2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Aynı beni tarif etmişsin. Kuru kayısıyı bende denicem inşallah iyi gelir. Benim gündüz pek şikayetim olmuyor ama geceleri uyuyamıyorum geçen akşam ağladım artık öyle uyumuşum

Sakız da denedim de onda yaramadı bana canım. Hazırlardan içtim valla hemde 3 kutu o pipetli olanlardan :) içmeyeyim bari ne içeceğimi de şaşırdım artık

Sakız da denedim de onda yaramadı bana canım. Hazırlardan içtim valla hemde 3 kutu o pipetli olanlardan :) içmeyeyim bari ne içeceğimi de şaşırdım artık
İnşallah geçer bir an önce canım ya yapacak bir şey yok katlanıcaz artık bebişler için

duzeltme yapayim dedim. emzirme bitene kadar hormonlar duzelmedigi icin, asagi yukari 2 sene rahat yok

Gaz yapacak şeylerin içine kimyon atmanın gazı azalttığını duymuştum.

Aslında mercimek köftenin içine kimyon da koymuştum ama mahvetti beni yine de.
Karnımdaki sıkışmadan duramadım.

bu aralar bıraz yoğundum bayadır siteye gıremıyorum mesajına cevap yazmak ıcın gec olabılır ama yinede fikir olsun sanada 10+5 de yapmadı doktorum bana 12 bıtımınde gel dedı

Evet bana da öyle diyecek doktor muhtemelen.
Olsun napalım artık bi de o zaman görürüz minnacığımızı :)

3 çocuğa yetebilecek miyim duygusu zorlamıştır sizi eminim.
Ama korunurken olan bebeklerin gerçekten nasiplerinin o ailede olduğuna inanıyorum ben.
Size çok iyi gelecektir ki nasip olmuştur.

Bizim ilk bebeğimiz olacak.
Ailem en başından öğrendiler.
5-6 gün kadar önce de bir kaç yakın arkadaşımızla eşimin ailesine söyledik.
Geniş çevremize de cinsiyet belli olduktan sonra söyleyeceğiz inşallah :)

Kizlar ikili tarama yapıldı bugün ense kalınlığı 0.9 cm cıktı doktor kiza benziyor 2 hafta sonra kesin olur dedi ikili tarama yaptiran var mi baska ne cıktı sonuçlar 0.9 cm herhalde iyi bir değer
gozun aydin cnm.
ben ikili yaptirmadim henuz. yaptirmayacagimda. haftaya kontrolum.
0.9 dedigin ense kalinligi..masallah gayet guzel deger.

gozun aydin cnm.
ben ikili yaptirmadim henuz. yaptirmayacagimda. haftaya kontrolum.
0.9 dedigin ense kalinligi..masallah gayet guzel deger.
Doktor uzun uzun anlattı eger sonuç pozitif gelirse amniosentez yapılır eger ondada hastalik cikarsa aile çocuğu aldırabilir diye anlattı sonrada bunları neden anlatıyorum çünkü eger diyorsanki çocugum hastada olsa doğurucam o zaman yapmayalım 2li tarama dedi bende ben öğrenmek istiyorum dedim varsa da en azindan insan kendini hazırlar diye düşündüm

icinin rahat ettigi sekilde davranman en guzeli canim. iyi yapmissin...

Teşekkürler içim rahatladı
ya bilmem miiiii ..
ben bastan diyim de hazirlikli olun dedim ...
ama benim icin en guzeli dogumdan sonraki 9.5ay regl olmamakti..sanirim genetikmis. bu kez de olmama ihtimalim yuksek

ya bilmem miiiii ..
ben bastan diyim de hazirlikli olun dedim ...
ama benim icin en guzeli dogumdan sonraki 9.5ay regl olmamakti..sanirim genetikmis. bu kez de olmama ihtimalim yuksek
Ne güzel baya uzun sürmüş bir tek dileğim var kusmalarım geçsin yeterrr

Kizlar ikili tarama yapıldı bugün ense kalınlığı 0.9 cm cıktı doktor kiza benziyor 2 hafta sonra kesin olur dedi ikili tarama yaptiran var mi baska ne cıktı sonuçlar 0.9 cm herhalde iyi bir değer
bende yaptirdim 11+4 haftalikti 0.87 cm cikmisti doktor iyi dedi ama cinsiyet icin belli degil demisti sen kac haftalikken yaptirdin testi

Ne güzel baya uzun sürmüş bir tek dileğim var kusmalarım geçsin yeterrr
amin cnm. cok cektin.
benim de dilegim enfeksiyonlarimin bitmesi. idrardaki yetmez gibi kanda da cikti bu kez ;(

Kızlaaar ilk kız bebek haberi benden gelsin inşallah kızım geliyor. Allah tüm kız bebek isteyenlere nasip etsin inşallah
oh sevsinler prensesi

amin cnm. cok cektin.
benim de dilegim enfeksiyonlarimin bitmesi. idrardaki yetmez gibi kanda da cikti bu kez ;(
İnşallah geçer canım su içebiliyorsan bol su iç.. Allah’ın izniyle bir şey olmaz bebişlerimize sağlıkla kucağımıza alalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…