2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Dünden beri bozayı da deniyorm yine cıkan 50 cc
KEsip atasım var dedim artk bunları aksam
sen su kafani rahat birakir misin bi. dolu taraftan bak lutfen. 50cc candir, bebegine sifadir. 50 olsun senin olsun. doymazsa mama takviyesi yaparsin. uzme kendini...
morali duzgun mutlu anne lazim bebeklere.
en buyuk hata eve kapanmak. arkadaslarin calisirsa calissin. ara. 1 kahve icmelik bulusun. aglasa ne olacak bebegin. al ortuyu emzir. kaka mi yapti degistir. susmadi mi kalk ayaga dolan. ver arkadasin dolansin. teyzeler de candir ama sokaga cikman sart canim.

Ben de ankaradayim ama hep evdeyim jic cikmiyorum yaa cocukla pek cesaret edemiyorum I ikuayko nun dedigi gibi cikmak lazim. Insan daraliyor yoksa. Ben de tek görduğum kişi eşim .. iyice monoton oldu hayat.
abkaradayim. 2 bebeyle geziyrm ... evet ikisiyle tek cikinca tirsiyorum ama cikiyorum. konum bildir bulusuruz

Çarsamba kakasını yaptı bır daha yapmadı masaj yaptım zeytınyagı ıle pamugu poposunda gezdırdım yapmadı. Baska onerısı olan var mı uc gunde fılan yapıyordu bu kez daha cok uzadı
Doktoru sadece anne sutunde 7-8 gun mama arti memede 5 gune kadar ok dedi bize. Mutlu bir keresinde 5.gun yaptı yani senin hesabinla yarin pazartesi. O gün gliserin mi kanzuk diye bi fitil yaptik yarım ama ondan yapmamis kv demesine göre.
Emmesi, uykusu, huzuru her zamanki gibiyse kabiz degil.

Kızlar ben bi tane uyku arkadaşı aldım oğluma emzirikene kolumla onun yüzünün arasıns koyuyorum gözleri hemen kapanıyo bundan önce yemenimi yapıyodum etkili olacak mı diye oluyo gerçekten yüzüne bişey temas edince sanırım yanındayım sanıyor emmesi bitincr onunls beraber yatağa koyuyorum daldığına emin olunca biraz uzaklaştırıyorum sizde flarınızla eşarbınızla kokunuzun olduğu bişeyle deneyin bence ben burnuna deydiriyorum sakinleşiyo kokumu alınca

Sadece anne sütü
Biraz daha bekle o zaman canım.sadece anne sütü alıyorsa kabızlık durumu olmaz zaten.acaba yeterince doymuyor da kaka oluşmuyormu ki? Kilo alımı iyi mi? Acaba kakasını mı tutuyor bunu da anlamak lazım.sen 2 gün daha bekle bakalım bi müdahalede bulunma makatına bence.anne sütü alan bebeklerde bir hafta beklenmeli diyorlar

Çarsamba kakasını yaptı bır daha yapmadı masaj yaptım zeytınyagı ıle pamugu poposunda gezdırdım yapmadı. Baska onerısı olan var mı uc gunde fılan yapıyordu bu kez daha cok uzadı
Canım bizimkide geçen kakasını yapmadı alt açma bezini serdin altını açtım serbest bıraktım karnına zeytinyağıyla saat yönünde masaj yaptım youtubedan bakarsan bulursun elim değmişkene çocuğu bi güzel yağladım hızımı alamadım sonra güzel bi banyo yaptırdım duştan sonra tekrar bebe yağıyla karnına masaj yaptım ayaklarının altına yaptım iyice rahatladı 1 2 saat sonra kakasını yapmıştı fayda etti mi yaptıkların bilmiyorum ama

Bıraz huzursuz sankı aglamıyor ama söylenıyor süreklı dılını ezıyor

Oyle yapayım kılo alımı ıyı aslında ıkı uc haftadır bıyle normalde her gun ya da ıkı gune bır yapardı. Karnını kontrol edıyorum sert mı dıye masaj yapıyorum. Yarında yapmaza salı gıderım doktora

.
Uyku eğitimine yavaş yavaş başlamak istiyorum
Daha çok erken.
Her ne kadar 4. Aydan sonra dense de pedagoglarr 6 aydan önce guven bağına zarar verir diyor.
Bence de verir.
Yani çocuk gelişimi bilirim işim gereği uyku eğitimi riskleri olan bir şey.
En yumuşak geçişli eğitim yönteminde bile bebekler inanılmaz ağlıyor ve resmen sesleri kısılıyor

Sadece uyku arkadaşını koklayarak uyumasıda mı zarar verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…