- 10 Ocak 2018
- 1.183
- 2.403
- 83
Hatirliyorum cnm zor gecti senin son donemlerin, hatta bir zamanlar enfeksiyonlarla bogusuyordunhaklIsin cnm. hicbirimiz unutmayacagiz. neden bunu yaptilar anlamlandiramiyrm. ama bunun yasliligi hastqligi var. o zaman bizden beklerle mecburmusuz gibi. ama bize lazimken ortada yoklar.
annem 1 hafta kaldi. onda da kocama takti. surekli komsularin getirdigi hamuru yedirdi. yenek diye 2 sefer sebze yapti. hastanede ilk gece kalkmadi bile. ben kalktim hep. sabah da utanmadan bilerek kalkmadim dedi. simdi esim 10gyn yok. biraz gelsen dedim. 2 cocuk maglum. gelemem kendin bak dedj.
kv desen ben erken doguma yattim. hastayim diye basladi. tam 4 ay oldu. gidip onda kalacakmisim terbiyesiz. burnumuzdan getirdi. depresyon dedi sonun dr. simdi o yuzden bana bulasmasa diye dua ediyrm. surekli bir sinir harbindeyiz.
lohusalik bilmedim ben de. bebegim 5.ci gunde bi basladik. 10 sefer hergun hastaneye kan vermeye gittik. hala sari yavrum. dun yine idrar aldilar ondan mi acaba diye.
Allah muhtac etmesin kimseye. dilerim bu kotu duygulari cabuk atariz uzerimizden. cunku olumsuz etkiliyr hepimizi.
Yani zaten bazi şeylerin biz beklentiye girmeden gerçekleşmesi gerekiyor ama olmayinca olmuyir , kismetsizmisim diyip geciyorum... esas önemli olan yuvamizin içiBir sey bekleyerek hata yapiyorsunuz arkadaslar, beklenti olmayinca hayal kırıklığı da olmuyor.
Yani zaten bazi şeylerin biz beklentiye girmeden gerçekleşmesi gerekiyor ama olmayinca olmuyir , kismetsizmisim diyip geciyorum... esas önemli olan yuvamizin içiBir sey bekleyerek hata yapiyorsunuz arkadaslar, beklenti olmayinca hayal kırıklığı da olmuyor.
ben sana 40 gun bakicam.merak etme diyince annem ben de bisi var sanmistimBir sey bekleyerek hata yapiyorsunuz arkadaslar, beklenti olmayinca hayal kırıklığı da olmuyor.
yok canim bildigin eski pamuklu carsaf yeni kumas lar şu tutmuyo cunkuYani o asıl pahali olan şey dış kısmı, o herzaman degistirilmiyor asıl degistirilen iç bez dimi. Canim iç bezi neyden dikiyorsunuz özel bambu kumaş mi aldiniz? Bi de nasil yikadigini tarif eder misin , once elde sonra makinede mi yikiyorsun? . Haftada 1 yikama yapiyorsun oyle mi , bi de seninkinin markasi ne? Cok soru sordum kuzum yaa
canim neyte kullannalar dis fircasi ile temizliyorduNasıl yıkıyorsun kaka atletten bile zor cikiyo bazen bekleyince
Canım doktorum bana beta hcg arttıysa tamamdır demişti muhakkak gebelik vardır ancak dış gebelik ya da boş gebelik olması ihtimaline binaen doktorunla iletişimini sıkı tut inşallah vardır gebelikKızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn
deger 3000 e gelmeden kese gorunmez. endise etmeyin. onemli olan 2 gunde iki kati artmasi. ayni yerde kan verin hep.Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn
Millet rahat cünküBi de hamile 13 haftalık.
Ama sorunsuz bi gebelik gayet iyi.
Evinde at gibi ev temizliyor.
Şimdi oturuyor.
Çocuk uyudu yemek yapmaya kalktım.
Yine dedim insanlık ben de kalsin pasta yapmistim misafir için ondan verdim aç kalmasın diye.
Oturdu yedi ve zahide yetişin tekrarını izliyor.
hiç belli olmaz bızde kahve gözluyuz ama oğlum ataturk mavısi gıbı gozlerıGözler gelişimini 6. Ayda tamamliyo tamamen.
Rengi o zaman netlesir.
Biz karı koca kahverengi gozluyuz.
Şaibesiz kahverengi koca gozlu oğulcuk olacak.
Galiba gözleri baya kara olacak. Gittikçe koyulaşıyor.hiç belli olmaz bızde kahve gözluyuz ama oğlum ataturk mavısi gıbı gozlerı
hiç belli olmaz bızde kahve gözluyuz ama oğlum ataturk mavısi gıbı gozlerı
Ayy Allahımm.. Gına geldi vallahi Allah sana güç kuvvet vermiş.. Allah uzak tutsun can sıkan insanlarıhaklIsin cnm. hicbirimiz unutmayacagiz. neden bunu yaptilar anlamlandiramiyrm. ama bunun yasliligi hastqligi var. o zaman bizden beklerle mecburmusuz gibi. ama bize lazimken ortada yoklar.
annem 1 hafta kaldi. onda da kocama takti. surekli komsularin getirdigi hamuru yedirdi. yenek diye 2 sefer sebze yapti. hastanede ilk gece kalkmadi bile. ben kalktim hep. sabah da utanmadan bilerek kalkmadim dedi. simdi esim 10gyn yok. biraz gelsen dedim. 2 cocuk maglum. gelemem kendin bak dedj.
kv desen ben erken doguma yattim. hastayim diye basladi. tam 4 ay oldu. gidip onda kalacakmisim terbiyesiz. burnumuzdan getirdi. depresyon dedi sonun dr. simdi o yuzden bana bulasmasa diye dua ediyrm. surekli bir sinir harbindeyiz.
lohusalik bilmedim ben de. bebegim 5.ci gunde bi basladik. 10 sefer hergun hastaneye kan vermeye gittik. hala sari yavrum. dun yine idrar aldilar ondan mi acaba diye.
Allah muhtac etmesin kimseye. dilerim bu kotu duygulari cabuk atariz uzerimizden. cunku olumsuz etkiliyr hepimizi.
İnşAllah tatlış bi anne olacaksınHatirliyorum cnm zor gecti senin son donemlerin, hatta bir zamanlar enfeksiyonlarla bogusuyordunannelerimiz Zor zamanimizda yanimizda olmadiktan sonra neye yarar..
Insan konduramiyor gercekten.
Ben 34 haftalik hamileydim araba kullanirken bi kaza gecirdim, bana arkadan carptilar kirmizi işikta. Şukur bisey olmadi ama çok korkmustum.. asiri kötüydüm.. annemi çagirdim, gelmedi.. "gelemem kziim nasi geleyim anneannen var" dedi. Sanki benimki can degil.. o gunden sonra beklentimi sıfirladim. Lohusayken dikislerimle evde sürüne sürüne gezdim , bir kolumda bebek tek elle iş yaptim.. bunlar unutulmaz..
Allah yardimcimiz olsun , kimseye muhtac etmesin.. daha simdiden kizima soz veriyorum hep yaninda olucam diye.
Yaa rahatlık varkene bu ne eziyet canım ya daya hazır bezi gitsinyok canim bildigin eski pamuklu carsaf yeni kumas lar şu tutmuyo cunku
eski 3 çarşafı uygun boyutta kesip diktik
dis tarafının alırken bi tane iç bezi oluyo
3 tane aldim ben yaklaşık 50 parca ic bezi var belki daha fazla ha bire çiş yaptıkça değiştiriyorum
eğer kakayi biçimsiz yaparsa kirleniyo dis bezi hemen sicak suda yıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?