- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.195
- 78
- 32
çocuk dr nurselinna..Bu arada kizlar instagramdan takip ettiginiz begendiginiz bebeklerle ilgili iyi bilgiler verdigini dusundugunuz kisiler var mi
Ben odaları gezdiriyorum işte burası senin odan v.s diye. Tummy time kendi karnıma yatırıp yapıyorum yere yaptırınca koca kafasını kaldiramiyor sinirleniyorKizlar bebege aktivite olarak oyun halisi yaptiriyorum 0 4 ay aktivite zrka kartlari cok ilgisini cekiyor surekli konusuyoruz tummy time yapiyoruz baska aktivite yaptiran var mi bide gecen yine bi kaynakta odalari gezdirip tanitin diyodu nesneleri elletin diyodu tanitirken...
Cok tatlisiniz annesi uctu uctu da dusururum diye korkuyorum ama onu da bi deniceeeem evet cingiragi ben de oynatiyorum devamli onu da cok seviyoben de oyun halısı
odaları tanıtma yapıyorum.
sürekli konuşuyorum.
tummy time yaparken yastık kullaniyorum yokda ağlıyor.
şarkılar uyduruyorum.
yaptığım her şeyi anlatıyorum. ( bak şimdi domates doğuruyorum hop kaseye attım gibi. )
suyu elletiyorum bak su, çıngırak veriyorum bal çıngırak pamuk veriyorum bak yumuşacık pamuk gibi.
kitap okumaya başlıycam bir sure sonra.
bir de uçtu uçtu yapmayı seviyor. yere uzanıyorum ellerimle gogusunden tutup kaldırıyorum uçtu uçtu diyorum kafayi yiyor
burun göz ağız ile ilgili şarkı uydurdum onu söylüyorum burun derken buruna dokunuyorum vs.
poposunu temizlerken islak mendili ve kremini koklatirim mutlaka.
çesitli yönlerden sesleniyoruz ses takibi için.
şimdilik bu kadar.
not: bebek gayet iyo
Kiz sen varya oldurcen beni gulmektenAnladim ki ben cocukla sadece konuşuyorum. O da düz konuşma.
Aaa demek resimlerin bazilarini begenmiyo benimkide sok oluyo bazilarina demekji ilgisini cekiyor ben de oyun halisi acikken muzigi var onu aciyorum devamli bazende dans ediyoruzBen odaları gezdiriyorum işte burası senin odan v.s diye. Tummy time kendi karnıma yatırıp yapıyorum yere yaptırınca koca kafasını kaldiramiyor sinirleniyorzeka kartlarına bakıyor ama bazı resimleri beğenmiyor bence çünkü kavga ediyor resimlerle resmen ama bazılarına da bir iki çığlık atıyor bir de sabahları şarkı açıyorum çocuk şarkılarından debeleniyor müzikle oyun halısı bakıyorum daha almadım ama alicam.
Bak sarki uydurmacayi ben de yapiyodum sonradan ordan burdan baya cocuk sarkisi arastirdim simdi devamli onlari soyluyorum asiri heyecanlaniyo ve guluyoben de oyun halısı
odaları tanıtma yapıyorum.
sürekli konuşuyorum.
tummy time yaparken yastık kullaniyorum yokda ağlıyor.
şarkılar uyduruyorum.
yaptığım her şeyi anlatıyorum. ( bak şimdi domates doğuruyorum hop kaseye attım gibi. )
suyu elletiyorum bak su, çıngırak veriyorum bal çıngırak pamuk veriyorum bak yumuşacık pamuk gibi.
kitap okumaya başlıycam bir sure sonra.
bir de uçtu uçtu yapmayı seviyor. yere uzanıyorum ellerimle gogusunden tutup kaldırıyorum uçtu uçtu diyorum kafayi yiyor
burun göz ağız ile ilgili şarkı uydurdum onu söylüyorum burun derken buruna dokunuyorum vs.
poposunu temizlerken islak mendili ve kremini koklatirim mutlaka.
çesitli yönlerden sesleniyoruz ses takibi için.
şimdilik bu kadar.
not: bebek gayet iyo
Olay gulmesi değil ki, anladığım kadarıyla gelismesi icin yapiyorsunuz bunlari ve ben bir sey yapmıyorum.Kiz sen varya oldurcen beni gulmektensenin zaten duz konusmanda da o cocuk guluyodur emin ol yani buna
Allah kolaylık versin cnm 15 gündür tek bakıyorum eşim gündüz çalışıyor gece asla uyanmaz ve akşamları iki pis pis edip kaçar gider pc başına Allah kolaylığını sabrini gücünü veriyor cnmBen de bugün ilk defa kendim bakıyorum ikizlere. Genelde eşim yanımda oluyordu özellikle beslenme saatlerinde bugün işi çıktı yalnızım. Allah keçilerime mukayyet olsun
Ay Kaynananın iyisi 9 köyde paralansın derler Seninki de bir cins mış. Allah'tan Benim eşim Olan bitenin farkında Bazen ben dert etme sem o dert ediyor
Yok canım yeni değişti kurallar Geçenlerde yayınlandı Hatta son hali bu şekilde. Biz arkadaşlarla Konuşurken de senin gibi dediler ancak sonra benim dediğimin doğru olduğu anlaşıldı gönül rahatlığı ile bu şekilde tutabilirsin
Bende öyle cnn şaşırıyorum yapılanlara biz hala susturma aşamasını gecemedikAnladim ki ben cocukla sadece konuşuyorum. O da düz konuşma.
Aslinda rutine baglanabilir her gun belli saat vs diye ama cocumun rutini olmadi ki hic.Bende öyle cnn şaşırıyorum yapılanlara biz hala susturma aşamasını gecemedik
gecmis olsun canim yaptirdin kurtuldun diyelim bende yaptiralim diyorum eşim erken deyip duruyor, aslinda ben aşı olurken bile cok uzuluyorum sunnetde ne yaparim bilmiyorumAy bugün bu konuda cok laf isittim zaten doymuyo diye bi de sen dur allasen amerikalardan
Nazli mi inat mi bir sey ama ne?
Kiz tavanlara bakti hep yuzume bakmadi sunnetten sonra. Emmedi bile ki gaz sancisindan kivranirken bile agzina alir cekistirirdi. Evde barıştı benimle. Cok cektirecek nazli ve inatci maymunum bize ❤ 3 tarafi karadenizli ondan mi atarli oldu bu velet bilemiyorum ki
Ozelde yaptırdık dogum yaptığım hastanede. Cocuk cerrahi yaptı (ama adam sunnetci tipli, diplomasini da gormedik)
Hastane 1.250 dedi doktor 1 dedi bankoda fiyat bilginiz var mi dediler 1 dedik 1 odedik. Yani pazarliga tabi olabilir fiyatlar haberiniz olsun.
Yanina birini bul 2 gun icin derim, dün gece cok zorladi beni, bugün de öyle devam ediyor. Dinlenmen gerekecek çünkü.
dr rifat can öztürkBu arada kizlar instagramdan takip ettiginiz begendiginiz bebeklerle ilgili iyi bilgiler verdigini dusundugunuz kisiler var mi
Evet riftcani ben de takip ediyoum dur digerlerine de bakim canimdr rifat can öztürk
bebek ve gelisim
bir de anneligi esprili dille anlatan annenin iç sesi var
Ben de zaten bslayali cok olmadi anca anca isteOlay gulmesi değil ki, anladığım kadarıyla gelismesi icin yapiyorsunuz bunlari ve ben bir sey yapmıyorum.
Oyun halisi demissin ben daha denemedik bile onu. Zeka kartlarini yatagina koyuyordum bu ara onu değiştirmeyi de unuttum. Sadece öz bakımını yapabiliyorum.
Benimkinin ne zaman napcagi belli olmuyor yemek yapmayı bırak Tuvalet e zor gidiyorum oyuzden rutin oluşturmak hayel şuandaAslinda rutine baglanabilir her gun belli saat vs diye ama cocumun rutini olmadi ki hic.
Benim gibi anadan böyle cocuk
Bnde yaptrmam istiyorm benm eşimde erken diyor ama benimki gazlı olmasa yaptırmaya calisrm oyuzden sesim çıkmıyor küçükken bir an önce aradan çıksın cnku büyüyünce dha zor olurgecmis olsun canim yaptirdin kurtuldun diyelim bende yaptiralim diyorum eşim erken deyip duruyor, aslinda ben aşı olurken bile cok uzuluyorum sunnetde ne yaparim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?