2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
ay daha ne işi var sen de. gitsin artik evine yeter 2 aylik oldular...
biz de ekonomi yetmiyr yardimciya yoksa esim cok istiyor almami. kismet cnm. az ev pis oluyor bazen yemek olmuyr ama en azindan kv idi annem idi diye kafa yemiyrm.
Gitti zaten canım, haftada 1 gün geliyor ama yine de batıyor işte

Ya kızlar ayda bir kilo Yeterli degilmi ? Ben bebeğim her arandığında emzirmiyorum çünkü her aranma haraketi aç olduğunu göstermez . Saate bakıyorum eğer yeni emdiyse emzik veriyorum zaten belli ediyor aç olup olmadığını. Dün akrabalar bana saatle emzirme her arandığında ver yoksa toplu kilolu olmaz dediler canım sıkıldı yanlış mı yapıyorum

yahu toplu olunca saglıklı mı oluomus sankı bırak sen o akrabalarının dedıklerını ayda en fazlla bı kılo almalı en az 500 gr

canim kaynanam pek temizlikten anlamiyor zaten eskiden gelip kalirdi kendi evini memlekete tasiyinca artik komple bizimle kalacak o yuzden tam adapte olamadi memlekettende yeni geldi cekingen davraniyor, ama arada yemekti borekti falan yapiyor etrafi toparliyor o kadar. zaten surekli kadina baktiramam ki bizim bebek kucakta gezmeyi seviyor ben yorulunca o bakiyor o yorulunca ben aliyorum aslinda ortak bakiyoruz, bebek kakasini yapti diyelim ben yaninda degilsem o degistiriyor yoksa zaten ben yapiyorum.

Kilo konusunda büyüklere acayip sinir oluyorum. Bebeğimin kilo alımı gayet normal, yine de bana iki ay bitince mama ver kolları boğum boğum olsun dediler inanabiliyor musun, keyif için.

Kilo konusunda büyüklere acayip sinir oluyorum. Bebeğimin kilo alımı gayet normal, yine de bana iki ay bitince mama ver kolları boğum boğum olsun dediler inanabiliyor musun, keyif için.
Aynen iste bana da öyle . Toplu durmaz diyorlar e durmasın sağlıklı olsun fazla kilo olunca ne olacak

Benim sütüm kesildi sadece mamayla besliyorum malesef. Ve aldığı kilo için etrafımdakiler kof bu şişirme kilo alıyor vs diyip canımı sıkıyorlar. Yahu keyfimden mi veriyorum mamayı düşüncesiz beyinsizler. İnsanlar neden başkalarının mutsuzluklarından besleniyor anlamıyorum. Meme de versen mama da versen hep memnuniyetsiz olacak insanlar var malesef. En güzeli yok saymak böyle boş konuşanları. Önemli olan evlatlarımızın sağlıklı olması.

Kızlar slm
Ben bugun sac boyattım
Diplere acıcı sürmedik
Asagılar acıldı
Bugun emzirsem olur mı?

Amuda da kalksak memnun olmayacaklar bence. Takmayıp kendi bildiğimizi yapacağız.

sen o akrabalrin laflarini at cnm.
daha cuma dr.daydik. ayda en az 500g dedi. 500-1200arasi idealdir (sirf anne sutu icin konustu, o sekilde besledigim icin), 1200u de gecse cok guzeldir dedi. her arandiginda mutlaka emzir, saatli emzirme dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…