2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ay inşallah bizim de olmaz ama eşim ağır öksürüklu grip simdi. olacak gbi oldgnca öncekilerde maske ile tutmuştu ama bu sefer başka

duşa girin. dayanabileceğiz kadar sıcak su ile memenize masaj yapın ve elle sağım yapın yapabilyorsniz . bedeniniz daha soğumadan bedeniniz bebeğinizi secde pozisyonunda emzirin (yer çekiminden yararlanin).eger rahatlarsanız soğuk bir havluyu 2 dakika koyun memenize.
rahatlama olmadı ise 2 saat sonra tekrra yapın aynı şeyi.

ateşlemişseniz hemen acile gidin.

Ay inşallah bizim de olmaz ama eşim ağır öksürüklu grip simdi. olacak gbi oldgnca öncekilerde maske ile tutmuştu ama bu sefer başka
ay benim de boğazlarım hafiften yanıyor.
burun kaşıntısı falan.
geçen kan verince de lym% yüksek cıkmış. bu da vücut bir virüsle savaşıyor demek oluyor.
henüz bi hastalık hali yok ama belli var da bir şeyler.
umarım.gecmez çocuğa.
bol bol emziriyorum

Ömer Berzan 3 gündür mama yapmıyordu. gece çığlıkla uyandı. sakinlestiremedik. gaz var belli kaka da var. yok olmadi. en son labalaks var lavman tarzı bir sey onu verdik. çocuk öyle rahatladiki hala uyuyor arada emip yatıyor.
ne olcak bu böyle anlamadım ya?
hep mudahale edersek bu sefer tembellesır bağırsaklar...
acaba biogaia veya maflor mu kullansak?
kullanan var mi?

Kızlar günaydın
Biz kıs sebzelerine gectik
Ben brokoli flan cok severim zaten
Gaz yapmadı bende ama bebek 2-3 kez kaka yaptı dünden beri.
Bagırsakları calısmıs olabilir dedi annem sütünden
Gazı almak icin buharda hasladım.
Aksam da pırasa yedim.
Her bebek farklı tabi ama beslenmenize sebze katın derim.

ikisini de kullandik suan maflor plus ve relaktaz kullanıyoruz ayni ama dene derim her çocuk farklı her damla 1 ay deneniyor
Oysaki ümitlenmiştik :)
Allah yardımcın olsun seninki en ağırı koliğinn yeğenimden biliyorum ama İnan 4. Ayda bıçak gibi kesilecek
Valla en kolik bebek ben.de o kesin insallah iki aya ben olmezsem mahvoldum bittim yani suan bile omuzda mizmizlaniyor herseyi geçtim yemek iştahı azaldi ona.canim sıkılıyor doktor aç kalsın o yer o koşsun dedi deniyorum

Leon atak gibi sürekli memede olmak istiyor zaten. Öğlen yarim saat uyursa sevinyrm. O kadar sakindim umarım bisey olmaz. Rabbim tüm yavruları korusun

Leon atak gibi sürekli memede olmak istiyor zaten. Öğlen yarim saat uyursa sevinyrm. O kadar sakindim umarım bisey olmaz. Rabbim tüm yavruları korusun
aynen sürekli memede.
bi de mamayı günde 2 ye düşürdüm
yeme düzeni değişti haliyle.
11.30 12.oo arasında vericem ilk mamasını bir de yatmadan once aksam 19.30 vericem bakalim. dün ilk gündü 1 hafta bu şekilde devam etmeye calısıcam. umarım başarırım.

Ben de günde iki kez mama veriyorum birincisi saat 17-18saatlerinde aciktiginda ikincisi gece 12_2arasi kalktığında .bu şekilde gaz sancısı tuttuğu saatlerde emzirirken bağırıp cagirmiyor

aslında 3 u de gaz yapar.

leblebi seni kabız yapabilir ishal durumlarında doktorlar cok öneriyor leblebiyi.. boza hakkında fikrim yok hiç.

Ben girmedim eşim girdi. Mutlu sirt üstü yatirildi ve tutuldu diye kızmıştır, biraz inat kendisi yada bize öyle geliyor.

Ne guzeel bizde 3. Ay kontrolumuzden sonra yaptirmayi istiyoruz bakalim insallah bizde de agri olmaz 2. Ay asisinin korkusundan kac gece uyuyamadim yaptirdik eve geldik degisen bisey olmadi insallah bunda da olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…