Sling alsam mi dusunyrm bendeAksama misafir var.
Uyumuyor sıpa.
Tek omzumda bebeyle parta yaptim
Var.Sling alsam mi dusunyrm bende
Hangisi daha rahat sence dışarısı içinVar.
Kanguru var.
Sling de var.
Ev icinde sıkılıyor içinde
Dışarıda da uyuyor
Kanguru.Hangisi daha rahat sence dışarısı için
üzme canini canim Allahın izniyle sen iki bebegin e de cok güzel bakarsın inanıyorummaddiyat meselesi degil, ben su an evde yabanci kaldirabilecek durumda degilim. Hicbirseyi ceviremiyorum. Evdekilerden birinin bakiciyla ilgilenmesi gerekiyor. Ama kimse o topa girmiyor.
Allah razi olsun.
tesekkur ederim canim.hepinize sadece artik bittigimi hissediyorum. Bebeklerim bir kez gulunce tekrar bir guc geliyor ama nereye kadar gider bilmyorum. Dun kizim emmekte zorlandi biraz o agladikca ben agladim. Kaldiramamaya basladim.
tesekkur ederim ❤
hayir donmedim. Ikiz oldugu icin iznim uzun benim. Ama sanirim donemeyecegim. Iyi durumda da degilim. Yardimci olayi su an gundemde yok maalesef.
ben bir tek sunu anladim anne disinda herkes cok cabuk sikiliyor. Ikiz diye herkes bir ilgi gosterdi ilk gunler geliriz bakariz diyen herkes ilk gunlerde kacti. Kolay degil cunku. Esim de bunaldi etrafta bebege elinisurmeyen adamlari gordukce... Neyse...
Annem hafta da 2 kere geliyr topluyor dolapları falanHanımlar bebekler temizlik olayını nasil.yapıyorsunuz?
70 dündür bizim evde detaylı bi temizlik yapılmadı.
Eşim hafta sonu süpürüp siliyor.
Banyo ve tuvaleti yıkıyor...
Hafta içi fırsat bulursam 15 20 dakika jet hızıyla evde toz alıp halıları girgirliyorum
Bir daha ki ay bi kadın çağırmayı düşünüyorum eğer yine temizlik olmazsa.
Valla tek de de yapmyan yapmıyormaddiyat meselesi degil, ben su an evde yabanci kaldirabilecek durumda degilim. Hicbirseyi ceviremiyorum. Evdekilerden birinin bakiciyla ilgilenmesi gerekiyor. Ama kimse o topa girmiyor.
Allah razi olsun.
tesekkur ederim canim.hepinize sadece artik bittigimi hissediyorum. Bebeklerim bir kez gulunce tekrar bir guc geliyor ama nereye kadar gider bilmyorum. Dun kizim emmekte zorlandi biraz o agladikca ben agladim. Kaldiramamaya basladim.
tesekkur ederim ❤
hayir donmedim. Ikiz oldugu icin iznim uzun benim. Ama sanirim donemeyecegim. Iyi durumda da degilim. Yardimci olayi su an gundemde yok maalesef.
ben bir tek sunu anladim anne disinda herkes cok cabuk sikiliyor. Ikiz diye herkes bir ilgi gosterdi ilk gunler geliriz bakariz diyen herkes ilk gunlerde kacti. Kolay degil cunku. Esim de bunaldi etrafta bebege elinisurmeyen adamlari gordukce... Neyse...
Valla her gün süpürge açmak bence büyük başarı.Annem hafta da 2 kere geliyr topluyor dolapları falan
Doguma giderken aldım kadın begenmedim ama sisirmis.
Ama elim hep evde
40 günlük bebeyle hergün süpürge acıyorum. Yürüse falan yanmısım demek
Yaa garcekten bazen asiri yoruldugum zamanalrda ikiz annelerini dusunuyorum gercekten cok zor.. bebegim dogdugundan beri hic kimse kalmadi yanımda, hic yardim alamadim kimseden sadece esim dogum iznini kullandi bi de gecenlerde 5 gun izin aldi o kadar. Anneni kv yi yanında tutamazsin belki ama eş yardimci olmak zorundadir. Lütuf olarak degil gorev olarak buna mecbur.atamiyorum uzerimden cok ugrasiyorum ama gun gectikce daha da zorlasiyor. Etrafimdaki herkes anlayissiz. Annem geldi cocuk bakmaya guya 2. Hafta ben gidicen diye tutturdu. Kv kacti zaten. Esim ayri havalarda... Tek basina ikiz bakmanin yollarini ariyorum. Kimsenin yuzune bakmak bile istemiyorum.
Benim eltim (iyyy) ilk once ucretli sonra ucretsiz izinle 2 yil işe gitmemiş oldu, devlet memuru. Boyle birsey olabiliyor sanirim . Şimdi işe geri döndü. Sende de oyle olamaz mi ?Valla tek de de yapmyan yapmıyor
Kvdem hastaneden eve geldik kocamı aradı beni düğüne götür diye
İlk gün aksmı kocam düğüne gitti
Toplasan 3 kere falan gelmistir torununu görmeye,onda da cantası kucagında koltugun kösesine oturuyor.
Söylenmekten sıkıldım artk psikolaga mı gitsem dedim sabah kociye
Annem saolsun 40 gün baktı,evimi topluyor haftada 2 gün gelip ama o da baska gol attı.
İse geri dönemezsin diyo,güya cocumla vakit gecirmem icin söylüyormus,acık acık maddi durumumuz suan buna izin vermez dedim.
Bana güvenme dedi.
Ücretsiz izin alcam.
Ama bitince naparız hic bilmiyorm
Yada 6ay daha gelmicem diyince ise bidaha geri dönebilr miyim hic bilmiyorm
Yani bizde de durumlar fecaat
3.5 sene sonra bebek sahibi oldum.
Allah bilmis vermemis bize bebek bukadr sene diyorm
ben kaynanamla yasiyorum gunduzleri cogu zaman kaynanam bakiyor uyutuyo altini temizliyo oynatiyo falan bende evdeki isleri yapiyorum temizlik yemek vs kaynanam memleketteyken bebek uyuyunca yapmaya çalışıyordum zor oluyordu simdi rahatladim arada süt sagip disari falan da cikiyorumHanımlar bebekler temizlik olayını nasil.yapıyorsunuz?
Hafta içi fırsat bulursam 15 20 dakika jet hızıyla evde toz alıp halıları girgirliyorum
Canim "bebenin bezler yikandi" demissin ya, sen ybb mi kullaniyorsun? Ben de cok istiyorum , babyneo almayi dusunuyorum zor mu oluyor sence nasil gidiyor düzenin nasil?ay bi gun bebk uyurken esnemekten çenem ayrılmışken yatayım dedim yine uyuyamadim
oyy oyy kafada işler beklerken uykuda tutmuyo
bugün hali yıkadım 25 dk tempolu yürüme
ama yemeği geç yedim ona canim sıkıldı
bebenin b3zler yıkandı asılacak mutfak tezgahı darman dağınık
utu var bi kac
ve yarın erken kalkac ankaraya gelecm inslalh
Kziim uyudugunda supurge vileda yapiyorum, ertesi gun toz alma, ertesi gun lavabolar .. hergun 1 iş seklinde gidiyorum.Hanımlar bebekler temizlik olayını nasil.yapıyorsunuz?
Hep sunu hatirlamaddiyat meselesi degil, ben su an evde yabanci kaldirabilecek durumda degilim. Hicbirseyi ceviremiyorum. Evdekilerden birinin bakiciyla ilgilenmesi gerekiyor. Ama kimse o topa girmiyor.
Allah razi olsun.
tesekkur ederim ❤
Uyusa yapılır daKziim uyudugunda supurge vileda yapiyorum, ertesi gun toz alma, ertesi gun lavabolar .. hergun 1 iş seklinde gidiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?