2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
k Kilo olarak degil de her istediginde vermeniz ilk.3 ay çok önemli. Çünkü sakinleşmek için sizi istiyor bizimle bağ kuruyor.
Içerisi için onemli

Mastıt oluyor ya genelde herkes ama artık sagmayı bırak sagdıkca süt üretır gogsun benım artık bebek emecek kadar gelıyor. Basta 20 gun cok üretıyor bebek de kucuk olunca hepsını bıtıremıyor
Kuzu günde iki uc kez sağıyorum firsat vermiyor beyfendi azaldı sutum etmediği icib

Tembel emzik de emmiyor biberon bile naz niyaz
Akıl vermek gıbı olmasnda senın ıcın zor olur bence gogsunu vermeye calıs artık buyudu zorla ver aglar ama ozellıkle uyku sersemıyken ver alıssın benım de mastıtken almak ıstemedı acıyormus gogustekı süt hemde ucuna kadar dolu oluyor alamıyor gogsunu yarı bosaltp ver ıstersen sana cok kulfet sag ver

Veriyorum oynuyor cuk cuk atıyor anca oyuncak uyuyum emzik niyetine

Benim bebişim 2530 kilo dogdu, cok miniktiii kiyafetler olmuyordu.. 2.ayinda 4500 oldu. Sadece anne sütü. Zayif mi acaba kii :) doktor kilosu iyi normal dedi

Benim bebişim 2530 kilo dogdu, cok miniktiii kiyafetler olmuyordu.. 2.ayinda 4500 oldu. Sadece anne sütü. Zayif mi acaba kii :) doktor kilosu iyi normal dedi
Bence gayet güzel almış masallah. Sadece grupta benimki küçük sanyrdm 17 gün erken doğdu diye yalnız deglmsiz nerdeyse prematüre annesi olacaktik kilodan inan benim ki emdgne göre az bile aliyor diyeblrm 24 saat meme de meme

Yarın 2. Ayımız doluyor nasip olursa.
Bugün sağlık ocağında ölçüm yaptrdik
Leon 5850gr ve 57cm olmuş ( 2660gr ve 48cmdi dogdgnda) anne sütü mu alıyor diye sordu ona göre kilo alımı farkedyr dedi.
bizimkiyle olculeri ayniymis bizimki dogumdan sonra 2650 grama dusmustu 2.ay asimizda kiyafetiyle 6 kilo cikti hemsire 5800 yazdi nasil beslendigini bana da sormustu ona göre degerlendiriyorlar

Bende mama veriyorum anne sütüne ek....
Biraz fazla kilo alıyor.
Ve mama kilosu mama şişirir mama obez yaoar deyip.duruyorlar.
Aşırı üzülüyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…