Yapma canım ben kendıme yaptım bebek sabunuydu dusun ben cok acı duydum bence bekleyıp bır haftayı gecerse doktora goturmekben bi kere yaptim ama bu kadar zararli oldugunu bilseydim yapmazdim
Zaten onu emerken izlemek ,meditasyon gibi geliyor... hala inanamiyorum varliginaBebeğine odaklanıp göz teması kurmak oksitosin hormonu daha fazla salgilatip sut uretimini artyrmus. Vay bee teyzelerrr dedim içimdenbir de mumkunse los bir ışık dedi ama oraya anlam veremedim
Oda
Ben dun yaptırdım agladı huzursuzdu aksam rahatladı atesı cıkar dıye ınce gıydırdım calpol verdım ıkı kere 12 gıbı kendı uyudu 37.5 oldu en fazla . Bugun hıc kalkmadı emmek dısında dun yoruldu galıbaMerhaba kızlar. Bu gün 2.ay aşıları yapıldı Mustafa Kemal’in. Şu an huzursuz hafif ateşi de var sanki. Siz nasıl atlattınız bu süreci. Huzursuzluk ne kasar sürdü? Yaptıranlar cevaplarsa sevinirim.
Benim nerdeyse 7 24 olunca meditasyonu aştıkZaten onu emerken izlemek ,meditasyon gibi geliyor... hala inanamiyorum varliginaama gozlerine bakarken konuşuyordum ben
Merhaba, gecmis olsun Mustafa Kemal'eMerhaba kızlar. Bu gün 2.ay aşıları yapıldı Mustafa Kemal’in. Şu an huzursuz hafif ateşi de var sanki. Siz nasıl atlattınız bu süreci. Huzursuzluk ne kasar sürdü? Yaptıranlar cevaplarsa sevinirim.
Asi karsiti goruslerin tabanini okumanizi tavsiye ederim saglik bkanligindan daha alti dolu kanitlar goreceksiniz... Ben de asi yaptiracagim ama yaptirmayanlara saygim varArkadaşım hem diğer konuda gelip aşıların içeriği zararlı diyorsun,hemde İngiltere’de bir kaç aşı yaptıracağım 2 yaşından sonra diyorsun.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyesim geldi.malum aşının her türlüsü zararlı ya sana göre..2yaşına kadar nasıl koruyacaksın çocuğunu salgın hastalıklardan? Tabi senin düşüncene göre hiçbirşey olmaz,olmaz tabi çünkü hemen hemen çocukların tümü aşılı.yani sen çocuğuna aşı yaptırmadığın için sağlıklı değil,etraftaki çocuklar aşılı olduğu için senin çocuğuna bulaşmaz bulaşmaz ise..
Burda da yazayım arkadaşlar aşı insanlık tarihinin sağlığı için en büyük buluşlardan biridir çocuklarınızı aşılatın benden tavsiye..zamanında delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış hesabı.çocuklarınıza Allah korusun salgın bir hastalık gelirse dahada kötüsü hayatını kaybederse çok büyük vicdan azabıyla kalırsınız.üstelik bebeklerimizin seçim şansı bile yokken.velev ki büyüdü salgın hastalığa yakalandı acı çekiyo niye beni aşılatmadınız diye size hesabını sormaz mı?? Onların bu hakkını elinden almayın.böyle bir tehlikenin altına yavrularınızı sokmayın.sağlık bakanlığı bile yalvarıyor artık yaptırmayan ailelere.illa ki yaptırmayan yaptırmasın madem ama gelip buralarda aşının zararlarına dair elinde kesin kanıt olmayanlar,işin içinde olmayanlar insanların aklını bulandırmasın.yavrularımızın hayatı söz konusu.malum biz anneler olarak çok hassasız.biri çıkıp falanca bilmem zararlı dese hemen ona inanırız.selametle güzel anneler
Onu ben de duydum da cok zararli sabun sokup kaka yaptirmak fakan rektal bolgeye zarar verilmis oluyo tahris oluyo gereksiz yere uyariliyo falanben bi kere yaptim ama bu kadar zararli oldugunu bilseydim yapmazdim
Yaaa eveeet, elleri falan çocuk eli gibi olmaya basladi artik. Bi de sesli guluyor cadi kizim yaaBenim nerdeyse 7 24 olunca meditasyonu aştıkatak ne zaman bitecek meraktym gece uyumadı şimdi masallah 3 saattir uyuyor gün geçtikçe daha sevilesi oluyorlar
Oyy ne güzell bende öyle ısırmaya da baylrm ama öpmeye kiyamyr insanYaaa eveeet, elleri falan çocuk eli gibi olmaya basladi artik. Bi de sesli guluyor cadi kizim yaamincirmak bagrima basmak istiyorum , haşin severim ama daha cok kucucuk
2.kısımdan kastın her ay yatması mı?CAlısıyordum ben ücretli izindeyim suan
DOgum param yatacak ya ondan bahsediyorm cnm.
Hic verem geciren birini gordunuz mu ben gordum eger gorseydiniz yaptirdiginiza sevinirdiniz ulkemizde milyonlarca suriyeli cirit atiyor asilandilar mi bilmiyoruz hangi hastaliklar getirdiler bilmiyoruz kim tekrar cocuk felcinin gorulmeyeceginin garantisini verebilir tabiki herkesin cocuguna en iyisi kendi bilir ama bence tekrar dusununEvet veremi yaptırdım.
Yasal olatak yaptırmak zorundasınız dendi
Sonra.avukat biri ile.gorustuk doğruyu öğrendik.
Dilekçe vericez ve ebe hakkında yanlış bilgi verdiği için şikayette bulunucaz
Bebegı sut koruyor canım merak etme ben ılk dogum yapımca grıp oldu gorumcemden gectı aynı evdeydık bebege gecmedı. Bu donemde emzırmıyormus anneler sütten gecer dıye tam tersı cok cok emzırmek lazımmıs.Yaa kizlar farenjit olmusum simdi kesin bebege de gecer diye korkuyorum... Yaw cildiracam zaten oksuruyodu onun icin suruo kullaniyoduk simdide benim farenjitim cikti
Geçmiş olsun canm bol bol emzirmeye devam. Benim de burnum tıkanık grip olacak gibiyim çok yüzüne karşı konuşmamaya çalışıyorum, öpmeden nasıl dayanıcam bilmiyorum. Ben de Haşin seven tayfadanım.Yaa kizlar farenjit olmusum simdi kesin bebege de gecer diye korkuyorum... Yaw cildiracam zaten oksuruyodu onun icin suruo kullaniyoduk simdide benim farenjitim cikti
Yaaaa oylemi diyosun valla bu bana guc oldu... Allah im insallah gecmez hasta diye asi da yapilmadi ertelendi simdi ben hasta oldum onun hastaligi artar diye korkuyorum... İnsallah gecmez insallah..Bebegı sut koruyor canım merak etme ben ılk dogum yapımca grıp oldu gorumcemden gectı aynı evdeydık bebege gecmedı. Bu donemde emzırmıyormus anneler sütten gecer dıye tam tersı cok cok emzırmek lazımmıs.
Maske aldip takarak emziriyorum napim artik yaw anne olmak ne zormus Allah im biri bitiyo biri basliuoGeçmiş olsun canm bol bol emzirmeye devam. Benim de burnum tıkanık grip olacak gibiyim çok yüzüne karşı konuşmamaya çalışıyorum, öpmeden nasıl dayanıcam bilmiyorum. Ben de Haşin seven tayfadanım.severken hırpalıyorum çok
Sevgili grup arkadaşlarım ya siz konuyu okumadan beğeniyorsunuz bilemyrm çünkü ordaki kişi ben sayfada da aynı şeyleri yazdgm halde sanki başka şey yazmışım gbi burda paylaşım yapmış. Ekte ordaki konuşmada da 2 yaşına kadar yaptirmayacagmi açıkça belirtmişim insanlar ezberci sistemle ne desen taş atmaya alışmışlar.Arkadaşım hem diğer konuda gelip aşıların içeriği zararlı diyorsun,hemde İngiltere’de bir kaç aşı yaptıracağım 2 yaşından sonra diyorsun.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyesim geldi.malum aşının her türlüsü zararlı ya sana göre..2yaşına kadar nasıl koruyacaksın çocuğunu salgın hastalıklardan? Tabi senin düşüncene göre hiçbirşey olmaz,olmaz tabi çünkü hemen hemen çocukların tümü aşılı.yani sen çocuğuna aşı yaptırmadığın için sağlıklı değil,etraftaki çocuklar aşılı olduğu için senin çocuğuna bulaşmaz bulaşmaz ise..
Burda da yazayım arkadaşlar aşı insanlık tarihinin sağlığı için en büyük buluşlardan biridir çocuklarınızı aşılatın benden tavsiye..zamanında delinin biri kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış hesabı.çocuklarınıza Allah korusun salgın bir hastalık gelirse dahada kötüsü hayatını kaybederse çok büyük vicdan azabıyla kalırsınız.üstelik bebeklerimizin seçim şansı bile yokken.velev ki büyüdü salgın hastalığa yakalandı acı çekiyo niye beni aşılatmadınız diye size hesabını sormaz mı?? Onların bu hakkını elinden almayın.böyle bir tehlikenin altına yavrularınızı sokmayın.sağlık bakanlığı bile yalvarıyor artık yaptırmayan ailelere.illa ki yaptırmayan yaptırmasın madem ama gelip buralarda aşının zararlarına dair elinde kesin kanıt olmayanlar,işin içinde olmayanlar insanların aklını bulandırmasın.yavrularımızın hayatı söz konusu.malum biz anneler olarak çok hassasız.biri çıkıp falanca bilmem zararlı dese hemen ona inanırız.selametle güzel anneler
Defalarca düşündük zaten eşimle.Hic verem geciren birini gordunuz mu ben gordum eger gorseydiniz yaptirdiginiza sevinirdiniz ulkemizde milyonlarca suriyeli cirit atiyor asilandilar mi bilmiyoruz hangi hastaliklar getirdiler bilmiyoruz kim tekrar cocuk felcinin gorulmeyeceginin garantisini verebilir tabiki herkesin cocuguna en iyisi kendi bilir ama bence tekrar dusunun
Doktora gittik, düzenimiz bir anda değiştiği için haliyle beslenme düzenide değişti. O etkilemiş, tam doymadığı için kakası oluşmamış dahaKarnı sis dokununca ciglik atıyorsa götur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?