2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ablam 4 ay arabada gezdirdi bebek arabası değil otomobil :) sadece orda sakinleşiyordu. Sinir krizleri geçiyordu benim büyük oğlumla arasında 4 ay vardı onu görüp daha da sinirleniyordu buda çocuk diye şimdi hepsini gülerek anlatıyoruz zaten sürekli meme reddinden dolayı mamaya başlamıştı onuda içmiyordu doktorun dediği sen karnın ağarırken yemek yiyebilirmisin diye zorlamadık ama geçti maalesef anne çok yıpranıyor ama buna İnan sen ne kadar sakin kalabilirsen o kadar iyi atlatacaksın Demesi kolay biliyorum ama
Geçecek

Kizlar selam bisry diyecem doktorumuzdan ogrendigim kadariyla bizim yedik ictiklerimizin bebekte gaz yaptigina dair bir gerceklik yokmus... o yuzden acikcasi ben yedigim ictigum seylere pek yormuyorum gaz meselesini
o zaman ilaç niye vermiyorlar sütten geçiyor diyorlar

Mutsuz
Uyumuyor, gece de az az uyudu çok uyandı, şimdi de çığlıklar geri geldi. Pipisi bitse gazi basliyo kakasi geliyo onu yaptı diyosun yine bagiriyo. Çocuğun adi yanlış diyo arkadaslar.
Ben de hatta mutlu nasil mutlu mu diye igrenc bi espiri yapacaktim yazarken hadi dedim daha fazla bogmim ortami su mubarek 4. Ay gelsede az bisey rahata kawussak 3. Ayda ben de pipiyu halledeyim ozelde mi yaotirdin dewletmi

Aynen araba durunca da bağırıyor yemesi de azaldi canımı sıkan o inşallah gececek de olan oluyor bizlere sağlık olsun da biz raziyiz

çok tepki veriyor ya.
kucakta salliyordum uyumuyor artuk oyle.
yatağa koyayım yanina uzanayım yok o da olmuyor sesi kısılıyor ağlamaktan.
en son inat ettim cikmadik odadan.
yanina yattım sakinleştirdi falan derken uyudu.
ama 15 dakika sürdü.
kusmus uyandı

Senin hasta olan yegenin napti canim

ikucum illaki dikkat ediyorsundur ama doyduğundan emin misin? Benim oğlum da sürekli böyle.
Ay bugün bu konuda cok laf isittim zaten doymuyo diye bi de sen dur allasen amerikalardan
Nazli mi inat mi bir sey ama ne?
Kiz tavanlara bakti hep yuzume bakmadi sunnetten sonra. Emmedi bile ki gaz sancisindan kivranirken bile agzina alir cekistirirdi. Evde barıştı benimle. Cok cektirecek nazli ve inatci maymunum bize 3 tarafi karadenizli ondan mi atarli oldu bu velet bilemiyorum ki
Ben de hatta mutlu nasil mutlu mu diye igrenc bi espiri yapacaktim yazarken hadi dedim daha fazla bogmim ortami su mubarek 4. Ay gelsede az bisey rahata kawussak 3. Ayda ben de pipiyu halledeyim ozelde mi yaotirdin dewletmi
Ozelde yaptırdık dogum yaptığım hastanede. Cocuk cerrahi yaptı (ama adam sunnetci tipli, diplomasini da gormedik )
Hastane 1.250 dedi doktor 1 dedi bankoda fiyat bilginiz var mi dediler 1 dedik 1 odedik. Yani pazarliga tabi olabilir fiyatlar haberiniz olsun.
Yanina birini bul 2 gun icin derim, dün gece cok zorladi beni, bugün de öyle devam ediyor. Dinlenmen gerekecek çünkü.

kıyamam ona yaa gazı filan mı tam çıkmıyor acaba?

Ozelde de mi anneyi almiyolar... O zaman annemi cagirayim 2 3 gunlugune sunnet zamani

Kizlar bebege aktivite olarak oyun halisi yaptiriyorum 0 4 ay aktivite zrka kartlari cok ilgisini cekiyor surekli konusuyoruz tummy time yapiyoruz baska aktivite yaptiran var mi bide gecen yine bi kaynakta odalari gezdirip tanitin diyodu nesneleri elletin diyodu tanitirken...

Bebis iyi mi diye sormustum ama bi skinti cikti demekki

Bizede 750 tl deiler bakalim yaptiracaz

Bu arada kizlar instagramdan takip ettiginiz begendiginiz bebeklerle ilgili iyi bilgiler verdigini dusundugunuz kisiler var mi

Ozelde de mi anneyi almiyolar... O zaman annemi cagirayim 2 3 gunlugune sunnet zamani
Alırlar da ben girmedim. İgne yapildi once 20dk sonra falan aldilar tekrar. Zaten aldilar bu basti çığlığı. Ben koridorda turladim hala sesi gelince otoparka çıktım.
Bu çocuklar buyuycek de ben nasıl dayanicam bakalım.
Dun evde o agliyo ben ağlıyorum eşim de bize guluyo. Sonra o sinirlendi üzüldü bu sefer. Degisik kafalar kari koca sıyırdık.

ben de oyun halısı
odaları tanıtma yapıyorum.
sürekli konuşuyorum.
tummy time yaparken yastık kullaniyorum yokda ağlıyor.
şarkılar uyduruyorum.
yaptığım her şeyi anlatıyorum. ( bak şimdi domates doğuruyorum hop kaseye attım gibi. )
suyu elletiyorum bak su, çıngırak veriyorum bal çıngırak pamuk veriyorum bak yumuşacık pamuk gibi.
kitap okumaya başlıycam bir sure sonra.
bir de uçtu uçtu yapmayı seviyor. yere uzanıyorum ellerimle gogusunden tutup kaldırıyorum uçtu uçtu diyorum kafayi yiyor
burun göz ağız ile ilgili şarkı uydurdum onu söylüyorum burun derken buruna dokunuyorum vs.
poposunu temizlerken islak mendili ve kremini koklatirim mutlaka.
çesitli yönlerden sesleniyoruz ses takibi için.

şimdilik bu kadar.

not: bebek gayet iyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…