Gecmis olsun canım yaa .. masallah kuzuyabizde bugün asi olduk yavrum hiç hali yok ateş çok yapmadı ama aşırı bi halsizlik ve huzursuzluk yaptı yavrumda yarın çay kaşığı calpol verdim agkamasina dayanamadım
kilo alimi iyi maslalah 5 kilo olmus 58 cm minigim
Gayet yakismis canim, saçlarin da elbisen de cok guzel maşallahKız fikrinize ihtiyacım var cumartesi mevlüt için bu elbiseyi aldım ama hamile gibi mi duruyorum bol kesim ve tüllü olduğu için oldukça geniş gösterdi. Sizce başka elbise mi alsam? Eki Görüntüle 2546116
bizde bugün asi olduk yavrum hiç hali yok ateş çok yapmadı ama aşırı bi halsizlik ve huzursuzluk yaptı yavrumda yarın çay kaşığı calpol verdim agkamasina dayanamadım
kilo alimi iyi maslalah 5 kilo olmus 58 cm minigim
sağol canimGecmis olsun canım yaa .. masallah kuzuya
öyle iste canim mümkün olduğunca azkisiyle görüşmek bebek büyürken en iyisiBiz de bugün aşıları olduk, 5200 ve 61 cm olmasına rağmen hala bu bebek zayıf diyenler var. İstiyorlar ki sırf kof kilo alsın diye mama dayayayım.
Geçmiş olsun canım. Küçük yaptırmak en iyisi bizde geçen hafta yaptırdık. Ama beni de aldılar yanına. O arada onunla konuştum. Seni de alsalar belki daha sakin olurdu Mutlu.50 gün civarı sünnet deneyimi
İgneyle lokal anestezi yaptılar, 20dk sonra aldılar ben girmedim. İnanılmaz agladi, tutmuşlar ya ondan kesin sevmez sirt üstü yatmayi tutulmayi falan. Calpol ve krem verdi. 2 gun sonra kontrol. Emzirin dediler bizimki emmedi bile. Hatta yuzume bakmadi. Baya küsmüş bana minnosto.
Hemen gözünü korkutma belli olmazBebeginiz sizi unutabilir kokrmayin yaziyodu anestizinin etkisiyle ondan bakmamistir canim uzulme baya sunnetle ilgili okumustym ama bu kadar huzursuzluga g..um yemiyo yaptirmaya
bisey yapamadim fazla canim ablası hastaydı ne yazikki öpme desemde çare etmediOkul basladgndan beri eşim grip öksürük derken sürekli hasta evde maske ile geziyor ve bu seferki ağır oldgndan Leon'a tutmuyor aynı odaya zor geliyor oğlusum nasil da babacı yani daha bir çok şeyin farkında değil ama meme ve baba favorisi
Siz hastalktan çocuğunuzu korumak için neler yapyrsnz
Aynen iyi oluyor bizde memnunuz sadece kollarini bagliyoryzben yapıyorum canim kollarını da koyuyorum
öyle aman aman sıkmıyorum ama iyi uyuyor o zamn
Bende musline sariyorum :)Penye battaniye ile yapiyorduk simdi owli kundak aldim, ona sokuyorum (bazen. Yerse.)
Aynrn bizimkide oyle ellerle uyandiriyo kendisini yarim kundak yapiyiruzAyaklarını değil ama kollarını muhakkak sarıyorum, yoksa uykuya geçmiyor bile sürekli eller havaya modunda :’)
Sadce kollari sariyoruz ama ilerde psikolojisini etkiler mi acaba diye aklima dustuayaklarini sarmazsaniz hicbi zarari yok diye biliorum ben ne zarari varmis ki??
Doktora gttnz mi ben ateş olcumu yapyrm sbaah ve yatarken 36 36.5 arası şükür ki.bisey yapamadim fazla canim ablası hastaydı ne yazikki öpme desemde çare etmedi
bebegimin de burnu tıkalı kaç gundur çekiyoruz aletiyle yavrum nefes zor aliyor
Yok canım yarım kundak zararlı değil.Kuzlar aranizda kundak yapan var mi ? Bizim iki ayimiz bitti geceleri yarim kundak ile uyutuyoruz rahat uyuyor ama zararli diyenler oluyor kafam karisiyor...
Ben de rahat uyusun diye yarım kundak yaptım ama bizimki kundaktan çıkmaya çalışırken kendini uyandırdıben yapıyorum canim kollarını da koyuyorum
öyle aman aman sıkmıyorum ama iyi uyuyor o zamn
3 haftalıkken kızım ve eşim hasta olacak gibiydi. Kızıma hiç öpme demedim. Desem ters tepecek. Ee zaten aynı evdeyiz ben kızımı öpüyorum zaten mikrop geçse benden de geçecekOkul basladgndan beri eşim grip öksürük derken sürekli hasta evde maske ile geziyor ve bu seferki ağır oldgndan Leon'a tutmuyor aynı odaya zor geliyor oğlusum nasil da babacı yani daha bir çok şeyin farkında değil ama meme ve baba favorisi
Siz hastalktan çocuğunuzu korumak için neler yapyrsnz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?