- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 34
Inşallah düzelir gene ne güzel bende o günleri bekliyorm ben hep muz yiyorum ama oğlum hiç kabız olmadiGece uyanip
Gece acikip uyaniyordu bi kac kere. Emip uyuyordu kolayca. Aglamasi bile yoktu. Ama 2 gundur aglayarak uyaniyor 3-4kez. Muz yemistim , onlar kaabiz yapti sanirim
Ben yeni dogan degl diye dusunp almadm yaaBen internette baktım mesela Yenidoğan da ayaklar dışarda değildi ama benimkinin boyu uzun bacakları içeride sigmiyor ama aparatsiz de aşağıya kayar gibi o yüzden aparat aldim ben
m şekli yapmaz iseniz kalça çıkikligi riski oluşuyor. ben kullaniyorum tam m şeklinde yapıyorumAz önce markete gidip geldim takıp. Tişörtümü emdibaskı yapmıyor canım benim hiç ağrı olmadı ben bide eski kotlarimi giyiyorum yapışıyor bel kısmı üzerime benimki 53gunluk ben de bacakları m şekli yaparken korkuyorum bişey olur mu diye.yenidogan aparatını da kullanıyorum ama yine de tedirginlik oluyor
Memede uyuttum yerine koyarken uyandi bi daha uyuttum emzirme yastigiyla yatagina koydum. Calpol verdim, babasi krem sürdü yarasina. Bugun yarin zor gececek gibi bizim acimizdan (insanın içi acıyor) ancak buyukken ugrasmayacak cocuk.Bebeginiz sizi unutabilir kokrmayin yaziyodu anestizinin etkisiyle ondan bakmamistir canim uzulme baya sunnetle ilgili okumustym ama bu kadar huzursuzluga g..um yemiyo yaptirmaya
Canım yapiyorum da acaba çok mu ayırdım bacaklarını diye tedirgin oluyorum yoksa düz durmaz ayağı takılır zaten .m şekli yapmaz iseniz kalça çıkikligi riski oluşuyor. ben kullaniyorum tam m şeklinde yapıyorum
gerçi bizimkinin algısı açıldıkça kanguruyu sevmez oldu
Merhaba bebeğinizin poposunda belki çatlak olabilir.yenidoğan bebekler gazlı ve gürültülü kaka yaptıkları için önce tahrişe ve çatlağa sebep olabilir.bu yüzden ya kaka yapınca acıdan ağlar,yada acıyacak korkusuyla kakasını tutabilir.doktora gittiğinizde muayene ettirmeyi unutmayın poposunu.benim kızımda 2 buçuk aylıkken gazlı kaka yapmaktan ishalden poposu çatlamıştı.kaka yaparken ağlıyordu poposunda kocaman çatlak vardı.krem verdi doktor 15 günde iyileştiYapiyor cok şujur ama zorlanmaya basladi baya uğraşıyor agliyor .
maydanozsuyu gaz, burun tikanikligi gibi sebepler 2 gundur. Zaten burun tikanikligi da gaza sebep oluyor agzindan nefes aldigi icin.
Merhaba, silerken farketmedim ama yine de aklimda olsun tesekkur ederim. banyodan sonra her yerine asidi giderilmis zeytinyagi sürüyorum. Bir çok yonden faydasini gordüm.Merhaba bebeğinizin poposunda belki çatlak olabilir.yenidoğan bebekler gazlı ve gürültülü kaka yaptıkları için önce tahrişe ve çatlağa sebep olabilir.bu yüzden ya kaka yapınca acıdan ağlar,yada acıyacak korkusuyla kakasını tutabilir.doktora gittiğinizde muayene ettirmeyi unutmayın poposunu.benim kızımda 2 buçuk aylıkken gazlı kaka yapmaktan ishalden poposu çatlamıştı.kaka yaparken ağlıyordu poposunda kocaman çatlak vardı.krem verdi doktor 15 günde iyileşti
Offf tahmin edebiliyorum uzucudur onu oyle gormek ama en aazindan sen atlattin cekip cekecegin 1 haftaMemede uyuttum yerine koyarken uyandi bi daha uyuttum emzirme yastigiyla yatagina koydum. Calpol verdim, babasi krem sürdü yarasina. Bugun yarin zor gececek gibi bizim acimizdan (insanın içi acıyor) ancak buyukken ugrasmayacak cocuk.
Bu arada kanguru konusunda dogru sekil bu
Eki Görüntüle 2545907
Hangi ay canım bu benimki daha haftaya iki aylık olcakBayanlar doktordan geldik hersey.yolunda lakin uc gundur iştahımiz.az.ve biberon meme mama reddine gider sakın zorlama.o.senin pesinde kosucak.dedi.o yuzden.beslenme.saatini bes saate cikardi doktor.bes saatte beslicekmisim gaz sanıyordum ama.gazdan degilmis.biberon bile red ediyordu cunku normalde.biberon red etmezdi bu ay.red.donemiymis.yemeye zorlamayin.istediklerinde.yesinler kizlar
Gelmiş geçmiş olsun canım50 gün civarı sünnet deneyimi
İgneyle lokal anestezi yaptılar, 20dk sonra aldılar ben girmedim. İnanılmaz agladi, tutmuşlar ya ondan kesin sevmez sirt üstü yatmayi tutulmayi falan. Calpol ve krem verdi. 2 gun sonra kontrol. Emzirin dediler bizimki emmedi bile. Hatta yuzume bakmadi. Baya küsmüş bana minnosto.
Kiyamam yaaa gecmis olsun Mutlu'cuğa50 gün civarı sünnet deneyimi
İgneyle lokal anestezi yaptılar, 20dk sonra aldılar ben girmedim. İnanılmaz agladi, tutmuşlar ya ondan kesin sevmez sirt üstü yatmayi tutulmayi falan. Calpol ve krem verdi. 2 gun sonra kontrol. Emzirin dediler bizimki emmedi bile. Hatta yuzume bakmadi. Baya küsmüş bana minnosto.
Canim peki o kdr uzun süre uyumamasina ne dedilerBayanlar doktordan geldik hersey.yolunda lakin uc gundur iştahımiz.az.ve biberon meme mama reddine gider sakın zorlama.o.senin pesinde kosucak.dedi.o yuzden.beslenme.saatini bes saate cikardi doktor.bes saatte beslicekmisim gaz sanıyordum ama.gazdan degilmis.biberon bile red ediyordu cunku normalde.biberon red etmezdi bu ay.red.donemiymis.yemeye zorlamayin.istediklerinde.yesinler kizlar
3 ayın sonu 4 ayın başı gibi başlayan bir meme red dönemi var o mu sizinki?Bayanlar doktordan geldik hersey.yolunda lakin uc gundur iştahımiz.az.ve biberon meme mama reddine gider sakın zorlama.o.senin pesinde kosucak.dedi.o yuzden.beslenme.saatini bes saate cikardi doktor.bes saatte beslicekmisim gaz sanıyordum ama.gazdan degilmis.biberon bile red ediyordu cunku normalde.biberon red etmezdi bu ay.red.donemiymis.yemeye zorlamayin.istediklerinde.yesinler kizlar
Kolik efe o kısım kesin net gaz doluCanim peki o kdr uzun süre uyumamasina ne dediler
Valla ilk zamanlar bende oleydim bas agrisi falan simdi bende o sesle uyuyorymAllahimmmmevde bu acik dursa aklimi kaybedebilirimm
Kolik gercekten zor yeni yeni az biraz duzene girdik son 1 haftadir ama 2 gun ewel atak gecirdi mesela yine de gece maksimum 1 saat uyuyo hemen uyaniyo oyle 2 3 saat uyuyim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?