2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Bizim babamizda haftalardir hasta surekli maskeyle geziyo maskeden bile gorunce konusmasina gulucuk atiyo dusun baba hastasi normalde ikimiz bakiyoruk geceleri hasta oldugy icin yalniz bakiyorum zor oluyo ewi surekli hawalandiriyorum

Ben boza icsem bizi uzaydan seyredersiniz gazdan ucmus oluruz heralde roket gibi.. nasil iyi geldi kiz

Biogia bizde kabiz yapti bizimkide cok cabuk kabiz oluyo sabah ogle aksam emzirmeden once bi cay kasigi zeytinyagi weriyorum kabiz pej olmuyo

Biogia bizde kabiz yapti bizimkide cok cabuk kabiz oluyo sabah ogle aksam emzirmeden once bi cay kasigi zeytinyagi weriyorum kabiz pej olmuyo
Kiz bak nurse harvey biogia subsimplex ucunu bir arada verdi doktor bize ve cocuk hala agliyo geceleri duaunebiliyomusunve hala ossuramiyo anlamadim ben uykusuzluktan olecem suan

Ben antibiyotik.kulanmamistim drvamli emzirdim sicak havlu tuttum sagdim bunlardi yaptigim hemen gecmedi tabii ki maalesef 1 haftaya anca gecti

Ben mama 30cc veriyordum 1 aydır sadece anne sütü bakalim ek gıdaya kadar idare edcgz inşallah.size de başarılar dilerim canimm

Çok iyi anlıyorum seni bnmkiler dün çıldırdılar beni bugünlük iyi gibiler ama bakalım gün nsl biter :)

Ben de bugün ilk defa kendim bakıyorum ikizlere. Genelde eşim yanımda oluyordu özellikle beslenme saatlerinde bugün işi çıktı yalnızım. Allah keçilerime mukayyet olsun

Ay Kaynananın iyisi 9 köyde paralansın derler Seninki de bir cins mış. Allah'tan Benim eşim Olan bitenin farkında Bazen ben dert etme sem o dert ediyor

burda daha farklı dedielr canim orda daah uzun sure demisler
Yok canım yeni değişti kurallar Geçenlerde yayınlandı Hatta son hali bu şekilde. Biz arkadaşlarla Konuşurken de senin gibi dediler ancak sonra benim dediğimin doğru olduğu anlaşıldı gönül rahatlığı ile bu şekilde tutabilirsin

böyle inat yok ya.
yatağa koyar koymaz morarıyor ağlamaktan.
uyku uyumuyir
bizimkileri birlikye yatarak alıştırdık istersen bir dene canım. Önce kucağımda uyuyorlardı sonra sarılıp benim yatağımda beraber uyumaya başladık.çalışayım sonra yataklarına koyup okşadım sevdim uyuyana kadar artık alış. Yatağa yatınca azıcıl etrafı seyredip uyuyorlar.

aaaa ben bunu şimdi gördüm geçmiş olsunnn. Bizimki küvözden çıkmıştı 1 aylıkken taburcu etmeden yaptılar. Anlamadı bile bitti gitti heöen. Senin kuzu pek bir nazlı. Benimki küsüncr mızırdansa da zorla öpüyorum ben bir süre sonra barışıyor

Kizlar selam bisry diyecem doktorumuzdan ogrendigim kadariyla bizim yedik ictiklerimizin bebekte gaz yaptigina dair bir gerceklik yokmus... o yuzden acikcasi ben yedigim ictigum seylere pek yormuyorum gaz meselesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…