Kılo alıyordur canım ıkı gunde bır yapıyor bızımde.Valla Mutlu efendi oglen bi basliyo geceye kadar viyak viyak, doktor kolik dedi ben de he he dedimtakılıyoruz meme mama karışık. Kaka yapmıyor işte, 3 gunde 1 falan yapıyor.
Ayıp ettıler canım sana lohusa lohusa bosver tek basınıza daha gucluyuzL lavanta111 ben tekim sanıyordum gorusmuyoruz 47 gündür arama sorma yok beni gectim.torununu merak et babam kardesim de aramıyor 3 günlükken esimle kavga çıkarıp bahane basti gitti gidiş o gidiş anne bu oz anne düşün kv ust katta kadının ayagi sakat o da iptal kolik bebekle bir başımayım Allah yardimcimiz olsun
Süpürge sesine uyuyor benim bebeValla her gün süpürge açmak bence büyük başarı.
Haftada 1 açıyorum
Özel sektördeyim keske ücretsiz izin istediğimde cıkarsa diyorm artkBenim eltim (iyyy) ilk once ucretli sonra ucretsiz izinle 2 yil işe gitmemiş oldu, devlet memuru. Boyle birsey olabiliyor sanirim . Şimdi işe geri döndü. Sende de oyle olamaz mi ?
Elti nası oturuyor yaŞaka gibi bir gün yaşıyorum .
Eltim bizde 2 gündür ve bir hafta daha bizdeler eşi askerde 10 dakika uzaklıktaki evinde yalnız kalamıyor
Çocuğu bronşit bebeği uzak tutucam diye akla karayı seçiyorum.
Aksama misafir var evi b.k götürüyor.
Süpür sil toz al.. kim bilir ne zaman yapabilirim.
Eltim bütün gün oturuyor.
Hasta oğlunu çocuktan uzak bile tutmuyor ben demesem.
Açlıktan midem yapıştı çocuk durmuyor yemek yapamıyorum eltim yine oturuyor.
Eşim nöbette birazdan izin alıp gelecek yemek yapmaya.
Ay valla sıkıldım.
Kendimi.sokaga atmak istiyorum
Bi de hamile 13 haftalık.Elti nası oturuyor ya
At önüne süpürgeyi valla
Hastaneden sonra böyle oldu, belki 2-3 haftadir bu düzenle yapıyor kakasini.Kılo alıyordur canım ıkı gunde bır yapıyor bızımde.
evde bide abla si var her gün ev supuruluyor ve her akşam yine süpürmemiş gibi oluyoValla her gün süpürge açmak bence büyük başarı.
Haftada 1 açıyorum
canim beklediğimden daha kolay ilk kizda yapmadığına pişmanımCanim "bebenin bezler yikandi" demissin ya, sen ybb mi kullaniyorsun? Ben de cok istiyorum , babyneo almayi dusunuyorum zor mu oluyor sence nasil gidiyor düzenin nasil?
Allqh yardimcin olwun gercekten babanla.kardesij niye oyle yapar bide tovbe yarabbim... Annenle onceden sorununuz mu vardi yoksa suan isten kacmak icin bir bahanemi... Esinle olan tarrismayi hatirliyorum cok buyuk bisey de yoktu arada aslinda cok bisey dememis esin ne laflar oluyor yaniL lavanta111 ben tekim sanıyordum gorusmuyoruz 47 gündür arama sorma yok beni gectim.torununu merak et babam kardesim de aramıyor 3 günlükken esimle kavga çıkarıp bahane basti gitti gidiş o gidiş anne bu oz anne düşün kv ust katta kadının ayagi sakat o da iptal kolik bebekle bir başımayım Allah yardimcimiz olsun
47 gundur nasil dayaniyor aramiyorL lavanta111 ben tekim sanıyordum gorusmuyoruz 47 gündür arama sorma yok beni gectim.torununu merak et babam kardesim de aramıyor 3 günlükken esimle kavga çıkarıp bahane basti gitti gidiş o gidiş anne bu oz anne düşün kv ust katta kadının ayagi sakat o da iptal kolik bebekle bir başımayım Allah yardimcimiz olsun
Yani o asıl pahali olan şey dış kısmı, o herzaman degistirilmiyor asıl degistirilen iç bez dimi. Canim iç bezi neyden dikiyorsunuz özel bambu kumaş mi aldiniz? Bi de nasil yikadigini tarif eder misin , once elde sonra makinede mi yikiyorsun? . Haftada 1 yikama yapiyorsun oyle mi , bi de seninkinin markasi ne? Cok soru sordum kuzum yaacanim beklediğimden daha kolay ilk kizda yapmadığına pişmanım
annem sağolsun bol bol iç bez dikti bi hafta cook rahat yetiyi sadece 3 tane aldim yetmezse alacaktım çok iyi giidyo
sende ic bez bolca diktirirsin yeter
hic bir sorun yoktu bahaneAllqh yardimcin olwun gercekten babanla.kardesij niye oyle yapar bide tovbe yarabbim... Annenle onceden sorununuz mu vardi yoksa suan isten kacmak icin bir bahanemi... Esinle olan tarrismayi hatirliyorum cok buyuk bisey de yoktu arada aslinda cok bisey dememis esin ne laflar oluyor yani
Affetmicem.bende hatta göstermicem.torun falan da cok.agir geçirdim.o surecii.hala da devam47 gundur nasil dayaniyor aramiyorhic bir kin , evlattan daha onemli olmamali.. ayrica senle degil esinle tartismis , seni niye aramiyor ama tartisma olmasaymis kalacakmiş gene, en azindan niyeti varmis. Benim annem hic aklindan bile gecirmedi kalmayi... kismetsizmişim demekki diyorum..
Çok agirina gidiyor insanin, coook iyi anliyorum... biz yine kendimizi toparlariz cocuklar büyür ama bunlar hic bi zaman unutulmaz... o yapayalniz lohusalik gunlerimi hic unutmicam.
canim beklediğimden daha kolay ilk kizda yapmadığına pişmanım
annem sağolsun bol bol iç bez dikti bi hafta cook rahat yetiyi sadece 3 tane aldim yetmezse alacaktım çok iyi giidyo
sende ic bez bolca diktirirsin yeter
Kaç kilo bebek 4 için erken bence canımCanım Leonuda 3 numara bez sıkmaya başladı mı? Bacaklarında iz yapmaya başladı. Elimde 4paket var 1ay kadar yeter daha sonra 4e geçmeyi düşünüyorum fakat birisi bana 4numarayı 8.ayda kullanır falan demişti acaba biz mi büyük takıyoruz?PiaLeon
haklIsin cnm. hicbirimiz unutmayacagiz. neden bunu yaptilar anlamlandiramiyrm. ama bunun yasliligi hastqligi var. o zaman bizden beklerle mecburmusuz gibi. ama bize lazimken ortada yoklar.47 gundur nasil dayaniyor aramiyorhic bir kin , evlattan daha onemli olmamali.. ayrica senle degil esinle tartismis , seni niye aramiyor ama tartisma olmasaymis kalacakmiş gene, en azindan niyeti varmis. Benim annem hic aklindan bile gecirmedi kalmayi... kismetsizmişim demekki diyorum..
Çok agirina gidiyor insanin, coook iyi anliyorum... biz yine kendimizi toparlariz cocuklar büyür ama bunlar hic bi zaman unutulmaz... o yapayalniz lohusalik gunlerimi hic unutmicam.
acaba bez markasindan dolayi mi numaralari kucuk geliyor...Canım Leonuda 3 numara bez sıkmaya başladı mı? Bacaklarında iz yapmaya başladı. Elimde 4paket var 1ay kadar yeter daha sonra 4e geçmeyi düşünüyorum fakat birisi bana 4numarayı 8.ayda kullanır falan demişti acaba biz mi büyük takıyoruz?PiaLeon
Canım ımkansız dedıgım 3 numara cunku 5-10 kılo arası ben 5.5 kılo ıle hala ıkı nımarayı rahat kullanıyorumCanım Leonuda 3 numara bez sıkmaya başladı mı? Bacaklarında iz yapmaya başladı. Elimde 4paket var 1ay kadar yeter daha sonra 4e geçmeyi düşünüyorum fakat birisi bana 4numarayı 8.ayda kullanır falan demişti acaba biz mi büyük takıyoruz?PiaLeon
Canım biraz cirti geniş tut sanırım sleepy kalıpları mi dar ne. 2 nodaki gbi olmasada azda olsa iz vardı ilk hafta bol yapınca geçti.Canım Leonuda 3 numara bez sıkmaya başladı mı? Bacaklarında iz yapmaya başladı. Elimde 4paket var 1ay kadar yeter daha sonra 4e geçmeyi düşünüyorum fakat birisi bana 4numarayı 8.ayda kullanır falan demişti acaba biz mi büyük takıyoruz?PiaLeon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?