Bürun tıkanık olablr miMeme reddi yaşıyoruz galiba.
Çok üzülüyorum.
Bugün emmek istemiyor.
Memeye gelince çığlık çığlığa ağlıyor.
Gaz yok kaka yaptı.
Bende 40gunden sonra olmadmArtik eski haline dönüyorsun demekki . Çok gecikirse bi sorun oluyor mu :/
Bende 2 gundur tuvalet kagidinda goruyorum ama gelen giden yok, erken olmak kilo ve karin toparlanmasi icin daha mi iyi? Karnim oldugu gibi duruyorbende adet oluyorum galiba kizlar çok az geliyor ama geldiği bir an evvel iyi oldu
Hayır açıkBürun tıkanık olablr mi
yok canim olmaz benum yengem bi buçuk yılda olduArtik eski haline dönüyorsun demekki . Çok gecikirse bi sorun oluyor mu :/
benimde cok az akinti ama karın agrim var ilki böyle olabilir benim ilk kizdada böyle oldu sonra adet düzenim aynen devam ettiBende 2 gundur tuvalet kagidinda goruyorum ama gelen giden yok, erken olmak kilo ve karin toparlanmasi icin daha mi iyi? Karnim oldugu gibi duruyordikisimin sag bitiminde agri var, doktora 40 muaynesinde dedim icerde bir sorun yok dedi eliyle disardan da bakti, belki yapisiklik vardır demişti.
gecen hafta da bizim ki oyleydi, memeye gelince ciglik atiyordu ama gece emiyordu birkac gun boyle takildi arada emmi falan sonra eski normal haline geri döndü.Hayır açık
İnşallah geçergecen hafta da bizim ki oyleydi, memeye gelince ciglik atiyordu ama gece emiyordu birkac gun boyle takildi arada emmi falan sonra eski normal haline geri döndü.
Tatlım Allah emaneti bir melek göndermiş bize diye düşün birde youtube dualı ninniler var onu aç birde bu.zamanlari geçici diye düşün psikolojimzn iyi olması lazım hepimizin.Bugün bu çocukta var bi haller
Bütün rutinleri yaptım.
Normalde uyuması lazım.
Cin gibi bakıyor.
Gündüz de hiç uyumadı.
Böyle günlerden nefret geldi bana.
Yani 3 aylık bebesıin karnın tok altın temiz yat uyu.
Bazen diyorum bu çocuk büyüyen kadar ben sinir hastası olurum
Muhakkak öyle de nefret ederim düzensizlikten ve hayatımın tüm düzeni bozuldu.Tatlım Allah emaneti bir melek göndermiş bize diye düşün birde youtube dualı ninniler var onu aç birde bu.zamanlari geçici diye düşün psikolojimzn iyi olması lazım hepimizin.
Atak matak mi yine amaan aynen her ay ayri bisey cikiyo asiri sevilmeseler gercekten analik zorBugün bu çocukta var bi haller
Bütün rutinleri yaptım.
Normalde uyuması lazım.
Cin gibi bakıyor.
Gündüz de hiç uyumadı.
Böyle günlerden nefret geldi bana.
Yani 3 aylık bebesıin karnın tok altın temiz yat uyu.
Bazen diyorum bu çocuk büyüyen kadar ben sinir hastası olurum
Tatlım artık hayatımızın düzeni bu hosgeldinnn bebeli yaşamaMuhakkak öyle de nefret ederim düzensizlikten ve hayatımın tüm düzeni bozuldu.
Adapte olmam çok zor oluyor.
Çok stresli bir insanımdır zaten düzensizlik stresimi 2 ye katlıyor hele bir de uykusuzluk meme reddi eklenince 5 katı oluyor.
Bütün stresim içimde patlıyor Artık.
Çok zor gerçekten.
Çok çok doğru canım. Hasta oldgu sabah hırıltılı öksürüyor birde üstüne bal... kusunca yaa öyle üzüldüm ki ağladım ben ne yaptım yaa dedimAtak matak mi yine amaan aynen her ay ayri bisey cikiyo asiri sevilmeseler gercekten analik zor
Yok almadım.Tatlım artık hayatımızın düzeni bu hosgeldinnn bebeli yaşama
ben hamilelktn beri 1 gece uyuyamdgm için idmanliyim ondan sorun olmadı uykusuzlkbu arada biberon buldn mu aklıma geldi bugün
Sanmıyorum ama 4. Ayda meme reddi çok sık görülürmüş.Atak matak mi yine amaan aynen her ay ayri bisey cikiyo asiri sevilmeseler gercekten analik zor
Bende oldum :) ama dengesiz iki gün geldi kesildi sonra tekrar ama acayip şişliğim indi :)bende adet oluyorum galiba kizlar çok az geliyor ama geldiği bir an evvel iyi oldu
Aynen canim bi gulumsemesi zaten butun o cektigine degiyo hele hasta olunca zaten kiyamiyosunda gercekten analik hem cok guzel hem cok zorÇok çok doğru canım. Hasta oldgu sabah hırıltılı öksürüyor birde üstüne bal... kusunca yaa öyle üzüldüm ki ağladım ben ne yaptım yaa dedim1 dakika sonra bana öyle bir güldü ki kahkaha atarak yaa iyi ki doğurmuşum dedim yine
Nasıl aşk ki bu insanı "anne ben manyak oldum " yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?