Ben Perşembe’ye randevu almıştım.
10+0 olacak o gün, yani 11. Haftaya başlamış olacağız.
İkili test için erken bir tarih mi? İleri bir tarihte yeniden çağırır mı?
Yoksa o gün yaparlar mı?
Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim:)
İnternette her sayfada farklı bir şeyler yazıyor.
Ben Perşembe’ye randevu almıştım.
10+0 olacak o gün, yani 11. Haftaya başlamış olacağız.
İkili test için erken bir tarih mi? İleri bir tarihte yeniden çağırır mı?
Yoksa o gün yaparlar mı?
Bilgisi olan yazarsa çok sevinirim:)
İnternette her sayfada farklı bir şeyler yazıyor.
bekleyeceğiz diyor. riskli gebelik uzmanına gideceğim gibi görünüyor. kese küçükken devam etmez gebelik dedi. ya düşer ya düzelir dedi. bekleyeceğiz diyor. forumları okuduğumda ya 7-8 haftada sonlanmış yada düzelmiş benim gibi 10. haftada hala küçük olan yok. stres yaptım bayağı
Kızlar selam ben sessiz takip edenlerdenim Allah hepimize sağlıkla hayırla kucağa almayı nasip etsin ben bugün kontrole gittim her gittimde bebek 1 ya da iki gün büyük çıkıyor usg kağıdındada tahmini Doğum tarihide geriye geliyo benim geç döllenme olduğu için doktor bebeğe göre hesaplamıştı o zaman 28 Ağustostu şimdi 24 çıkıyo doğru olan hangisi olacak acaba fikri olan var mı
Canım belli bir haftaya kadar 20küsür diye biliyorum. Tüm bebeklerin gelişimi aynı oluyor. 20haftadan sonra genetik faktörler oluşuyor daha uzun daha kısa kilolu vs. Oyüzden bu haftalarda tüm dünya geneli ile aynı gidiyor bebişler. Senin bebeğin büyük çıkıyorsa haseplamaya göre bu gelişimi önde gittiği için değil hesaplanan tarihten büyük olduğu için. Doğru olan bebeğin ölçülerek söylenen haftan. Şuanlık 24ünde doğacak
idrar kultur sonucu 2 gun sonra cikacak ama yine idrar tahlili temiz cikti. kanda efeksiyon cikti ne yazik ki. antibiyotik icerken nasil cikti anlamadim dedi doktor. dahiliyeye gittim. sesim kisildi baya. ama antibiyotik vermeyecegim kandaki enfeksiyona dedi. bol dinlen, bol su ic dedi.
oglumda 1 tane hap icmemistim. bu yavrumda kacinci hap oldu, uzgunum ama elimden birsey gelmiyor ;(
Canım belli bir haftaya kadar 20küsür diye biliyorum. Tüm bebeklerin gelişimi aynı oluyor. 20haftadan sonra genetik faktörler oluşuyor daha uzun daha kısa kilolu vs. Oyüzden bu haftalarda tüm dünya geneli ile aynı gidiyor bebişler. Senin bebeğin büyük çıkıyorsa haseplamaya göre bu gelişimi önde gittiği için değil hesaplanan tarihten büyük olduğu için. Doğru olan bebeğin ölçülerek söylenen haftan. Şuanlık 24ünde doğacak
Canim takipteyim seni insallah duzelcek ve cok uzuldum bende araştırıcam bu durumu ilk kez duydum moralini yuksek tut canim kese niye buyumuyormus ki ya off
merhaba arkadaşlar,
çok iyi haberlerle gelmedim. Kesem 2 hafta geri hala. aradaki fark kapanmıyor açılıyor. neredeyse hiç büyümemiş. yuvarlak bir kesem var ve yarısı bebek. normalde bebekler keseden çok çok küçük olur. oğlumun resimlerine bakıyorum bebek kesenin içinde ufacık bunda ise yarı yarıya. bebek çok güzel büyüyor ama kesem yok. neredeyse sıkışmış. bebek çok hareketli ellerini ayaklarını gördüm sallıyor gelişimi de günü gününe ama iyice umutlarım tükendi. sanki sağlıklı devam etmeyecek gibi. şimdi ben ankarada başka bir doktora daha gitmek istiyorum. önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar.
Canim cok geçmiş olsun ınsallah Allah'tan mucize gerçekleşir ve kesen düzelir. Bol dua et, zahide küçük'u bende oneririm cok bilgili ve tatli bi doktora benziyor. Allah yardımcın olsun dualarımız seninle..
Merhaba, ben de en son kontrolumden sonra aldigim ultrason fotografinda ayni seyi farkettim, sanki bebegim zor sigiyor gibiydi. Ama doktor kese kucuk gibi seyler hic dememisti. Kalbi cok guzel atiyor hic bi sorun yok dedi. Ama o gun bu gundr aklima takiliyordu. Dusuk yapacak gibi bir belirtim de olmadi asiri kanama vs. Karnim haftasina gore normal buyuyor. Yarin yine kontrole gidecegim. Sincan devlet hastanesinde Coskun Umit e gitmeyi dusunuyorum. Cok iyi diyorlar onun icin. Ben gelismeleri burdan yazarim size. Ama unutsuzluga kapilmayin. Kanama tarzi bir sey yasadiniz mi
idrar kultur sonucu 2 gun sonra cikacak ama yine idrar tahlili temiz cikti. kanda efeksiyon cikti ne yazik ki. antibiyotik icerken nasil cikti anlamadim dedi doktor. dahiliyeye gittim. sesim kisildi baya. ama antibiyotik vermeyecegim kandaki enfeksiyona dedi. bol dinlen, bol su ic dedi.
oglumda 1 tane hap icmemistim. bu yavrumda kacinci hap oldu, uzgunum ama elimden birsey gelmiyor ;(