- 31 Ocak 2019
- 6.408
- 19.869
- 248
Bizim babamizda haftalardir hasta surekli maskeyle geziyo maskeden bile gorunce konusmasina gulucuk atiyo dusun baba hastasiOkul basladgndan beri eşim grip öksürük derken sürekli hasta evde maske ile geziyor ve bu seferki ağır oldgndan Leon'a tutmuyor aynı odaya zor geliyor oğlusum nasil da babacı yani daha bir çok şeyin farkında değil ama meme ve baba favorisi
Siz hastalktan çocuğunuzu korumak için neler yapyrsnz
Ben boza icsem bizi uzaydan seyredersiniz gazdan ucmus oluruz heralde roket gibi.. nasil iyi geldi kizKızlar iki gündür sarı leblebi bir küçük kase yiyordum iki gündür kakasını çok güzel yapıyor yatarken gaz çıkartıyor patır patır. Diğer günlerden tek farkı yediğim sahlep boza ve leblebi hangisi yaptı bilmiyorum ama ben sahlep ve leblebi ikilisinin iyi geldiğini düşünüyorum
Biogia bizde kabiz yapti bizimkide cok cabuk kabiz oluyo sabah ogle aksam emzirmeden once bi cay kasigi zeytinyagi weriyorum kabiz pej olmuyoÖmer Berzan 3 gündür mama yapmıyordu. gece çığlıkla uyandı. sakinlestiremedik. gaz var belli kaka da var. yok olmadi. en son labalaks var lavman tarzı bir sey onu verdik. çocuk öyle rahatladiki hala uyuyor arada emip yatıyor.
ne olcak bu böyle anlamadım ya?
hep mudahale edersek bu sefer tembellesır bağırsaklar...
acaba biogaia veya maflor mu kullansak?
kullanan var mi?
Biogia bizde kabiz yapti bizimkide cok cabuk kabiz oluyo sabah ogle aksam emzirmeden once bi cay kasigi zeytinyagi weriyorum kabiz pej olmuyo
Kiz bak nurse harvey biogia subsimplex ucunu bir arada verdi doktor bize ve cocuk hala agliyo geceleri duaunebiliyomusunve hala ossuramiyo anlamadim ben uykusuzluktan olecem suanikisini de kullandik suan maflor plus ve relaktaz kullanıyoruz ayni ama dene derim her çocuk farklı her damla 1 ay deneniyor
Valla en kolik bebek ben.de o kesin insallah iki aya ben olmezsemmahvoldum bittim yani suan bile omuzda mizmizlaniyor herseyi geçtim yemek iştahı azaldi ona.canim sıkılıyor doktor aç kalsın o yer o koşsun dedi deniyorum
onu da denedim ama aynıBiogia bizde kabiz yapti bizimkide cok cabuk kabiz oluyo sabah ogle aksam emzirmeden once bi cay kasigi zeytinyagi weriyorum kabiz pej olmuyo
Ben antibiyotik.kulanmamistim drvamli emzirdim sicak havlu tuttum sagdim bunlardi yaptigim hemen gecmedi tabii ki maalesef 1 haftaya anca gectikizlarr mastit olanlar oldu mu aramizda? ben Ata’yi emziriyorum sutumde var iki gun once rahatsizlandim iki gun nerdeyse bisey yiyemeden yataktan kalkmadan yattim iki gundur sag gogsumun koltukalti tarafinda dayanilmaz bi agri var ama cokta sertlik yok ne bileyim diyorum usutmuste olabilirim burda doktorda inanilmaz pahali hemen gitmiyeyim evde kendim biseylerle gecireyim diyorum bu arada sicak suyla dus aldim masaj fln yaptim pompayla sagdim heo o gogsumu verdim yok gecmio kafayi yicem
Ben mama 30cc veriyordum 1 aydır sadece anne sütü bakalim ek gıdaya kadar idare edcgz inşallah.size de başarılar dilerim canimmaynen sürekli memede.
bi de mamayı günde 2 ye düşürdüm
yeme düzeni değişti haliyle.
11.30 12.oo arasında vericem ilk mamasını bir de yatmadan once aksam 19.30 vericem bakalim. dün ilk gündü 1 hafta bu şekilde devam etmeye calısıcam. umarım başarırım.
Neyle nemlendırıyorsunuznemlendirin sık sık.
beslendikten sonra temiz bi pamuğu suya batırıp temizleyin ağzını sonra nemlendirin hafifçe
Yanında leblebi olunca gazı alıyorBen boza icsem bizi uzaydan seyredersiniz gazdan ucmus oluruz heralde roket gibi.. nasil iyi geldi kiz
Bizim babamizda haftalardir hasta surekli maskeyle geziyo maskeden bile gorunce konusmasina gulucuk atiyo dusun baba hastasinormalde ikimiz bakiyoruk geceleri hasta oldugy icin yalniz bakiyorum zor oluyo ewi surekli hawalandiriyorum
[/QUOTE
Leon maskeden anlamynca konuşmasını bozuldu bababenim esimin ağır griplrne bagksklgm var bulasmyor da aksamlari dedgn gbi ilglnyrdu da off off
Bebek arabası pusetine koymayi denedin mi benim ki bazen orda duruyor.böyle inat yok ya.
yatağa koyar koymaz morarıyor ağlamaktan.
uyku uyumuyir
Mutsuz
Çok iyi anlıyorum seni bnmkiler dün çıldırdılar beni bugünlük iyi gibiler ama bakalım gün nsl biter :)
Hepsi değişik bu kayinvalidelerin.benimkide hastaneye gecmis olsuna geldi el gibi gitti birdaha ne aradi ne sordu ne geldi. Doğumdan 2 hafta sonra biz uğradık 1 saat durup gittik hala aramadı. Halbuki en son doğuma onun evinden çıkıp gitmiştim duyan kusuz sanır. Eşime söyleyince gene fesatlancak birşey buldum oluyor annesi bir melek cunku
Yok canım yeni değişti kurallar Geçenlerde yayınlandı Hatta son hali bu şekilde. Biz arkadaşlarla Konuşurken de senin gibi dediler ancak sonra benim dediğimin doğru olduğu anlaşıldı gönül rahatlığı ile bu şekilde tutabilirsinburda daha farklı dedielr canim orda daah uzun sure demisler
Mutsuz
Uyumuyor, gece de az az uyudu çok uyandı, şimdi de çığlıklar geri geldi. Pipisi bitse gazi basliyo kakasi geliyo onu yaptı diyosun yine bagiriyo. Çocuğun adi yanlış diyo arkadaslar.
bizimkileri birlikye yatarak alıştırdık istersen bir dene canım. Önce kucağımda uyuyorlardı sonra sarılıp benim yatağımda beraber uyumaya başladık.çalışayım sonra yataklarına koyup okşadım sevdim uyuyana kadar artık alış. Yatağa yatınca azıcıl etrafı seyredip uyuyorlar.böyle inat yok ya.
yatağa koyar koymaz morarıyor ağlamaktan.
uyku uyumuyir
50 gün civarı sünnet deneyimi
İgneyle lokal anestezi yaptılar, 20dk sonra aldılar ben girmedim. İnanılmaz agladi, tutmuşlar ya ondan kesin sevmez sirt üstü yatmayi tutulmayi falan. Calpol ve krem verdi. 2 gun sonra kontrol. Emzirin dediler bizimki emmedi bile. Hatta yuzume bakmadi. Baya küsmüş bana minnosto.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?