Kolik anneleri ayakta baksana gaz sorunu hani.erkeklerdeydi bak.zeynep te ayni kiyamam uyutmuyor lanet olasıca gaz
Ya manyaaakSorma valla, diyorum adını Zeynep değil de Ikınsu koysaymışım adıyla yaşarmış.Allah yardımcımız olsun, 3. ayın bitişine dair umutlarım var. İnşallah hayaller hayatlar olmaz.
Sorma valla, diyorum adını Zeynep değil de Ikınsu koysaymışım adıyla yaşarmış.Allah yardımcımız olsun, 3. ayın bitişine dair umutlarım var. İnşallah hayaller hayatlar olmaz.
Ya manyaaakkoptum gulmekten bizimkide ikincan bence 4. Ayda anca biter
Evet emzigi atip dilini emiyo cigniyoKızlar bebegınız dılını emıyor mu
Benm katya'm eşimKeşke ben de birine öyle desem, bana eşim Katyaaaa diyorHayat çok zalım....
Hahaha alemsin yaa ikinsu super isimmis benmki kolik degil ama paso ikiniyo kaka da yapsa rahatlamiyo ne cesit bisy oldu anlamadimSorma valla, diyorum adını Zeynep değil de Ikınsu koysaymışım adıyla yaşarmış.Allah yardımcımız olsun, 3. ayın bitişine dair umutlarım var. İnşallah hayaller hayatlar olmaz.
Benm katya'm eşim
Hahaha alemsin yaa ikinsu super isimmis benmki kolik degil ama paso ikiniyo kaka da yapsa rahatlamiyo ne cesit bisy oldu anlamadim
Hayir ictugim kimyonlar anasonlar bana yariyo arkadas masallah senfoni orkestrasi mubarek... ama bebe de ses yok biri tipacla tikamis sankiIkınsu ve Ikıncanların gaz maceraları! Her gece aynı saatte, aynı kanalda.
ıkınma reflüden dolayı da olabilir. bizdde cok vardı doktorumuz reflüden kaynaklı demişti ama bizde kusma da vardı.Katyanızın kıymetini biliniz.
Benimki de kolik değil de işte ıkınmaktan hoşlanıyor bence. Her emzirişimde diyorum ıkınmaya son 10 dakika.. Son 5.. Son 2... Alıştık artık.
Dün bebek mevlidi yaptım halamlara eskiden bir adam ihlamurla anasonu içir demiş ama anason çok az koyacaksın demiş halamda çocuklarını hep öyle büyütmüş . Ihlamur bağırsakları yumusatiryormus galiba bu söyleyen adam da hani eskiden köylerde bitkilerden ilaçlar yapanlar varmış ya o tarz biriymiş . Ben de kimyon anason rezene kendim içiyordum kimyon da oğluma veriyordum ama aklıma ıhlamuru soktuHayir ictugim kimyonlar anasonlar bana yariyo arkadas masallah senfoni orkestrasi mubarek... ama bebe de ses yok biri tipacla tikamis sanki
Ben ıkınmanın kesinlikle mamadab olduğunu düşünüyorum siz mama veriyo musunuzHahaha alemsin yaa ikinsu super isimmis benmki kolik degil ama paso ikiniyo kaka da yapsa rahatlamiyo ne cesit bisy oldu anlamadim
Anasonu ben de veriyorum canim arada kimyon da verdim hatta ama kestim en etkilisi anasonDün bebek mevlidi yaptım halamlara eskiden bir adam ihlamurla anasonu içir demiş ama anason çok az koyacaksın demiş halamda çocuklarını hep öyle büyütmüş . Ihlamur bağırsakları yumusatiryormus galiba bu söyleyen adam da hani eskiden köylerde bitkilerden ilaçlar yapanlar varmış ya o tarz biriymiş . Ben de kimyon anason rezene kendim içiyordum kimyon da oğluma veriyordum ama aklıma ıhlamuru soktu
İhlamuru bivarastirim ya merak ettimDün bebek mevlidi yaptım halamlara eskiden bir adam ihlamurla anasonu içir demiş ama anason çok az koyacaksın demiş halamda çocuklarını hep öyle büyütmüş . Ihlamur bağırsakları yumusatiryormus galiba bu söyleyen adam da hani eskiden köylerde bitkilerden ilaçlar yapanlar varmış ya o tarz biriymiş . Ben de kimyon anason rezene kendim içiyordum kimyon da oğluma veriyordum ama aklıma ıhlamuru soktu
Anason gaz için mi etkili uyumasi için mi canimAnasonu ben de veriyorum canim arada kimyon da verdim hatta ama kestim en etkilisi anason
Pes yaaevet canim bende seni tebrik ediyorum ankarada evim var bina 3 yıllık ha bire lağım basiyoo sığınağı sebebi
yağların musluğa dokulmesi
Hem gaz icin etkili hem de süt yapiyor diye biliyirumAnason gaz için mi etkili uyumasi için mi canim
ıkınma reflüden dolayı da olabilir. bizdde cok vardı doktorumuz reflüden kaynaklı demişti ama bizde kusma da vardı.
Ben ıkınmanın kesinlikle mamadab olduğunu düşünüyorum siz mama veriyo musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?