Sinemcim yanlış anlama da sizde durum tersine dönmüş sanki. Bebeğinle ilgilenmesi gereken annesi olarak sensin, temizlik yemek vs kayınvalidenin yapması sana yardımcı olması gerekmez mi? Anladığım kadarıyla bi tek emzirmedigi kalmış ama onu da mamasını vererek hallediyormuş zaten. Bana cok tuhaf geldi, bebeğinin bu zamanları geri gelmeyecek. Keşke tüm gününü annesiyle gecirse.ben kaynanamla yasiyorum gunduzleri cogu zaman kaynanam bakiyor uyutuyo altini temizliyo oynatiyo falan bende evdeki isleri yapiyorum temizlik yemek vs kaynanam memleketteyken bebek uyuyunca yapmaya çalışıyordum zor oluyordu simdi rahatladim arada süt sagip disari falan da cikiyorum
L labfaresi Katılıyorum rüzgara, yemek şahsen ben yabancıya yaptırmam ama haftada 2 gün gelse ütünü ve temizliğini yapsa evini derleyip toplasa sana cok büyük kolaylık olur. Allah yardımcın olsunAllah yardimcin olsun cnm. tek olmak cok zor. ikiz de olsa tek de olsa baslarda dedigin gibi bi ilgi oluyor. sonra herkes kayboluyor. anneye kaliyr. ama 4-5 yasina gelince bu sefer etrafunda cocugu alip gezmek isteyen doluyor. tqbi zorlugu bitmis cocugu kim istemez.
bakici degil ama en azindan ev isi ve yemek icin yardimci alsan cnm. sen bebeklerine baksan, o da sana baksa.
amin kuzum saol.Ayy Allahımm.. Gına geldi vallahi Allah sana güç kuvvet vermiş.. Allah uzak tutsun can sıkan insanları
Aslında ben eşime böyle bi isteğim olduğunu çıtlattım. Tepkisi tam tahmin ettiğim gibi oldu. Ne gerek var yabancıya, Annem yapıyor zaten dedi. Ben zaten annesi artık evimin içinde bu kadar söz sahibi olmasın karışmasın diye yardımcı istemiştim. Sagolsun her işimi yapıyor ama çamaşırları nasıl yıkadıgıma nasıl astıgıma, mutfakta neyi nereye koyacağıma kadar karışıyor. Zaten ben bebekle ilgilenmekten ev işi yapamıyorum kv kendi düzenini oluşturmuş, eşimle birbirimize soruyoruz şu nerede bu nerede diye. Ya sürekli yönlendirip müdahale ediyor onu öyle yap bunu bi daha böyle yapma tamam mı diye. Lafa gelince evlatlarına evlatlarının evine hiçbir şeye karışmazmış sadece fikrini söylermiş iyilik olsun diye. Nasıl üste çıkıyorlar dimi?ayyy hepimize olsa keske. nasillll guzel olurdu dimi
ay daha ne işi var sen de. gitsin artik evine yeter 2 aylik oldular...Aslında ben eşime böyle bi isteğim olduğunu çıtlattım. Tepkisi tam tahmin ettiğim gibi oldu. Ne gerek var yabancıya, Annem yapıyor zaten dedi. Ben zaten annesi artık evimin içinde bu kadar söz sahibi olmasın karışmasın diye yardımcı istemiştim. Sagolsun her işimi yapıyor ama çamaşırları nasıl yıkadıgıma nasıl astıgıma, mutfakta neyi nereye koyacağıma kadar karışıyor. Zaten ben bebekle ilgilenmekten ev işi yapamıyorum kv kendi düzenini oluşturmuş, eşimle birbirimize soruyoruz şu nerede bu nerede diye. Ya sürekli yönlendirip müdahale ediyor onu öyle yap bunu bi daha böyle yapma tamam mı diye. Lafa gelince evlatlarına evlatlarının evine hiçbir şeye karışmazmış sadece fikrini söylermiş iyilik olsun diye. Nasıl üste çıkıyorlar dimi?
Sadece torununu görmeye gelsin gerekirse saatlerrrce sevsin ve gitsin istiyorum. Eşimi bi ikna edebilsem, bi yardımcı bulsam haftada 1 toz alıp, ütümü yapsa yeter. 2ayda 1 de dip temizlik. Süper olurdu.
Canim aslinda ben isterdim becerikli bir kayinvalidem olsun ve yanimda dursun, o tecrubeli oldugu icin biz de acemi oldugumuz icin akil vermesinden pek rahatsiz olmazdim ama tabiki çocukmusuz gibi de degil, gerekli yerde onun bilgisinden yararlanirdim yani. Kisacasi yalnizliktan iyidir yaa .. :)Aslında ben eşime böyle bi isteğim olduğunu çıtlattım. Tepkisi tam tahmin ettiğim gibi oldu. Ne gerek var yabancıya, Annem yapıyor zaten dedi. Ben zaten annesi artık evimin içinde bu kadar söz sahibi olmasın karışmasın diye yardımcı istemiştim. Sagolsun her işimi yapıyor ama çamaşırları nasıl yıkadıgıma nasıl astıgıma, mutfakta neyi nereye koyacağıma kadar karışıyor. Zaten ben bebekle ilgilenmekten ev işi yapamıyorum kv kendi düzenini oluşturmuş, eşimle birbirimize soruyoruz şu nerede bu nerede diye. Ya sürekli yönlendirip müdahale ediyor onu öyle yap bunu bi daha böyle yapma tamam mı diye. Lafa gelince evlatlarına evlatlarının evine hiçbir şeye karışmazmış sadece fikrini söylermiş iyilik olsun diye. Nasıl üste çıkıyorlar dimi?
Sadece torununu görmeye gelsin gerekirse saatlerrrce sevsin ve gitsin istiyorum. Eşimi bi ikna edebilsem, bi yardımcı bulsam haftada 1 toz alıp, ütümü yapsa yeter. 2ayda 1 de dip temizlik. Süper olurdu.
Insallah canimm aminn çok teşekkür ederimmİnşAllah tatlış bi anne olacaksınAllah kimseye muhtaç etmesin..
Parmagini emiyor acikincaKızlar bebegınız dılını emıyor mu
Cok ıstıyorum parnagını emsın ama bızımkı şapır şapır dılınınemıyor cıgnıyorParmagini emiyor acikinca
NoktaBir sey bekleyerek hata yapiyorsunuz arkadaslar, beklenti olmayinca hayal kırıklığı da olmuyor.
Dilini emmeyi pek anlamadim yaa , yani sapurdatir gibi mi yapiyor :)Cok ıstıyorum parnagını emsın ama bızımkı şapır şapır dılınınemıyor cıgnıyor
Aynen seslı seslı sapur sapur emıyor arada cıgnıyor dılını agzında bırsey varmıs gıbıDilini emmeyi pek anlamadim yaa , yani sapurdatir gibi mi yapiyor :)
Sakiz cigner gibi evet yapiyor benim kizim daAynen seslı seslı sapur sapur emıyor arada cıgnıyor dılını agzında bırsey varmıs gıbı
Bizde de qyni hic anlamiyorum coj komik gozukuyoDilini emmeyi pek anlamadim yaa , yani sapurdatir gibi mi yapiyor :)
Ay çok rezil bi insanim ama ben anneme arada katyaaaaa diye bağırıyordumKeşke hepimizin evinde birer Katya olsa. Bugün eşimin gömleklerini ütüleyecektim, saat 21.29 olmuş. Yünivörs bizimle dalga geçiyor olmalı.
Bir de ben misafirden aşşşırı bunaldım kızlar. Evi toplama, pasta börek, bir sürü bulaşık ve akabinde yine ev toplama... Artık çığlık atacağım. Minnoş da resmen huzursuz oluyor kalabalıktan. Evi temizleyen olsa ben sadece minişe baksam bi de yemek yapsam.
Ah Katyaa.. Katya neredesin.
Hmm depresyondan o depresyondanamin kuzum saol.
cumlemde dusukluk olmus. depresyonada olan kv imis. dr oyle demis. ama nasil depresyonsa gezmeden tozmadan geri kalmiyor. anlayamadim o kismi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?