2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba kızlarr aranızda ikili test yaptırıp sonuçtan anlayanlar var mı?

Ben Perşembe’ye randevu almıştım.
10+0 olacak o gün, yani 11. Haftaya başlamış olacağız.
İkili test için erken bir tarih mi? İleri bir tarihte yeniden çağırır mı?
Yoksa o gün yaparlar mı?
Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim:)
İnternette her sayfada farklı bir şeyler yazıyor.

Sonuçları anlayan varsa eğer yardımcı olursa çok sevinirim bir haftadır stres heyecan bekledim

Bence erken olur canım.Ben tam 11haftalıkken gittim yapmadı doktorum.12+larda gel dedi.Seni de muhtemelen iki hafta sonra çağırır.

bebiş hızla büyüyor zaten kese büyümüyor. bebek olması gerektiği gibi. okuduğum her şey 6-7. haftada. 9. haftamdayım benim haftamda ya düzelmiş problem yada sonlanmış gebelik. çok korkuyorum artık
canım böyle ilerleyen hamilelik varmı acaba doktor ne söyledi inşallah kesede büyür .

Bence erken olur canım.Ben tam 11haftalıkken gittim yapmadı doktorum.12+larda gel dedi.Seni de muhtemelen iki hafta sonra çağırır.

Ben de öyle tahmin ediyorum.
Bir ay sonraya randevu alsaydım tam ikili teste denk gelecekti ama dayanamadım 15 gün sonrasına aldım işte :))

Kızlar selam ben sessiz takip edenlerdenim Allah hepimize sağlıkla hayırla kucağa almayı nasip etsin ben bugün kontrole gittim her gittimde bebek 1 ya da iki gün büyük çıkıyor usg kağıdındada tahmini Doğum tarihide geriye geliyo benim geç döllenme olduğu için doktor bebeğe göre hesaplamıştı o zaman 28 Ağustostu şimdi 24 çıkıyo doğru olan hangisi olacak acaba fikri olan var mı

Canım çok üzüldüm ama umutlarını tüketme gün doğmadan neler doğar. Başka bir doktara daha görün bakalım o ne dicek.. Dualarım seninle ve tatlı bebeğinle. İnşallah herşey yoluna girer ve çok iyi gider.

Ben de öyle tahmin ediyorum.
Bir ay sonraya randevu alsaydım tam ikili teste denk gelecekti ama dayanamadım 15 gün sonrasına aldım işte :))

Bende öyle canım 1ay bekleyemedim iki hafta sonraya randevu aldım.Sürekli görmek istiyor insan bebişinin iyi oduğunu.

Benim de aynı senin gibi canım ultrasona göre 3gün önde bebeğim ama ben son adet tarihini baz alıyorum.

Benim de aynı senin gibi canım ultrasona göre 3gün önde bebeğim ama ben son adet tarihini baz alıyorum.

Yani o zaman bebeğin önde gitmesi bişey ifade etmeyecek adet tarihi ne belirlendiyse o sağlık olsun sorun ediyorum diye değil merak sadece

P Pisay merhaba
cicekacarumutlar
Yas: 29
Tahmini doğum tarihi: 28.08.2019
Sat: 20.11.2018
78 kilo
Cinsiyeti belli değil
Şimdiden teşekkürler

Canım geçmiş olsun öncelikle 2 hafta geri olan bebek mi kese mi? yani bebeğin gelişimi normal mi? Inşallah iyi bi doktor bulursun böyle bişey ilk kez duyuyorum. güzel haberlerle gel inşallah.

Canım geçmiş olsun öncelikle 2 hafta geri olan bebek mi kese mi? yani bebeğin gelişimi normal mi? Inşallah iyi bi doktor bulursun böyle bişey ilk kez duyuyorum. güzel haberlerle gel inşallah.
bebek normal kese küçük. kesenin yarısı bebek olmuş. bebeğim hareketli ellerini ayakklarını oynatıyor. günü gününe bebek büyümüş

Geçmiş olsun İnşallah bi sorun yoktur
Doktor ne diyor bu duruma?

Canım dur hemen panikleme, doktor ne diyor bu durum icin? Bir perinatolog a gitsen daha iyi olur sanki ? Çok geçmiş olsun inşallah düzelir hemen

Kızlar hamilelik fotoğraf uygulamaları oluyor ya,millet göbişini çekiyor haftasını falan koyuyor. O tarz uygulamalardan kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…