguyla poposunun ucuna iceri hafif dokundur ucunada hareket ederken sur icine hafif girsin ben denedim.4. Gun yapti ama.anne sutunde 1 hafta mama.anne. sutunde 4 gün normalmisBebeğim 3 gündür kakasını yapmıyor, gaz çıkarıyor sürekli ama kakasını yapmıyor. Hiç böyle yapmazdı, günde 2-3 kez yapardı kakasını
Deprem dolayısıyla annemlerde kalıyoruz o etkiler mi acaba
Canım bu yaptgn o kadar sakıncalı ki bebek hareketli ise azıcık ileri gitsen 1 milim bagirsaklrna zarar verirsn ayrıca kimyasal bir sey sürüyorsun bağırsağa geçer Allah korusun. 1 haftaya kadar normal anne sütü emende yapmamak en fazla soğuk sıkım zeytinyağı 1 damla sütüne koyarsın ama bu hareketler ciddi deneyim ister ilk bebeginiz değil sanırım biz gbiHametan yada bepanten alip kulak pamuguyla poposunun ucuna iceri hafif dokundur ucunada hareket ederken sur icine hafif girsin ben denedim.4. Gun yapti ama.anne sutunde 1 hafta mama.anne. sutunde 4 gün normalmis
Bizimkise dogdugundan beei mavi ama bence doner ya babamizin gozleri renkli ama acaba 6 ay sonrami asil rengi gelir diye dusunuuorumDogdugundan beri mavi 51 gunluk suan
Bi cay kasigi zeytinyagi icir canim yaparBebeğim 3 gündür kakasını yapmıyor, gaz çıkarıyor sürekli ama kakasını yapmıyor. Hiç böyle yapmazdı, günde 2-3 kez yapardı kakasını
Deprem dolayısıyla annemlerde kalıyoruz o etkiler mi acaba
Canım her kelimene katılıyorum. Ama sen aşı yaptırdın diye aklıma kalmışHayır
Ama tetikleyici olduğuna inanıyorlar.
Zaten bazı araştırmalar da şöyle diyor " otizm genetik bir farkililktir (ailede Otizm olmaması otizm olmayacağı anlamına gelmiyor genetik mutasyon siz konusu) Otizm geni ile doğmuş bir çocuğun otizmli olması yani bu hastalığın ortaya çıkması için bazı tetikliyicilere ihtiyacı vardır. Misal aşırı teknoloji kullanımı veya aşılar olabilir"
Tam bir kanıt yok elbette ama çok duydum aşı sonrası belirti veren çocuk.
Zaten otizm olmasa bile ası sonra huy değiştirme normal cocuklar da bile sık duyuluyor.
Yani otizm henüz neden oluyor nasil iyileştirilir bilinmediği için teoriler cok.
Ama aşılarla ilgili teorilerin altı boş değil.
Özellikle amerikada müthiş bir kitle var bunu destekleyen profuyla doçentyle...
Aşıların beyin gelişimini de olumsuz etkilediğini söyleyen bi grup bilim insanı da var.
Içindeki bir.madde adını şimdi bilemedim canlı organizmalar uzerinde olumsuz etkileri kanıtlanmış bir madde ve bir doktor var amerikalı bu maddeyi bir file enjekte etseniz fil bütün beyin fonksiyonlarını yitirir bizim dünyamızda bu madde aşılar ile çocuklara azar azar veriliryor diyor.
Yani aşılar biraz iki ucu b.klu değnek.
Ben vurdurmama kararı alanlardanım.
Ama vurdurmak isteyenleri de çok iyi anlamıyorum.
Verem menenjit cocuk felci vs.
Bunlar dönem dönem dünyayı sarsmış hastalıklar.
Aşıların ise bu hastalıkların görülme sıklığını cok azalttığı ortada.
Aşılardan mi yoksa gelişen dünyadaki ilerleyen tıbbi bilgiden mi azaldı o da tartisiliyor.
Cunki kimi bilin insani da insanların aşılarla hasta edildiğini iddia ediyor.
Yani hiç aşılar ile hastalıkların varoluşları devam ettiriliyor deniyor.
Aşılanan insan hastalığı vücuduna alan insandır diyor tabi bunu canlı asi için diyorlar tetanoz gibi ölü aşılar için değil.
Yani bu liste çok çok uzun.
Her gün yeni bir akım başlıyor bu konuda.
Takibini yapmak da zor.
Ben isim gereği takip ediyorum.
Veliler çok soruyor.
Valla.bende aslinda katiliyorum asinin yarari olduhunu da dusunmuyorum hatta asinin hastaliklari tetikleyebilecegini dusunuyorum hamileyken cok arastirmistim... Ama asiyi yaptiracak olan gruptayim cunku tek basima alabilecegim bi karar degilCanım her kelimene katılıyorum. Ama sen aşı yaptırdın diye aklıma kalmış
Evet veremi yaptırdım.Canım her kelimene katılıyorum. Ama sen aşı yaptırdın diye aklıma kalmış
6 aya inanma canım ilk kızımın gözleri bir yaşından sonra döndü şimdiki ela gözlerine bir yaşına kadar masmaviydi bir yaşında yeşil oldu yeşil kalır derken elaya döndü :)Bizimkise dogdugundan beei mavi ama bence doner ya babamizin gozleri renkli ama acaba 6 ay sonrami asil rengi gelir diye dusunuuorum
aşı ya karşımısınız ?Evet veremi yaptırdım.
Yasal olatak yaptırmak zorundasınız dendi
Sonra.avukat biri ile.gorustuk doğruyu öğrendik.
Dilekçe vericez ve ebe hakkında yanlış bilgi verdiği için şikayette bulunucaz
Bir de verem yani şaka gbi ebenin ..... Sen anladınEvet veremi yaptırdım.
Yasal olatak yaptırmak zorundasınız dendi
Sonra.avukat biri ile.gorustuk doğruyu öğrendik.
Dilekçe vericez ve ebe hakkında yanlış bilgi verdiği için şikayette bulunucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?