2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Benim bebişim 2530 kilo dogdu, cok miniktiii kiyafetler olmuyordu.. 2.ayinda 4500 oldu. Sadece anne sütü. Zayif mi acaba kii :) doktor kilosu iyi normal dedi
cnm 3180 dogdu kizim 2980 ile hastaneden ciktik. 2.ci ayda 4450 olmus. anne sutu. dr super dedi..telas etme diyr yaziyrm. kizim 16 gun erken dogdu.
oglumda 3250 idi. 2.ci ayinda 6150 g idi sirf anne sutu. 12 gun erken dogdu.
saniyorum kizlar daha kucuk oluyor erkek bebeklere gore.

Bizimki 24 gün erken doğdu

bizimkiyle olculeri ayniymis bizimki dogumdan sonra 2650 grama dusmustu 2.ay asimizda kiyafetiyle 6 kilo cikti hemsire 5800 yazdi nasil beslendigini bana da sormustu ona göre degerlendiriyorlar
Maşallah kuzumaa erken mi doğmuştu seninki de. Benimki 2550 dusmustu ödem bile toplayammsti 17gun erken gelince

Bizimki 24 gün erken doğdu
Yaaa birde memeden başını kaldırıp biseye bakmıyo ama koluna şu cingrakli şeylerden aldım ayagina hiç tepki vermedi. Erken doğdukları için bazı seyleri geç yapablrler dedi. Bilmyrm şuan anlamasi gerekir mydi de

Bizimki gelişim olarak bence baya önde gidiyo oyun halısında güzel vakit geçiriyor 2 ay 2 haftalık şuan

Kızlar bende anne sütu veriyorum ama mamada veriyorum.Aslinda sütum var ama kızım doymuyo gibi sürekli elini emiyo ağlıyo. Dogumdan sonra 2 gün sütum gelmedigi icin mama verdik hala mecbur kaliyoruz mamayi almadan uyumuyor emzirip uyutamiyorum ne yapacağimi şasirdim.Doktor 60cc sut geliyorsa gogsunden yeter diyor mamayı kes diyor ama bizim kiz 1 saat emiyor arkasina 90 cc mama verince onuda iciyor, anne sutuyle doysa mamayi icermi okadar ya valla şaşırdım ne yapacağımı

Tek gogus mu 60 o zaman hakli 150 120 cc bu ayda denilen o 60 cc nasil yetiyormus

Oglum ne versek icer hic hayir demez sonunda kusmayi tercih eder.
Yani 90cc mama icmesi aç olduğu anlamina gelmeyebilir.
Ne kadarlik oldu?

Elini emmesi acligini gostermez her zaman gaz oluncada emiyorlar

Valla benimki elini, eldivenini, babasının tişörtünü, ne bulsa emiyor. Hiç açlığına yormadım. Sonuçta emme refleksleri var. Acıkınca emmekle yetinmiyor direkt ağlıyorlar zaten. Doyduklarını da anlamıyorlar bence.

Benim durumumu aynen anlatmışsın. Bana da mamayı azalt dedi ama sadece anne sütü ile en fazla yarım saat uyuyor oda her zaman değil. Humana çayını deneyeceğim. Farklı bir çözüm bulursan bana da söyler misin?

Bayanlar sutum az diye yakininca ilk.zamanlar.doktorumun söyledigini söyleyim bir kez.emzirme uc saat.sonra sagim.yap 20 ser dakika göğsünün kapasitesini asagi.yukari.bulursun.demisti dipnot makineler asla bebek gibi cekemez.bebek.daha fazla.ceker ve en.onemlisi aletin.tipi markasi.da etkiler.hastahane.tipi.iki tane alet.var elimde biri 30 sağarken.digeri.60 sagdi o yuzden.oda yanıltıcı sütünüz.yetiyor mu kesin ve net cevabı bebegin.haftalık.kilo.takibi ilk iki.ay gunde minumum 20 gram.yani aylik.600 gram.almali.demisti saygilar

Tek gogus mu 60 o zaman hakli 150 120 cc bu ayda denilen o 60 cc nasil yetiyormus
Canim bizim kiz bugun 38 gunluk oldu yenidogan doktoru 30 cc bir gogusten 30 cc diger gogusten geliyorsa doyar demisti 1 hafta once ama doymuyor gibi. İki gogusten 60 cc geliyor fazlasini bilmiyorum sagmiyorum artik goguslerim yara oldugu icin.Ya ne zor isler cocuk doyuyormu doymuyormu sutum yetiyormu yetmiyormu bi turlu anlayamadim

Keşke bir çozum bulsamda soylesem canim doktor mamayi kes diyo mama verdigimi goren sutunmu yetmiyo diyo bunaldim

Öylemi diyorsun canim ya benim kiz surekli agliyor ac olup olmadigini nasil anlayacagim? Birde emzirince maksimum yarim saat uyuyor siz nasil uyutuyorsunuz ne kadar sure uyuyor?

Keşke bir çozum bulsamda soylesem canim doktor mamayi kes diyo mama verdigimi goren sutunmu yetmiyo diyo bunaldim
Ben söylenenleri hiç duymuyorum sende duyma. Çocuk senin çocuğun ister mama verirsin ister anne sütü. Bırak etraftaki herkes her şeyi çok biliyor zaten. Emince dursa ağlamasa bende bırakacağımda yok durmuyor. Mamayı da 3 saatten önce vermiyorum o arada da belki 3 kere emzirdigim oluyor. Sütüm sanırım benim sulu ondan doymuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…