2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Merhaba
Günde 3 litre sıvı mutlaka tüketim,2 litresi su kalan 1 litresi bitki çayları ayran meyve suyu vs..

Ek olarak;
Galactago damla
Solgarın bira mayası tableti
Humana still tea
Rezene çayı
Bol yeşillik
Bulgur pilavı
Kırmızı reishi mantarı sıcak çikolatası
Lactamil ( sütle karıştırıp içince daha etkili)
Boza,sahlep,kuru incir kürü
Mümkün olduğunca uyumak (uyku prolaktin hormonunu artırır)
Her emzirmeden sonra sağım yapın.gögüsler tam boşalsa da 10 dk sağmaya devam edin.bu şekilde beyine daha çok sinyal gidecek ve süt üretimi artacaktır.arz talep meselesi.ben bunları uygulayarak her 2,5 saatte 300 cc süt çıkarıyordum kızıma. Eğer sağarak besliyorsanız her 2,5 saatte mutlaka sağmaya çalışın.ben geceleri bile alarm kurup 3-4 kere Falan sağmaya kalkardım.en fazla 3 saati bulurdu sağmam.o vakti aşmamaya çalıştım

Son düzenleme:
Ahh keske benimde emmek istese
Meme reddindeyiz suan aglaya aglaya tutıyo

2-3 kez
Zaten fazlası cıkmıyor
Emzirme danışmanına sordum gunde en az 10 kez sagım yap dedi.
Hatta birine demiş 7 gün boyunca 2 saate Bi 12 kere saf artar.
Sonra 3 saatte Bi 8 kere sag devamlılığını dağların demiş ilk 6 ay için. Sonra bırakabilirsiniz sağmayı demiş.
Yarın deyeyeyim diyorum da işte 2 saatte Bi bebek ne olacak
Bir de 3.5 litre su demiş.
Uygulamak istiyorum ama valla enerjim ve zamanım yok.

Sagarım ben 10 kere de cıkmıo iste cıkmasa da sagcak mıymısız?

Laktamil dediğiniz nedir?
Bi bitki çayı var bir de toz Bi içeceği. Hangisi?
Boza içemem sanırım.
Sahlep de orijinal bulmak lazım

Laktamil dediğiniz nedir?
Bi bitki çayı var bir de toz Bi içeceği. Hangisi?
Boza içemem sanırım.
Sahlep de orijinal bulmak lazım
Toz olan içeçek marketlerde satılan mavi kutulu.su ile karıştırın yazar ama benim doktorum süt ile karıştırıp içmemi tavsiye etmişti evet gerçekten sütle daha etkili.

Tartımın pili bitti 1 aydır.
Tartıya cıkamadım.
Ödüm kopuyor kilo aldım diye ve bence en az 3 kilo aldım.
Tartı pili alıp tartılmam lazım.
Ve sonra hayvanat tarzı beslenmeye son vermem lazım.

Ya bu sagma.isi bende olmuyo vakit bulamiyorum gercekten sagmak istiyorum ama devamli sagacak vakit yok nasil buluyo insanlar
Aynen.
Merak ediyorum gerçekten.
Facebook sağarak süt verenler diye bi grup var şok oluyorum ya 3 sene sıfır emzirme ile sadece sağarak süt veren anneler var.
Günde 1200 1500ml süt sağmış zamanında mesela.
İyi de bebeği kime bırakmış.
Bizimki babasına 10 dakika dursa iyi diyorum

Efe krizde 1 haftadır iştah yoktu uc gündür hiç bisey yemiyor doktor ac birak demişti o yemek istesin birakiyorum sonuç 60 70 cc 5 saat sonunda istemediği halde veriyorum zorla yiyor oda delircem meme reddi bir ay onceydi biberon reddi cikti birde

Canım senin bebeğinde besin alerjisi var gibi geliyor bana ama inşallah yoktur.benim kızımda alerjiden hem memeyi reddetmişti hem biberondan içemiyordu.yani biberondan iki yudum alınca itiyordu.emdiği dönemde de iki yudum çekince hemen ağlamaya iteklemeye başlıyordu.meğerse alerjisi varmış o zamanlar acemi olduğum için anlayamamıştım.yani küçük bir bebeğin sütü reddetmesi normal değil mutlaka bir sıkıntısı var demişti doktorum bana.ya bir enfeksiyon ya bir alerji..benim bebeğim en son benim sütümü içemiyordu gaz yaptığı için bende sütten kesmek durumunda kaldım.sadece süt alerjisi olsa neyse çoklu besin alerjisi olunca sadece patatesle beslenerek sütümü veriyordum.çok zor bi durum kimseye yaşatmasın rabbim

Ya bu sagma.isi bende olmuyo vakit bulamiyorum gercekten sagmak istiyorum ama devamli sagacak vakit yok nasil buluyo insanlar
Kızlar işte en zor yanı bu sağma işinin.inşallah bebekleriniz emer ama benim gibi sağarak beslemek zorunda kalırsanız mümkün mertebe fırsat yaratmanız lazım.ben ayağımla beşik sallayıp iki elim göğsümde makineye yapışık süt sağdığım günler çok oldu.veya ana kucağına koyup Agu bugu hareketler yapıp oyalamaya çalıştığım.çok zordu ama mecburdum bebeğimin anne sütü alması için

Kacinci ay belli oldu 1. Ay kaka baktılar koldan baktilar yok dendi peki bu nasıl belli oluyor anlamadim cildircam

Kacinci ay belli oldu 1. Ay kaka baktılar koldan baktilar yok dendi peki bu nasıl belli oluyor anlamadim cildircam
2 buçuk aylıkken başladı bu meme reddi olayları.3 buçuk aylıkken kakasında nokta nokta kan görmeye başladım.ishal gibi kaka yapıyordu.özellikle alerjen gıda aldığım Zaman yeşil kaka yapıyordu.deri testinde birşey çıkmıyor küçük oldukları için.Ankarada arzu bakırtaş a yaptırmıştık.mesela sütümden alerjen bi besin geçerse hemen kızarmaya başlıyordu ensesi alın bölgesini vücudunda kızarıklıklar..birde kaşınırdı o bölgeler

Çarsamba kakasını yaptı bır daha yapmadı masaj yaptım zeytınyagı ıle pamugu poposunda gezdırdım yapmadı. Baska onerısı olan var mı uc gunde fılan yapıyordu bu kez daha cok uzadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…