2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bence de büyüyünce daha mantıklı.
Giydirirken bezi kalçasını çıkarıcam diye ödüm kopuyordu.
Bi de el kol hic durmuyor. Bi bacağı sokuyorum diğerini sokarken soktuğumu çıkarıyordu.
Ben şöyle dönüp kendime bakyrm da dusundgm kadar evhamlı olmadım tek başıma yıkıyorum bile baştan dedim korkarsam yapamam hiç bsey oldu

Ben şöyle dönüp kendime bakyrm da dusundgm kadar evhamlı olmadım tek başıma yıkıyorum bile baştan dedim korkarsam yapamam hiç bsey oldu
Aslında ben de evhamlı değilimdir ama bez cidden zorladı.
Banyo yaptırırım aslinda ama eşim oğlanları gekiyor yemege aradan o da çıkıyor.

ben kıbrısta yaşıyorum ısınmak için klima kullanıyoruz bir odadan diğer odaya gecmek kısın ınanılmaz korkunc. ama tabii -40 lı havadan eser yok. yakından incelemelisin bence kalınlıgını.

Aslında ben de evhamlı değilimdir ama bez cidden zorladı.
Banyo yaptırırım aslinda ama eşim oğlanları gekiyor yemege aradan o da çıkıyor.
Ben genel anlamda dedim canım yoksa bez konusu evham yaplck bisey değil.
Benim evham senarylrm vardı kafamda 2. Gün solunm durması yasynca leon aşırı sakinmicm dedim yoksa ne olursa olsun oluyor birseyler önüne gecemyrsn

Aynen.
Ben de dün eltim geldi kendi grip oğlu bronşit
Çok canım sıkıldı ama dedim sakin ol evi havanadır bebeği uzak tut.

ben kıbrısta yaşıyorum ısınmak için klima kullanıyoruz bir odadan diğer odaya gecmek kısın ınanılmaz korkunc. ama tabii -40 lı havadan eser yok. yakından incelemelisin bence kalınlıgını.
Aslında kalınlık degil termal özellikleri önemli. Çok kalın olunca da hareket imkanını kısıtlıyor. Woolnat fena hoduma gitti aslinda inceceik ama sıcacık tutuyormuş. Merinos gun özeliği öyleymiş

Aynen.
Ben de dün eltim geldi kendi grip oğlu bronşit
Çok canım sıkıldı ama dedim sakin ol evi havanadır bebeği uzak tut.

Bebekli eve hasta insan gelir mi ya ne dusuncesizler bebeği odadan yanlarına cikartmasaydiniz . Kizim hastalandi 2 kez okul açıldığından beri babayla bebeğin odasına sokmadım hatta evde bile gezdirmedim çok zor oldu benim için minicik bebek hasta olsa cok zor atlatiyo

h
kati sabunu minicik kes popsuna dogru ittir hemen yapacaktır yasli tayfadan ogrendim

h

kati sabunu minicik kes popsuna dogru ittir hemen yapacaktır yasli tayfadan ogrendim
Şaka yapmıyorsun dmi canım bak burda bilmeyen olur zararını bebek zehirlenir vebalini alma. Sabun içeriği ve onu bağırsaga sokma ne yapar rica ederim okuyn.

Arkadaşım hem diğer konuda gelip aşıların içeriği zararlı diyorsun,hemde İngiltere’de bir kaç aşı yaptıracağım 2 yaşından sonra diyorsun.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyesim geldi.malum aşının her türlüsü zararlı ya sana göre..2yaşına kadar nasıl koruyacaksın çocuğunu salgın hastalıklardan? Tabi senin düşüncene göre hiçbirşey olmaz,olmaz tabi çünkü hemen hemen çocukların tümü aşılı.yani sen çocuğuna aşı yaptırmadığın için sağlıklı değil,etraftaki çocuklar aşılı olduğu için senin çocuğuna bulaşmaz bulaşmaz ise..

Burda da yazayım arkadaşlar aşı insanlık tarihinin sağlığı için en büyük buluşlardan biridir çocuklarınızı aşılatın benden tavsiye..zamanında delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış hesabı.çocuklarınıza Allah korusun salgın bir hastalık gelirse dahada kötüsü hayatını kaybederse çok büyük vicdan azabıyla kalırsınız.üstelik bebeklerimizin seçim şansı bile yokken.velev ki büyüdü salgın hastalığa yakalandı acı çekiyo niye beni aşılatmadınız diye size hesabını sormaz mı?? Onların bu hakkını elinden almayın.böyle bir tehlikenin altına yavrularınızı sokmayın.sağlık bakanlığı bile yalvarıyor artık yaptırmayan ailelere.illa ki yaptırmayan yaptırmasın madem ama gelip buralarda aşının zararlarına dair elinde kesin kanıt olmayanlar,işin içinde olmayanlar insanların aklını bulandırmasın.yavrularımızın hayatı söz konusu.malum biz anneler olarak çok hassasız.biri çıkıp falanca bilmem zararlı dese hemen ona inanırız.selametle güzel anneler

Bence insanların aşıda daha çok sorunları var Rabbim korusun boylelrnden.

ben bi kere yaptim ama bu kadar zararli oldugunu bilseydim yapmazdim
Kendine mi bebeğe mi canım? Ah bu teyzelerrr var yaa ki ben bazı sözlerini dikkate alırım. Emzirirken konuşma gibi bilimsel anlamını doktor anlatnca anladım

Benden çok evladımi dusundgnz için teşekkür ederim salgın olursa sizi anacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…