2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gece uyanip

Gece acikip uyaniyordu bi kac kere. Emip uyuyordu kolayca. Aglamasi bile yoktu. Ama 2 gundur aglayarak uyaniyor 3-4kez. Muz yemistim , onlar kaabiz yapti sanirim
Inşallah düzelir gene ne güzel bende o günleri bekliyorm ben hep muz yiyorum ama oğlum hiç kabız olmadi

m şekli yapmaz iseniz kalça çıkikligi riski oluşuyor. ben kullaniyorum tam m şeklinde yapıyorum
gerçi bizimkinin algısı açıldıkça kanguruyu sevmez oldu

Bebeginiz sizi unutabilir kokrmayin yaziyodu anestizinin etkisiyle ondan bakmamistir canim uzulme baya sunnetle ilgili okumustym ama bu kadar huzursuzluga g..um yemiyo yaptirmaya
Memede uyuttum yerine koyarken uyandi bi daha uyuttum emzirme yastigiyla yatagina koydum. Calpol verdim, babasi krem sürdü yarasina. Bugun yarin zor gececek gibi bizim acimizdan (insanın içi acıyor) ancak buyukken ugrasmayacak cocuk.

Bu arada kanguru konusunda dogru sekil bu

m şekli yapmaz iseniz kalça çıkikligi riski oluşuyor. ben kullaniyorum tam m şeklinde yapıyorum
gerçi bizimkinin algısı açıldıkça kanguruyu sevmez oldu
Canım yapiyorum da acaba çok mu ayırdım bacaklarını diye tedirgin oluyorum yoksa düz durmaz ayağı takılır zaten .

Yapiyor cok şujur ama zorlanmaya basladi baya uğraşıyor agliyor .

maydanozsuyu gaz, burun tikanikligi gibi sebepler 2 gundur. Zaten burun tikanikligi da gaza sebep oluyor agzindan nefes aldigi icin.
Merhaba bebeğinizin poposunda belki çatlak olabilir.yenidoğan bebekler gazlı ve gürültülü kaka yaptıkları için önce tahrişe ve çatlağa sebep olabilir.bu yüzden ya kaka yapınca acıdan ağlar,yada acıyacak korkusuyla kakasını tutabilir.doktora gittiğinizde muayene ettirmeyi unutmayın poposunu.benim kızımda 2 buçuk aylıkken gazlı kaka yapmaktan ishalden poposu çatlamıştı.kaka yaparken ağlıyordu poposunda kocaman çatlak vardı.krem verdi doktor 15 günde iyileşti

yine gündüz uykusuz bi gün.
valla böyle giderse 4. ayda yandık.
uyku gerilemesi yaşayabiliriz.

Merhaba, silerken farketmedim ama yine de aklimda olsun tesekkur ederim. banyodan sonra her yerine asidi giderilmis zeytinyagi sürüyorum. Bir çok yonden faydasini gordüm.

Offf tahmin edebiliyorum uzucudur onu oyle gormek ama en aazindan sen atlattin cekip cekecegin 1 hafta

Bayanlar doktordan geldik hersey.yolunda lakin uc gundur iştahımiz.az.ve biberon meme mama reddine gider sakın zorlama.o.senin pesinde kosucak.dedi.o yuzden.beslenme.saatini bes saate cikardi doktor.bes saatte beslicekmisim gaz sanıyordum ama.gazdan degilmis.biberon bile red ediyordu cunku normalde.biberon red etmezdi bu ay.red.donemiymis.yemeye zorlamayin.istediklerinde.yesinler kizlar

Hangi ay canım bu benimki daha haftaya iki aylık olcak

Gelmiş geçmiş olsun canım

Kiyamam yaaa gecmis olsun Mutlu'cuğa

Canim peki o kdr uzun süre uyumamasina ne dediler

3 ayın sonu 4 ayın başı gibi başlayan bir meme red dönemi var o mu sizinki?
zor bi süreç diyorlar.

Kolik efe o kısım kesin net gaz dolu
maydanozsuyu 2 3 4aylarda olanlar varmis.bu iki olaniymis
Kolik gercekten zor yeni yeni az biraz duzene girdik son 1 haftadir ama 2 gun ewel atak gecirdi mesela yine de gece maksimum 1 saat uyuyo hemen uyaniyo oyle 2 3 saat uyuyim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…