2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
geçmiş olsun arkadaşım, umarım sağ sağlim kucağına alırsın bebişini

Ben de aynıyım canım bir ara çok sık oluyordu biraz azaldı kabuslar ama bugün yine gördüm mesela ama beni öyle gün boyu etkilemiyor sadece uyuyamadım diye sinir oluyorum. Zaten hamile kaldığımdan beri deliksiz uyku neydi unuttum:) gece kaç kere uyanıp sağa sola dönüp duruyorum sayamıyorum.

Bazen çok etkili oluyor bugün ki gibi acayip sinirlerim bozuluyor canım. Dediğin gibi deliksiz bi uyku yok bende de hep sağa sola dön dur bütün gece her uyandığımda rüya bitiyor Başla rüyaya geçiyorum bide nasıl bişeyse.. bana da bi ara çok oluyordı durmuştu bu gece gene gördüm

Normal demek ki bunlar canım ne de olsa rahim büyüyor, kan akışımız, kalp atışımız artıyor sıkıntı basıyordur o da uykumuzu rüyamızı her şeyimizi etkiliyordur.

Hosgeldin . benimde 3. Supriz oldu bize.

benimkide supriz:) planlanmamıs bir gebelik. duygularım o kadar karıştıki ilk ogrendigimde, simdi simdi toparlıyorum kafamı yuregimi.

tam hayatımızı yoluna koymus cocukları bir sekilde yonlendirmis artık gezeriz tozarız rahat ederiz derken, here hoop, hosgeldin bebegim. vardır elbet bir tevafuk bunda da, basta evdekilere haksızklık etttigimi dusundum, onların hakkını gasp ettiğimi, ne bileyim turlu turlu sey. fakat su an diyorum ki iyi ki gebe kalmısım. yeni unuttugum heyecanlar, kendimi daha bi kadın daha bi guclu hissediyorum ama bir yandan turlu turlu endiseler, ikili test uzerine yaptıgım sayısız okumalar, amniyosentez bilmemne turlu turlu endiseler.. beri yandan bu gebeliğimi stresle degil de keyifle gecirebilirsem ne iyi olur dusuncesi.

kimseye soylemedim ben henuz. esim, iki yakın arkadasım o kadar. bir de burası. ilk trimester bir atlatılsında dedim saglıkla. siz paylastınız mı bebek haberini?

Kızlar bu ara gaz ve kabızlık problemi yaşayan var mı karnım kocaman ve semsert oluyor. Geceleri resmen ağlatacak kadar karnım ağrıyor . Perşembe günü doktora da soracağım .
Benimde kabızlık var çok kötü cnm kuru kayısı ıyi geliyor suyla beraber iç cnm

Ben 6 haftalıkken herkes biliyordu ilk gebelik o yüzden tabi senin 3. Olunca insan tecrübeli oluyor

Evet canım etkilenmeyen neremiz kaldı merak ediyorum açıkcası
Hahha:)) kalmadı canım ama daha dur şimdi hormonlar yükselişte olduğu için böyle hissediyoruz lohusalıkta da tam tersi düşüşe geçecek ve yine bir bunalım sıkıntı yaşayacağız:)

Canim bizimkidé supriz oldu vardir bundada da bir hayir dedik korunuyorduk birde rabbimd3n gelen herseye variz bizimde 4. Bebegimiz

Valla b3n herkese soyledim duyan 4 mu dedi bende evetttt diyorumm

Bizde aynı duygular içindeyiz. Şoku yeni atlatıyoruz paylasmaya başladık biz ufaktan önümüzdeki ayda iş yerine söyleyeceğim. Benim iki oğlum var 5.5 ve 2 yaşlarında senin?

Canim bizimkidé supriz oldu vardir bundada da bir hayir dedik korunuyorduk birde rabbimd3n gelen herseye variz bizimde 4. Bebegimiz

Valla b3n herkese soyledim duyan 4 mu dedi bende evetttt diyorumm
Bir şokta ben yaşadım 2.bebeği çok isteyerek yapıyorduk bir gittim ki 2 bebek çok büyük şok yaşadım üzüldüm,endişe ettim nasıl olacak maddi manevi nasıl üstesinden gelicez ve çalışıyorum birde derken eşim çok büyük destek verdi anneler babalar şimdi daha iyiyim hele kalp atışlarını duydum ya daha farklı düşünmeye başladım şimdi tek isteğim sağlıkla ikisinide kucağıma almak inşallah hepimiz için kızlar

Hahha:)) kalmadı canım ama daha dur şimdi hormonlar yükselişte olduğu için böyle hissediyoruz lohusalıkta da tam tersi düşüşe geçecek ve yine bir bunalım sıkıntı yaşayacağız:)
Ekim başına kadar bize bu hormonlardan rahat Yok Bu arada bende bi kaç gündür acayip iştahsızlık var canım hiç bişey yemek istemiyor habire meyve suyu içiyorum boş karnıma ( zorluyorum kendimi ama ağzımda tad da Yok bişey de yiyemiyorum nolcak böyle

Bende mercimek çorbası içtim o zaman gaz olmuştu hala devam ediyor. Aynen bende geceleri uyanıp tuvalete gidiyorum mecburen

Benim de ağzımın tadı yok ama yerken hissetmiyorum bunu yedikten sonra ve yemeden önce oluyor o tatsızlık ben de sık sık bir şeyler yiyorum o yüzden. Bir de sakız çiğniyorum o zaman o tatsızlığı hissetmiyorum. Meyve suyu da hazırlardan içiyorsan çok içme canım hepsi şeker onların meyve ye daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…