2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Kızlar bu ara gaz ve kabızlık problemi yaşayan var mı karnım kocaman ve semsert oluyor. Geceleri resmen ağlatacak kadar karnım ağrıyor . Perşembe günü doktora da soracağım .

Kızlar bu ara gaz ve kabızlık problemi yaşayan var mı karnım kocaman ve semsert oluyor. Geceleri resmen ağlatacak kadar karnım ağrıyor . Perşembe günü doktora da soracağım .
benim tam tersi canim. ishal. gece agriyla uyaniyorum o derece.

Benimde oluyor canim, kabizlikta ikinmamaya çalış ama

Günaydın kızlar. Nasılsınız? Umarım bebişler de iyidir. Ben de Cuma devlete randevu aldım iğnemi yazdıracağım hem de bebeğimi görürüm dedim. Umarım iyidir.
snowmotion canm geçmiş olsun. Gönlünü ferah tut Allah’ın izniyle düzelir kesen. Başka doktorlara danış sosyal medyadan zahide küçük ü görüyorum ben de çok bilgili bir hekim Allah yardımcın olsun. Rabbim ömür verdiyse önünde hiç bir engel duramaz. Allahım yavrunu sana bağışlasın inşAllah.

snowmotion çok geçmiş olsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun duada bulundum sizin için. çok iyi anlıyorum sizi bende sıkıntı çektim burda ki herkeste mutlaka bi sıkıntı yaşamıştır Rabbim bebeğinizi hayırla bağışlasın bu bir imtihan hepimiz olduk olacağızda bol bol duanızı edin. hayırlısı olsun inşallah Nasipse sizi bulacak zaten

Bende de aynı durum var.
Mercimek köftesi yapmıştım geçenlerde, Allahım böyle bir gaz yok üzerine.
Mesela süt de aynı şekilde.
Sütü bu sefer laktozsuz aldım biraz daha rahatlattı.

Ben bir de çok sık uyanıyorum.
Hemen hemen hiç belirtim yok, demiştim daha önce.
Ama hayatım boyunca gece tuvalete kalkmayan veya uyanmayan ben; bir iki saatte bir uyanıyorum en az bir kere de tuvalete gidiyorum.
Hamilelikte olağanmış ama.
Öyle okudum.

Canım bende de vardı ama hergün elma yemeye başlayınca baya azaldı şikayetlerim. Ekşi elma yiyorum hem bulantıma hem gaz ve kabızlığa iyi geliyor.Tavsiye ederim.

herkesin bebeği hayırlı olsun. kucagımıza almak nasip olsun. aranıza yeni katıldım bende. ucuncu bebegim olacak benimde. saglıklı olsun da gerisi teferruat su an için...
Hoşgeldin canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş

Kızlar ben bayadır kötü kötü kabuslarla uyanıyorum normal de rüya gören biri değilimdir. Biraz araştırdım hamilelikten oluyormuş ama sabahları çok mutsuz uyanıyorum bütün günüme bile yansıyor bu sizde de varım böyle bi durum

Gaz yapacak şeylerin içine kimyon atmanın gazı azalttığını duymuştum.

yok kanamam olmadı hiç. benim kesem baştan beri düzensiz olduğu için bakar bakmaz kese büyümemiş dedi nitekimde ölçtüğünde kese bebeğe göre 2 hafta geriden geliyor. yarın için bir doktor randevusu aldım yüksek riskli gebelik uzmanlık alanıymış bakalım ne diyecek. umarım sizin kesenizde problem yoktur.

bu aralar bıraz yoğundum bayadır siteye gıremıyorum mesajına cevap yazmak ıcın gec olabılır ama yinede fikir olsun sanada 10+5 de yapmadı doktorum bana 12 bıtımınde gel dedı

ben canım hoşaf yapıyorum kuru kayısı ve üzümlerden hergün içiyorum kuru kayısıda yiyorum .akşama kadar 5 aylık gibi oluyor karnım .utanıyorum az yememe rağmen hemen midem şişiyor karnım sertleşiyor .ilk hamileliğimde gaz sancısından hastanede yattım ben tabi gaz sancısı olduğunu bilmiyordum.ve karnım aşırı sert oluyor.niye böyle oluyor anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…