2019 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne 😌

• Kız

• Erkek

• İkiz kız

• İkiz erkek

• İkiz kız ve erkek

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
bende adet oluyorum galiba kizlar çok az geliyor ama geldiği bir an evvel iyi oldu
Bende 2 gundur tuvalet kagidinda goruyorum ama gelen giden yok, erken olmak kilo ve karin toparlanmasi icin daha mi iyi? Karnim oldugu gibi duruyor dikisimin sag bitiminde agri var, doktora 40 muaynesinde dedim icerde bir sorun yok dedi eliyle disardan da bakti, belki yapisiklik vardır demişti.

Bugun seytanin bacagini kirip arkadasimla disari cikabildim ama kendisi arabayla ewden aldi kendi cocuklari da vardi annemde oldugum icin hemen hazirlanabildim gazam mubarek olsun arkasla da cikilabiliyomus cocuklu olmak sarti ile

benimde cok az akinti ama karın agrim var ilki böyle olabilir benim ilk kizdada böyle oldu sonra adet düzenim aynen devam etti
karin toparlarsa iyi olur benim de daha var

Bugün bu çocukta var bi haller
Bütün rutinleri yaptım.
Normalde uyuması lazım.
Cin gibi bakıyor.
Gündüz de hiç uyumadı.
Böyle günlerden nefret geldi bana.
Yani 3 aylık bebesıin karnın tok altın temiz yat uyu.
Bazen diyorum bu çocuk büyüyen kadar ben sinir hastası olurum

Tatlım Allah emaneti bir melek göndermiş bize diye düşün birde youtube dualı ninniler var onu aç birde bu.zamanlari geçici diye düşün psikolojimzn iyi olması lazım hepimizin.

Tatlım Allah emaneti bir melek göndermiş bize diye düşün birde youtube dualı ninniler var onu aç birde bu.zamanlari geçici diye düşün psikolojimzn iyi olması lazım hepimizin.
Muhakkak öyle de nefret ederim düzensizlikten ve hayatımın tüm düzeni bozuldu.
Adapte olmam çok zor oluyor.
Çok stresli bir insanımdır zaten düzensizlik stresimi 2 ye katlıyor hele bir de uykusuzluk meme reddi eklenince 5 katı oluyor.
Bütün stresim içimde patlıyor Artık.
Çok zor gerçekten.

Atak matak mi yine amaan aynen her ay ayri bisey cikiyo asiri sevilmeseler gercekten analik zor

Tatlım artık hayatımızın düzeni bu hosgeldinnn bebeli yaşama
ben hamilelktn beri 1 gece uyuyamdgm için idmanliyim ondan sorun olmadı uykusuzlk bu arada biberon buldn mu aklıma geldi bugün

Atak matak mi yine amaan aynen her ay ayri bisey cikiyo asiri sevilmeseler gercekten analik zor
Çok çok doğru canım. Hasta oldgu sabah hırıltılı öksürüyor birde üstüne bal... kusunca yaa öyle üzüldüm ki ağladım ben ne yaptım yaa dedim 1 dakika sonra bana öyle bir güldü ki kahkaha atarak yaa iyi ki doğurmuşum dedim yine
Nasıl aşk ki bu insanı "anne ben manyak oldum " yapıyor

Tatlım artık hayatımızın düzeni bu hosgeldinnn bebeli yaşama
ben hamilelktn beri 1 gece uyuyamdgm için idmanliyim ondan sorun olmadı uykusuzlk bu arada biberon buldn mu aklıma geldi bugün
Yok almadım.
Biberonun emzik kısmını lansinohun başına taktık lansinohun emziği ile değiştirdik yani.
Bir de eds yapıcam diye para vermek istemedik.
Bakalım yarın eds ile emzirme yapmak istiyorum tabi emerse.

Sanmıyorum ama 4. Ayda meme reddi çok sık görülürmüş.
Zaten 4. Ay bence lanetli Bi ay.
Uyku gerilemesi ve meme reddi 4. Ayda oluyor nedense.
Sanırım algıları açılınca huyları da değişiyor.
Valla aynen sevmesek katlanamayız ama işte analığın gözü kor olsun uyumuyor ama sırıtıyor manyak mayak içime sokasım geliyor bir yandan da ağlamak istiyorum falan.
Gece deliriyorum sabah 2. Yi istiyorum.
Bi tuhaf haller

Bebegımın kakasına bu kadar sevınecegımı bılmezdım kaka yaptı şükür doktora gıtmıstık doktor kesınlıkle mudahale etme dedı anne sütü aldıgı ıcın yapar dedı. Dedıgı gıbı de yaptı. Ilgınc bır bılgı daha verdı tavuk yeme dedı ıcınde kortızon varmıs hormonları acayıp bozuyormus erkeklerde kadınsı kadınlarda erkek hormonunu artırıyormus cok canın ısterse 10 gunde fılan kanat yıyebılırsın dedı hamılelık donemı gıbı beslenmene cok dıkkat et dedı senın yedıklerın ona gecıyor dırek dedı hazır meyve suyu koladan tehlıkelıymıs sekerlı gıda tuketme bebegın seker hastalıgına yatkınlıgı artar dedı yanı bız neyı cok tuketırsek bebege etkı edıyormus yesıllıklerı meyvelerı sıcak sudan gecır dedı ve meyvelerı soyarak tuket dedı dıslarına bıseyler suruyorlarmıs

Aynen canim bi gulumsemesi zaten butun o cektigine degiyo hele hasta olunca zaten kiyamiyosunda gercekten analik hem cok guzel hem cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…