- 22 Haziran 2016
- 12.671
- 57.649
- 598
Sadece anne sütü mü alıyor?Çarsamba kakasını yaptı bır daha yapmadı masaj yaptım zeytınyagı ıle pamugu poposunda gezdırdım yapmadı. Baska onerısı olan var mı uc gunde fılan yapıyordu bu kez daha cok uzadı
ben artik hic sagmiyorum zaten emanet makina vardi onu da verdi sahibine. Ben sagdigim zaman bebek biberondan icmek istemiyordu yine emzirmek zorunda kaliyordumCıkmasa da sagacakmışız.
Maksat beyne bebek emiyor hala süt üret mesajı vermek
sen su kafani rahat birakir misin bi. dolu taraftan bak lutfen. 50cc candir, bebegine sifadir. 50 olsun senin olsun. doymazsa mama takviyesi yaparsin. uzme kendini...Dünden beri bozayı da deniyorm yine cıkan 50 cc
KEsip atasım var dedim artk bunları aksam
en buyuk hata eve kapanmak. arkadaslarin calisirsa calissin. ara. 1 kahve icmelik bulusun. aglasa ne olacak bebegin. al ortuyu emzir. kaka mi yapti degistir. susmadi mi kalk ayaga dolan. ver arkadasin dolansin. teyzeler de candir ama sokaga cikman sart canim.Bu arada bende asiri bi skinti wardi oturdum dusundum ne diye ve sunu anladim cocuk olduhundan beri cogunlukla hep teyzelerle muhattap olmusum kendi yasitim insan yok etrafimda devamli evin icindeyim arkadaslarimda bebek gormeye henuz gelmedi zaten calisiyolar falan e bende artik hadi su cafede bulusalim demeye agzim gitmiyo bebekle pek... Cunku tamam ben kendim ciksam disarda onu bi sekilde hallederimde bi arkadasla zor.. skilmaya baslamisim suan yasitim konustugum tek kisi esim diger turlu hep teyze hemde en menopozlusundan
abkaradayim. 2 bebeyle geziyrm
Sadece anne sütüSadece anne sütü mü alıyor?
Doktoru sadece anne sutunde 7-8 gun mama arti memede 5 gune kadar ok dedi bize. Mutlu bir keresinde 5.gun yaptı yani senin hesabinla yarin pazartesi. O gün gliserin mi kanzuk diye bi fitil yaptik yarım ama ondan yapmamis kv demesine göre.Çarsamba kakasını yaptı bır daha yapmadı masaj yaptım zeytınyagı ıle pamugu poposunda gezdırdım yapmadı. Baska onerısı olan var mı uc gunde fılan yapıyordu bu kez daha cok uzadı
Biraz daha bekle o zaman canım.sadece anne sütü alıyorsa kabızlık durumu olmaz zaten.acaba yeterince doymuyor da kaka oluşmuyormu ki? Kilo alımı iyi mi? Acaba kakasını mı tutuyor bunu da anlamak lazım.sen 2 gün daha bekle bakalım bi müdahalede bulunma makatına bence.anne sütü alan bebeklerde bir hafta beklenmeli diyorlarSadece anne sütü
ilk ve son bulasmanjn aksamina erken doguma yatmistimBir ara ankara bulusmasi yapalim azcik.sunlar duzelsin havalar duzelsin nisani bulur sanırım
Canım bizimkide geçen kakasını yapmadı alt açma bezini serdin altını açtım serbest bıraktım karnına zeytinyağıyla saat yönünde masaj yaptım youtubedan bakarsan bulursun elim değmişkene çocuğu bi güzel yağladım hızımı alamadımÇarsamba kakasını yaptı bır daha yapmadı masaj yaptım zeytınyagı ıle pamugu poposunda gezdırdım yapmadı. Baska onerısı olan var mı uc gunde fılan yapıyordu bu kez daha cok uzadı
Bıraz huzursuz sankı aglamıyor ama söylenıyor süreklı dılını ezıyorDoktoru sadece anne sutunde 7-8 gun mama arti memede 5 gune kadar ok dedi bize. Mutlu bir keresinde 5.gun yaptı yani senin hesabinla yarin pazartesi. O gün gliserin mi kanzuk diye bi fitil yaptik yarım ama ondan yapmamis kv demesine göre.
Emmesi, uykusu, huzuru her zamanki gibiyse kabiz degil.
Oyle yapayım kılo alımı ıyı aslında ıkı uc haftadır bıyle normalde her gun ya da ıkı gune bır yapardı. Karnını kontrol edıyorum sert mı dıye masaj yapıyorum. Yarında yapmaza salı gıderım doktoraBiraz daha bekle o zaman canım.sadece anne sütü alıyorsa kabızlık durumu olmaz zaten.acaba yeterince doymuyor da kaka oluşmuyormu ki? Kilo alımı iyi mi? Acaba kakasını mı tutuyor bunu da anlamak lazım.sen 2 gün daha bekle bakalım bi müdahalede bulunma makatına bence.anne sütü alan bebeklerde bir hafta beklenmeli diyorlar
Erken başlamanın zararı olur mu ki canım alışsa nolacak ki onunla uyumayahenuz erken canim.
daha erken derken uyku egitimi icin dedim canim. daha alismaz canim. ilk 4 ay aliskanlik kazanmazlar... 1 aycik daha bekle istersenErken başlamanın zararı olur mu ki canım alışsa nolacak ki onunla uyumaya
Hımm 1 hafta deneyim olumlu giderse devam edeyim gitmezse bırakırım teşekkürler canımdaha erken derken uyku egitimi icin dedim canim. daha alismaz canim. ilk 4 ay aliskanlik kazanmazlar... 1 aycik daha bekle istersenikinize de zorluk olmasin simdi.
Daha çok erken.Uyku eğitimine yavaş yavaş başlamak istiyorum
Sadece uyku arkadaşını koklayarak uyumasıda mı zarar verir.
Daha çok erken.
Her ne kadar 4. Aydan sonra dense de pedagoglarr 6 aydan önce guven bağına zarar verir diyor.
Bence de verir.
Yani çocuk gelişimi bilirim işim gereği uyku eğitimi riskleri olan bir şey.
En yumuşak geçişli eğitim yönteminde bile bebekler inanılmaz ağlıyor ve resmen sesleri kısılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?