Kızlar h&m nin kalıpları nasıl ? 59cm oğlum internetten sipariş vermek istiyorum ama karar veremedim kullananlar yardımcı olabilir mi ?özellikle şu tek renk 5li uzun kollu ustlerden istiyorum
Canım bu yaptgn o kadar sakıncalı ki bebek hareketli ise azıcık ileri gitsen 1 milim bagirsaklrna zarar verirsn ayrıca kimyasal bir sey sürüyorsun bağırsağa geçer Allah korusun. 1 haftaya kadar normal anne sütü emende yapmamak en fazla soğuk sıkım zeytinyağı 1 damla sütüne koyarsın ama bu hareketler ciddi deneyim ister ilk bebeginiz değil sanırım biz gbi
Bir de verem yani şaka gbi ebenin ..... Sen anladın
Hamilelkte bazı sağlık ocaklarına göre 5doz bazilarna göre 2 doz vurulan tetanzdan farkı neydi? Pasli makas yada jiletle mi göbeği kesecgz ne içindi tetanz.
tabii ki ben yaptırın diye ısrar etmedim sadece merak ettiğim için sordum. herkesın kendi kararı sizinde kendinizce istemene ve yaptırmama nedeniniz vardır. sizi kıracak bir soru olduysa özür dilerim.
Bence de büyüyünce daha mantıklı.
Giydirirken bezi kalçasını çıkarıcam diye ödüm kopuyordu.
Bi de el kol hic durmuyor. Bi bacağı sokuyorum diğerini sokarken soktuğumu çıkarıyordu.
Mothercarede var bi tane 100 de 100 pamuk.
Hoşuma gitti.
Bir de woolnat var yüzde yüz merinos yün. Antialerjenik vs. Ama bebekler için olanı bacaksız kundak gibi altı benim oğlan nefret eder ondan. Ayaklarını çok oynatıyor çünkü
Bi de Ağrıda yaşıyoruz.
Uyku tulumu önemli bizim için.
Kaloriferi köklersekde dışarısı -40 a varıyor. Ev yine de sabaha doğru soğuyor.