2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Biz de şarkı uydurmalar yapiyoruz , gecen gun klip cektik kizimla her gun 10 dk bacaklarindan güneş almasini sagliyorum cam balkonda. Kucagimda gezdiririyorum. Hep konusuyorum.

Instadan psikologtugceyilmaz i takip ediyorum. Bebeklere yönelik paylaşimlar yapiyor. Hatta orda 0-12 ay oyun önerileri diye bir paylaşım yapmiş.

Bi de drrifatcan ve dralifuatserpen takip ediyorum

valla ilk cocuk daha şanslı
benim buyuk de kiz beni aşırı kiskaniyo 9yle ha bire kucaga faln alamiyorum ne yaziki miniyi
çok güzel ha bire konuş ben de ilk bebis le büyük insanla konusr gibi konusrdum çok cabuk ve güzel konuşmaya baslamisti

Yaa kiyamam, paylaşamiyor anneyi. Aralarinda kac yas var canim? Aslinda ben de 2.cocukluyum. kedimiz var o da.cok kiskaniyor kucagimizda kizimi görünce morali bozuluyor, arkasini dönüyor.

Yaa kiyamam, paylaşamiyor anneyi. Aralarinda kac yas var canim? Aslinda ben de 2.cocukluyum. kedimiz var o da.cok kiskaniyor kucagimizda kizimi görünce morali bozuluyor, arkasini dönüyor.
4 yaş var canim sanırım bahanelerden biraz gec kaldim 2 yaş ve arkadi daaha ideal galiba
tavsiye ederim sana

2yas olunca tam bilmiyor kiskanmayi degil mi ? Ama minigin emzirme donemini gecince ablasinin kiskanmasi azalir belki
evt canim zaten özellikle emziriken daha bi tutuyor
o zamn tek başına olmanın ne demk olduğunu hissetmeden yeni bebis gelir
4 yaşında herşeyin bilincine varıyorlar evde tek cocuk olmaya alışıyor faln annelik her halükarda çok zor zaten

Kendimi sey gbi hissettim sinifta birinci olsun diye bi tarafini yirtan sinif anneleri olur ya her cikista ogretmenin yanina gelip cocugun durumhnu soran napim.anacim.eksik kalmasin cucugumuz

Ayy ben de 4 yas gni 2. Yi dusunuyodum demek kiskanma artiyo... Gerci kac yas olursa olsun kiskanma olur ya sanirim arkadasiminki bi bucuk yasinda kardesini hep tirnakladi

Harvey Karp adinda bi doktoru takip ediyorum dedigi su gunduz yeterince uyarilmayan aktivite yapilmayan konusulmayan bebekler gece daha cok uyksuz kalir tam olarak yorulmadigi icin... Benim aslinda yonelmemin bi sebebi de bu... Hem zeka gekisimi icin hem de biraz yorulmasi kakasini da yapmasi gaz masajinin da yapilmasiyla birlikte daha rahat uykuya geciyo hem de vizyonu gelismis oluyo

Az büyüseler de iki işin ucundan tutup yorulsalar. Ye iç yat, ooooh. Hayır sakince yatsalar tamam, ama ay kakamı yapamadım ıngaa, ay bırt yapamadım ıngaa, uykum geldi ınga.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…