2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hanımlar bebekler temizlik olayını nasil.yapıyorsunuz?
70 dündür bizim evde detaylı bi temizlik yapılmadı.
Eşim hafta sonu süpürüp siliyor.
Banyo ve tuvaleti yıkıyor...
Hafta içi fırsat bulursam 15 20 dakika jet hızıyla evde toz alıp halıları girgirliyorum
Bir daha ki ay bi kadın çağırmayı düşünüyorum eğer yine temizlik olmazsa.

Hangisi daha rahat sence dışarısı için
Kanguru.
4 aya kadar yenidoğan aparatı ile kullanılıyor ve bence süper bir sey.
Giy bebeni gez...
Ben bebek arabasi almadım Ağrı'da 6 ay buz oluyor yerler kullanılmıyor diye. Ondan sonra da insallah yürüyor olacak. Yürüyünce bebek arabasi pek kullanılmaz bizde.
Yani kanguru baya iyi geldi bana.
Biraz daha alissa 1.5 2 yaşına kadar kullanmak istiyorum

Günaydın. Dün ikinci ay aşıklarını olduk. Aşı olacaklara bilgi olsun diye paylaşıyorum. Akşam ateşlendi 38 dereceyi geçti ve uyuyamadı. 1 çay kaşığı calpol verdim o şekilde ateşi düştü ve gecenin devamında tekrar ateşlenmedi şükür ki. Sabah bir sıkıntı kalmadı. Huzursuz görünmüyor bakalım inşallah öyle devam eder.

üzme canini canim Allahın izniyle sen iki bebegin e de cok güzel bakarsın inanıyorum
Kendini üzme hiç

Annem hafta da 2 kere geliyr topluyor dolapları falan
Doguma giderken aldım kadın begenmedim ama sisirmis.
Ama elim hep evde
40 günlük bebeyle hergün süpürge acıyorum. Yürüse falan yanmısım demek

Valla tek de de yapmyan yapmıyor
Kvdem hastaneden eve geldik kocamı aradı beni düğüne götür diye
İlk gün aksmı kocam düğüne gitti
Toplasan 3 kere falan gelmistir torununu görmeye,onda da cantası kucagında koltugun kösesine oturuyor.
Söylenmekten sıkıldım artk psikolaga mı gitsem dedim sabah kociye
Annem saolsun 40 gün baktı,evimi topluyor haftada 2 gün gelip ama o da baska gol attı.
İse geri dönemezsin diyo,güya cocumla vakit gecirmem icin söylüyormus,acık acık maddi durumumuz suan buna izin vermez dedim.
Bana güvenme dedi.
Ücretsiz izin alcam.
Ama bitince naparız hic bilmiyorm
Yada 6ay daha gelmicem diyince ise bidaha geri dönebilr miyim hic bilmiyorm
Yani bizde de durumlar fecaat
3.5 sene sonra bebek sahibi oldum.
Allah bilmis vermemis bize bebek bukadr sene diyorm

Annem hafta da 2 kere geliyr topluyor dolapları falan
Doguma giderken aldım kadın begenmedim ama sisirmis.
Ama elim hep evde
40 günlük bebeyle hergün süpürge acıyorum. Yürüse falan yanmısım demek
Valla her gün süpürge açmak bence büyük başarı.
Haftada 1 açıyorum

Yaa garcekten bazen asiri yoruldugum zamanalrda ikiz annelerini dusunuyorum gercekten cok zor.. bebegim dogdugundan beri hic kimse kalmadi yanımda, hic yardim alamadim kimseden sadece esim dogum iznini kullandi bi de gecenlerde 5 gun izin aldi o kadar. Anneni kv yi yanında tutamazsin belki ama eş yardimci olmak zorundadir. Lütuf olarak degil gorev olarak buna mecbur.

Benim eltim (iyyy) ilk once ucretli sonra ucretsiz izinle 2 yil işe gitmemiş oldu, devlet memuru. Boyle birsey olabiliyor sanirim . Şimdi işe geri döndü. Sende de oyle olamaz mi ?

Şu bi gercek ki anne bile olsa yari yolda birakabiliyor, bunu hamileyken ve lohusayken cok iyi anladim ben. Kimseden bir beklentim kalmadi diyebilirim. o yuzden "sahibim Allahtir "diyip tüm gücü kendimizden almaliyiz sagligimiz,psikolojimiz cok onemli.. artik kendimizi birakmak gibi bir lüksumüz yok.. Güclu olmak zorundayız.

ben kaynanamla yasiyorum gunduzleri cogu zaman kaynanam bakiyor uyutuyo altini temizliyo oynatiyo falan bende evdeki isleri yapiyorum temizlik yemek vs kaynanam memleketteyken bebek uyuyunca yapmaya çalışıyordum zor oluyordu simdi rahatladim arada süt sagip disari falan da cikiyorum

Canim "bebenin bezler yikandi" demissin ya, sen ybb mi kullaniyorsun? Ben de cok istiyorum , babyneo almayi dusunuyorum zor mu oluyor sence nasil gidiyor düzenin nasil?

Kziim uyudugunda supurge vileda yapiyorum, ertesi gun toz alma, ertesi gun lavabolar .. hergun 1 iş seklinde gidiyorum.

Hep sunu hatirla
Sen ki iki bebegi vajinal dogumla dogurmus ustune miniciklerken buyumelerini izlemis kuvezden cikmalarini beklemis bir annesin
Annenin kvnin vs yaptigi sana koyar mi bea? Kocanla konusmalisin, ben konusamam hic ancak geven gun mesaj attim ve duzeldi gibi.
Bebek annenin, onu daha hamileyken söylüyordum, babalar da bir is yapmali ama. Sperm vermekle olmuyor bu işler.

Ve seni seviyoruz, kızını oğlunu da opuyoruz hatta gotlerini de isirabilirim haberin olsun

L lavanta111 ben tekim sanıyordum gorusmuyoruz 47 gündür arama sorma yok beni gectim.torununu merak et babam kardesim de aramıyor 3 günlükken esimle kavga çıkarıp bahane basti gitti gidiş o gidiş anne bu oz anne düşün kv ust katta kadının ayagi sakat o da iptal kolik bebekle bir başımayım Allah yardimcimiz olsun

Şaka gibi bir gün yaşıyorum .
Eltim bizde 2 gündür ve bir hafta daha bizdeler eşi askerde 10 dakika uzaklıktaki evinde yalnız kalamıyor
Çocuğu bronşit bebeği uzak tutucam diye akla karayı seçiyorum.
Aksama misafir var evi b.k götürüyor.
Süpür sil toz al.. kim bilir ne zaman yapabilirim.
Eltim bütün gün oturuyor.
Hasta oğlunu çocuktan uzak bile tutmuyor ben demesem.
Açlıktan midem yapıştı çocuk durmuyor yemek yapamıyorum eltim yine oturuyor.
Eşim nöbette birazdan izin alıp gelecek yemek yapmaya.
Ay valla sıkıldım.
Kendimi.sokaga atmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…