ay daha ne işi var sen de. gitsin artik evine yeter 2 aylik oldular...
biz de ekonomi yetmiyr yardimciya yoksa esim cok istiyor almami. kismet cnm. az ev pis oluyor bazen yemek olmuyr ama en azindan kv idi annem idi diye kafa yemiyrm.
Ya kızlar ayda bir kilo Yeterli degilmi ? Ben bebeğim her arandığında emzirmiyorum çünkü her aranma haraketi aç olduğunu göstermez . Saate bakıyorum eğer yeni emdiyse emzik veriyorum zaten belli ediyor aç olup olmadığını. Dün akrabalar bana saatle emzirme her arandığında ver yoksa toplu kilolu olmaz dediler canım sıkıldı yanlış mı yapıyorum
Ya kızlar ayda bir kilo Yeterli degilmi ? Ben bebeğim her arandığında emzirmiyorum çünkü her aranma haraketi aç olduğunu göstermez . Saate bakıyorum eğer yeni emdiyse emzik veriyorum zaten belli ediyor aç olup olmadığını. Dün akrabalar bana saatle emzirme her arandığında ver yoksa toplu kilolu olmaz dediler canım sıkıldı yanlış mı yapıyorum
Sinemcim yanlış anlama da sizde durum tersine dönmüş sanki. Bebeğinle ilgilenmesi gereken annesi olarak sensin, temizlik yemek vs kayınvalidenin yapması sana yardımcı olması gerekmez mi? Anladığım kadarıyla bi tek emzirmedigi kalmış ama onu da mamasını vererek hallediyormuş zaten. Bana cok tuhaf geldi, bebeğinin bu zamanları geri gelmeyecek. Keşke tüm gününü annesiyle gecirse.
canim kaynanam pek temizlikten anlamiyor zaten eskiden gelip kalirdi kendi evini memlekete tasiyinca artik komple bizimle kalacak o yuzden tam adapte olamadi memlekettende yeni geldi cekingen davraniyor, ama arada yemekti borekti falan yapiyor etrafi toparliyor o kadar. zaten surekli kadina baktiramam ki bizim bebek kucakta gezmeyi seviyor ben yorulunca o bakiyor o yorulunca ben aliyorum aslinda ortak bakiyoruz, bebek kakasini yapti diyelim ben yaninda degilsem o degistiriyor yoksa zaten ben yapiyorum.
Kilo konusunda büyüklere acayip sinir oluyorum. Bebeğimin kilo alımı gayet normal, yine de bana iki ay bitince mama ver kolları boğum boğum olsun dediler inanabiliyor musun, keyif için.
Kilo konusunda büyüklere acayip sinir oluyorum. Bebeğimin kilo alımı gayet normal, yine de bana iki ay bitince mama ver kolları boğum boğum olsun dediler inanabiliyor musun, keyif için.
Benim sütüm kesildi sadece mamayla besliyorum malesef. Ve aldığı kilo için etrafımdakiler kof bu şişirme kilo alıyor vs diyip canımı sıkıyorlar. Yahu keyfimden mi veriyorum mamayı düşüncesiz beyinsizler. İnsanlar neden başkalarının mutsuzluklarından besleniyor anlamıyorum. Meme de versen mama da versen hep memnuniyetsiz olacak insanlar var malesef. En güzeli yok saymak böyle boş konuşanları. Önemli olan evlatlarımızın sağlıklı olması.
Benim sütüm kesildi sadece mamayla besliyorum malesef. Ve aldığı kilo için etrafımdakiler kof bu şişirme kilo alıyor vs diyip canımı sıkıyorlar. Yahu keyfimden mi veriyorum mamayı düşüncesiz beyinsizler. İnsanlar neden başkalarının mutsuzluklarından besleniyor anlamıyorum. Meme de versen mama da versen hep memnuniyetsiz olacak insanlar var malesef. En güzeli yok saymak böyle boş konuşanları. Önemli olan evlatlarımızın sağlıklı olması.
sen o akrabalrin laflarini at cnm.
daha cuma dr.daydik. ayda en az 500g dedi. 500-1200arasi idealdir (sirf anne sutu icin konustu, o sekilde besledigim icin), 1200u de gecse cok guzeldir dedi. her arandiginda mutlaka emzir, saatli emzirme dedi..
Yarın 2. Ayımız doluyor nasip olursa.
Bugün sağlık ocağında ölçüm yaptrdik
Leon 5850gr ve 57cm olmuş ( 2660gr ve 48cmdi dogdgnda) anne sütü mu alıyor diye sordu ona göre kilo alımı farkedyr dedi.
Yarın 2. Ayımız doluyor nasip olursa.
Bugün sağlık ocağında ölçüm yaptrdik
Leon 5850gr ve 57cm olmuş ( 2660gr ve 48cmdi dogdgnda) anne sütü mu alıyor diye sordu ona göre kilo alımı farkedyr dedi.