- 15 Ekim 2018
- 1.216
- 5.710
- 158
Ay çok rezil bi insanim ama ben anneme arada katyaaaaa diye bağırıyordum
bakti kocam utude ben de iş yok. yapti hepsiniKeşke ben de birine öyle desem, bana eşim Katyaaaa diyorHayat çok zalım....
Soguk buhar makinesinden mi bahsediyorsunuz. Ben loobex kullandim 2.5 yildir memnunum zaten pek bir espirisi olan bir sey degil herhangi birini alsanizda olurBugün de burun kuruluğu ve tıkanıklığı ile uyandik.
Nem cihazı kesinleşti yani.
Hangi nem cihazı iyidir?
Weewell kullanan var mı?
Bir tane buldum iyi de indirime girmiş weewell in son yapılan nem cihazı galiba...
bakti kocam utude ben de iş yok. yapti hepsini
Aslinda kadin cocuga bakacak yenek yapacak, utu camasir temizlik ese ait olacak o bile insani oyle rahatlatirkiÜff benimki de yapsa keşke, ütü sepetine giden yola çikolatalı pasta kırıntıları mı serpiştirsem?
Neredeyse hic misafirim gelmedi mevludu bekliyorlar cooook mesuduuuum sadece is arkadaslarim bir saatligine ugradilar o kadar bu konudaki en sansli insanimKeşke hepimizin evinde birer Katya olsa. Bugün eşimin gömleklerini ütüleyecektim, saat 21.29 olmuş. Yünivörs bizimle dalga geçiyor olmalı.
Bir de ben misafirden aşşşırı bunaldım kızlar. Evi toplama, pasta börek, bir sürü bulaşık ve akabinde yine ev toplama... Artık çığlık atacağım. Minnoş da resmen huzursuz oluyor kalabalıktan. Evi temizleyen olsa ben sadece minişe baksam bi de yemek yapsam.
Ah Katyaa.. Katya neredesin.
valla canim çevreye çöp atiyorum köydeyim ben en büük etken buYaa rahatlık varkene bu ne eziyet canım ya daya hazır bezi gitsin
Aslinda kadin cocuga bakacak yenek yapacak, utu camasir temizlik ese ait olacak o bile insani oyle rahatlatirki
Neredeyse hic misafirim gelmedi mevludu bekliyorlar cooook mesuduuuum sadece is arkadaslarim bir saatligine ugradilar o kadar bu konudaki en sansli insanim
valla canim çevreye çöp atiyorum köydeyim ben en büük etken bu
ve hazirbezlerin vücuda verdiği zarar
Yani haklısın ama senin gibi neferler kurtarabilecek mi milyon kadından 1 anca 2 kişi vardır sen gibi valla .. Ne diyeyim Allah kolaylık versin ben de geri dönüşüme çok dikkat ediyorum ama zor öyle yıka yap et...valla canim çevreye çöp atiyorum köydeyim ben en büük etken bu
hiç üşenecek bisey yok canimAy evet ya, ara sıra uyutuyor falan dünyanın en mutlu insanı oluyorum. Keşke emzirebilse
Vallahi süpermiş. Bizim bu şehirde hiç akraba yok, tamamen iş ve arkadaş çevresi ama eşimde öyle bi çevre var ki sağ olsun, çocuk ilkokula başladığında bitecek heralde bu hayırlı olsun ziyaretleri.
Ya ben sana aşırı katılıyorum, ybb’de bez yıkama şeysine üşeniyorum da bu bezsiz bebekler akımının yakın takipçisiyim.
ben çevreye yemk çöpünden başka atmıyorumYani haklısın ama senin gibi neferler kurtarabilecek mi milyon kadından 1 anca 2 kişi vardır sen gibi valla .. Ne diyeyim Allah kolaylık versin ben de geri dönüşüme çok dikkat ediyorum ama zor öyle yıka yap et...
Tebrik ediyorum harikasin. Ben de sıvıyağin lavaboya dokulmesine çok karsiyim. ybb ye gecmeyi isteme sebebim de cevresel. aşiri atik cikiyor, bi de o kimyasal jelle bu kadar yakin olmasini istemiyorum kızımın.ben çevreye yemk çöpünden başka atmıyorum
canim cam plastik metal leri biriktirip ankara ya gidince atiyorum
evt canim onuda ayrı biriktiriyotumTebrik ediyorum harikasin. Ben de sıvıyağin lavaboya dokulmesine çok karsiyim. ybb ye gecmeyi isteme sebebim de cevresel. aşiri atik cikiyor, bi de o kimyasal jelle bu kadar yakin olmasini istemiyorum kızımın.
evet canim bende seni tebrik ediyorum ankarada evim var bina 3 yıllık ha bire lağım basiyoo sığınağı sebebiTebrik ediyorum harikasin. Ben de sıvıyağin lavaboya dokulmesine çok karsiyim. ybb ye gecmeyi isteme sebebim de cevresel. aşiri atik cikiyor, bi de o kimyasal jelle bu kadar yakin olmasini istemiyorum kızımın.
Canım harikasın inan bende cok istedim basta ama annem cok çektim eskiden sen yapamzsn en doğal içeriklidn bul sık sık değiş dedi. Haklıymış hazır bezi bile değiştirmek konusunda koku hassytmn dolayı sknti yasyrm ilk günlere göre iyiyim amavalla canim çevreye çöp atiyorum köydeyim ben en büük etken bu
Ben bir sitede kumaş bezin ka..snn akıtılması ile ilgli plastik malzeme görmüştüm o sıra çok rahat oluyormuş da hangi siteydi bulamadm. Inclrken denk gelirse paylasrmhiç üşenecek bisey yok canim
sadece kaka sini suda akıtıyorum
ilk once makinede deterjanla sona bi makinede ceviz sabunu ile yıkıyorum çok kolay
sekersizfistikezmesi katya nedirrr yahuuu belaya gerek yok şukufe teyze almak.lazim yardimci teyze balik etli 50 yas ustu anadolu kadını
Kolik anneleri ayakta baksana gaz sorunu hani.erkeklerdeydi bak.zeynep te ayni kiyamam uyutmuyor lanet olasıca gazAy çok doğruŞimdi bu Katya sülün gibi falan olur, hiç katil olmaya gerek yok. Yaşasın tonton Şukufe Teyzeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?