2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Canım ben de lohusa sepetinden aldım M beden aldım eski bedenim. İlk geldiğinde bol bile geliyordu şimdi karnım daha çok büyüyünce daha güzel oldu. Gerçi benimki Tuba değildi sanırım.
Cnm ben de gecelikler bakıyorum kapıda ödemeyle mi aldın kartla mı site gğvenilir mi

Herkese kocaman öpücükler selamlar sevgiler kızlar. Mesajlarınıza dönemedim hakkınızı helal edin.

Ben daha iyiyim. Çok zordu hâlâ düşündükçe ağlıyorum kötü oluyorum ama hamd olsun geçti ve geçiyor. Sağlık olarak toparlıyuorum kontrollere gidiyorum kanımdaki değerler düzeldi bin şükür. Bebeğimle ilgilenirken günler çabuk geçiyor. Tabi ekstra yoruluyorum ama bi gülüşü şifa gibi hamd olsun.

Sezeryandan sonraki ameliyatta karnımdan 4 delik açtılar kapalı ameliyat yaptılar 3ü iyileşti sayılır ama göbek deliğimde ki dikişler baya canımı yakıyo bi de bebeğimi emzirirken falan hep göbeğime çarpıyo baya acıyo inşallah o da geçer. Yan yatamıyordum hamd olsun 2 gündür yan yatmaya başladım yavaş yavaş karnım biraz acıyo ama sonra geçiyo. Bi de hastanede hareketsiz kaldığım için bacaklarım sırtım çok güçsüzleşti. Yürümeye alıştım ama merdiven çıkmak yada yattigim yerden kalkmak baya zorluyor yardım istiyorum eşimden.

Size bu kadar detay veriyorum çünkü sağlığınızın kıymetini bilin. Ben stresten bu hale geldim. Kafaya takıp üzüldüğüm ağladığım her an için bin pişmanım. Insanın başına her şey geliyor. Keşke diyorum sağlığım eskisi gibi olsaydı da oğluma rahat rahat baksaydım. Sizde nolur üzülmeyin stres yapmayın bebeğiniz için bunu yapın.

Doktorum her şeyin yavaş yavaş eskiye döneceğini söylüyor sadece sabırlı ve dikkatli olmalıyım ve umursamaz dualarınızı bekliyorum

Kıyamam ALLAH şifa versin.canim.toplarsın inşallah tez zamanda dualarımız seninle

cokkkk sukur iyisin cnm. artik keskeleri at kenara. guclusun sen. bundan sonrasini kolaylikla atlatacaksin

Canım her şey daha da iyi olacak inşallah. Çok şey atlattın kolay değil tabiki o kadar olur. Oğlunla çok güzel koşup oynayacağın sağlıkla onunla ilgileneceğin günler hiç uzak değil. Dualarım seninle

Allahım şifa versin inşallah canim

ay bi gun bebk uyurken esnemekten çenem ayrılmışken yatayım dedim yine uyuyamadim
oyy oyy kafada işler beklerken uykuda tutmuyo
bugün hali yıkadım 25 dk tempolu yürüme
ama yemeği geç yedim ona canim sıkıldı

bebenin b3zler yıkandı asılacak mutfak tezgahı darman dağınık
utu var bi kac
ve yarın erken kalkac ankaraya gelecm inslalh

Canım daha da iyi olucaksın inşallah dua ediyoruz

Allah şifa versin canım, tez zamanda daha iyi olursun inşallah
Sağlıkla yavrunla güzel günler yakındır, sen sabırlı ol

İnşAllah hemencecik toparlanırsın.. Tekrardan çok geçmiş olsun

İş güç bitmiyo.. Allah kolaylık versin hepimize.. Ben de yoğunum misafirlerim var kaynanam yanımda takılıyoruz beraber iyi ki geldi elim ayağım oldu resmen bebişle takılıyorlar ben de evle yemekle çocuklarla ilgileniyorum oh miss süt vermeden süt vermeye alıyorum sadece

Allah yardimcimiz olsun inşallah canim nasilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…