2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar aranızda fetal DNA testi yaptıran var mı ne kadara hangi hastanede yaptırdı

Sorma ya birnhafta da bizdeler.
Cocuk bronsit olmus.
Çocuğun olduğu oda hep havalanIyor
Bebek çoğu zamna başka odada.
Bebegin elini yüzünü yıkıyorum bol.bol.burnunu temizliyorum.

Bebeğine odaklanıp göz teması kurmak oksitosin hormonu daha fazla salgilatip sut uretimini artyrmus. Vay bee teyzelerrr dedim içimden bir de mumkunse los bir ışık dedi ama oraya anlam veremedim

Oda
Cunku oksitosin hormonu los ışıkta daha fazla salgılanır.
Gürültü ve ses oksitosini kacirr

Şu aşı karşıtları az gidin ötede oynayin ya vallahi okudukça sinirleniyorum artik burda yaşı küçük insanlar var her yazilandan etkilenen yeni anneler var madem başkasının çocuğu beni ilgilendirmez ben yaptirmiycam diyorsanız başkasının çocuğunun totosuna sürülen kreme sabunada karışmayın allah herkesi okumuş cahilden korusun savunduğunuz şey akla mantığa uygun değil sustum sustum gerçekten sinirlendim inşallah doğru olduğunu sandığınız bu cahilce kararın sonunda pişman olmazsiniz.

Sorma ya birnhafta da bizdeler.
Cocuk bronsit olmus.
Çocuğun olduğu oda hep havalanIyor
Bebek çoğu zamna başka odada.
Bebegin elini yüzünü yıkıyorum bol.bol.burnunu temizliyorum.

Gerçekten odadan hiç çıkartma odayada sokma kimseyi, biz kizim kıskanmasın diye babada hastalık numarası yaptı oda yaklaşmadı bebege gerçi sonradan gerçekten hasta oldu babada

ah canim senin oğlanda biraz kıskanıyordu dm3i valla benim kizda beni paylasamiyo onada çok üzülüyorum gece bebek uyumuyo oda bizi yalnız bırakmamak için çok geç uyuyo
hem kardeşini çok seviyo hemde beni paylasamiyi

kizlar benim kizin gece 4 e kadar uyumamasi ni saymazsak gündüz uyuyor bazen ben kaldırıyorum emmesi için
yani ac olsa uyumaz mi
tok olduğu için mi uyur sizce

kizlar benim kizin gece 4 e kadar uyumamasi ni saymazsak gündüz uyuyor bazen ben kaldırıyorum emmesi için
yani ac olsa uyumaz mi
Benimkide uyuyor sürekli acıkınca uyaniyor bazen 3 saatte bazen 5 saatte 5 dk emip geri uyuyor ben ac kaliyor diye üzülüyordum ama kilo alimi cok iyi birak sende uyusun uyandirmaki büyüme hormonu güzelce çalışsın sağlıkla büyüsün

yani ac olsa uyumaz mi
Valla akşam 20.30/21.00 arası uyuyor 2 ye kadar kalkmıyor. Bazen 3 e kadar. Acikinca zaten bizim oğlan bir anda uyanıp cok cok ellerini emiyor. Sut gekmeyince de elleriyle kavga ediyor. O kavgaya ben uyanıyorum
Hemen hop memeye 15 20 dakika emiyor.
Sonra tekrar uyku saat 5 e kadar.
Tekrar emme sonra saat 7.30 a kadar uyuyor.
Sonra gündüz genelde 12 1 'den sonra uyuyor.
Yani uykuları uzadı ama kilo alımı iyi.
Hiç uyandiramiyorum ben.

Iyi de bundan size Ne?
Zorla çocuğunuzu elinizden alıp aşıdan mi kaçırıyoruz?
Sordular cevapladık.
Zaten en başta da dedim sadece kendi çocuğuna vurulmasına karşıyım.
En nihayetinde bu bir tercihtir.
Ben vurdurmuyorum ve gerekçelerini yazdım.
Vurduranlari da anladığımı söyledim.
Gereksiz sinir yapmayın.

insallh canim ilk ay iyi aldı bakalim 2. çi ayda iyi olursa uyandırmak artik

Gerçekten odadan hiç çıkartma odayada sokma kimseyi, biz kizim kıskanmasın diye babada hastalık numarası yaptı oda yaklaşmadı bebege gerçi sonradan gerçekten hasta oldu babada

Elimden geldiğince o şekilde yapıyorum.
Ama çocuk iste bebek ağlayıp uyanınca hemen kişiyi "ömer ağlıyo" diye diye...

Işte şunu algilamiyorsunuz ben yaptirmiycam deyip köşeye cekilseniz amenna yok söyle hasta olur yok su olabilir otistik olabilir vay efendim söyle tehlikeli böyle tehlikeli ama sen istiyorsan vurdur ne demek ya bilincsiz biri korkup vazgeçebilir vurdurmaktan bu nasil bir vebal hic mi korkunuz yok insanları korkutuyorsunuz sizinle polemige dahi girmeyeceğim allah akıl fikir versin inşallah küçücük çocuklarınıza zarar vermezsiniz onlar adina böyle bir karar alarak.

atamiyorum uzerimden cok ugrasiyorum ama gun gectikce daha da zorlasiyor. Etrafimdaki herkes anlayissiz. Annem geldi cocuk bakmaya guya 2. Hafta ben gidicen diye tutturdu. Kv kacti zaten. Esim ayri havalarda... Tek basina ikiz bakmanin yollarini ariyorum. Kimsenin yuzune bakmak bile istemiyorum.

Gelırınız ıyı olsaydı yardımcı alın derdım tek bebek bıle cok zor gercekten kı sızın basınızdan gecenlerı bılıyorum.

benim kizda tam tersi canim akşam 9 la 3 arası en uyanık aktif olduğu vakit buyudukce öğrenecekler inslalah uyimayida

Allahım güç kuvvet versin inşallah canim anne olmak zor zaten baba lar hiç biseye karismiyo benim kizda 50 gundur bana gece uykusu uyutmadı esine diyorum bi gece sen bak zaten emmiyo saatler boyu ayakta salliyim doye hiç oralı olmuyo ne yapalim Alalhim guc kuvvet versin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…