2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bence de erken 12-14 arası oluyor sanırım

Erken canım haftaya tekrar gidersin

Geçmiş olsun İnşallah bi sorun yoktur
Doktor ne diyor bu duruma?

Canım dur hemen panikleme, doktor ne diyor bu durum icin? Bir perinatolog a gitsen daha iyi olur sanki ? Çok geçmiş olsun inşallah düzelir hemen
bekleyeceğiz diyor. riskli gebelik uzmanına gideceğim gibi görünüyor. kese küçükken devam etmez gebelik dedi. ya düşer ya düzelir dedi. bekleyeceğiz diyor. forumları okuduğumda ya 7-8 haftada sonlanmış yada düzelmiş benim gibi 10. haftada hala küçük olan yok. stres yaptım bayağı

Canım belli bir haftaya kadar 20küsür diye biliyorum. Tüm bebeklerin gelişimi aynı oluyor. 20haftadan sonra genetik faktörler oluşuyor daha uzun daha kısa kilolu vs. Oyüzden bu haftalarda tüm dünya geneli ile aynı gidiyor bebişler. Senin bebeğin büyük çıkıyorsa haseplamaya göre bu gelişimi önde gittiği için değil hesaplanan tarihten büyük olduğu için. Doğru olan bebeğin ölçülerek söylenen haftan. Şuanlık 24ünde doğacak

Evet cnm bende 22 haftada bebeğimi kaybettim ve büyük ihtimal enfeksiyondan bakalim bana ne dicek sen naptin aldinmi sonuçlarını
uzuldum canim bebegine...

idrar kultur sonucu 2 gun sonra cikacak ama yine idrar tahlili temiz cikti. kanda efeksiyon cikti ne yazik ki. antibiyotik icerken nasil cikti anlamadim dedi doktor. dahiliyeye gittim. sesim kisildi baya. ama antibiyotik vermeyecegim kandaki enfeksiyona dedi. bol dinlen, bol su ic dedi.
oglumda 1 tane hap icmemistim. bu yavrumda kacinci hap oldu, uzgunum ama elimden birsey gelmiyor ;(

Teşekkür ederim evet söyledikleriniz çok mantıklı geldi

ya düşer yada düzelir yani kese küçükken devam etmez dedi.
soyle birsey buldum ama isine yarar mi bilemedim canim..ilk 8 haftadan sonra 3 ay bitene kadar onemli diyor.

Eklentiler

• 20190128_165320.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 62
  • 20190128_165345.webp
    47,9 KB · Görüntüleme: 85

Canim cok geçmiş olsun ınsallah Allah'tan mucize gerçekleşir ve kesen düzelir. Bol dua et, zahide küçük'u bende oneririm cok bilgili ve tatli bi doktora benziyor. Allah yardımcın olsun dualarımız seninle..

arkadaslar merhaba benide listeye ekler misiininz? son adet tarihim 19.11.2018 32 yasindayim 26.08.2019 tahmini dogum tarihi 2.cocugum

Yarın kontrol var hematom küçülmüş mü diye bakacak inşallah küçülür hatta biter stresi yedi bitirdi beni

Merhabalar beni de ekler misiniz listeye P Pisay
Sat 6 Kasım
Muhtemel doğum tarihi 15.08.2019
2.gebelik
İzmir, yaş 34
Başlangıç kilo 75

ben riskli gebelik uzmanına gitmeyi düşünüyorum. ama dediğiniz isime de bakacağım belki randevu bulurum

Merhaba, ben de en son kontrolumden sonra aldigim ultrason fotografinda ayni seyi farkettim, sanki bebegim zor sigiyor gibiydi. Ama doktor kese kucuk gibi seyler hic dememisti. Kalbi cok guzel atiyor hic bi sorun yok dedi. Ama o gun bu gundr aklima takiliyordu. Dusuk yapacak gibi bir belirtim de olmadi asiri kanama vs. Karnim haftasina gore normal buyuyor. Yarin yine kontrole gidecegim. Sincan devlet hastanesinde Coskun Umit e gitmeyi dusunuyorum. Cok iyi diyorlar onun icin. Ben gelismeleri burdan yazarim size. Ama unutsuzluga kapilmayin. Kanama tarzi bir sey yasadiniz mi

Yavrun ıyi olsunda kullan canm ilacı her hamilelik bir olmuyorki sağlıkla gelsinler ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…