2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ayıp ettıler canım sana lohusa lohusa bosver tek basınıza daha gucluyuz

Benim eltim (iyyy) ilk once ucretli sonra ucretsiz izinle 2 yil işe gitmemiş oldu, devlet memuru. Boyle birsey olabiliyor sanirim . Şimdi işe geri döndü. Sende de oyle olamaz mi ?
Özel sektördeyim keske ücretsiz izin istediğimde cıkarsa diyorm artk
İssizlik alırım en azından.
Yani cok sanmıyorm 6 ay daha elemansız yürütsünler

Elti nası oturuyor ya
At önüne süpürgeyi valla

Elti nası oturuyor ya
At önüne süpürgeyi valla
Bi de hamile 13 haftalık.
Ama sorunsuz bi gebelik gayet iyi.
Evinde at gibi ev temizliyor.
Şimdi oturuyor.
Çocuk uyudu yemek yapmaya kalktım.
Yine dedim insanlık ben de kalsin pasta yapmistim misafir için ondan verdim aç kalmasın diye.
Oturdu yedi ve zahide yetişin tekrarını izliyor.

Canim "bebenin bezler yikandi" demissin ya, sen ybb mi kullaniyorsun? Ben de cok istiyorum , babyneo almayi dusunuyorum zor mu oluyor sence nasil gidiyor düzenin nasil?
canim beklediğimden daha kolay ilk kizda yapmadığına pişmanım
annem sağolsun bol bol iç bez dikti bi hafta cook rahat yetiyi sadece 3 tane aldim yetmezse alacaktım çok iyi giidyo
sende ic bez bolca diktirirsin yeter

Allqh yardimcin olwun gercekten babanla.kardesij niye oyle yapar bide tovbe yarabbim... Annenle onceden sorununuz mu vardi yoksa suan isten kacmak icin bir bahanemi... Esinle olan tarrismayi hatirliyorum cok buyuk bisey de yoktu arada aslinda cok bisey dememis esin ne laflar oluyor yani

47 gundur nasil dayaniyor aramiyor hic bir kin , evlattan daha onemli olmamali.. ayrica senle degil esinle tartismis , seni niye aramiyor ama tartisma olmasaymis kalacakmiş gene, en azindan niyeti varmis. Benim annem hic aklindan bile gecirmedi kalmayi... kismetsizmişim demekki diyorum..

Çok agirina gidiyor insanin, coook iyi anliyorum... biz yine kendimizi toparlariz cocuklar büyür ama bunlar hic bi zaman unutulmaz... o yapayalniz lohusalik gunlerimi hic unutmicam.

annem sağolsun bol bol iç bez dikti bi hafta cook rahat yetiyi sadece 3 tane aldim yetmezse alacaktım çok iyi giidyo
Yani o asıl pahali olan şey dış kısmı, o herzaman degistirilmiyor asıl degistirilen iç bez dimi. Canim iç bezi neyden dikiyorsunuz özel bambu kumaş mi aldiniz? Bi de nasil yikadigini tarif eder misin , once elde sonra makinede mi yikiyorsun? . Haftada 1 yikama yapiyorsun oyle mi , bi de seninkinin markasi ne? Cok soru sordum kuzum yaa

hic bir sorun yoktu bahane
Affetmicem.bende hatta göstermicem.torun falan da cok.agir geçirdim.o surecii.hala da devam

Nasıl yıkıyorsun kaka atletten bile zor cikiyo bazen bekleyince

Canım Leonuda 3 numara bez sıkmaya başladı mı? Bacaklarında iz yapmaya başladı. Elimde 4paket var 1ay kadar yeter daha sonra 4e geçmeyi düşünüyorum fakat birisi bana 4numarayı 8.ayda kullanır falan demişti acaba biz mi büyük takıyoruz? PiaLeon

haklIsin cnm. hicbirimiz unutmayacagiz. neden bunu yaptilar anlamlandiramiyrm. ama bunun yasliligi hastqligi var. o zaman bizden beklerle mecburmusuz gibi. ama bize lazimken ortada yoklar.
annem 1 hafta kaldi. onda da kocama takti. surekli komsularin getirdigi hamuru yedirdi. yenek diye 2 sefer sebze yapti. hastanede ilk gece kalkmadi bile. ben kalktim hep. sabah da utanmadan bilerek kalkmadim dedi. simdi esim 10gyn yok. biraz gelsen dedim. 2 cocuk maglum. gelemem kendin bak dedj.
kv desen ben erken doguma yattim. hastayim diye basladi. tam 4 ay oldu. gidip onda kalacakmisim terbiyesiz. burnumuzdan getirdi. depresyon dedi sonun dr. simdi o yuzden bana bulasmasa diye dua ediyrm. surekli bir sinir harbindeyiz.
lohusalik bilmedim ben de. bebegim 5.ci gunde bi basladik. 10 sefer hergun hastaneye kan vermeye gittik. hala sari yavrum. dun yine idrar aldilar ondan mi acaba diye.
Allah muhtac etmesin kimseye. dilerim bu kotu duygulari cabuk atariz uzerimizden. cunku olumsuz etkiliyr hepimizi.

acaba bez markasindan dolayi mi numaralari kucuk geliyor...
bein oglum ilk 2 ay anne sutuyle 3 kg almisti. 6 kusurdu. 3.cu ayda 7 kisur kg di. ama ya 2 ya 3 kullaniyrdum primanin. 4 no ya cok sonra gecmistin ki 6 aylik 9 kusur kg di..
aşi kartinda yazdigi icin kilosunu biliyrm.

Canım ımkansız dedıgım 3 numara cunku 5-10 kılo arası ben 5.5 kılo ıle hala ıkı nımarayı rahat kullanıyorum

Canım biraz cirti geniş tut sanırım sleepy kalıpları mi dar ne. 2 nodaki gbi olmasada azda olsa iz vardı ilk hafta bol yapınca geçti.
Benim şuan 5 paket 3 no var. 4 paket de 3plus var.
Inceleme yapıp 3 ve 3plus ne kadar büyük foto çekip burda bana soran arkdslara göndercem. 3Plus 5 10 kg arası bu arada.
4e geçmeyi dusunmyrm çünkü kıyafetleri bile büyük almak gerekti gibi geldi bez kısmı büyük olunca suan 6 aylık çit çitli giyiyor Leon ki öyle aşırı kilolu değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…