Çok haklısın, aşı günlerinin yaklaştığı şu günlerde herkes kendi evladı için istediğini yapsınŞu aşı olayını kapatsak artık baydı. Burda daha guzel seyler konusmak ıstıyorumEfelihayat özledım senı muhtarım
Valla bugün öğleden sonra hep uyudu şimdi de uyuyor.benim kizda tam tersi canim akşam 9 la 3 arası en uyanık aktif olduğu vakit buyudukce öğrenecekler inslalah uyimayida
Neyse..Işte şunu algilamiyorsunuz ben yaptirmiycam deyip köşeye cekilseniz amenna yok söyle hasta olur yok su olabilir otistik olabilir vay efendim söyle tehlikeli böyle tehlikeli ama sen istiyorsan vurdur ne demek ya bilincsiz biri korkup vazgeçebilir vurdurmaktan bu nasil bir vebal hic mi korkunuz yok insanları korkutuyorsunuz sizinle polemige dahi girmeyeceğim allah akıl fikir versin inşallah küçücük çocuklarınıza zarar vermezsiniz onlar adina böyle bir karar alarak.
agzina saglik.Şu aşı karşıtları az gidin ötede oynayin ya vallahi okudukça sinirleniyorum artik burda yaşı küçük insanlar var her yazilandan etkilenen yeni anneler var madem başkasının çocuğu beni ilgilendirmez ben yaptirmiycam diyorsanız başkasının çocuğunun totosuna sürülen kreme sabunada karışmayın allah herkesi okumuş cahilden korusun savunduğunuz şey akla mantığa uygun değil sustum sustum gerçekten sinirlendim inşallah doğru olduğunu sandığınız bu cahilce kararın sonunda pişman olmazsiniz.
kiyamam kuzum. evet klise olacak ama Rabbim kimseye tasiyamadigi yuku vermez. Allahin izniyle en guzel sekilde buyuyecekler, sabirli ol. tonla guc kuvvet ve enerji dilerim sanaatamiyorum uzerimden cok ugrasiyorum ama gun gectikce daha da zorlasiyor. Etrafimdaki herkes anlayissiz. Annem geldi cocuk bakmaya guya 2. Hafta ben gidicen diye tutturdu. Kv kacti zaten. Esim ayri havalarda... Tek basina ikiz bakmanin yollarini ariyorum. Kimsenin yuzune bakmak bile istemiyorum.
Tamam rotavirus yaptirmayin ama verem cocuk felci hepatit bunlar onemli asilar. Benim yasitim arkadasim hepatit b yuzunden siroz olmak uzere ve hastaneden kaptigini soyluyor asilar yaptirmaliyiz cunku hastanemiz bile guvenli degilDefalarca düşündük zaten eşimle.
Açıkçası aşıların önleyici sağlık hizmeti kapsamında ülkemiz icin konusuyorum hic bir fonksiyonu yok.
Heleki büyük devletlerin " biz bu aşıları beğenmedik yollayın 2. Dünya ülkelerine"dedikleri gercegini dusununce...
Misal rotavirusu aşısı.
Tamamen denek bazı ülkeler ve bizim ülkemizde bu ülkeler arasında
Tam geliştirilmemiş.etkinligi denenen içeriği kesinlesmemis bir aşı neden ısrarla öneriliyor aklım almıyor.
Sağlık bakanlığı bu sebeple rutin asi takvimine almıyor.
Lcw icin konusursak buyuk ogluma hep ustler tam olurken altlar buyuk oluyor mothercare tam cozemedim degisiyor ayni ayda iki urun biri tam olurken biri buyuk oluyor hm genelde kucuk gibi geliyor banaAşı olayını kapatıp madem bebenize ne giydiriyorsunuz konusu açalım madem...
Yani beden olayı sıkıntılı sanki.
Geçen 3 6 ay tulum aldım
15 gün anca giyer.
Netten aldıydım.
Hangi sitenin bedenlerinin kaliplari büyük hangisi nirmal hangisi küçük bilen var mi?
E bebek de tam sanki..Lcw icin konusursak buyuk ogluma hep ustler tam olurken altlar buyuk oluyor mothercare tam cozemedim degisiyor ayni ayda iki urun biri tam olurken biri buyuk oluyor hm genelde kucuk gibi geliyor bana
Aynen kuzum eskı muhabbetler nerdeL labfaresi sen harika bir numara annesin hepimizin inan sorunlari ayni ve tek.basimiza savasciyiz
S Serpico19 baskan nerde eski günler
Gencler asi konusunda herkes.burayi okuyor fazlasiyla etkilenenler var korkanlar yada dusunceleri bulananlar bence herkes kendi fikrini empoze etmemeli gunlerdir ayni sohbet konu kısır döngü evet arastiyorsunuz herkes kendince bir fikre sahip doğru akil.mantik var ama bazi seyler sürekli söylenince haliyle sıkıyor ve insanlar geriliyor
Hala bakiyorlar takip ediyorlar emin olAynen kuzum eskı muhabbetler nerdeguzel ınsanlar vardı burda
Bız ıyıyız ıkı aylık olduk. Buyuyor ıste sen basılsn aglıyor mu efecık hala.Hala bakiyorlar takip ediyorlar emin olsadece yazmıyorlar nasıl senin afacan yolunda mi hersey
Ağzının kenarından öpüyorum o derece ❤Geçmiş olsun canm bol bol emzirmeye devam. Benim de burnum tıkanık grip olacak gibiyim çok yüzüne karşı konuşmamaya çalışıyorum, öpmeden nasıl dayanıcam bilmiyorum. Ben de Haşin seven tayfadanım.severken hırpalıyorum çok
Ateş ve huzursuzluk olmadı bizde, biraz fazla sakindi halsiz gibi o kadar. İnşallah kolaylıkla atlatırsınızMerhaba kızlar. Bu gün 2.ay aşıları yapıldı Mustafa Kemal’in. Şu an huzursuz hafif ateşi de var sanki. Siz nasıl atlattınız bu süreci. Huzursuzluk ne kasar sürdü? Yaptıranlar cevaplarsa sevinirim.
Maşallah kuzuya canımvallahi okumadim hususi. icim sisti azcik daraldim asi konusunda. (yuklenmeyin he hemen).. sadece bunaldim kotu senaryolardan. pozitifligim dustu yahu.
velhasil 2.ci ay kontrolumuz guzel gecti. 900 g almis kuzu ve 3 cm uzamis. anne sutu sadece. asilari da oldukm rota viruste olduk... suan biraz huzursuz uyuyor kucakta. size kisa kisa dr.la konustuklarimizi yazayim. bilgj amacli...
1) ilk 100 gun zihinsel gelisim icin cok onemli. bebek anneye yapisik gezer gezsin. oksa sev. goz temasi kur. konuz...
2) ne zaman isterse emzir. gece arada 4-5 saat uyursa sorun degil ama normalde gece de 3 saatte en gec uyandir emzir.
3) ayda en az 500g almali.
4) kilosu iyi, agrisi sancisi zorlanmasi her emmeden sonra kusmasi yoksa, kusmasi cok normal. endise etme.
5) 18-19 saat uykusuz ayaktayim. o yuzden multi vitamine devam et. demir ilacina kendine devam et...
saol canimmmmm...Maşallah kuzuya canım
Oyy oyy kolik canim kolikBız ıyıyız ıkı aylık olduk. Buyuyor ıste sen basılsn aglıyor mu efecık hala.
İse geri döndün mu? Bir yardimci alma sansin var mi? Biz tek bebekle basa cikamiyoruz, senin yorulman cok normalatamiyorum uzerimden cok ugrasiyorum ama gun gectikce daha da zorlasiyor. Etrafimdaki herkes anlayissiz. Annem geldi cocuk bakmaya guya 2. Hafta ben gidicen diye tutturdu. Kv kacti zaten. Esim ayri havalarda... Tek basina ikiz bakmanin yollarini ariyorum. Kimsenin yuzune bakmak bile istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?