- 7 Mart 2019
- 160
- 603
- 33
Ablam 4 ay arabada gezdirdi bebek arabası değil otomobil :) sadece orda sakinleşiyordu. Sinir krizleri geçiyordu benim büyük oğlumla arasında 4 ay vardı onu görüp daha da sinirleniyordu buda çocuk diye şimdi hepsini gülerek anlatıyoruz zaten sürekli meme reddinden dolayı mamaya başlamıştı onuda içmiyordu doktorun dediği sen karnın ağarırken yemek yiyebilirmisin diye zorlamadık ama geçti maalesef anne çok yıpranıyor ama buna İnan sen ne kadar sakin kalabilirsen o kadar iyi atlatacaksın Demesi kolay biliyorum amaikisini de kullandik suan maflor plus ve relaktaz kullanıyoruz ayni ama dene derim her çocuk farklı her damla 1 ay deneniyor
Valla en kolik bebek ben.de o kesin insallah iki aya ben olmezsemmahvoldum bittim yani suan bile omuzda mizmizlaniyor herseyi geçtim yemek iştahı azaldi ona.canim sıkılıyor doktor aç kalsın o yer o koşsun dedi deniyorum
o zaman ilaç niye vermiyorlar sütten geçiyor diyorlarKizlar selam bisry diyecem doktorumuzdan ogrendigim kadariyla bizim yedik ictiklerimizin bebekte gaz yaptigina dair bir gerceklik yokmus... o yuzden acikcasi ben yedigim ictigum seylere pek yormuyorum gaz meselesini
bebek arabasi almadık.Bebek arabası pusetine koymayi denedin mi benim ki bazen orda duruyor.
biodermanin nemlendiricisi ileNeyle nemlendırıyorsunuz
Ben de hatta mutlu nasil mutlu mu diye igrenc bi espiri yapacaktim yazarken hadi dedim daha fazla bogmim ortami su mubarek 4. Ay gelsede az bisey rahata kawussak 3. Ayda ben de pipiyu halledeyim ozelde mi yaotirdin dewletmiMutsuz
Uyumuyor, gece de az az uyudu çok uyandı, şimdi de çığlıklar geri geldi. Pipisi bitse gazi basliyo kakasi geliyo onu yaptı diyosun yine bagiriyo. Çocuğun adi yanlış diyo arkadaslar.
Aynen araba durunca da bağırıyor yemesi de azaldi canımı sıkan o inşallah gececek de olan oluyor bizlere sağlık olsun da biz raziyizAblam 4 ay arabada gezdirdi bebek arabası değil otomobil :) sadece orda sakinleşiyordu. Sinir krizleri geçiyordu benim büyük oğlumla arasında 4 ay vardı onu görüp daha da sinirleniyordu buda çocuk diye şimdi hepsini gülerek anlatıyoruz zaten sürekli meme reddinden dolayı mamaya başlamıştı onuda içmiyordu doktorun dediği sen karnın ağarırken yemek yiyebilirmisin diye zorlamadık ama geçti maalesef anne çok yıpranıyor ama buna İnan sen ne kadar sakin kalabilirsen o kadar iyi atlatacaksın Demesi kolay biliyorum ama
Geçecek ❤
neden öyle düşünüyorsun ki karnimızdayken zaten sıkışık bir ortamda oldukları için bence kundak rahat hissettiriyodur.Sadce kollari sariyoruz ama ilerde psikolojisini etkiler mi acaba diye aklima dustu
çok tepki veriyor ya.bizimkileri birlikye yatarak alıştırdık istersen bir dene canım. Önce kucağımda uyuyorlardı sonra sarılıp benim yatağımda beraber uyumaya başladık.çalışayım sonra yataklarına koyup okşadım sevdim uyuyana kadar artık alış. Yatağa yatınca azıcıl etrafı seyredip uyuyorlar.
Senin hasta olan yegenin napti canimçok tepki veriyor ya.
kucakta salliyordum uyumuyor artuk oyle.
yatağa koyayım yanina uzanayım yok o da olmuyor sesi kısılıyor ağlamaktan.
en son inat ettim cikmadik odadan.
yanina yattım sakinleştirdi falan derken uyudu.
ama 15 dakika sürdü.
kusmus uyandı
eşimin yiğeni mi?Senin hasta olan yegenin napti canim
Ay bugün bu konuda cok laf isittim zaten doymuyo diye bi de sen dur allasen amerikalardanikucum illaki dikkat ediyorsundur ama doyduğundan emin misin? Benim oğlum da sürekli böyle.
Nazli mi inat mi bir sey ama ne?aaaa ben bunu şimdi gördüm geçmiş olsunnn. Bizimki küvözden çıkmıştı 1 aylıkken taburcu etmeden yaptılar. Anlamadı bile bitti gitti heöen. Senin kuzu pek bir nazlı. Benimki küsüncr mızırdansa da zorla öpüyorum ben bir süre sonra barışıyor
Ozelde yaptırdık dogum yaptığım hastanede. Cocuk cerrahi yaptı (ama adam sunnetci tipli, diplomasini da gormedikBen de hatta mutlu nasil mutlu mu diye igrenc bi espiri yapacaktim yazarken hadi dedim daha fazla bogmim ortami su mubarek 4. Ay gelsede az bisey rahata kawussak 3. Ayda ben de pipiyu halledeyim ozelde mi yaotirdin dewletmi
çok tepki veriyor ya.
ama 15 dakika sürdü.
kusmus uyandı
Evet bronsit olan aman iyi olmus bebis iyi di mi suaneşimin yiğeni mi?
bronşit olan?
eğer oysa o gideli baya oldu.
açıkçası bebekten dolayı endişelendik yolladikyolladik
Ozelde de mi anneyi almiyolar... O zaman annemi cagirayim 2 3 gunlugune sunnet zamaniAy bugün bu konuda cok laf isittim zaten doymuyo diye bi de sen dur allasen amerikalardan
Nazli mi inat mi bir sey ama ne?
Kiz tavanlara bakti hep yuzume bakmadi sunnetten sonra. Emmedi bile ki gaz sancisindan kivranirken bile agzina alir cekistirirdi. Evde barıştı benimle. Cok cektirecek nazli ve inatci maymunum bize ❤ 3 tarafi karadenizli ondan mi atarli oldu bu velet bilemiyorum ki
Ozelde yaptırdık dogum yaptığım hastanede. Cocuk cerrahi yaptı (ama adam sunnetci tipli, diplomasini da gormedik)
Hastane 1.250 dedi doktor 1 dedi bankoda fiyat bilginiz var mi dediler 1 dedik 1 odedik. Yani pazarliga tabi olabilir fiyatlar haberiniz olsun.
Yanina birini bul 2 gun icin derim, dün gece cok zorladi beni, bugün de öyle devam ediyor. Dinlenmen gerekecek çünkü.
Bebis iyi mi diye sormustum ama bi skinti cikti demekkiçok tepki veriyor ya.
ama 15 dakika sürdü.
kusmus uyandı
Bizede 750 tl deiler bakalim yaptiracazAy bugün bu konuda cok laf isittim zaten doymuyo diye bi de sen dur allasen amerikalardan
Nazli mi inat mi bir sey ama ne?
Kiz tavanlara bakti hep yuzume bakmadi sunnetten sonra. Emmedi bile ki gaz sancisindan kivranirken bile agzina alir cekistirirdi. Evde barıştı benimle. Cok cektirecek nazli ve inatci maymunum bize ❤ 3 tarafi karadenizli ondan mi atarli oldu bu velet bilemiyorum ki
Ozelde yaptırdık dogum yaptığım hastanede. Cocuk cerrahi yaptı (ama adam sunnetci tipli, diplomasini da gormedik)
Hastane 1.250 dedi doktor 1 dedi bankoda fiyat bilginiz var mi dediler 1 dedik 1 odedik. Yani pazarliga tabi olabilir fiyatlar haberiniz olsun.
Yanina birini bul 2 gun icin derim, dün gece cok zorladi beni, bugün de öyle devam ediyor. Dinlenmen gerekecek çünkü.
Alırlar da ben girmedim. İgne yapildi once 20dk sonra falan aldilar tekrar. Zaten aldilar bu basti çığlığı. Ben koridorda turladim hala sesi gelince otoparka çıktım.Ozelde de mi anneyi almiyolar... O zaman annemi cagirayim 2 3 gunlugune sunnet zamani
ben de oyun halısıKizlar bebege aktivite olarak oyun halisi yaptiriyorum 0 4 ay aktivite zrka kartlari cok ilgisini cekiyor surekli konusuyoruz tummy time yapiyoruz baska aktivite yaptiran var mi bide gecen yine bi kaynakta odalari gezdirip tanitin diyodu nesneleri elletin diyodu tanitirken...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?