2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Hatirliyorum cnm zor gecti senin son donemlerin, hatta bir zamanlar enfeksiyonlarla bogusuyordun annelerimiz Zor zamanimizda yanimizda olmadiktan sonra neye yarar..
Insan konduramiyor gercekten.
Ben 34 haftalik hamileydim araba kullanirken bi kaza gecirdim, bana arkadan carptilar kirmizi işikta. Şukur bisey olmadi ama çok korkmustum.. asiri kötüydüm.. annemi çagirdim, gelmedi.. "gelemem kziim nasi geleyim anneannen var" dedi. Sanki benimki can degil.. o gunden sonra beklentimi sıfirladim. Lohusayken dikislerimle evde sürüne sürüne gezdim , bir kolumda bebek tek elle iş yaptim.. bunlar unutulmaz..
Allah yardimcimiz olsun , kimseye muhtac etmesin.. daha simdiden kizima soz veriyorum hep yaninda olucam diye.

Bir sey bekleyerek hata yapiyorsunuz arkadaslar, beklenti olmayinca hayal kırıklığı da olmuyor.
Yani zaten bazi şeylerin biz beklentiye girmeden gerçekleşmesi gerekiyor ama olmayinca olmuyir , kismetsizmisim diyip geciyorum... esas önemli olan yuvamizin içi Allah evimizde huzuru daim etsin

Bir sey bekleyerek hata yapiyorsunuz arkadaslar, beklenti olmayinca hayal kırıklığı da olmuyor.
Yani zaten bazi şeylerin biz beklentiye girmeden gerçekleşmesi gerekiyor ama olmayinca olmuyir , kismetsizmisim diyip geciyorum... esas önemli olan yuvamizin içi Allah evimizde huzuru daim etsin

yok canim bildigin eski pamuklu carsaf yeni kumas lar şu tutmuyo cunku

eski 3 çarşafı uygun boyutta kesip diktik
dis tarafının alırken bi tane iç bezi oluyo
3 tane aldim ben yaklaşık 50 parca ic bezi var belki daha fazla ha bire çiş yaptıkça değiştiriyorum
eğer kakayi biçimsiz yaparsa kirleniyo dis bezi hemen sicak suda yıkıyorum

Nasıl yıkıyorsun kaka atletten bile zor cikiyo bazen bekleyince
canim neyte kullannalar dis fircasi ile temizliyordu
bende öyle yapıyorum ilk once deterjanlı yıkıyorum sonra ceviz sabunu ile yıkıyorum
geçn bi 90 derecede iç bezleri yıkadım leke faln kalmadi

Kızlar ben en son agustosn 25 adet oldum 4 ekimde kan testi yaptm devlet hastanesinde 103.4 çıktı doktorumu aradım 5 ekim yanı az önce yine kan testi istedi devlet hastanesinde yaptırdım 152.56 çıktı beni kadın doguma yönlendirdi gtti vajinadan muanne yaptı kesenn olmadıgını söledi kafam çok karıştı kızlar kendi doktorumu aradım daha kese gözükmez dedi erken pazartesi günü yine kan testi yap gel dedi sizce nolabilir kızlar kafam çok karıştı bana yardm edin lütfen sizce kese için çokmu erken hamilemiyim degilmiym lütgen yardmcı olurmsn

Eklentiler

• 20191005_234811.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 34
  • 20191005_234747.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 46
Canım doktorum bana beta hcg arttıysa tamamdır demişti muhakkak gebelik vardır ancak dış gebelik ya da boş gebelik olması ihtimaline binaen doktorunla iletişimini sıkı tut inşallah vardır gebelik

deger 3000 e gelmeden kese gorunmez. endise etmeyin. onemli olan 2 gunde iki kati artmasi. ayni yerde kan verin hep.

Millet rahat cünkü

Bugün de burun kuruluğu ve tıkanıklığı ile uyandik.
Nem cihazı kesinleşti yani.
Hangi nem cihazı iyidir?
Weewell kullanan var mı?
Bir tane buldum iyi de indirime girmiş weewell in son yapılan nem cihazı galiba...

Ayy Allahımm.. Gına geldi vallahi Allah sana güç kuvvet vermiş.. Allah uzak tutsun can sıkan insanları

İnşAllah tatlış bi anne olacaksın Allah kimseye muhtaç etmesin..

Yaa rahatlık varkene bu ne eziyet canım ya daya hazır bezi gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…