2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba kızlar. Bu gün 2.ay aşıları yapıldı Mustafa Kemal’in. Şu an huzursuz hafif ateşi de var sanki. Siz nasıl atlattınız bu süreci. Huzursuzluk ne kasar sürdü? Yaptıranlar cevaplarsa sevinirim.
Huzursuzluğu akşama kadar sürdü Ateşde 37,5 38 arasıydı hep ertesi gün çok daha iyidi

Geçmiş olsun en kısa zamanda tamamen toparlarsın inşallah

Kızlar h&m nin kalıpları nasıl ? 59cm oğlum internetten sipariş vermek istiyorum ama karar veremedim kullananlar yardımcı olabilir mi ?özellikle şu tek renk 5li uzun kollu ustlerden istiyorum
Canım bizim tüm kıyafetlerimiz h&m 61 cm oğlum 2-4 giyiyoruz şuan tam oluyo ama öbür aya olacağını düşünmüyorum

Masallah bak topatlanmaya baslamissin sem bi iyiles amnesi daha cook bakarsin simdi toparlanma vakti Allah in isniyle

Merhaba kızlar. Bu gün 2.ay aşıları yapıldı Mustafa Kemal’in. Şu an huzursuz hafif ateşi de var sanki. Siz nasıl atlattınız bu süreci. Huzursuzluk ne kasar sürdü? Yaptıranlar cevaplarsa sevinirim.
Bizim ateş 37.2yi geçmedi şükür huzursuzluğuda 3 gün falan sürdü canım

Esin baya yardimci oluyordu artik odami elini etegini cekti... Haklisin ne diim Allah yardimcin olsin biz biriyls basedemiyoruz burda... Esin o zman biraz parasini harcicak bakici tutacak

Gelırınız ıyı olsaydı yardımcı alın derdım tek bebek bıle cok zor gercekten kı sızın basınızdan gecenlerı bılıyorum.
maddiyat meselesi degil, ben su an evde yabanci kaldirabilecek durumda degilim. Hicbirseyi ceviremiyorum. Evdekilerden birinin bakiciyla ilgilenmesi gerekiyor. Ama kimse o topa girmiyor.

Allah razi olsun.

L labfaresi sen harika bir numara annesin hepimizin inan sorunlari ayni ve tek.basimiza savasciyiz
tesekkur ederim canim.hepinize sadece artik bittigimi hissediyorum. Bebeklerim bir kez gulunce tekrar bir guc geliyor ama nereye kadar gider bilmyorum. Dun kizim emmekte zorlandi biraz o agladikca ben agladim. Kaldiramamaya basladim.

kiyamam kuzum. evet klise olacak ama Rabbim kimseye tasiyamadigi yuku vermez. Allahin izniyle en guzel sekilde buyuyecekler, sabirli ol. tonla guc kuvvet ve enerji dilerim sana
tesekkur ederim ❤

İse geri döndün mu? Bir yardimci alma sansin var mi? Biz tek bebekle basa cikamiyoruz, senin yorulman cok normal
hayir donmedim. Ikiz oldugu icin iznim uzun benim. Ama sanirim donemeyecegim. Iyi durumda da degilim. Yardimci olayi su an gundemde yok maalesef.

Esin baya yardimci oluyordu artik odami elini etegini cekti... Haklisin ne diim Allah yardimcin olsin biz biriyls basedemiyoruz burda... Esin o zman biraz parasini harcicak bakici tutacak
ben bir tek sunu anladim anne disinda herkes cok cabuk sikiliyor. Ikiz diye herkes bir ilgi gosterdi ilk gunler geliriz bakariz diyen herkes ilk gunlerde kacti. Kolay degil cunku. Esim de bunaldi etrafta bebege elinisurmeyen adamlari gordukce... Neyse...

Çok iyi anlıyorum seni ama geçiyor sabret. Öyle hızlı büyüyorlar ki. Bak 3 ay geçti gitti.
Bende hep yalnızım. Annem 1hafta ancak kalabildi yanımda. KV haftada 1 gelip 1saat oturuyor. Şunu şöyle et bunu böyle etme deyip gidiyor. Gelmese daha iyi yani. Sinirlerim oynuyor. Eşimin işleri yoğun. Çocukları hiç göremiyor nerdeyse. Benim de 2yaşına yeni girmiş oğlum var. Küçük oğlum ağlayınca ona gitmeyeyim diye her türlü yolu deniyor. Naz, kapris ne ararsan var (2yaş sendromu) Tüm düzeni bozuldu. birini memede, birini ayağımda uyutuyorum. Geçecek diyorum.Geçecek...
6ay dolsun biraz olsun rahatlayacağız.
Sabret sende. Yaşına bastığında paytak paytak gelip boynuna sarıldıklarını hayal et. Çoooookkkk güzel bir duygu inan

Allah yardimcin olsun cnm. tek olmak cok zor. ikiz de olsa tek de olsa baslarda dedigin gibi bi ilgi oluyor. sonra herkes kayboluyor. anneye kaliyr. ama 4-5 yasina gelince bu sefer etrafunda cocugu alip gezmek isteyen doluyor. tqbi zorlugu bitmis cocugu kim istemez.
bakici degil ama en azindan ev isi ve yemek icin yardimci alsan cnm. sen bebeklerine baksan, o da sana baksa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…