2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar 2. Sleepy siparişlerim gelmiş.
Bir önceki siparişte 3 no aldgm için bunu 3 midi plus aldım. Denemk içinde külot bez bakalm nasillar

Eklentiler

• 15701788154931450238593.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 34
30 eylülde verdiğim sleepy siparişim bugün geldi. 3 midi boy, 4800 kiloyuz 2 küçük geliyordu bacaklarını sıkıyordu.

Kızlar h&m nin kalıpları nasıl ? 59cm oğlum internetten sipariş vermek istiyorum ama karar veremedim kullananlar yardımcı olabilir mi ?özellikle şu tek renk 5li uzun kollu ustlerden istiyorum

Sonuna kadar demedim ki ucuna hafif doktor söyledi bana da zeytinyağı asıtli dedi

Bir de verem yani şaka gbi ebenin ..... Sen anladın
Hamilelkte bazı sağlık ocaklarına göre 5doz bazilarna göre 2 doz vurulan tetanzdan farkı neydi? Pasli makas yada jiletle mi göbeği kesecgz ne içindi tetanz.
Ben mecbur vuruldum.
Paslı çivi battı ayağıma gebeyken.
Ama batmasaydı vurulmazdım açıkçası.

Benim çocuğuma vurulmasına karşıyım.
Insanlar kendi çocuklarına istedikleri asiyi vurdurabilir
tabii ki ben yaptırın diye ısrar etmedim sadece merak ettiğim için sordum. herkesın kendi kararı sizinde kendinizce istemene ve yaptırmama nedeniniz vardır. sizi kıracak bir soru olduysa özür dilerim.

Sonuna kadar demedim ki ucuna hafif doktor söyledi bana da zeytinyağı asıtli dedi
Tatlım bebekler hareketli ise dedim ya bir anda nere girer bilemedim yoksa anladım dedgni. Soğuk sıkım 1 damla asidik olmuyor merak etme canım.

Bir bakıcam şimdilk cırt bez iyi ama büyüdüklerinde sanırım kilot bez iyi olck gbi
Bence de büyüyünce daha mantıklı.
Giydirirken bezi kalçasını çıkarıcam diye ödüm kopuyordu.
Bi de el kol hic durmuyor. Bi bacağı sokuyorum diğerini sokarken soktuğumu çıkarıyordu.

hneuz ufaklıga almadım ama ilk kızıma maks and spencer uyku tulumu kullanmıştım ve memnundum.
Mothercarede var bi tane 100 de 100 pamuk.
Hoşuma gitti.
Bir de woolnat var yüzde yüz merinos yün. Antialerjenik vs. Ama bebekler için olanı bacaksız kundak gibi altı benim oğlan nefret eder ondan. Ayaklarını çok oynatıyor çünkü
Bi de Ağrıda yaşıyoruz.
Uyku tulumu önemli bizim için.
Kaloriferi köklersekde dışarısı -40 a varıyor. Ev yine de sabaha doğru soğuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…