Ay inşallah bizim de olmaz ama eşim ağır öksürüklu grip simdi. olacak gbi oldgnca öncekilerde maske ile tutmuştu ama bu sefer başkaYok canım yarım kundak zararlı değil.
Ben de rahat uyusun diye yarım kundak yaptım ama bizimki kundaktan çıkmaya çalışırken kendini uyandırdı
3 haftalıkken kızım ve eşim hasta olacak gibiydi. Kızıma hiç öpme demedim. Desem ters tepecek. Ee zaten aynı evdeyiz ben kızımı öpüyorum zaten mikrop geçse benden de geçeceko yüzden ne kızıma ne de eşime yaklaşmayın demedim. Bol bol emzirdim sadece. Hiç bir şey olmadı.
duşa girin. dayanabileceğiz kadar sıcak su ile memenize masaj yapın ve elle sağım yapın yapabilyorsniz . bedeniniz daha soğumadan bedeniniz bebeğinizi secde pozisyonunda emzirin (yer çekiminden yararlanin).eger rahatlarsanız soğuk bir havluyu 2 dakika koyun memenize.kizlarr mastit olanlar oldu mu aramizda? ben Ata’yi emziriyorum sutumde var iki gun once rahatsizlandim iki gun nerdeyse bisey yiyemeden yataktan kalkmadan yattim iki gundur sag gogsumun koltukalti tarafinda dayanilmaz bi agri var ama cokta sertlik yok ne bileyim diyorum usutmuste olabilirim burda doktorda inanilmaz pahali hemen gitmiyeyim evde kendim biseylerle gecireyim diyorum bu arada sicak suyla dus aldim masaj fln yaptim pompayla sagdim heo o gogsumu verdim yok gecmio kafayi yicem
nemlendirin sık sık.Kızlar bebegımın özellıkle agız kenarlarında kucuk kucuk sıvılce gıbı seyler cıktı tam egzama gıbı degıl nasıl gecer.
ay benim de boğazlarım hafiften yanıyor.Ay inşallah bizim de olmaz ama eşim ağır öksürüklu grip simdi. olacak gbi oldgnca öncekilerde maske ile tutmuştu ama bu sefer başka
aksine kundak psikolojilerini olumlu etkiler.Sadce kollari sariyoruz ama ilerde psikolojisini etkiler mi acaba diye aklima dustu
Oysaki ümitlenmiştik :)Asi olduk mizmizlik hat safhada atesi çıkmadı sadece 1 kez.calpol verdim uyku yapmadi aksine uykusuzluk devamçocuk ters arkadaş
ikisini de kullandik suan maflor plus ve relaktaz kullanıyoruz ayni ama dene derim her çocuk farklı her damla 1 ay deneniyorÖmer Berzan 3 gündür mama yapmıyordu. gece çığlıkla uyandı. sakinlestiremedik. gaz var belli kaka da var. yok olmadi. en son labalaks var lavman tarzı bir sey onu verdik. çocuk öyle rahatladiki hala uyuyor arada emip yatıyor.
ne olcak bu böyle anlamadım ya?
hep mudahale edersek bu sefer tembellesır bağırsaklar...
acaba biogaia veya maflor mu kullansak?
kullanan var mi?
Valla en kolik bebek ben.de o kesin insallah iki aya ben olmezsemOysaki ümitlenmiştik :)
Allah yardımcın olsun seninki en ağırı koliğinn yeğenimden biliyorum ama İnan 4. Ayda bıçak gibi kesilecek
Leon atak gibi sürekli memede olmak istiyor zaten. Öğlen yarim saat uyursa sevinyrm. O kadar sakindim umarım bisey olmaz. Rabbim tüm yavruları korusunay benim de boğazlarım hafiften yanıyor.
burun kaşıntısı falan.
geçen kan verince de lym% yüksek cıkmış. bu da vücut bir virüsle savaşıyor demek oluyor.
henüz bi hastalık hali yok ama belli var da bir şeyler.
umarım.gecmez çocuğa.
bol bol emziriyorum
aynen sürekli memede.Leon atak gibi sürekli memede olmak istiyor zaten. Öğlen yarim saat uyursa sevinyrm. O kadar sakindim umarım bisey olmaz. Rabbim tüm yavruları korusun
Ben de günde iki kez mama veriyorum birincisi saat 17-18saatlerinde aciktiginda ikincisi gece 12_2arasi kalktığında .bu şekilde gaz sancısı tuttuğu saatlerde emzirirken bağırıp cagirmiyoraynen sürekli memede.
bi de mamayı günde 2 ye düşürdüm
yeme düzeni değişti haliyle.
11.30 12.oo arasında vericem ilk mamasını bir de yatmadan once aksam 19.30 vericem bakalim. dün ilk gündü 1 hafta bu şekilde devam etmeye calısıcam. umarım başarırım.
gece çok şükür mama istemiyor bayadır.Ben de günde iki kez mama veriyorum birincisi saat 17-18saatlerinde aciktiginda ikincisi gece 12_2arasi kalktığında .bu şekilde gaz sancısı tuttuğu saatlerde emzirirken bağırıp cagirmiyor
aslında 3 u de gaz yapar.Kızlar iki gündür sarı leblebi bir küçük kase yiyordum iki gündür kakasını çok güzel yapıyor yatarken gaz çıkartıyor patır patır. Diğer günlerden tek farkı yediğim sahlep boza ve leblebi hangisi yaptı bilmiyorum ama ben sahlep ve leblebi ikilisinin iyi geldiğini düşünüyorum
leblebi seni kabız yapabilir ishal durumlarında doktorlar cok öneriyor leblebiyi.. boza hakkında fikrim yok hiç.Kızlar iki gündür sarı leblebi bir küçük kase yiyordum iki gündür kakasını çok güzel yapıyor yatarken gaz çıkartıyor patır patır. Diğer günlerden tek farkı yediğim sahlep boza ve leblebi hangisi yaptı bilmiyorum ama ben sahlep ve leblebi ikilisinin iyi geldiğini düşünüyorum
Ben de anlamadım sahlep internette kabızlığa iyi gelir yazıyordu leblebi de Gazi alıyormus bozanın yanında yenince galiba üçlü kombo benim oğlana farklı etki ettiaslında 3 u de gaz yapar.
Bozayı süt yapsın diye içmiştim aslında kakaya etkisi varmı bilemedim paylaşayım belki deneyen birine faydası olur diye düşündümleblebi seni kabız yapabilir ishal durumlarında doktorlar cok öneriyor leblebiyi.. boza hakkında fikrim yok hiç.
Ben girmedim eşim girdi. Mutlu sirt üstü yatirildi ve tutuldu diye kızmıştır, biraz inat kendisi yada bize öyle geliyor.Geçmiş olsun canım. Küçük yaptırmak en iyisi bizde geçen hafta yaptırdık. Ama beni de aldılar yanına. O arada onunla konuştum. Seni de alsalar belki daha sakin olurdu Mutlu.
Hemen gözünü korkutma belli olmazbiz de geçen perşembe yaptırdık. Sadece uyuştururken ağladı. Sonra sünnet boyunca bakındı. 10 dk sürdü zaten. O arada da hemşireler beyaz gürültü dinlettiler. Sıkılmaya başlayınca ben konuştum. Hiç ağlamadan atlattık. Ağrı kesici fitil verdiler. İlk gün kullandık ama ikinci gün ıkınmasından yapamadık ama hiç ağrısı da olmadı zaten. 1 günde geçti yani
Ne guzeel bizde 3. Ay kontrolumuzden sonra yaptirmayi istiyoruz bakalim insallah bizde de agri olmaz 2. Ay asisinin korkusundan kac gece uyuyamadim yaptirdik eve geldik degisen bisey olmadi insallah bunda da olmazGeçmiş olsun canım. Küçük yaptırmak en iyisi bizde geçen hafta yaptırdık. Ama beni de aldılar yanına. O arada onunla konuştum. Seni de alsalar belki daha sakin olurdu Mutlu.
Hemen gözünü korkutma belli olmazbiz de geçen perşembe yaptırdık. Sadece uyuştururken ağladı. Sonra sünnet boyunca bakındı. 10 dk sürdü zaten. O arada da hemşireler beyaz gürültü dinlettiler. Sıkılmaya başlayınca ben konuştum. Hiç ağlamadan atlattık. Ağrı kesici fitil verdiler. İlk gün kullandık ama ikinci gün ıkınmasından yapamadık ama hiç ağrısı da olmadı zaten. 1 günde geçti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?