2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kolik anneleri ayakta baksana gaz sorunu hani.erkeklerdeydi bak.zeynep te ayni kiyamam uyutmuyor lanet olasıca gaz

Sorma valla, diyorum adını Zeynep değil de Ikınsu koysaymışım adıyla yaşarmış. Allah yardımcımız olsun, 3. ayın bitişine dair umutlarım var. İnşallah hayaller hayatlar olmaz.

Sorma valla, diyorum adını Zeynep değil de Ikınsu koysaymışım adıyla yaşarmış. Allah yardımcımız olsun, 3. ayın bitişine dair umutlarım var. İnşallah hayaller hayatlar olmaz.
Ya manyaaak koptum gulmekten bizimkide ikincan bence 4. Ayda anca biter

Hahaha alemsin yaa ikinsu super isimmis benmki kolik degil ama paso ikiniyo kaka da yapsa rahatlamiyo ne cesit bisy oldu anlamadim

Benm katya'm eşim

Katyanızın kıymetini biliniz.

Hahaha alemsin yaa ikinsu super isimmis benmki kolik degil ama paso ikiniyo kaka da yapsa rahatlamiyo ne cesit bisy oldu anlamadim

Benimki de kolik değil de işte ıkınmaktan hoşlanıyor bence. Her emzirişimde diyorum ıkınmaya son 10 dakika.. Son 5.. Son 2... Alıştık artık.

Katyanızın kıymetini biliniz.

Benimki de kolik değil de işte ıkınmaktan hoşlanıyor bence. Her emzirişimde diyorum ıkınmaya son 10 dakika.. Son 5.. Son 2... Alıştık artık.
ıkınma reflüden dolayı da olabilir. bizdde cok vardı doktorumuz reflüden kaynaklı demişti ama bizde kusma da vardı.

Hayir ictugim kimyonlar anasonlar bana yariyo arkadas masallah senfoni orkestrasi mubarek... ama bebe de ses yok biri tipacla tikamis sanki
Dün bebek mevlidi yaptım halamlara eskiden bir adam ihlamurla anasonu içir demiş ama anason çok az koyacaksın demiş halamda çocuklarını hep öyle büyütmüş . Ihlamur bağırsakları yumusatiryormus galiba bu söyleyen adam da hani eskiden köylerde bitkilerden ilaçlar yapanlar varmış ya o tarz biriymiş . Ben de kimyon anason rezene kendim içiyordum kimyon da oğluma veriyordum ama aklıma ıhlamuru soktu

Anasonu ben de veriyorum canim arada kimyon da verdim hatta ama kestim en etkilisi anason

İhlamuru bivarastirim ya merak ettim

evet canim bende seni tebrik ediyorum ankarada evim var bina 3 yıllık ha bire lağım basiyoo sığınağı sebebi
yağların musluğa dokulmesi
Pes yaa ( evet kanalizasyonlari cok kolay tikayan bisey. Atiklari tutuyor yag tabakasi. 1 litre yagin musluga dokülmesi 1 milyon litre icme suyunu kirletiyor , denizlere gidip baliklarin oksijenini kesiyor vs vs. Berbat bisey ..

ıkınma reflüden dolayı da olabilir. bizdde cok vardı doktorumuz reflüden kaynaklı demişti ama bizde kusma da vardı.

Yok valla çok nadir kusuyor. Ikınıp kakasını yapınca rahatlıyor zaten, tamamen bağırsaksal :)

Ben ıkınmanın kesinlikle mamadab olduğunu düşünüyorum siz mama veriyo musunuz

Yok valla sadece anne sütü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…