2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Soguk buhar makinesinden mi bahsediyorsunuz. Ben loobex kullandim 2.5 yildir memnunum zaten pek bir espirisi olan bir sey degil herhangi birini alsanizda olur

Neredeyse hic misafirim gelmedi mevludu bekliyorlar cooook mesuduuuum sadece is arkadaslarim bir saatligine ugradilar o kadar bu konudaki en sansli insanim

Aslinda kadin cocuga bakacak yenek yapacak, utu camasir temizlik ese ait olacak o bile insani oyle rahatlatirki

Ay evet ya, ara sıra uyutuyor falan dünyanın en mutlu insanı oluyorum. Keşke emzirebilse

Neredeyse hic misafirim gelmedi mevludu bekliyorlar cooook mesuduuuum sadece is arkadaslarim bir saatligine ugradilar o kadar bu konudaki en sansli insanim

Vallahi süpermiş. Bizim bu şehirde hiç akraba yok, tamamen iş ve arkadaş çevresi ama eşimde öyle bi çevre var ki sağ olsun, çocuk ilkokula başladığında bitecek heralde bu hayırlı olsun ziyaretleri.

valla canim çevreye çöp atiyorum köydeyim ben en büük etken bu
ve hazirbezlerin vücuda verdiği zarar

Ya ben sana aşırı katılıyorum, ybb’de bez yıkama şeysine üşeniyorum da bu bezsiz bebekler akımının yakın takipçisiyim.

Yani haklısın ama senin gibi neferler kurtarabilecek mi milyon kadından 1 anca 2 kişi vardır sen gibi valla .. Ne diyeyim Allah kolaylık versin ben de geri dönüşüme çok dikkat ediyorum ama zor öyle yıka yap et...

hiç üşenecek bisey yok canim
sadece kaka sini suda akıtıyorum
ilk once makinede deterjanla sona bi makinede ceviz sabunu ile yıkıyorum çok kolay

ben çevreye yemk çöpünden başka atmıyorum
canim cam plastik metal leri biriktirip ankara ya gidince atiyorum

ben çevreye yemk çöpünden başka atmıyorum
canim cam plastik metal leri biriktirip ankara ya gidince atiyorum
Tebrik ediyorum harikasin. Ben de sıvıyağin lavaboya dokulmesine çok karsiyim. ybb ye gecmeyi isteme sebebim de cevresel. aşiri atik cikiyor, bi de o kimyasal jelle bu kadar yakin olmasini istemiyorum kızımın.

Tebrik ediyorum harikasin. Ben de sıvıyağin lavaboya dokulmesine çok karsiyim. ybb ye gecmeyi isteme sebebim de cevresel. aşiri atik cikiyor, bi de o kimyasal jelle bu kadar yakin olmasini istemiyorum kızımın.
evet canim bende seni tebrik ediyorum ankarada evim var bina 3 yıllık ha bire lağım basiyoo sığınağı sebebi
yağların musluğa dokulmesi

Canım harikasın inan bende cok istedim basta ama annem cok çektim eskiden sen yapamzsn en doğal içeriklidn bul sık sık değiş dedi. Haklıymış hazır bezi bile değiştirmek konusunda koku hassytmn dolayı sknti yasyrm ilk günlere göre iyiyim ama

hiç üşenecek bisey yok canim
sadece kaka sini suda akıtıyorum
ilk once makinede deterjanla sona bi makinede ceviz sabunu ile yıkıyorum çok kolay
Ben bir sitede kumaş bezin ka..snn akıtılması ile ilgli plastik malzeme görmüştüm o sıra çok rahat oluyormuş da hangi siteydi bulamadm. Inclrken denk gelirse paylasrm

Ay çok doğru Şimdi bu Katya sülün gibi falan olur, hiç katil olmaya gerek yok. Yaşasın tonton Şukufe Teyzeler
Kolik anneleri ayakta baksana gaz sorunu hani.erkeklerdeydi bak.zeynep te ayni kiyamam uyutmuyor lanet olasıca gaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…