Dün arkadaş vardı, o da ayni şeyi söyledi. Kucagimda bile doğru dürüst susmayan Mutlu ile.. Biz anneler alıştık da disardan görene garip tabi, ac degil alti kuru neden agliyo, anlatamiyo da derdini..Araliksiz agliyo basen gece 3 3 bucuga kadar ve o kadar kotu oluyorum uzuluyorumki caresizlik cok kotu
allah yardimciniz olsun valla ben sizi düşününce ben cocuk mu buyutuyorum sanki diyorum, bebege iki kişi bakiyoz evde ve uslu bir bebek arada mizmizlik yapiyor olsun o kadar tabi de o bile yoruyor biziDün arkadaş vardı, o da ayni şeyi söyledi. Kucagimda bile doğru dürüst susmayan Mutlu ile.. Biz anneler alıştık da disardan görene garip tabi, ac degil alti kuru neden agliyo, anlatamiyo da derdini..
Ben oldum canim tek caresi bolca emzirmek ve sobrasinda hep sagmak ayruca sicak kompres yap... birdr lahana yapraklarini gogsune sar 1 saat gecmus olsun canimkizlarr mastit olanlar oldu mu aramizda? ben Ata’yi emziriyorum sutumde var iki gun once rahatsizlandim iki gun nerdeyse bisey yiyemeden yataktan kalkmadan yattim iki gundur sag gogsumun koltukalti tarafinda dayanilmaz bi agri var ama cokta sertlik yok ne bileyim diyorum usutmuste olabilirim burda doktorda inanilmaz pahali hemen gitmiyeyim evde kendim biseylerle gecireyim diyorum bu arada sicak suyla dus aldim masaj fln yaptim pompayla sagdim heo o gogsumu verdim yok gecmio kafayi yicem
senin belirtilerin nasildi??Ben oldum canim tek caresi bolca emzirmek ve sobrasinda hep sagmak ayruca sicak kompres yap... birdr lahana yapraklarini gogsune sar 1 saat gecmus olsun canim
ayaklarini sarmazsaniz hicbi zarari yok diye biliorum ben ne zarari varmis ki??Kuzlar aranizda kundak yapan var mi ? Bizim iki ayimiz bitti geceleri yarim kundak ile uyutuyoruz rahat uyuyor ama zararli diyenler oluyor kafam karisiyor...
Ates halsizlik goguste kızarıklık goguste ates yumrular agri sızı belirtiler antibiyotik ates dusurucu verdi bol emzirme sagma sıcak dus sağım emzirme sonrasi soguk.kompres bunlar yapilanlar geçmiş olsun canimkizlarr mastit olanlar oldu mu aramizda? ben Ata’yi emziriyorum sutumde var iki gun once rahatsizlandim iki gun nerdeyse bisey yiyemeden yataktan kalkmadan yattim iki gundur sag gogsumun koltukalti tarafinda dayanilmaz bi agri var ama cokta sertlik yok ne bileyim diyorum usutmuste olabilirim burda doktorda inanilmaz pahali hemen gitmiyeyim evde kendim biseylerle gecireyim diyorum bu arada sicak suyla dus aldim masaj fln yaptim pompayla sagdim heo o gogsumu verdim yok gecmio kafayi yicem
Kuzlar aranizda kundak yapan var mi ? Bizim iki ayimiz bitti geceleri yarim kundak ile uyutuyoruz rahat uyuyor ama zararli diyenler oluyor kafam karisiyor...
Evet kendin aliaiyosun devamli emzirsen mi acaba altimi dolu acaba vs deniyo millet bisey eksik saniyo ozellikle lohusalik doneminde insan cok kotu oluyo nasil bas edicem diye... Kucakta da o an susmuyo lohusayken o agliyodu ben agliyodumDün arkadaş vardı, o da ayni şeyi söyledi. Kucagimda bile doğru dürüst susmayan Mutlu ile.. Biz anneler alıştık da disardan görene garip tabi, ac degil alti kuru neden agliyo, anlatamiyo da derdini..
Ya lavmanla cikarda her gun lavman yaptirmam lazimArkadaşlar dün öğretmen arkdslar geldi Leon'u gormeye. 2 çocuğu var arkdsnda koliklermis ve acile götürünce lavmanla gazi cikiyrms.baska bir doktora gotrnce aşırısi zararlı demiş ve bazı masaj hareketleri gösterms. Hatta elinde hafifçe zıplat demiş ziplatma harici tüm masajları yaptı leon pelte kıvamına geldiki arkdsn yaptğı masajlari bebek havuzuna grnce hemşire de yapmıştı ama bu kadar uzun değildi. Yani korkmdn masaja devam
Penye battaniye ile yapiyorduk simdi owli kundak aldim, ona sokuyorum (bazen. Yerse.)Kuzlar aranizda kundak yapan var mi ? Bizim iki ayimiz bitti geceleri yarim kundak ile uyutuyoruz rahat uyuyor ama zararli diyenler oluyor kafam karisiyor...
bence yakismis daha yeni dogum yaptigimiz icin kimsenin gobegimize laf soylemeye hakki yok benceKız fikrinize ihtiyacım var cumartesi mevlüt için bu elbiseyi aldım ama hamile gibi mi duruyorum bol kesim ve tüllü olduğu için oldukça geniş gösterdi. Sizce başka elbise mi alsam? Eki Görüntüle 2546116
Canim bende mastit oldum doktor antibiyotik verdi onu icince gecti 2-3 gün sonrakizlarr mastit olanlar oldu mu aramizda? ben Ata’yi emziriyorum sutumde var iki gun once rahatsizlandim iki gun nerdeyse bisey yiyemeden yataktan kalkmadan yattim iki gundur sag gogsumun koltukalti tarafinda dayanilmaz bi agri var ama cokta sertlik yok ne bileyim diyorum usutmuste olabilirim burda doktorda inanilmaz pahali hemen gitmiyeyim evde kendim biseylerle gecireyim diyorum bu arada sicak suyla dus aldim masaj fln yaptim pompayla sagdim heo o gogsumu verdim yok gecmio kafayi yicem
Canim bende mastit oldum doktor antibiyotik verdi onu icince gecti 2-3 gün sonrakizlarr mastit olanlar oldu mu aramizda? ben Ata’yi emziriyorum sutumde var iki gun once rahatsizlandim iki gun nerdeyse bisey yiyemeden yataktan kalkmadan yattim iki gundur sag gogsumun koltukalti tarafinda dayanilmaz bi agri var ama cokta sertlik yok ne bileyim diyorum usutmuste olabilirim burda doktorda inanilmaz pahali hemen gitmiyeyim evde kendim biseylerle gecireyim diyorum bu arada sicak suyla dus aldim masaj fln yaptim pompayla sagdim heo o gogsumu verdim yok gecmio kafayi yicem
burda daha farklı dedielr canim orda daah uzun sure demisleröncelikle süt oda sıcaklığında (24-26 derece) yaklaşık 6 saat, buzdolabında 3 gün, buzlukta 6 ay, derin dondurucuda 1 yıl dayanır.
senin soruna gelecek olursak, ben eğer dışarısı çok sıcaksa termoslu çantam var ona koyuyorum. normalse çantamın biberon gözüne koyuyorum.
ben yapıyorum canim kollarını da koyuyorumKuzlar aranizda kundak yapan var mi ? Bizim iki ayimiz bitti geceleri yarim kundak ile uyutuyoruz rahat uyuyor ama zararli diyenler oluyor kafam karisiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?