İyiyim çok şükür canım üçlenince çok yoğun oldum ya bitmiyo iş güçAllah yardimcimiz olsun inşallah canim nasilsin
maşallah canim sana aynı şehirde olsak tanışmak ister dum senleİyiyim çok şükür canım üçlenince çok yoğun oldum ya bitmiyo iş güçama tempoya alıştım gibi gibi daha rahat hareket ediyorum artık..
Teşekkür ederimmaşallah canim sana aynı şehirde olsak tanışmak ister dum senle
öperim çocuklarını yanaklarından
Resmen uyku tutmadi nasil bir yagmurduGök delindi mübarek İstanbul da ne yağdı yaa
Huzursuzluğu akşama kadar sürdü Ateşde 37,5 38 arasıydı hep ertesi gün çok daha iyidiMerhaba kızlar. Bu gün 2.ay aşıları yapıldı Mustafa Kemal’in. Şu an huzursuz hafif ateşi de var sanki. Siz nasıl atlattınız bu süreci. Huzursuzluk ne kasar sürdü? Yaptıranlar cevaplarsa sevinirim.
Geçmiş olsun en kısa zamanda tamamen toparlarsın inşallahHerkese kocaman öpücükler selamlar sevgiler kızlar. Mesajlarınıza dönemedim hakkınızı helal edin.
Ben daha iyiyim. Çok zordu hâlâ düşündükçe ağlıyorum kötü oluyorum ama hamd olsun geçti ve geçiyor. Sağlık olarak toparlıyuorum kontrollere gidiyorum kanımdaki değerler düzeldi bin şükür. Bebeğimle ilgilenirken günler çabuk geçiyor. Tabi ekstra yoruluyorum ama bi gülüşü şifa gibi hamd olsun.
Sezeryandan sonraki ameliyatta karnımdan 4 delik açtılar kapalı ameliyat yaptılar 3ü iyileşti sayılır ama göbek deliğimde ki dikişler baya canımı yakıyo bi de bebeğimi emzirirken falan hep göbeğime çarpıyo baya acıyo inşallah o da geçer. Yan yatamıyordum hamd olsun 2 gündür yan yatmaya başladım yavaş yavaş karnım biraz acıyo ama sonra geçiyo. Bi de hastanede hareketsiz kaldığım için bacaklarım sırtım çok güçsüzleşti. Yürümeye alıştım ama merdiven çıkmak yada yattigim yerden kalkmak baya zorluyor yardım istiyorum eşimden.
Size bu kadar detay veriyorum çünkü sağlığınızın kıymetini bilin. Ben stresten bu hale geldim. Kafaya takıp üzüldüğüm ağladığım her an için bin pişmanım. Insanın başına her şey geliyor. Keşke diyorum sağlığım eskisi gibi olsaydı da oğluma rahat rahat baksaydım. Sizde nolur üzülmeyin stres yapmayın bebeğiniz için bunu yapın.
Doktorum her şeyin yavaş yavaş eskiye döneceğini söylüyor sadece sabırlı ve dikkatli olmalıyım ve umursamazdualarınızı bekliyorum
Canım bizim tüm kıyafetlerimiz h&m 61 cm oğlum 2-4 giyiyoruz şuan tam oluyo ama öbür aya olacağını düşünmüyorumKızlar h&m nin kalıpları nasıl ? 59cm oğlum internetten sipariş vermek istiyorum ama karar veremedim kullananlar yardımcı olabilir mi ?özellikle şu tek renk 5li uzun kollu ustlerden istiyorum
Helal olsun cNimİyiyim çok şükür canım üçlenince çok yoğun oldum ya bitmiyo iş güçama tempoya alıştım gibi gibi daha rahat hareket ediyorum artık..
Masallah bak topatlanmaya baslamissin sem bi iyiles amnesi daha cook bakarsin simdi toparlanma vakti Allah in isniyleHerkese kocaman öpücükler selamlar sevgiler kızlar. Mesajlarınıza dönemedim hakkınızı helal edin.
Ben daha iyiyim. Çok zordu hâlâ düşündükçe ağlıyorum kötü oluyorum ama hamd olsun geçti ve geçiyor. Sağlık olarak toparlıyuorum kontrollere gidiyorum kanımdaki değerler düzeldi bin şükür. Bebeğimle ilgilenirken günler çabuk geçiyor. Tabi ekstra yoruluyorum ama bi gülüşü şifa gibi hamd olsun.
Sezeryandan sonraki ameliyatta karnımdan 4 delik açtılar kapalı ameliyat yaptılar 3ü iyileşti sayılır ama göbek deliğimde ki dikişler baya canımı yakıyo bi de bebeğimi emzirirken falan hep göbeğime çarpıyo baya acıyo inşallah o da geçer. Yan yatamıyordum hamd olsun 2 gündür yan yatmaya başladım yavaş yavaş karnım biraz acıyo ama sonra geçiyo. Bi de hastanede hareketsiz kaldığım için bacaklarım sırtım çok güçsüzleşti. Yürümeye alıştım ama merdiven çıkmak yada yattigim yerden kalkmak baya zorluyor yardım istiyorum eşimden.
Size bu kadar detay veriyorum çünkü sağlığınızın kıymetini bilin. Ben stresten bu hale geldim. Kafaya takıp üzüldüğüm ağladığım her an için bin pişmanım. Insanın başına her şey geliyor. Keşke diyorum sağlığım eskisi gibi olsaydı da oğluma rahat rahat baksaydım. Sizde nolur üzülmeyin stres yapmayın bebeğiniz için bunu yapın.
Doktorum her şeyin yavaş yavaş eskiye döneceğini söylüyor sadece sabırlı ve dikkatli olmalıyım ve umursamazdualarınızı bekliyorum
Bizim ateş 37.2yi geçmedi şükür huzursuzluğuda 3 gün falan sürdü canımMerhaba kızlar. Bu gün 2.ay aşıları yapıldı Mustafa Kemal’in. Şu an huzursuz hafif ateşi de var sanki. Siz nasıl atlattınız bu süreci. Huzursuzluk ne kasar sürdü? Yaptıranlar cevaplarsa sevinirim.
Nasılsın?Senıde özledım etıketleyemedım yoksane guzel takılıyorduk burakarda
Esin baya yardimci oluyordu artik odami elini etegini cekti... Haklisin ne diim Allah yardimcin olsin biz biriyls basedemiyoruz burda... Esin o zman biraz parasini harcicak bakici tutacakatamiyorum uzerimden cok ugrasiyorum ama gun gectikce daha da zorlasiyor. Etrafimdaki herkes anlayissiz. Annem geldi cocuk bakmaya guya 2. Hafta ben gidicen diye tutturdu. Kv kacti zaten. Esim ayri havalarda... Tek basina ikiz bakmanin yollarini ariyorum. Kimsenin yuzune bakmak bile istemiyorum.
Ben ıyıyım yuvarlanıp gıdıyoruzNasılsın?
Valla Mutlu efendi oglen bi basliyo geceye kadar viyak viyak, doktor kolik dedi ben de he he dedimBen ıyıyım yuvarlanıp gıdıyoruzsen nasılsn bebıs nasıl mutlucuk alıstın mı
maddiyat meselesi degil, ben su an evde yabanci kaldirabilecek durumda degilim. Hicbirseyi ceviremiyorum. Evdekilerden birinin bakiciyla ilgilenmesi gerekiyor. Ama kimse o topa girmiyor.Gelırınız ıyı olsaydı yardımcı alın derdım tek bebek bıle cok zor gercekten kı sızın basınızdan gecenlerı bılıyorum.
Allah razi olsun.Allahım güç kuvvet versin inşallah canim anne olmak zor zaten baba lar hiç biseye karismiyo benim kizda 50 gundur bana gece uykusu uyutmadı esine diyorum bi gece sen bak zaten emmiyo saatler boyu ayakta salliyim doye hiç oralı olmuyo ne yapalim Alalhim guc kuvvet versin bizlere
tesekkur ederim canim.hepinize sadece artik bittigimi hissediyorum. Bebeklerim bir kez gulunce tekrar bir guc geliyor ama nereye kadar gider bilmyorum. Dun kizim emmekte zorlandi biraz o agladikca ben agladim. Kaldiramamaya basladim.
tesekkur ederim ❤kiyamam kuzum. evet klise olacak ama Rabbim kimseye tasiyamadigi yuku vermez. Allahin izniyle en guzel sekilde buyuyecekler, sabirli ol. tonla guc kuvvet ve enerji dilerim sana
hayir donmedim. Ikiz oldugu icin iznim uzun benim. Ama sanirim donemeyecegim. Iyi durumda da degilim. Yardimci olayi su an gundemde yok maalesef.İse geri döndün mu? Bir yardimci alma sansin var mi? Biz tek bebekle basa cikamiyoruz, senin yorulman cok normal
ben bir tek sunu anladim anne disinda herkes cok cabuk sikiliyor. Ikiz diye herkes bir ilgi gosterdi ilk gunler geliriz bakariz diyen herkes ilk gunlerde kacti. Kolay degil cunku. Esim de bunaldi etrafta bebege elinisurmeyen adamlari gordukce... Neyse...Esin baya yardimci oluyordu artik odami elini etegini cekti... Haklisin ne diim Allah yardimcin olsin biz biriyls basedemiyoruz burda... Esin o zman biraz parasini harcicak bakici tutacak
Çok iyi anlıyorum seni ama geçiyor sabret. Öyle hızlı büyüyorlar ki. Bak 3 ay geçti gitti.atamiyorum uzerimden cok ugrasiyorum ama gun gectikce daha da zorlasiyor. Etrafimdaki herkes anlayissiz. Annem geldi cocuk bakmaya guya 2. Hafta ben gidicen diye tutturdu. Kv kacti zaten. Esim ayri havalarda... Tek basina ikiz bakmanin yollarini ariyorum. Kimsenin yuzune bakmak bile istemiyorum.
Allah yardimcin olsun cnm. tek olmak cok zor. ikiz de olsa tek de olsa baslarda dedigin gibi bi ilgi oluyor. sonra herkes kayboluyor. anneye kaliyr. ama 4-5 yasina gelince bu sefer etrafunda cocugu alip gezmek isteyen doluyor. tqbi zorlugu bitmis cocugu kim istemez.maddiyat meselesi degil, ben su an evde yabanci kaldirabilecek durumda degilim. Hicbirseyi ceviremiyorum. Evdekilerden birinin bakiciyla ilgilenmesi gerekiyor. Ama kimse o topa girmiyor.
Allah razi olsun.
tesekkur ederim canim.hepinize sadece artik bittigimi hissediyorum. Bebeklerim bir kez gulunce tekrar bir guc geliyor ama nereye kadar gider bilmyorum. Dun kizim emmekte zorlandi biraz o agladikca ben agladim. Kaldiramamaya basladim.
tesekkur ederim ❤
hayir donmedim. Ikiz oldugu icin iznim uzun benim. Ama sanirim donemeyecegim. Iyi durumda da degilim. Yardimci olayi su an gundemde yok maalesef.
ben bir tek sunu anladim anne disinda herkes cok cabuk sikiliyor. Ikiz diye herkes bir ilgi gosterdi ilk gunler geliriz bakariz diyen herkes ilk gunlerde kacti. Kolay degil cunku. Esim de bunaldi etrafta bebege elinisurmeyen adamlari gordukce... Neyse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?