2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Keşke duymasam vallahi vicdan yapiyorum cocuga mama verince buyuk suç işliyormusum gibi.ha birde sütün sulu yada yağlı olma durumu var onu nasıl anlıyorsun?

Kızlar birkaç gündür giremiyordum foruma. Tekrar hortlatmak gibi olmasın ama bu aşı konusunu merak edip fazlaca soru sordum. insanlarda kendilerince haklı gördüklerini bana anlatmak istediler. Bazı üsluplar çok yanlıştı. Herkes kendi çocuğundan mesuldur. Her anne evladı için en iyisini ister. Her insanın bildiği inandığı doğrular farklıdır. İki arkadaşımızında mesleği özel çocuklar. Oradaki ailelerle görüşmeleri ve araştırmaları sonucu böyle bir karara varmışlar saygı duymak gerekiyor. Onlar açıklamak istemediler ben üstüste sordum ve anlattılar. Kendimi suçlu hissettim sayenizde valla özür diliyorum maydanozsuyu PiaLeon

Benim de sütüm azdı canım ,her zaman olmasa da arada mama veriyordum.Sonra emzirme danışmanıyla konuştum durumumu anlattım.Bol su,bol yeşillik özellikke dereotu,yemeklerin yanında salata ye dedi.Birde aşağıdaki ilaç ve çayı önerdi.Ben 2haftadır falan sadece emziriyorum.İlacı aldım ama çayı almadım.Bende bol su içmek,dereotu ve ilaç çok işe yaradı.İlacı almaya başladığım 3günden itibaren mamayı azaltmaya başla dedi.İlacı sabah öğle akşam ikişer ikişer içiyorum.İnşAllah sizlerde de işe yarar.

Eklentiler

• Screenshot_2019-09-18-10-33-04.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2019-09-18-10-33-11.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 52

Emzirdikten sonra sakin duruyorsa,huzurluysa,günde 5 6 kez bezini değiştiriyorsan sütün yetiyor demekmiş canım.

S Shrrbtk Cute2019 mama.tabiki gerekliyse verilmeli doktorlar karsi ciksada kilo alimi azsa.verir zaten kafaniza takmayin sütüm var faydalı diye surekli oolumlu düşünün hatta bir mide ilaci.varmis.sut artıran doktorunuzdan talep.edip.aladabilirsiniz.icinde.bir madde varmis.sut artirann

Burda bi çok hamile olduğu için yazıyorum benim gibi olan varsa yazsın lütfen acayip kasık ağrım var birden beyaz akıntım başladı ama su gibi akıyor hissediyorum. Başım ağrıyor hafif hafif üç gündür Karnın şiş göğüslerim şişti uçları renk değiştirdi adetime 7 gün var hamilemiyim erken olduğu için testte de çıkmıyor

Öylemi diyorsun canim ya benim kiz surekli agliyor ac olup olmadigini nasil anlayacagim? Birde emzirince maksimum yarim saat uyuyor siz nasil uyutuyorsunuz ne kadar sure uyuyor?

O hiç belli olmuyor ki, yarım saat de uyuduğu oluyor, bir buçuk saat de. Hemen uyanmayı da açlığa bağlamıyorum ben. Ben bebiş memeyi bıraktıktan sonra elimle bi sıkıyorum, hala süt var demek ki doydu bıraktı diye düşünüyorum.

Bugun 38. Gunu canim
Ayniyiz neredeyse 28i doğumlu demek
Ben ac oldugunu dusunursem mama veriyorum ama her seferinde vermiyorum artık. Ekim basina kadar neredeyse her beslemede meme arkasi mama verdim. Tarti takibinde ortaua çıkar durumu

Keşke duymasam vallahi vicdan yapiyorum cocuga mama verince buyuk suç işliyormusum gibi.ha birde sütün sulu yada yağlı olma durumu var onu nasıl anlıyorsun?
Vicdan yapma. Aç kalmasından iyidir. Biz aman mamaya alışmasın ama kaşıkla ver biberona alışmasın dediler falan derken çocuk açlıktan sarılık oldu küvezde kaldı. Doktor bir kızdı bana. O zaman benim vicdanım sızladı işte. Valla bende tam anlamıyorum da sağınca yoğun değil böyle daha sıvı gibi geliyor bana.

Canım dereotunu denedim artmadı. Bol su içiyorum zaten. Bu söylediğin ilacı eczaneden mi aldın? İnşallah canım denemekten zarar gelmez. Bi araştıracagim. Teşekkür ederim.

Sağol canım. Ben kafama takmıyorum. Ama çözüm üretmeye çalışıyorum. Onu da bi araştıracagim. Humanayı deneyeceğim bir de.

Sorun yok. Elbette soracaksınız.

Mountium mu ne o ilaç baş yanlış yazdım ama bu a benzerdi.
Kullanayim dedim de anı kalp krizi yapmış kullanan bir kısım insanda bi dönem piyasadan toplatılmış.

O ilaç bira mayası kapsülü cidden ise yaradı mi?
Bi ara alacaktım almadım.
Direkt bira mayası aldım yiyorum ama uzun zamandır da kullanmıyorum unutuyorum
Kapsül daha pratik olur galiba

Ayniyiz neredeyse 28i doğumlu demek
Ben ac oldugunu dusunursem mama veriyorum ama her seferinde vermiyorum artık. Ekim basina kadar neredeyse her beslemede meme arkasi mama verdim. Tarti takibinde ortaua çıkar durumu
Evet biz agustos sonuna kalan birkac annedeniz suan ne kadar kilo aldi mutlu benimki 700gr almis öyle abartili bi kiloda almadi yani benim anladigim sütüm var ama yaramıyor cocugu doyurmuyor sanki

Ancak günün geçince öğrenebilirsin.

Canim bende deneyeyim onsallah ise yarar cok saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…