2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Ben odaları gezdiriyorum işte burası senin odan v.s diye. Tummy time kendi karnıma yatırıp yapıyorum yere yaptırınca koca kafasını kaldiramiyor sinirleniyor zeka kartlarına bakıyor ama bazı resimleri beğenmiyor bence çünkü kavga ediyor resimlerle resmen ama bazılarına da bir iki çığlık atıyor bir de sabahları şarkı açıyorum çocuk şarkılarından debeleniyor müzikle oyun halısı bakıyorum daha almadım ama alicam.

Cok tatlisiniz annesi uctu uctu da dusururum diye korkuyorum ama onu da bi deniceeeem evet cingiragi ben de oynatiyorum devamli onu da cok seviyo

Aaa demek resimlerin bazilarini begenmiyo benimkide sok oluyo bazilarina demekji ilgisini cekiyor ben de oyun halisi acikken muzigi var onu aciyorum devamli bazende dans ediyoruz

Bak sarki uydurmacayi ben de yapiyodum sonradan ordan burdan baya cocuk sarkisi arastirdim simdi devamli onlari soyluyorum asiri heyecanlaniyo ve guluyo

Kiz sen varya oldurcen beni gulmekten senin zaten duz konusmanda da o cocuk guluyodur emin ol yani buna
Olay gulmesi değil ki, anladığım kadarıyla gelismesi icin yapiyorsunuz bunlari ve ben bir sey yapmıyorum.
Oyun halisi demissin ben daha denemedik bile onu. Zeka kartlarini yatagina koyuyordum bu ara onu değiştirmeyi de unuttum. Sadece öz bakımını yapabiliyorum.

Allah kolaylık versin cnm 15 gündür tek bakıyorum eşim gündüz çalışıyor gece asla uyanmaz ve akşamları iki pis pis edip kaçar gider pc başına Allah kolaylığını sabrini gücünü veriyor cnm

gecmis olsun canim yaptirdin kurtuldun diyelim bende yaptiralim diyorum eşim erken deyip duruyor, aslinda ben aşı olurken bile cok uzuluyorum sunnetde ne yaparim bilmiyorum

Ne kadan da aktiviteli anneler Ben hiç kart falan almadım ya, bol bol şarkı söylüyorum, çocukken okuduğum masal kitabından masallar oluyorum, “Anne ne kart sesin var, anne bu ne biçim masal” diye kınar gibi bakıyor ama takmıyorum. Arada da ben misafirlere pasta börek yemek yaparken () pusette beni izliyor. O ara yaptıklarımı ben de anlatayım madem, az yemek yapmayı öğrensin işine yarar.

Ben de zaten bslayali cok olmadi anca anca iste

gecmis olsun canim yaptirdin kurtuldun diyelim bende yaptiralim diyorum eşim erken deyip duruyor, aslinda ben aşı olurken bile cok uzuluyorum sunnetde ne yaparim bilmiyorum
Bnde yaptrmam istiyorm benm eşimde erken diyor ama benimki gazlı olmasa yaptırmaya calisrm oyuzden sesim çıkmıyor küçükken bir an önce aradan çıksın cnku büyüyünce dha zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…