2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Gecmis olsun canım yaa .. masallah kuzuya

Biz de bugün aşıları olduk, 5200 ve 61 cm olmasına rağmen hala bu bebek zayıf diyenler var. İstiyorlar ki sırf kof kilo alsın diye mama dayayayım.

Biz de olduk bugün aşılarımızı ( rota dahil), ateşlenmedi o yüzden şurup vermedim. Bize tylol diye bir şurup yazdı doktor aynıymış sanırım calpolle. Aşırı uyku yaptı ama sanki aşılar normalden daha erken uyudu, uyurken emzirdim ama ayılamıyor sanki yavrucak, normaldir herhalde di mi??

Okul basladgndan beri eşim grip öksürük derken sürekli hasta evde maske ile geziyor ve bu seferki ağır oldgndan Leon'a tutmuyor aynı odaya zor geliyor oğlusum nasil da babacı yani daha bir çok şeyin farkında değil ama meme ve baba favorisi
Siz hastalktan çocuğunuzu korumak için neler yapyrsnz

Geçmiş olsun canım. Küçük yaptırmak en iyisi bizde geçen hafta yaptırdık. Ama beni de aldılar yanına. O arada onunla konuştum. Seni de alsalar belki daha sakin olurdu Mutlu.
Bebeginiz sizi unutabilir kokrmayin yaziyodu anestizinin etkisiyle ondan bakmamistir canim uzulme baya sunnetle ilgili okumustym ama bu kadar huzursuzluga g..um yemiyo yaptirmaya
Hemen gözünü korkutma belli olmaz biz de geçen perşembe yaptırdık. Sadece uyuştururken ağladı. Sonra sünnet boyunca bakındı. 10 dk sürdü zaten. O arada da hemşireler beyaz gürültü dinlettiler. Sıkılmaya başlayınca ben konuştum. Hiç ağlamadan atlattık. Ağrı kesici fitil verdiler. İlk gün kullandık ama ikinci gün ıkınmasından yapamadık ama hiç ağrısı da olmadı zaten. 1 günde geçti yani

bisey yapamadim fazla canim ablası hastaydı ne yazikki öpme desemde çare etmedi
bebegimin de burnu tıkalı kaç gundur çekiyoruz aletiyle yavrum nefes zor aliyor

Kuzlar aranizda kundak yapan var mi ? Bizim iki ayimiz bitti geceleri yarim kundak ile uyutuyoruz rahat uyuyor ama zararli diyenler oluyor kafam karisiyor...
Yok canım yarım kundak zararlı değil.
ben yapıyorum canim kollarını da koyuyorum
öyle aman aman sıkmıyorum ama iyi uyuyor o zamn
Ben de rahat uyusun diye yarım kundak yaptım ama bizimki kundaktan çıkmaya çalışırken kendini uyandırdı
3 haftalıkken kızım ve eşim hasta olacak gibiydi. Kızıma hiç öpme demedim. Desem ters tepecek. Ee zaten aynı evdeyiz ben kızımı öpüyorum zaten mikrop geçse benden de geçecek o yüzden ne kızıma ne de eşime yaklaşmayın demedim. Bol bol emzirdim sadece. Hiç bir şey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…