Yarın 2. Ayımız doluyor nasip olursa.
Bugün sağlık ocağında ölçüm yaptrdik
Leon 5850gr ve 57cm olmuş ( 2660gr ve 48cmdi dogdgnda) anne sütü mu alıyor diye sordu ona göre kilo alımı farkedyr dedi.
Benım bende kotu durumdaym 6 ayı beklıyorum dogumdan once vardı dogum sonrası 4. Gun cok kötü oldum resmen makatm kapndı Oktivus
olmustu ankarada galıba
Sorma valla, diyorum adını Zeynep değil de Ikınsu koysaymışım adıyla yaşarmış. Allah yardımcımız olsun, 3. ayın bitişine dair umutlarım var. İnşallah hayaller hayatlar olmaz.
40gune kadar sanirim hafta 4 gün sabah ve gece yatmadan 30cc hipp mama veriyordum. Gecen bir mama bitis tarihı olayı oldu sırf az midesni tutsun rahat uyuyalm diye veriyordum pisman oldum artık kullanmyrm canım. Minik bebekler daha çabuk kilo alirms dediler dogruyms
Sagol canim biliyrsn belki Leon kedicik kadar doğmuştu az almış gbi dusundm aslında ilk aya göre az alms. 40gune kadar haftada 4 gün sabah gece hipp mama veriyrdm 30cc. Artık vermiyorum beni yiyecek yakında sanırım
Benimki meme aşıgi orda uyuycak orda kalcak yakında beni yiyecek diye korkuyrm çok iştahlı birde meme geç versem gece resmen kukruyor öyle degsk ses cikariyor korkyrz