- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
Kilo olarak degil de her istediginde vermeniz ilk.3 ay çok önemli. Çünkü sakinleşmek için sizi istiyor bizimle bağ kuruyor.Ya kızlar ayda bir kilo Yeterli degilmi ? Ben bebeğim her arandığında emzirmiyorum çünkü her aranma haraketi aç olduğunu göstermez . Saate bakıyorum eğer yeni emdiyse emzik veriyorum zaten belli ediyor aç olup olmadığını. Dün akrabalar bana saatle emzirme her arandığında ver yoksa toplu kilolu olmaz dediler canım sıkıldı yanlış mı yapıyorum
Mastıt oluyor ya genelde herkes ama artık sagmayı bırak sagdıkca süt üretır gogsun benım artık bebek emecek kadar gelıyor. Basta 20 gun cok üretıyor bebek de kucuk olunca hepsını bıtıremıyorSütüm çoktu sonra emmedi mastit oldu şimdi sağıyorum merak içindeyim
17 günde benim sipa10 gün erken geldi
Kuzu günde iki uc kez sağıyorum firsat vermiyor beyfendi azaldı sutum etmediği icibMastıt oluyor ya genelde herkes ama artık sagmayı bırak sagdıkca süt üretır gogsun benım artık bebek emecek kadar gelıyor. Basta 20 gun cok üretıyor bebek de kucuk olunca hepsını bıtıremıyor
Neden emmıyor meme reddı mı varKuzu günde iki uc kez sağıyorum firsat vermiyor beyfendi azaldı sutum etmediği icib
Tembel emzik de emmiyor biberon bile naz niyazNeden emmıyor meme reddı mı var
Akıl vermek gıbı olmasnda senın ıcın zor olur bence gogsunu vermeye calıs artık buyudu zorla ver aglar ama ozellıkle uyku sersemıyken ver alıssın benım de mastıtken almak ıstemedı acıyormus gogustekı süt hemde ucuna kadar dolu oluyor alamıyor gogsunu yarı bosaltp ver ıstersen sana cok kulfet sag verTembel emzik de emmiyor biberon bile naz niyaz
Veriyorum oynuyor cuk cuk atıyor anca oyuncak uyuyum emzik niyetineAkıl vermek gıbı olmasnda senın ıcın zor olur bence gogsunu vermeye calıs artık buyudu zorla ver aglar ama ozellıkle uyku sersemıyken ver alıssın benım de mastıtken almak ıstemedı acıyormus gogustekı süt hemde ucuna kadar dolu oluyor alamıyor gogsunu yarı bosaltp ver ıstersen sana cok kulfet sag ver
Zorla benımde cuk cuk yapıyor kafasını dayıyorum memeye o zaman tutuyorVeriyorum oynuyor cuk cuk atıyor anca oyuncak uyuyum emzik niyetine
Valla ağlıyor çeneyi kitliyor cok inat deniyorum hergun biraz emiyor pesZorla benımde cuk cuk yapıyor kafasını dayıyorum memeye o zaman tutuyor
Allah kokaylık versın canımValla ağlıyor çeneyi kitliyor cok inat deniyorum hergun biraz emiyor pes
Benim bebişim 2530 kilo dogdu, cok miniktiii kiyafetler olmuyordu.. 2.ayinda 4500 oldu. Sadece anne sütü. Zayif mi acaba kii :) doktor kilosu iyi normal dedi40gune kadar sanirim hafta 4 gün sabah ve gece yatmadan 30cc hipp mama veriyordum. Gecen bir mama bitis tarihı olayı oldu sırf az midesni tutsun rahat uyuyalm diye veriyordum pisman oldum artık kullanmyrm canım. Minik bebekler daha çabuk kilo alirms dediler dogruyms
Şimdi kizlar ıkınsu erkekler ıkıncan o zaman
Bence gayet güzel almış masallah. Sadece grupta benimki küçük sanyrdm 17 gün erken doğdu diye yalnız deglmsiz nerdeyse prematüre annesi olacaktik kilodanBenim bebişim 2530 kilo dogdu, cok miniktiii kiyafetler olmuyordu.. 2.ayinda 4500 oldu. Sadece anne sütü. Zayif mi acaba kii :) doktor kilosu iyi normal dedi
bizimkiyle olculeri ayniymis bizimki dogumdan sonra 2650 grama dusmustu 2.ay asimizda kiyafetiyle 6 kilo cikti hemsire 5800 yazdi nasil beslendigini bana da sormustu ona göre degerlendiriyorlarYarın 2. Ayımız doluyor nasip olursa.
Bugün sağlık ocağında ölçüm yaptrdik
Leon 5850gr ve 57cm olmuş ( 2660gr ve 48cmdi dogdgnda) anne sütü mu alıyor diye sordu ona göre kilo alımı farkedyr dedi.
Maşallah canim, ben de bol bol emziriyorum ama4500 benim kizimBızımde 2600 42 dogdu 5.500 57 cm hıc mama vermedım ıstahlıda degıl ama yedıgı yarıyor galıba.
Bende mama veriyorum anne sütüne ek....Benim sütüm kesildi sadece mamayla besliyorum malesef. Ve aldığı kilo için etrafımdakiler kof bu şişirme kilo alıyor vs diyip canımı sıkıyorlar. Yahu keyfimden mi veriyorum mamayı düşüncesiz beyinsizler. İnsanlar neden başkalarının mutsuzluklarından besleniyor anlamıyorum. Meme de versen mama da versen hep memnuniyetsiz olacak insanlar var malesef. En güzeli yok saymak böyle boş konuşanları. Önemli olan evlatlarımızın sağlıklı olması.
Sumo istemiyorsan guzel.masallah daha neBenim bebişim 2530 kilo dogdu, cok miniktiii kiyafetler olmuyordu.. 2.ayinda 4500 oldu. Sadece anne sütü. Zayif mi acaba kii :) doktor kilosu iyi normal dedi
Aylik 750 normal.demisti doktorBenim bebişim 2530 kilo dogdu, cok miniktiii kiyafetler olmuyordu.. 2.ayinda 4500 oldu. Sadece anne sütü. Zayif mi acaba kii :) doktor kilosu iyi normal dedi
Peki bebeginiz atak haftalarına da 10 gün sarkmaya mi giriyor?10 gün erken geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?